IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еееее, Гигов скъсах се да пиша за АЕЦ-а, накрая като даох публикувай - Темата заключена
    Сега ме мързи.
    Идеята в общи линии беше в денят Х тръгва АЕЦ-а и сме 20 млрд назад.
    Ти казваш 26 години се изплащаме и 34 пИчелим 13млрд Еврака
    Аз пък казвам в денят Х ги набухваме у баМката на 3% тезе 20 млрд и 60 годин им вземаме по 600млн, без капитализацията, което прави 18 млрд Еврака.
    Къде греша?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Ха ха ще падна от смях Та като се освободиш вземи ми поясни ,що е то чист морал в полииката на герб?

Газът ни най-скъп в Европа.Природният газ е най-скъп в България от всички държави в Европейския съюз. Това показват изчисления на "24 часа" по методика на "Евростат". Сравнението е по т.нар. стандарт на покупателната сила - PPS (Purchasing Power Standart).

...Парадоксално, но при присъединяването ни заедно със съседите към ЕС през 2007 г. синьото гориво в България е било по-евтино от румънското - 7,36 срещу 7,60 евро за гигаджаул.

Оттогава обаче техните цени на газа са паднали през всяка една от следващите години, а при нас са се вдигнали с близо 40 на сто до 2011 г. И сравнението с останалите съседи на Балканите, които не са в ЕС, също показва, че ползваме най-скъпия газ. В Турция цената на гигаджаул към края на 2011 г. е била 6,52 евро, а в Хърватия - 8,47 евро.
      ....http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1352414
      когато искаме да излъжем хората , няма по лесно от това ..... в графите по години говорим за ябълки и изведнъж за да покажем колко са зле нещата в България в последната графа слагаме КРУШИ .... по същия начин можем и череши да сложим , можем и да променим и мярната единица ..винаги можем чрез някаква еквилибристика да изкараме каквото си пожелаем.....

Коки като голяма професионалистка ( основно в поглъщането на огромни количества водка) ..би ли ми казала какво е това PPS.

Коментар

Газът ни най-скъп в Европа.Природният газ е най-скъп в България от всички държави в Европейския съюз. Това показват изчисления на "24 часа" по методика на "Евростат". Сравнението е по т.нар. стандарт на покупателната сила - PPS (Purchasing Power Standart).

...Парадоксално, но при присъединяването ни заедно със съседите към ЕС през 2007 г. синьото гориво в България е било по-евтино от румънското - 7,36 срещу 7,60 евро за гигаджаул.

Оттогава обаче техните цени на газа са паднали през всяка една от следващите години, а при нас са се вдигнали с близо 40 на сто до 2011 г. И сравнението с останалите съседи на Балканите, които не са в ЕС, също показва, че ползваме най-скъпия газ. В Турция цената на гигаджаул към края на 2011 г. е била 6,52 евро, а в Хърватия - 8,47 евро.

Айде стига манипулации! Сравняват се ЦЕНИ с ПОКУПАТЕЛНА способност. От къде на къде.
        Проблемът ни е не високите цени, ами че сме бедни. И искаме от Русия да ни продава по-евтино, щото сме бедни. Смехория! Все едно да отидеш на пазара и да искаш от продавача да ти продава доматите на половин цена, щото си беден.

САМО три държави имат по евтин газ от България.
        Значително по-евтин е само в Румъния. Защото имат доста собствено производство.
        С 10% по-евтин е в Естония и със 6-7% по-евтин в Латвия. Те се намират много близо до руския газ и транзитните такси до там са малки. И съответно цената им е по-ниска. Да ви припомня, че те са близо до магистралния газопровод, който едно време се казваше "Оренбург-Западна граница на Съветския съюз". Сега не знам как се казва.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ха ха ще падна от смях Та като се освободиш вземи ми поясни ,що е то чист морал в полииката на герб?

------------------------------
          Коки,нямам време да се ровя и търся,но мисля,че причината е в подписаният договор на Р.Овч. като представител на България с руската страна през 2006година.Мисля,че догодина изтича като време старият подписан договор от 2006 година и ще се договаряме по новите условия,за което правителството говореше,че ще настоява директно да се договаря с Русия,като се изключи посредникът,който е между двете страни в момента.Ако толкова искаш да се задълбочиш по въпроса,по-късно може да се поровя в интернет за по-обстойна и вярна информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
            Русенското девойче е много активно в тази тема.Засега само я чета,но не пиша заради натоварените ми делници,ама поосвободя ли се поне малко,така ще й сритам задницата с доказателства и факти за чистия морал в политиката на правителството,че тя и Монти скрит под полата й,ще избягат от срам заедно във Влашко!

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
              другари пак лоши новини за вас:

Дунав мост-2 ще бъде готов през август
              А всъщност, ако въпреки вас мостът бъде построен, защо да е лоша новина за нас?
              Ами строежа го почна Царя, продължи го Станишев. След това Бойко...
              Къде е лошата за НАС новина?

Коментар

другари пак лоши новини за вас:

Дунав мост-2 ще бъде готов през август, съобщи пред БНТ финансовият министър Симеон Дянков

----------------
                Естествено мейсито дето по цял ден копи пейства няма да го сложи това - щото не и отърва - хаахахахахаха
                Хи хи хи хи иии !!
                А бе пич! Симеон Дянков ЛЪЖЕ!
                Преди две седмици бях във Видин. Мостът има положени надлъжни платна до средата. Откъм българската страна. Откъм Румъния има САМО пилони!
                И положените от българска страна платна не означава, че мостът е готов до половината. След полагане на надлъжните платна трябва да се направи и настилка...

Мостът няма да е готов още поне две години. Ама след септември ще ти припомням всеки от последващите месеци простотията която ръсиш герберче!

Коментар

• Абе, тоя мост кой всъщност ще го използва?

Коментар

• другари пак лоши новини за вас:

Дунав мост-2 ще бъде готов през август, съобщи пред БНТ финансовият министър Симеон Дянков

----------------
                    Естествено мейсито дето по цял ден копи пейства няма да го сложи това - щото не и отърва - хаахахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Бяхме в Гърция за да видим кка живеят фалиралите гръцки другари и да ги подкрепим духовно за тяхната мизерия.... .
                      Ами господа Боико борисоФчетата не почивате или ви глащат двойни надници в деня на Гнева....
                      Аз лично бях на разходка из планините. Рила, Пирин, Родопите (с колата де!). Манастири, църкви, крепости, пещери, Мелник и т.н. Вина, ракии, пастърви, пържоли и т.н. Ебем ви политиката.
                      Па ми се скапа мобилния интернет. Че бях взел лаптопа на единия син и нета не тръгна. Кат се върнах сина го оправи за пет минути, ама той си е хакер.

Ха! Видях и Цанков камък. Браво на строителите!! И пътят построен от Станишев през голите стръмни чукари. Струва си парите. Пътят минава по места дето планинските козли биха си счупили краката. И тунел повече от километър в твърдия гранит на Родопа. А всъщност парите похарчени за едно прекрасно хидротехническо съоръжение в огромната си част са европейски. Докато сега Тиквата харчи НАШИТЕ пари.
                      От 1270 километра дето навъртях, само 20 бяха лоши. Стотина не бяха твърде добри. И почти всичките са ремонтирани при Царя и Станишев. А Тиквата дори не може да им нарисува осевата линия. Ама като му слушаш изцепките....
                      Казвам го отново.
                      Пътищата, дето Царя и Станишев построиха или ремонтираха основно, Бойко не може да им сложи осевите линии!

Коментар

• Русенското девойче е много активно в тази тема.Засега само я чета,но не пиша заради натоварените ми делници,ама поосвободя ли се поне малко,така ще й сритам задницата с доказателства и факти за чистия морал в политиката на правителството,че тя и Монти скрит под полата й,ще избягат от срам заедно във Влашко!

Коментар

• Моят кумир ББ каза, че на магистрала тракия имало повече работници от колкото протестиращи днес на БСП

Коментар

• ,,Предвид управленския потенциал на ГЕРБ и специфичната йерархия при вземане на решения в тази партия резултатът в лекарствената политика е виден и еквивалентен на поведението на слон в стъкларски магазин. ГЕРБ не могат и не знаят как да осъществяват лекарствена политика....'Но пък си и признават цък http://www.segabg.com/article.php?id=598798

Коментар

другарко мейси успяхте ли да закарате с рейсовете до софия поне хиляда беззъби бабички или вече и толкова не можете да съберете? Ма тва червените сте толкова тъпи същества значи - как може един двама милионера - като например овчаров да насъсква гладните пенсии за нещо за което неговите другари са виновни? То такова безочие не знам как да го опиша - другарката масларова дето окраде милиони от парите на бедните ще насъсква тези същите бедни да протестират?
                              Ало с другар или другарко ще се обръщаш към членовете на Герб, БКП и другите сателити .Колко пъти да пиша тук ,че аз лично няма нищо общо с комунягите

Коментар

• а сега видях новината в дира:

Протести и в страната

Под съпровода на седем тъпана се проведе първомайското шествие на социалистите в Бургас, съобщи „Фокус”. На Часовника до сградата на община Бургас се събраха десетки привърженици на левицата в морския град за да отбележат Първи май с шествие и концерт. Те бяха предимно пенсионери, имаше и членове на младежката структура на партията в Бургас.

На площад "Съединение" във Варна се проведе шествие на Българския работнически съюз. Червени балони бяха пуснати във въздуха младите социалисти като символичен знак към напусналите страната ни поради нарастващата безработица свои връстници.

Над 500 социалисти протестираха срещу политиката на правителството на Бойко Борисов в Деня на гнева в Пловдив. Протестното шествие по Главната улица поведоха кукери от Народно читалище „Васил Левски”, от кв. Сушица в Карлово, дошли специално за протеста.

Коментар

Working...
                                X