IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Днес е почивен ден, но утре болниците работят....
    Ти си първият който намира Фердинант за успешен политик, Междусъюзническата ,Първата , Владайското въстатие , Ньоиският договор , Стамболийски , Септемвриското въстание за доказателство на успеха му и на него и сина му и внука му... ..........

С право на откривател може и да спечелиш някой награда от Гинес....
    Когато свършат аргументите, почват обидите, Монти. Що ми обръщаш внимание. Нали уж спамя. И що ми слагаш в устата думи, които не съм казал. Те хората за разлика от тебе не са глупави и много добре разбират какво казвам.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Темата е за Политика а не за История.И като такава поствам на вниманието на промитите мозъци от комуноидната ченгесарска партия Гроб една новина Скандал! Станимир Флоров и Калин Георгиев предлагат 500 бона за лъжесвидетелстване по делото срещу „Октопода

Тези дни стана ясно, че Пламен Стоименов Устинов е принуден да свидетелства срещу „Октопода” от самия шеф на ГДБОП Станимир Флоров и главният секретар на МВР Калин Георгиев. Двамата юначаги, когато се видели на тясно откъм доказателства срещу бившия съветник на ДАНС Алексей Петров и компания бързо са прихванали мафиотските методи. Калин Георгиев и Станимир Флоров предложили на главния свидетел по делото срещу „Октопода” 500 хил. лева, за да каже пред съда това което им изнася. Това се разбра от собственоръчно подписаната декларация на Пламен Устинов още на 22.06.2010г., която едва тези дни защитата на Алексей Петров направи публично достояние, предвид обстоятелствата. Свидетелят сам е потърсил помощта на адвокатите на „Октопода”, за да се спаси от полицейския натиск. Защитата предостави на медиите освен декларацията на Пламен Устинов и запис на който явно се вижда, че свидетелят действа по собствено желание, а не по нечия принуда.

Свидетелят Пламен Устинов, докато пише изобличаващата декларация...

Друг интересен факт по делото е, че има документирана среща на Устинов и със самия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, какво са говорили двамата обаче не е ясно. Много по интригуващ остава казусът, откъде Калин Георгиев и Станимир Флоров разполагат с 500 хил.лева, за да ги предлагат на когото и да било, едва ли става въпрос за държавни пари… Освен това е твърде логично да се запитаме как верните служители на премиера Бойко Борисов, биха направили нещо зад гърба му…

Припомня ме ви, че преди седмица не кой да е, а самият Пламен Устинов нахлу в дома на Алексей Петров в Тетевен, като се държа доста заплашително и размахваше пистолет. Не е много трудно да предположим, чии разпоредби е изпълнявал псевдо свидетелят по делото… Оттук насетне остава да видим ще бъде ли взета под внимание декларацията в прокуратурата, когато се отнася до шефа на ГГБОП Станимир Флоров и главния секретар на МВР Калин Георгиев или законите в България не са еднозначни за всички. http://skandalno.net/%D0%B1%D1%8A%D0...80%D0%B3-24777
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        1. Виж икономическите резултати за годините в които сме били с Германия.
        2. Не съм чул никой да твърди, че ако ги нямаше германците сме загубени. Ако ти си чул дай го насам да го напсувам, да ме баннат и старшината да рахатяса.
        Днес е почивен ден, но утре болниците работят....
        Ти си първият който намира Фердинант за успешен политик, Междусъюзническата ,Първата , Владайското въстатие , Ньоиският договор , Стамболийски , Септемвриското въстание за доказателство на успеха му и на него и сина му и внука му... ..........

С право на откривател може и да спечелиш някой награда от Гинес....

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
          Костов: Борисов изпусна милиарди, игнорирайки срещата с премиера на Китай

Това е непоправима грешка – голяма част от китайските пари за Централна и Източна Европа, вече са ангажирани, коментира лидерът на ДСБ и бивш премиер

http://www.livebiz.bg/predpriema4/s/993164042
          Интересно от къде има Костов тази информация от агентите си в Китай или Русия. ахах

Коментар

• Костов: Борисов изпусна милиарди, игнорирайки срещата с премиера на Китай

Това е непоправима грешка – голяма част от китайските пари за Централна и Източна Европа, вече са ангажирани, коментира лидерът на ДСБ и бивш премиер

http://www.livebiz.bg/predpriema4/s/993164042

Коментар

Руснаците са искали проливите интересите са им били Война с Турция и повода потушеното априлско въстание.
              Ако се върнеш в историята Русия има над 10 войни с Турция и поне три пъти влизат в пределите на днешна БГ но договорите са били в нейна вреда...

Писах го и преди като сменихме Русия с Германия каква е разликата . Две национални катастрофи. А Сърбия и Румъния са били с Русия и още драпаме за Македония и Добруджа....
              1. Виж икономическите резултати за годините в които сме били с Германия.
              2. Не съм чул никой да твърди, че ако ги нямаше германците сме загубени. Ако ти си чул дай го насам да го напсувам, да ме баннат и старшината да рахатяса.
              tnm

Коментар

Тъй де. Тъй де. И аз това казвам.
                Руснаците са искали проливите интересите са им били Война с Турция и повода потушеното априлско въстание.
                Ако се върнеш в историята Русия има над 10 войни с Турция и поне три пъти влизат в пределите на днешна БГ но договорите са били в нейна вреда...

Писах го и преди като сменихме Русия с Германия каква е разликата . Две национални катастрофи. А Сърбия и Румъния са били с Русия и още драпаме за Македония и Добруджа....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  По история сигурно си още на древна Елада.
                  Задунайская губерния е геополитическа цел, както на Русия, така и на Австроунгария, така и на Франция. Само, че руското влияние просто не се състоя за дълго. Още Стамболов /не булеварда който само знаеш навярно/ им е резнал крилцата на русофилите. Затова те попитах, като ни освободиха стана ли руско? НЕ разбира се. Съвсем друго си е водещата роля на КПСС 45 години. Връщай се в час и не се обаждай поне докато не минеш средните векове
                  С това черното съм абсолютно съгласен. Аз за това се и боря, някой от опонентите ми да го признае. Не мога да разбера след като си съгласен защо са първото и последното изречение, ама ти си знаеш.
                  tnm

Коментар

• Айде поздрав за всички не руси и не турци.

http://www.youtube.com/watch?v=RN5Xg...eature=related

Ако имате и друг турчин дайте и него да смачкам!....
                    Кога се Димо огледа кьооорав турчин за илач нямаше всички по дървета и тепета качени ....

Коментар

Целта е да се назначи администрация ,армия ,полиция вярна на Русия за да не дойде някой като Сърбите 1885 г. и си влезат дирекно и се настанят ...А руснаците оснанат с пръст ...
                      Тъй де. Тъй де. И аз това казвам.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Води ги Съветския съюз, където освен руси имаше и узбеки, татари, уйгури, естонци, литовци, таджики, грузинци, арменци, украинци, молдованци и казахстанци примерно
                        Що не скачаш сега примерно срещу Естонските инвестиции в България, а пухльо?
                        Ей та това са нации отново погазени и промити от Русия, както и ние трябвало да станем 16-та република.Със финанси на Германия и производство на Китай. хахах бляновете на Социалистическия свят.
                        Ти знаеш ли Територията на цяло Украйна и Естония коя държава е била създадена там.И как Сталин не позволил никои да се нарича БОЛГАР или да пише в паспорта му БОЛГАР. Знаеш ли колко Българии има по света и коя е оцеляла до ден днешен.

Някои неща не ги знаете,ама хич, иначе сте тръгнали да давате мнения и възгледи ами какви са тия възгледи а?

Поздрав за всички такива Българи с това елементарно мислене или не мислене.

http://mp3-share.net/960:Ypsurt_feat...la_Kradi_kradi

http://www.youtube.com/watch?v=l7U5rljfkXk

http://www.youtube.com/watch?v=RN5Xg...eature=related
                        Last edited by Вътрещаря; 06.05.2012, 12:12.

Коментар

Понеже по я знам историята да обясня

1. Задунайская губерния са искали само руснаците (без комунисти).
                          2. 16 република са искали руснаците барабар с комунистите
                          По история сигурно си още на древна Елада.
                          Задунайская губерния е геополитическа цел, както на Русия, така и на Австроунгария, така и на Франция. Само, че руското влияние просто не се състоя за дълго. Още Стамболов /не булеварда който само знаеш навярно/ им е резнал крилцата на русофилите. Затова те попитах, като ни освободиха стана ли руско? НЕ разбира се. Съвсем друго си е водещата роля на КПСС 45 години. Връщай се в час и не се обаждай поне докато не минеш средните векове

Коментар

1. Не разбрах.
                            2. Интересите на българския народ определено не са били да смени турския фес с руски ботуши.3. Не спамя, а се аргументирам.
                            4. Умееш ли да пускаш безкрайно етични и коректни постове ?

Спамиш ,но не ми правиш впечатление.
                            Тук те подхлъзгат че се пели Шуми Марица и ти кълвееш....
                            Като са сформирали опълчението руските офицери назначени са трябвали задължително да знаят български и са ги пращали в командировка или шест месечни курсове да учат езика...
                            Повечето опълченци са били преселници който живеят повече от пет години в Русия....

Второ окупация след мирния договор. Поредните глупости. Целта е да се назначи администрация ,армия ,полиция вярна на Русия за да не дойде някой като Сърбите 1885 г. и си влезат дирекно и се настанят ...А руснаците оснанат с пръст ...
                            Трето - винаги е било мечтата на повечето политици - всички славяни в една държава . Нищо лощо. Сега какво ще стане когато ЕС стане федерация .
                            немците са искали всички шваби заедно и то заедно с Австроунгария...
                            Всички англичани - колонии в цял свят
                            Всички французи ... за какво е воювал Наполеон...
                            Всички италианци ..
                            Какво е сега в Ирак и Авганистан....
                            Натовци освободители....
                            Слез на земята.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                              Абе ей невеж ли си.Кои ти води народната власт и социалистическия нов морал 1944г.А?
                              Води ги Съветския съюз, където освен руси имаше и узбеки, татари, уйгури, естонци, литовци, таджики, грузинци, арменци, украинци, молдованци и казахстанци примерно
                              Що не скачаш сега примерно срещу Естонските инвестиции в България, а пухльо?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Айде стига си спамил форума с твоята Руско-турска война от 1877-78 година. Кой се интересува от това?
                                Естествено, че Русия си има своите интереси, които в по-голямата си част съвпадат с интересите на българския народ. И понеже има интереси, Русия започва войната.
                                Ако продължаваш да спамиш по тема "Политика", аз ще почна да пускам като теб безкрайни постове в любимата ти тема "Поколението...." При това ще са безкрайно етични и коректни. Да не ме баннат.
                                Разбра ли? Никой не гойбе кой какви неща е мислил 1878г!
                                1. Не разбрах.
                                2. Интересите на българския народ определено не са били да смени турския фес с руски ботуши.
                                3. Не спамя, а се аргументирам.
                                4. Умееш ли да пускаш безкрайно етични и коректни постове ?
                                tnm

Коментар

Working...
                                X