IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закон за конфискация на незаконно придобито имущество

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лорде, има нещо което не разбирам. Викаш имотите са над половинка М, а си спомням в друга тема май беше че получаваш 1300лв наем. Това са 0,26% на месец, или 3.12% на година. Дори най-тънкия депозит би ти донесъл по-голяма доходност, а пък ако ги сложиш някъде на 8% разликата ще е десетки хиляди.
    Що тъй?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Първо трябва да си ги придобил за половин милион пари тези имоти. Второ трябва да има документи че си броил тези пари за тях , а не да няма..правиш ли разликата. Трето може да си ги броил тези пари за тях , но пък да си ги спечелил тези пари или от продажбата на други имоти или по друг начин и да си им платил данъци ако са били от облагаем доход. Едва ли попадаш в тази категория , пък особенно ако си ги наследил а този които ги е придобил не е платил такава цена за тях.И не се цепи че си работил за АП , аз не съм но не казвам че АП и ББ не са работили за мен , защото със сигурност са работили за себе си. Всеки е работил за себе си.
      А, че съм работил при АП въобще не съм го казал като повод за гордост. Пък и той толкова ми плащаше, че все едно съм работил за неко. Новините от днес са, че "фламбираха октопода".
      Ключов имот съм закупил през2002-ра който до 2009-а скочи само 10 пъти като цена
      От там идва основното разминаване в кеша който съм вложил и моментното положение. Друг закупих през 2007-ма от общината на 1/3 от цената, а трети с 30% отстъпка, щото залъгах една креватна брокерка с двойна комисиона.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Да не си издавал документи за рушветите Мен ако ме проверяват, най-много да ме питат, къде са ми парите
        И мен така, щото всичко съм набил в имоти и кешовицата ми бега малко по малко.
        Квартирантите все повече неплатежоспособни и се пазарят.

Коментар

• LANDLORD 31

Първо трябва да си ги придобил за половин милион пари тези имоти. Второ трябва да има документи че си броил тези пари за тях , а не да няма..правиш ли разликата. Трето може да си ги броил тези пари за тях , но пък да си ги спечелил тези пари или от продажбата на други имоти или по друг начин и да си им платил данъци ако са били от облагаем доход. Едва ли попадаш в тази категория , пък особенно ако си ги наследил а този които ги е придобил не е платил такава цена за тях.И не се цепи че си работил за АП , аз не съм но не казвам че АП и ББ не са работили за мен , защото със сигурност са работили за себе си. Всеки е работил за себе си.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Аз съм на светло цял живот, но за тебе не съм сигурен.
            Да не си издавал документи за рушветите Мен ако ме проверяват, най-много да ме питат, къде са ми парите

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Твоите пазарни цени ги знаем
              Според мен, законът може да се разшири с едно изречение Всеки български гражданин е длъжен да декларира имуществото си към 31.12.2012 и доходите си за периода 1997-2012
              Аз съм на светло цял живот, но за тебе не съм сигурен.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Знаеш ли тънкостта на закона? Значи прага е 240 бона. Моите имоти на пазарна цена са два пъти по толкова!

Баща ми няма кой да го върне от оня свят.! Дано почива в мир!
                Твоите пазарни цени ги знаем
                Според мен, законът може да се разшири с едно изречение Всеки български гражданин е длъжен да декларира имуществото си към 31.12.2012 и доходите си за периода 1997-2012

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  Импа и съвети за инвестиране... не го будалкай човечеца...той разбира само от цигани и от техните производни - сапуни и миялни препарати...

Вярно е, че е изперкал на тази тема, но наистина мисля, че аз мога да науча нещо от него за БФБ.
                  Йосиф, аз ще си лягам и това, което разбрах тази вечер е, че противниците на ББ и дейноста му като цяло са хора, отричащи цифрите и фактите и такива, които боряват само с обиди! Това ме накара да си мисля, че "новият режим" ги е стегнал и те се чувстват принудени да излезнат "на светло"! Това говари добре - колкото повече псуват ББ, толкова повече хора излизат от сивата икономика!
                  Приятна вечер на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                    Импе, уважавам те като съвети за инвестиции, но изпадаш в крайности, когато се заговори за политика! Искаш ли да питаме гърците, американците, германците и т.н. кога са живели по-добре - преди 3 год. или сега. Ти ,като наистина инвеститор сподели факти: БВП, дълг спрямо БВП, РЪСТ на доходи спрямо ЕС27 и т.н.!
                    Моля те борави с цифри и факти, а не с обиди към Боко и т.н.
                    Импа и съвети за инвестиране... не го будалкай човечеца...той разбира само от цигани и от техните производни - сапуни и миялни препарати...

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                      Мислиш ли че бих си писал с "малоумен"

Лека!
                      Ясно: във вашият речник фигурират само обиди и никакви факти и цифри! За какво въобще може да се говори с вас? Не мерси, не бих слязъл на вашето ниво и да използвам единствено обидни епитети!

Поздрави от един "малоумник", който ти разбира се не познаваш, но квалифицираш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Стъпков и Марксов - излезте на улицата и поговорете с които и да са напосоки хванати 18-30 души !!! Ако искате - избирайте ги от различни градове и региони на България... задавайте им само един въпрос - по-добре сега живеят ли или преди 3 години са живели по-добре? Доста псувни ще отнесете...

Цифри им се приискало... цифри се фалшифицират лесно - Бабешки цъкли и Картофоподобният дори са доказателство за това. Факт е всичко, дето Симов го написал долу. Правителството на ГРОБ е крадливо и престъпно - а и нещо по-лошо - то е некомпетентно и некадърно... и няма как да е иначе, щом се ръководи от двама дебили като Картофоподобният и Маймуната.

Ся намислили да забранят да се пафка навсякъде почти... борисов лъже, че страшно много му пука за здравето на хората - а аз твърдя, че го прави, за да дере хората с глоби !!! Само с това им остана да пълнят хазната - държавниците гледат хората да печелят колкото се може повече, за да плащат по-големи данъци - чобанинът от Банкя гледа да дере хората с глоби, за да си върже бюджета !!!

Още преди три години обяснявах и обяснявах и обяснявах и обяснявах и обяснявах как турянето на борисов на власт ще е катастрофално за България, защото той е празно дрънкало, тъпак, пърчо и невеж некадърник, ама нямаше кой да ме чуе... тайничко се надявах да съм го подценил, мечтаех си Питекантропският череп да се обгради с кадърни специалисти и да ги слуша, но най-мрачните ми очаквания се сбъднаха - пишман каратистът (известен сред средите на занимаващите се с бойни изкуства с прякорите Прани гащи и Борсукът) хвърни един хубав пердах на държавата в икономически, социален, демографски, политически и всякакъв друг смисъл... пердах от който ще се изправим по-трудно, отколкото от колективният такъв, дето са ни го фърлили сръби, гръци и румънци - ама това е - кой каквото сам си направи, никой не може да му го.
                        отзад напред :Кой трябваше да бъде турен ( както ти се изразяваш) на власт ....

Никой не твърди , както и аз ,че сега живота е по добър от преди 3-4 години...Но смело твърдя ,че ако бяха останали тройната коалиция щеше да е още по зле...Хора които не успяха да овладеят голямото плюскане , няма как да се справят с голямото падане...
                        а епитетите които слагаш на този или онзи показва само колко си възпитан .... не впечатляваш с някаква особена оригиналност...
                        Last edited by йосиф; 06.05.2012, 03:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Стъпков и Марксов - излезте на улицата и поговорете с които и да са напосоки хванати 18-30 души !!! Ако искате - избирайте ги от различни градове и региони на България... задавайте им само един въпрос - по-добре сега живеят ли или преди 3 години са живели по-добре?
                          Импе, уважавам те като съвети за инвестиции, но изпадаш в крайности, когато се заговори за политика! Искаш ли да питаме гърците, американците, германците и т.н. кога са живели по-добре - преди 3 год. или сега. Ти ,като наистина инвеститор сподели факти: БВП, дълг спрямо БВП, РЪСТ на доходи спрямо ЕС27 и т.н.!
                          Моля те борави с цифри и факти, а не с обиди към Боко и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                            Аз не мога да ти предоставя такава "оферта", но бих те посъветвал /въпреки мнението ти че съм малоумен/ да НЕ заставаш на каквато и да е позиция, която НЕ можеш да защитиш с факти и цифри! Просто ставаш неудачник в очите на хората, които са запознати с тях /НЕ визирам себе си/!
                            Приятна вечер на теб!
                            Мислиш ли че бих си писал с "малоумен"

Лека!

Коментар

• Стъпков и Марксов - излезте на улицата и поговорете с които и да са напосоки хванати 18-30 души !!! Ако искате - избирайте ги от различни градове и региони на България... задавайте им само един въпрос - по-добре сега живеят ли или преди 3 години са живели по-добре? Доста псувни ще отнесете...

Цифри им се приискало... цифри се фалшифицират лесно - Бабешки цъкли и Картофоподобният дори са доказателство за това. Факт е всичко, дето Симов го написал долу. Правителството на ГРОБ е крадливо и престъпно - а и нещо по-лошо - то е некомпетентно и некадърно... и няма как да е иначе, щом се ръководи от двама дебили като Картофоподобният и Маймуната.

Ся намислили да забранят да се пафка навсякъде почти... борисов лъже, че страшно много му пука за здравето на хората - а аз твърдя, че го прави, за да дере хората с глоби !!! Само с това им остана да пълнят хазната - истинските държавници в светът гледат хората да печелят колкото се може повече, за да плащат по-големи данъци - чобанинът от Банкя гледа да дере хората с глоби, за да си върже бюджета !!!

Още преди три години обяснявах и обяснявах и обяснявах и обяснявах и обяснявах как турянето на борисов на власт ще е катастрофално за България, защото той е празно дрънкало, тъпак, пърчо и невеж некадърник, ама нямаше кой да ме чуе... тайничко се надявах да съм го подценил, мечтаех си Питекантропският череп да се обгради с кадърни специалисти и да ги слуша, но най-мрачните ми очаквания се сбъднаха - пишман каратистът (известен сред средите на занимаващите се с бойни изкуства с прякорите Прани гащи и Борсукът) хвърни един хубав пердах на държавата в икономически, социален, демографски, политически и всякакъв друг смисъл... пердах от който ще се изправим по-трудно, отколкото от колективният такъв, дето са ни го фърлили сръби, гръци и румънци - ама това е - кой каквото сам си направи, никой не може да му го.
                              Last edited by Императорът; 06.05.2012, 02:56.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                                Стига писа глупости. Мажоритарите на ЗХБГ и ХД Пътища са недосегаеми. Това са толкова могъщи мажоритари, че могат да изпепелят тази страна със все Борисов охраната му от 1000 човека и целия парламент наведнъж само да решат.
                                Симов, нищо не отговори на въпроса:

"Симов, напълно отричаш фактите!
                                "Дълг значи дълг" Значи ако изкарвам 100 000 лв и дължа 100 лв за теб е еднакво както да дължа отново 100 лв и да изкарвам 300 лв??? Кажи моля те дали си съгласен с това?
                                Наясно ли си как какво става с приходите на целия ЕС??? Или няма значение за теб - целия свят е в криза, но това не оправдава Боко, че не настигнахме англичаните по доходи???"

Коментар

Working...
                                X