Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХодя всяка година десетина дни Св. Константин и Елена , десетина дни на Несебър ..
Мога да ти кажа от години българите намаляват по морето. Ходят в Гърция ,Турция но не и на нашето. При нас са руснаци , украинци ,немци ,унгарци ,чехи , англичани и румънци...те са с резервации а румънците са по Северното...Има малко старозагорци , сливенчани и пловдивчани да пробват да ходят за уикенди по Тракия .
Така че малко е мираж това с отстъпките и доброто обслужване...Last edited by новобранецът; 25.04.2012, 18:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеНа оправданията сте големи знам!Искам да те питам и приключвам с теб:колко пари ви остави Станишев за да ги похарчите после вие?И не ми отговаряй с това,че е трябвало да изплащате неиздължените с тях договори и пенсии,които Станишев увеличи.А бе най-добре не ми отговаряй,защото всички знаем,че ги пресвоиха ГЕРБ и обръча от фирми,с които Тиквата работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТака че малко е мираж това с отстъпките и доброто обслужване...
Пък и чужденците тази година, пък и следващите, няма да са това, което бяха.....
а и те са си с пакетни предплатени услуги. (т.е. от тях рядко имаш "добавена стойност")
Живот и здраве, ще видиш, че съм прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМоето благосъстояние няма да се увеличи, но ще мога да си джиткам с колата и с бензин от 3 лева на воля по полупразните магистрали.
Вие за какво сте недоволни?!
Няма да има задръствания, хотелите по морето ще предлагат хубави отстъпки, обслужването ще се подобри.... и т.н. и т.н. и знаеш ли защо??!! ЗАЩОТО СВЪРШИХА МИСИРКИТЕ С ЛЕСНИТЕ ПАРИ, които оселчиха всичко нормално в тази държава.
Честно казано, предпочитам 1000 мутри с крадени пари в България, отколкото 2 милиона българи с пари от кредити.
Всяка жаба да си знае гьола..... и мястото в него!!!!!
Ходя всяка година десетина дни Св. Константин и Елена , десетина дни на Несебър ..
Мога да ти кажа от години българите намаляват по морето. Ходят в Гърция ,Турция но не и на нашето. При нас са руснаци , украинци ,немци ,унгарци ,чехи , англичани и румънци...те са с резервации а румънците са по Северното...Има малко старозагорци , сливенчани и пловдивчани да пробват да ходят за уикенди по Тракия .
Така че малко е мираж това с отстъпките и доброто обслужване...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе е вярно пенсиите ги увеличи Борисов,защото Борисов ги плаща вече три години ,гърците ги намалиха ,испанците и италианците го готвят . Тройната предадоха властта с 2 милиарда неплатени и надути договори и защо няма пари за пенсии да питат Доган и Огледалото с милион хонорар и 1 милиард дадени така за Цанков камък а той струва наполовина . Дал съм ги на прокуратурата ...Пенсионерите да си ги искат от Станишев и Доган увеличинията ....
Безпрецедентен фарс в българския парламент, режисиран и изигран от премиера, който съвсем целенасочено и съзнателно руши българската държавност", коментира лидерът на БСП Сергей Станишев.
"Едно безобразно, циркаджийско поведение на премиера, който каза: "Аз искам дебати, направете дебати", и уж неговата група го бламирала - пълна подигравка, абсолютно несериозно."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе е вярно пенсиите ги увеличи Борисов,защото Борисов ги плаща вече три години ,гърците ги намалиха ,испанците и италианците го готвят . Тройната предадоха властта с 2 милиарда неплатени и надути договори и защо няма пари за пенсии да питат Доган и Огледалото с милион хонорар и 1 милиард дадени така за Цанков камък а той струва наполовина . Дал съм ги на прокуратурата ...Пенсионерите да си ги искат от Станишев и Доган увеличинията ....Last edited by новобранецът; 25.04.2012, 17:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеПенсионерите умират от глад с пенсия от средно двеста лева,вие за магистрали ми говорите.Замразихте заплатите и пенсиите и сега заради вас са на тези нива,глупако.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА по асфалт се кара храната а и идват инвеститори и без инфласкруктура не искат да инвестират....Last edited by новобранецът; 25.04.2012, 17:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА по асфалт се кара храната а и идват инвеститори и без инфласкруктура не искат да инвестират....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБългария от въздуха е обръч от магистрали и като пуснем всичките 7 благосъстояниео на хората ще се увеличи. Никой не е направил колкото нас... Ето днес и метро пуснахме до края на Цариградско и Европа ни приветства.....
Вие за какво сте недоволни?!
Няма да има задръствания, хотелите по морето ще предлагат хубави отстъпки, обслужването ще се подобри.... и т.н. и т.н. и знаеш ли защо??!! ЗАЩОТО СВЪРШИХА МИСИРКИТЕ С ЛЕСНИТЕ ПАРИ, които оселчиха всичко нормално в тази държава.
Честно казано, предпочитам 1000 мутри с крадени пари в България, отколкото 2 милиона българи с пари от кредити.
Всяка жаба да си знае гьола..... и мястото в него!!!!!Last edited by anon6706; 25.04.2012, 17:42.
Коментар
Коментар