IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закон за конфискация на незаконно придобито имущество

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
    Предлагам ти да не правим залози, защото единия печели, а другия губи...

Ако измислиш нещо при което и двамата печелим става
    Аз не мога да ти предоставя такава "оферта", но бих те посъветвал /въпреки мнението ти че съм малоумен/ да НЕ заставаш на каквато и да е позиция, която НЕ можеш да защитиш с факти и цифри! Просто ставаш неудачник в очите на хората, които са запознати с тях /НЕ визирам себе си/!
    Приятна вечер на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
      Готов ли да се обзаложиш за каузата си, или я говориш колкото да обиждаш първи стъпки примерно и да се проявиш като типичния хейтър? Искаш да кажеш, че Боко е завладял и Евростат ли с "извадени от контекста на икономическия пеизаж"?
      Предлагам ти да не правим залози, защото единия печели, а другия губи...

Ако измислиш нещо при което и двамата печелим става

Коментар

Законите са зле, не искам да давам примери...... Дават възможност за двойни стандарти и мачкане на тези, които са взети на мушката....

Ако някой го захапе Статуквото, най-изгодно излиза да си платиш... Нека да хвърлят камъни по мен само тези, които през живата си никога не са дали пари на КАТаджия...
        УНСС, законите ги прилагат ЕДИНТСТВЕННО И САМО членовете на съда! Моля те прочети как се назначават те и недей да обвиняваш Гошо за тях!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Влизат влизат, щом са решили да ги взимат ще ги вземат. И без това вече друг вариант нямат.
          да обобщим - няма увеличение на външния дълг с 2 милиарда , но ще има когато ги вземат.... Е това вече показа каква куха лейка си ...
          сега един малък урок по финанси .. има един термин казва се ролване .. т.е. дъжиш 100 лева на някого които трябва да платиш на 1 .01 .2013 г. , но тъй като знаеш ,че няма да ги имаш към нея дата ги вземаш назаем да кажем от друг и ги връщаш на първия кредитор... дълга ти пак остава 100 лева , без промяна БЕЗ ПРОМЯНА ..

Коментар

• Беше ми забавно да си пиша с Малоуууумниците както казва професор Вучков.

Но много хубаво не е на хубаво и за това е време за почивка.

Малоуууумници
            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
              Ами нали докато има нагли мажоритари като при ЗХБГ и ХД Пътища и няма кои нищо да им каже, сега като приемат закона познайте към кого ще са първите сигнали.аххахах
              Стига писа глупости. Мажоритарите на ЗХБГ и ХД Пътища са недосегаеми. Това са толкова могъщи мажоритари, че могат да изпепелят тази страна със все Борисов охраната му от 1000 човека и целия парламент наведнъж само да решат.

Коментар

Наясно съм само, че главата ти е напълно куха.

Дълг значи дълг. Приходите в държавата от както Борисов управлява са паднали а не са се увеличили. А това БВП можеш да си го наврем на кучето в ауспуха при условие, че приходите в държавата са надолу.
                Симов, напълно отричаш фактите!
                Дълг значи дълг Значи ако изкарвам 100 000 лв и дължа 100 лв за теб е еднакво както да дължа отново 100 лв и да изкарвам 300 лв??? Кажи моля те дали си съгласен с това?
                Наясно ли си как какво става с приходите на целия ЕС??? Или няма значение за теб - целия свят е в криза, но това не оправдава Боко, че не настигнахме англичаните по доходи???
                Last edited by първи стъпки; 06.05.2012, 02:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  това как го разбра и то с такава категоричност не знам , но да кажем че си прав...А ленд лорда изтръпва при мисълта за този закон първо защото си знае насрания задник и второ защото представа си няма за какво става въпрос в този закон..Представата му се гради на всички лошотии разправяни от мая , от корнезов и цялата сволач , която се опитва така да наплаши хората , че да им станат гласоподаватели догодина....
                  Законите са зле, не искам да давам примери...... Дават възможност за двойни стандарти и мачкане на тези, които са взети на мушката....

Ако някой го захапе Статуквото, най-изгодно излиза да си платиш... Нека да хвърлят камъни по мен само тези, които през живата си никога не са дали пари на КАТаджия...

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    попитах те нещо ...увеличен ли е външния дълг номинално с 2 милиарда лева или не ... и тези 950 млрд евро не взети пари влизат ли в това увеличение....
                    Влизат влизат, щом са решили да ги взимат ще ги вземат. И без това вече друг вариант нямат.

Коментар

• Ами нали докато има нагли мажоритари като при ЗХБГ и ХД Пътища и няма кои нищо да им каже, сега като приемат закона познайте към кого ще са първите сигнали.аххахах

Коментар

Дълг значи дълг. Приходите в държавата от както Борисов управлява са паднали а не са се увеличили. А това БВП можеш да си го наврем на кучето в ауспуха при условие, че приходите в държавата са надолу.
                        попитах те нещо ...увеличен ли е външния дълг номинално с 2 милиарда лева или не ... и тези 950 млрд евро не взети пари влизат ли в това увеличение....

Коментар

Да има някакви данни, които са извадени от контекста на икономическия пеизаж в БГ....

Кажи в личен план има ли лапане, ако не искаш да кажеш направи си анализ на приходите и ще видиш интересни неща..... Не ти завиждам
                          Е така е.. ако станишев каже нещо то е вярно , ако мая измучи от трибуната нещо , то пак е вярно , ако кутев в скоропоговорка нарече всички други крадци това пак е "самата" истина..но когато нещо е казано от други хора - то е лъжа , извадено от контекста , не сме го разбрали правилно и т.н. - излагаш се пич - не може да се вярва на доказани измекяри само защото вият и мучат по гласовито....

Коментар

Да има някакви данни, които са извадени от контекста на икономическия пеизаж в БГ....

Кажи в личен план има ли лапане, ако не искаш да кажеш направи си анализ на приходите и ще видиш интересни неща..... Не ти завиждам
                            Готов ли да се обзаложиш за каузата си, или я говориш колкото да обиждаш първи стъпки примерно и да се проявиш като типичния хейтър? Искаш да кажеш, че Боко е завладял и Евростат ли с "извадени от контекста на икономическия пеизаж"?

Коментар

Симов, наясно ли си, че дълг се мери в отношение с БВП? Трябва да ти обяснявам като на дете: Значи аз взимам 300 лв заплата и дължа 100 лв на месец. Някой ще каже дългът му е голям, но ако започна да взимам 3 000 и дългът ми е 100 лв ще кажат различно! След като си позволяваш обиди и квалификации, моля те кажи на всички какво е съотношенито ни спрямо твоите идоли - примерно САЩ, Германия, Япония и т.н. /нарочно не вкарвам Гърция, защото ще катострофираш/

Коментар

21 % РЪСТ в доходите, ако не си съгласен съм готов да се обзаложим! "Арбитър" нека да бъде Евростат, защото имам съмнение, че се съмняваш в нашите институции.

Коментар

Working...
                                X