IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закон за конфискация на незаконно придобито имущество

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
    Голям рев се понесе заради този закон. Защо непременно невинните трябва да пострадат бре? Нека наистина стане така, тогава ревете! Или просто ей-така да си поплювате срещу всичко и всички, или нещо треска ви тресе?
    императорчето нали се има за най-важния пич на планетата , затова се държи като чобанин ..иначе е мило момченце - селянче..безобиден

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
      Голям рев се понесе заради този закон. Защо непременно невинните трябва да пострадат бре? Нека наистина стане така, тогава ревете! Или просто ей-така да си поплювате срещу всичко и всички, или нещо треска ви тресе?
      Хората не са някакъв добитък за експерименти. Дори да има 5% шанс да пострадат невинни хора трябва да се вземе в предвид. На някой долър дето не е работил и един ден за парите си няма да му е толко тъжно като му вземат С-класата, той и сега е застрашен без такъв закон. Но за честен човек който цял живот се е трепал и му вземат дома не бих си помислил каква трагедия би било. Текствове които оставят свободна интерпретация, преценка и субективна оценка са изключително опасни.
      И не на последно място като приемаш такива закони би трябвало да са съчетани с други стъпки: амнистия за хора с чисто съдебно минало за някакъв гратисен период, удължаване на съхранението на данъчните архиви и изграждане на по-добри методи за оценка на имущество.
      Така тези които имат от какво да се притесняват ще си се консултират с адвокатите и ще си изнесат активите, или ще ги изперат. Всеки закон е врата в полето, само тези които не го познават си патят.

Коментар

• Дайте линк към окончателния текст на закона. Инак си говорим общи приказки. Аз не съм го чел

Коментар

• Голям рев се понесе заради този закон. Защо непременно невинните трябва да пострадат бре? Нека наистина стане така, тогава ревете! Или просто ей-така да си поплювате срещу всичко и всички, или нещо треска ви тресе?

Коментар

• Не мислете, че съм против да отръскаме незаконно забогателите - навит съм и то ного... но кой е забогатял незаконно, туй трябва да реши съдът, той затова и съществува.

И не знам кои "посланици" горещо са приветствали този юридически престъпен "закон" освен отвратителният хомосексуалист уорлик, който се изживява като губернатор и се намесва най-нагло във вътрешните работи на страната ни.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Съвсем нормален е законът... но САМО за закон приет от кликата на криминалният престъпник и пишман-мутра борисов. Просто има едно нещо, дето се вика "презумпция за невинност" - и туй нещо е един от най-основните правни принципи. Според него - СЪДЪТ трябва да докаже, че ти си виновен, а не ти да доказваш, че си невинен.

Просто е абсурдно да се отнема нечие имущество просто така - без съд - и то имущество на богатите... щото богати-балами няма - и хората, които имат милиони, имат и силни адвокати, които ще попилеят държавата и ще изтръскат от нея огромни обезщетения, които - то се знае - ще плащаме ний, а не дебилът борисов.

Апропо, като приеха тоя закон - дали ще отнемат многото апартаменти на Маймуната (които той не можа да обясни адекватно как е придобил), милиардът на любовницата на борисов (ако може тая женица да обясни как изведнъж стана приказно богата, нека го направи), незаконните палати на "странно как" забогатели представители на мангалската върхушка (не мислете, че т.нар. "цар" киро е единствен) и дори имотите на мякащото човече, дето се води президент? Или за цигани и ГРОБ-аджии тоя закон не се отнася?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Нямам нищо против закона ако постига крайния резултат, но това без съд. Ние и в момента си имаме достатъчно добро законодателство за отнемане на имущество. От друга страна, като се обсъжда някой закон, най- елементарният въпрос, който може да се зададе е - Има ли такъв в Швейцария
                Някакви посланици одобряват закона.... Има ли такъв във техните страни???? Какво казва швейцарският посланик по въпроса???
                Ако някой е по-запознат - да каже!!!

Коментар

• А бе Гн йосиф имали нешто от което данеси компетентен? Агнешкото как е по вкусно с чесан или бес чесн?
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    пак неточно пишеш ..Думата "Народът " трябва да с е замени с МСИМОВ ..т.е. трябва да кажеш "Аз съм достатъчно прост за да не разбирам какво си написал" ...

освен това ти сам се самоопредели като кандидат резак...

а иначе въпросните ти приятели могат да му откъснат на Бате Бойко една китка пролетни цветя и да му се молят , молят , молят .....
                    Ако не беше патронажа на Доган, Борисов сега щеше да е най-много кмет. В политиката трудно може да различиш кой за кого работи, но тези двамата определено работят един за друг. Също както театъра с Алексей Петров няма нищо общо с това какво става реално зад кулисите.
                    А това че всяка втора дума ти е "комунист" не говори много добре за съжденията ти. С нищо не се отличаваш от истинските комунисти, на които всяка втора дума им е "фашист". И двете групи са едни и същи идиоти в различни дрешки, точно както седи въпроса с БСП и ГЕРБ. Както каза един мой приятел от американското посолство, еднакво зле са, но по коренно различен начин.

Коментар

пак неточно пишеш ..Думата "Народът " трябва да с е замени с МСИМОВ ..т.е. трябва да кажеш "Аз съм достатъчно прост за да не разбирам какво си написал" ...

а иначе въпросните ти приятели могат да му откъснат на Бате Бойко една китка пролетни цветя и да му се молят , молят , молят .....
                      Или той да им се моли.

Ще гласувам за най-доброто но това никога няма да е утра измамника и комунист Борисов.
                      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Даже не разбирам за какво се карате, какъвто народа таки му и избранниците!

То всъщност нашето не е народ а племе ..........
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                          Задръсти форума с простотии. Народа и без това е достатъчно прост и като те чете тебе ще стане направо малоумен.

Доган, Местан, Р.Овч. Борисов не може да ги пипне с пърст щото ако посмее ще му го отхапят.

Едвам с 300-та зора му бутнаха барбекюто на Доган. Това беше голямото постижение на Борисов.

Жалко за Българския народ, че тоя изедник дойде на власт.

Last edited by йосиф; 05.05.2012, 13:50.

Коментар

• Лошко ако слушаме тези източници на "чистата" истина ами тя работата много зле бе ....
                            аре много моля да се спре с цитати от подобни предубедени източници.... Нали знаем всички какво са правили комунистите след 1944 г .. е да слушам на техните потомци , които даже едно извинявайте не казаха "истините" вече ми идва в повече ....

Коментар

щях да се учудя един кандитат резак да каже нещо смислено..А ти обряза ли пищова ... мишок не искаш ли да видиш с огромна радост как конфискуват на аметь догань , на лютви местан , на данчо цонев , на оня амсалак аскьовския , на масларова на Р.Овч. на пишко шадраванин....
                              Задръсти форума с простотии. Народа и без това е достатъчно прост и като те чете тебе ще стане направо малоумен.

Доган, Местан, Р.Овч. Борисов не може да ги пипне с пърст щото ако посмее ще му го отхапят.

Едвам с 300-та зора му бутнаха барбекюто на Доган. Това беше голямото постижение на Борисов.

Жалко за Българския народ, че тоя изедник дойде на власт.
                              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                                Недей с ирония и сарказъм . Никой не говори за такъв закон , какъвто си написал ти, но не е редно (според мен ) без да си криминално проявен с доказано престъпление (или администативно такова) да те подлагат на проучване , евентуално на конфискация , само защото ТИ не можеш да докажеш имането си . А те също не могат да докажат престъпност има ли в натрупването му . Това е като - виновен си защото не можеш да докажеш , че си невинен. Между другото , закона в този си вид е първи в Европа и май тук ще се гледа от другите ефикасноста му . Опитни мишлета.
                                ти чел ли си закона или правиш изводи от чутото от мая манолова , корнезов и другите..Чети първо и тогава коментирай ..недей след думите на комунетата да тичаш....

Коментар

Working...
                                X