IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Монти, по принцип, съм против модерирането
    Но това изисква и наличие на елементарно възпитание и зачитане както на личната свобода, така и тази на събеседника.

Повдигам пак темата за модерирането, защото покрай изстъпленията на няколко индивида( някои с по няколко ника за различните теми) могат да се развихрят съвсем своеволни модераторски решения и тогава и малкия останал хъс за споделяне да се загуби напълно, един куп форуми минаха по този път. Развихрени гамени, надделяни от развихрили се безконтролно модератори и...завехнал форум

Не следя Форекса, не знам за какво са банати няколко човека, да не са подлели вода за някой пипс

Коментар

• Все се каня да отида някой път на някое събрание на гербери. Много ми е интересно как точно ги зомбират така и дали действа на всички присъстващи или някои просто имат естествено предразположение към мозъчна слабост.

Представям си ги нещо така всичките с милиционерски униформи от средата на 80 те как 30 минути преди същинската част почват да правят поклони в такт и пеят носово .- Велик е Бойко и Цецо е неговия пророк. След това преминават към рубриката въпроси и отговори, където на всяка сбирка се разглеждат из основи множеството възможни въпроси, на които точния отговор е "Тройната коалиция крадяха". Последвани от множеството възможни въпроса с очевидния отговор "Бойко спасява България". Събранието завършва с 30 минути развиваване на възможностите за бясно плюене по всеки който не признава че Бойко е най-великия, а Цецо втория най-велик.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Видях, че са ми изтрили поста, в който изразявах съгласие с теб за свободното модеЛиране и във форума, и особено в тази тема

Самите модератори създават предпоставки за незачитане на правилата, защото няма ясни мотиви за техните действия.
        Какви са тия корекции вътре в постовете, триене на думички...сякаш някой наставлява първокласници. И често...какви думички, направо ...лудница
        Ако има правила, които искат да се спазват, нека има официални предупреждения - един, два...три пъти и бан.

Нещо като в Amsterdam, свободен град за свободни хора без навлизане в чуждото пространство ))
        Амстердам е свестен модератор и Мечето се разбираше с нея и затова не я прескочих заради риска да и навредя освен ако инвестора е в играта. Тези дни баннаха в Форекса за много по малки неща няколко човека .. ...
        Инвестора не е политически настроен към правителството явно и тук не намирам причината ...
        Йосиф е достатъчно агресивен и заядлив да си изкара бан досега а защо няма а ене се трие и такъв въпрос си зададох прочитайки няколко стотин писания пълни с обиди и спам....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Та какво има да говорим за теб повече , каквото и да напиша ще ме изтрията ама ти си знаеш че си .............нар.
          Видях, че са ми изтрили поста, в който изразявах съгласие с теб за свободното модеЛиране и във форума, и особено в тази тема

Самите модератори създават предпоставки за незачитане на правилата, защото няма ясни мотиви за техните действия.
          Какви са тия корекции вътре в постовете, триене на думички...сякаш някой наставлява първокласници. И често...какви думички, направо ...лудница
          Ако има правила, които искат да се спазват, нека има официални предупреждения - един, два...три пъти и бан.

Нещо като в Amsterdam, свободен град за свободни хора без навлизане в чуждото пространство ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            Ами то и за гигов всеки който не е съгласен с него е гербераст, седераст и т.н....
            че...гербераст обида ли е
            Това става диагноза:
            Дебатира...САМ...след като преди това са елиминирани опитите за дебати...с решение на парламентарните гербери?!
            Чак на Цачева й става неудобно от незачитането на представителността и му напомня на премиера, че не си е в хола на къщата, за да СИ кани журналистите в Залата, в която се създават закони.

Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            А моля, моля, не ми слагай думи в устата и бъди така добър да не ми казваш какво е моето мнение. Крайно некоректно е...

...
            едно към едно си взел мои думи, но написани към теб преди месец-два

Коментар

• Чак сега прегледах всичките мнения на Стамболов и съм приятно изненадан колко много е обсебен от борбата с "gigow".
              Благодаря ти Стамболийски (това е за "старшинката")!
              Имаше и един друг обсебен от тази борба. дилетанта-софиянец80
              Обречени сте Стамболов! Защото аз говоря истини, колкото и те да не са ви партийно угодни.
              Трепери! Защото истината ще ни направи свободни!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Малка корекция - бях баннат една година и то само за изразяване на своята политическа позиция.
                А иначе ако ти настояваш да баннат йосиф, аз ще предложа същото за гигов. Той постоянно ме заплашва да ме изпрати в концлагера в Белене и по този начин пропагандира престъпленията срещу човечеството по време на комунизма
                Стига лъжи бе Стамболов!
                Никога, ама НИКОГА не съм говорил за "ЛАГЕР Белене". Говорил съм за ЗАТВОР "Белене". Защото на острова има затвор с лек режим.
                А затвор предполага присъда. От законен съд. Докато в лагери са пращали разни престъпни тричленки на престъпния комунистически режим. А бат ти Бойко и другите престъпници около него ще бъдат осъдени. За престъпления срещу закона.
                Сещам се защо ще бъде осъден Тотю Младенов например. За отпускане на социални помощи на работещите миньори от Рудозем. Щото им дадоха противозаконно по триста лева. Докато са на работа. Щото законът не се интересува дали вземат заплати....
                За съжаление няма да бъде осъден Борисов за днешното решение на Министерския съвет да национализира земи около Равда и да ги даде на НСА (бивша ВИФ). А решението естествено е незаконно. Това се е произнесъл преди време и Върховният административен съд.

Но нищо... И него ще намерим за какво да го осъдим. Например за възпрепятстване на митническа проверка в бирен завод. Доказателствата са налице...

И да ти кажа честно. До сега не са ме банвали. Имам няколко предупреждения от модератори и десетина пъти са ми трили мнения, но съм си взел бележка. И се държа прилично. Доколкото мога...
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                  Това не го ли затвориха или са го отворили пак
                  Ами гигов много страда че е затворен и иска да го отвори пак. Аз съм първия кандидат за концлагерист според него. Каква висока оценка, поласкан съм

Коментар

. Той постоянно ме заплашва да ме изпрати в концлагера в Белене
                    Това не го ли затвориха или са го отворили пак

Коментар

Четейките те разбирам ,че си отписал ник Йосиф / ако беше в моята партия и бях отговорник за връзките с пресата , щях да го уволня още ,като видях че помпа враждебност и създава антипатия базирано на лични обиди и нравоучения . Принципно целта е да събере повече съмишленици от неорентираните със ясно разбираеми обяснения и доводи а не да ги озвери както той прави спрямо ,него си и Герб ... / и като истински политик искаш риципрочност ,някой по голям враг ....
                      А моля, моля, не ми слагай думи в устата и бъди така добър да не ми казваш какво е моето мнение. Крайно некоректно е...

Аз нямам никакви проблеми с йосиф и нямам никакво желание да го отписвам. Дори с гигов както отбелязах съм готов да се примиря независимо че взаимната ни антипатия е явна. Моята позиция е принципна и в защита на свободата на словото. Всеки има право да защитава своите политически пристрастия. Никой не трябва да бъде баннат за това.

И бъди така добър да не се грижиш за ГЕРБ и неговите привърженици. След като си толкова критичен към тази партия, защо се занимаваш с това дали нейните привърженици добре защитават позициите й. Това просто не е твоя работа Така че гледай си своята работа, т.е. защитавай си своите позиции пък нека колегите които ни четат сами да решат. Досега резултатите са известни и се виждат на изборите.

Коментар

Ами то и за гигов всеки който не е съгласен с него е гербераст, седераст и т.н. Може да отидеш в темата за Белене и да видиш как истерясва когато някой не е съгласен със сметките му.
                        Постоянно беснее и обижда с език на старшинка. За мен няма проблем, аз съм му свикнал и дори ме забавлява, но ако ще се банваме, ще държа да е поравно. Иначе се проявява опасно политическо пристрастие, а един инвестиционен сайт не може да е партийно ориентиран.
                        Четейките те разбирам ,че си отписал ник Йосиф / ако беше в моята партия и бях отговорник за връзките с пресата , щях да го уволня още ,като видях че помпа враждебност и създава антипатия базирано на лични обиди и нравоучения . Принципно целта е да събере повече съмишленици от неорентираните със ясно разбираеми обяснения и доводи а не да ги озвери както той прави спрямо ,него си и Герб ... / и като истински политик искаш риципрочност ,някой по голям враг ....

Коментар

Гигов не е платен и да го баннат не е страшно а и какво от това ако е виновен за некорекно държане .....
                          Но Йосиф няма ни едно съждение ,нито един анализ ,нито една теза ,нито една разбрана от някой позиция освен заявления без доводи че ГЕРБ са невинни,Тройната виновни за всичко и всичко който не са съгласни с него са комунета и малоумници и един тон лични обиди..../вече съм събрал две страници с обиди..../
                          Ами то и за гигов всеки който не е съгласен с него е гербераст, седераст и т.н. Може да отидеш в темата за Белене и да видиш как истерясва когато някой не е съгласен със сметките му.
                          Постоянно беснее и обижда с език на старшинка. За мен няма проблем, аз съм му свикнал и дори ме забавлява, но ако ще се банваме, ще държа да е поравно. Иначе се проявява опасно политическо пристрастие, а един инвестиционен сайт не може да е партийно ориентиран.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
                            мухлю ... ти ли ще ми спреш хляба ... ох каква рибка си нещастна ...
                            Та какво има да говорим за теб повече , каквото и да напиша ще ме изтрията ама ти си знаеш че си .............нар.

Коментар

Малка корекция - бях баннат една година и то само за изразяване на своята политическа позиция. Иначе ти благодаря за високата оценка..

Но Монти, ще ти припомня думите от Книгата: "Преди да видиш сламката в окото на ближния си, виж гредата в своето" Ти самият не си светец и също квалифицираш и говориш неверни неща. Да не си спомням някои твои квалификации към мен в грузинската тема.

А иначе ако ти настояваш да баннат йосиф, аз ще предложа същото за гигов. Той постоянно ме заплашва да ме изпрати в концлагера в Белене и по този начин пропагандира престъпленията срещу човечеството по време на комунизма

Гигов не е платен и да го баннат не е страшно а и какво от това ако е виновен за некорекно държане .....
                              Но Йосиф няма ни едно съждение ,нито един анализ ,нито една теза ,нито една разбрана от някой позиция освен заявления без доводи че ГЕРБ са невинни,Тройната виновни за всичко и всичко който не са съгласни с него са комунета и малоумници и един тон лични обиди..../вече съм събрал две страници с обиди..../
                              Ако го баннат даже ще направя добра за ГЕРБ защото той отплъсна половината инвеститори и спекуланти от вашата партия....Само платените посчета и липсата на работа за него ме спират....

Коментар

Ако беше някой друг, досега щях да направя всичко възможно да те баннат след толкова обиди/полки смени 20 ника/ ,но ти си платен гербер и като ти взема работата ще оставя гладно Х човека....така че щи ми тежиш на съвестта. Затова те предупреждавам няколко пъти ,че съм такава зодия и имам ли цел ще я постигна , защото Стамболов го нема шест месеца и щяха да отидат изборите наесен а тебе без право на помилване ще бъде......:D
                                Малка корекция - бях баннат една година и то само за изразяване на своята политическа позиция. Иначе ти благодаря за високата оценка..

Но Монти, ще ти припомня думите от Книгата: "Преди да видиш сламката в окото на ближния си, виж гредата в своето" Ти самият не си светец и също квалифицираш и говориш неверни неща. Да не си спомням някои твои квалификации към мен в грузинската тема.

Коментар

Working...
                                X