Първоначално изпратено от XY
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оланд спечели! Да живее Франция
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТой сега е шеФ на Оланд .....нещата се променят май ще дойде време той да оправя Боко.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАми тоя новия пич говори за хубави неща - работни места, инвестиции, растеж, край на аустерите мерки
Какво по хубаво от това, дано да е нова вълна в Европа, стига с мерките за мизерия и рестрикции
Време е за растеж, не слушат Стиглиц, не четат световни икономисти , които постоянно критикуват политиката на рестрикции и мизерия, а само повтарят като папагали, че онези били комунисти и други глупости. Аман от прост народ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСерГей не ти ли стигна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениенас като ни оправя неграмотник ,предпочитам г*й да бъде за да му връщам оправията....:
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеходи им на франсетата,
гей да ги опраяLast edited by Beti; 07.05.2012, 00:03.
Коментар
-
Тоя верно спечели, но интересното е при гърците там ще има нови трагедокомедии сополи кръв нестабилност, а пазарите обожават нестабилността сега след като Франция ще фалира тотално под мъдрото управление на комунистите Берлин остава единствената движеща сила и то без нито един куршум или убит солдат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНапълно е възможно това да се наложи.
А за мазния селски кмет, няма да коментирам, а ще дам думата на Тони Монтана, който най-добре знае как да се справи с комунизма.
http://www.youtube.com/watch?v=hWupuAj1bioNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНа времето - в 70 те години, участието в изборите помня бе задължително. Бях малък, но имам спомен, че даскалът на брат ми по френски, си бе хванал самолета за Франция за да гласува. Нямаха право да гласуват и от чужбина. Сега не зная как е, но активността наистина кърти още повече си нямат Цветелин Кънчев и Цар Киро да ги подкарват към урните.
Не съм следил изборите, нито много ме вълнуват, но който и да спечели не мисля, че ще има голяма разлика. Саркози също не е десен. Човек който предлага да се качват данъците, не може да е десен. Във Франция никога не е управлявала дясна партия. Въртят се общо взето голисти и социалисти, основно са на власт голистите. Във външната си политика Саркози обаче води и тъй като той бе тоя който навремето измъкна сестрите ни от Либия ми е малко по-симпатичен, макар да си няма понятие от икономика и да иска да въвежда единен банков данък в ЕС, което ще скапе инвестициите в Европа и ще пренасочи капиталите към страни където няма такъв. А и за какво са му на един политик данъци? Кога данъците са решавали кой да е проблем откак финикийците са създали парите? Става винаги точно обратното - колкото повече данъци, толкова повече проблеми.
За управлението на социалистите пък имаше един лаф - "Банка Ротшилд е преживяла войните на Наполеон, всички революции, комуната, Първата и Втората световна война, финансовите и икономически кризи, но не успяла да преживее социалистите"
Те я бяха национализирали и тя фалира набързо, под мъдрото им държавно управление
Hugh Hendry http://www.businessinsider.com/hugh-...#ixzz1toxwBvjv"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеПо всичко личи че оландчо даде.
ПС
В тази връзка, заедно със случващото се в Гърция, може да се заложи, че долара ще поскъпне.
А това си е безплатен съвет!
А за мазния селски кмет, няма да коментирам, а ще дам думата на Тони Монтана, който най-добре знае как да се справи с комунизма.
http://www.youtube.com/watch?v=hWupuAj1bioCustodite sortem vestram
Коментар
Коментар