IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Доста простотии си написал! Не знам какво са взели на дядо ти, но аз нямам нищо общо с това. И къде пак ги бъркате руснаците с комунистите? Те не са синоними. Аман от откачалки!
    Абе ей невеж ли си.Кои ти води народната власт и социалистическия нов морал 1944г.А?

Коментар

Доста простотии си написал! Не знам какво са взели на дядо ти, но аз нямам нищо общо с това. И къде пак ги бъркате руснаците с комунистите? Те не са синоними. Аман от откачалки!
      Понеже по я знам историята да обясня

1. Задунайская губерния са искали само руснаците (без комунисти).
      2. 16 република са искали руснаците барабар с комунистите
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
        Да ако не бяха такива като теб днес нямаше да сме изцяло зависими от ядрената енергия на тази страна защото щяхме да си имаме независима политика в енергетиката.
        И от там много по малко монополи и зависимости и средна класа.Това като логика разбираш ли го.
        Ако не бяха русите, нямаше да вземат всичко на дядо ми и сега нямаше да се хвалиш с имотите си, защото нямаше да има на кого всички други щяха да са по богати от теб.Явно и така още куп отрицателни страни.
        Но това са игрите на великите сили предимно...

Коментар

Честит празник и на теб!
          Лошото е, че ако не бяха русите и ти щеше да си коленичил с глава към Мека още в 5 сутринта, а не да ми се излежаваш до 6.30.
          Да ако не бяха такива като теб днес нямаше да сме изцяло зависими от ядрената енергия на тази страна защото щяхме да си имаме независима политика в енергетиката.
          И от там много по малко монополи и зависимости и средна класа.Това като логика разбираш ли го.
          Ако не бяха русите, нямаше да вземат всичко на дядо ми и сега нямаше да се хвалиш с имотите си, защото нямаше да има на кого всички други щяха да са по богати от теб.Явно и така още куп отрицателни страни.
          Но това са игрите на великите сили предимно...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Да не се хваля ама, аз мога ей така без да излизам от дома си, да завъртя някой и друг телефон и да разбера за няколко часа къде точно се извършва какъвто се сетиш вид незаконна дейност в най цивилизования град. Защо русенската полиция не може.
            mechobikovвсичко знаят и те,но явно пачките играят и поради тая причина на очите им има превръзка
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              Относно полицията из пресата вчера излезе новина ,че главната редакторка на в. "Козлодуй днес" Десислава Николова е била нападната и бита пред сградата на районния съд в крайдунавския град късно следобeд в петък.Ето ви видео материал за случая http://kozloduy-bg.info/?p=news&aid=7108 Оставам с впечатление ,че полицията нещо не е действала адекватно ,тоест доста време седяха безучастно .

Ако си мислите, че националната преса е под всякаква критика, то регионалната преса е в ужасно състояние. Свободата на словото е далечна химера.цък http://www.capital.bg/biznes/media_i...desh_svoboden/
              Да не се хваля ама, аз мога ей така без да излизам от дома си, да завъртя някой и друг телефон и да разбера за няколко часа къде точно се извършва какъвто се сетиш вид незаконна дейност в най цивилизования град. Защо русенската полиция не може.
              tnm

Коментар

• Зачестяват нощните кражби по домовете. Крадците влизат през отворени балкони и прозорци, а стопаните разбират, че са обрани, чак след като се събудят на сутринта.

Да те оберат, докато спиш. Това се случва все по-често, твърдят от полицията
                http://btvnews.bg/kriminalno/rst-v-k...-domovete.html

Коментар

• Относно полицията из пресата вчера излезе новина ,че главната редакторка на в. "Козлодуй днес" Десислава Николова е била нападната и бита пред сградата на районния съд в крайдунавския град късно следобeд в петък.Ето ви видео материал за случая http://kozloduy-bg.info/?p=news&aid=7108 Оставам с впечатление ,че полицията нещо не е действала адекватно ,тоест доста време седяха безучастно .

Ако си мислите, че националната преса е под всякаква критика, то регионалната преса е в ужасно състояние. Свободата на словото е далечна химера.цък http://www.capital.bg/biznes/media_i...desh_svoboden/

Коментар

То е ясно на кого се кланяше.Знаеш ли кое е най -гадното ,че продължават да ни управляват наследниците на партията му БКП.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4773911 И МВР е същото: министър - образование: физкултурник (ВИФ) , главен секретар - образование: руска филология, директор НСБОП - образование: физкултурник (ВИФ) ... и така до долу ... Факт е , че МВР се управлява и ръководи от непрофесионалисти, от хора без ценз и познания и за това резултатите са такива.А още по голям факт е ,че бащицата който ни управлява и той е такъв .Ненапразно прякорът му е Тиквата
                    Основната функция на МВР е да организира организираната престъпност и да я пази от разбеснели се граждани. За това няма нужда от образование, а от един специфичен манталитет.

Това е от линка, който даваш

В същото време, "колкото и да ви е странно", много работодатели се съгласяват да взимат на стаж студенти, само ако те са си платили за това, с една дума "собствениците на фирми искат студентите да им плащат за това, че ще им работят".

Пък аз се тревожа, че в българия заплатите били ниски. Че то и това било много. Ми той благодарния народ е готов да си плаща за да работи бре дами и господа.

И колко благодарна работа е да управляваш такъв народ. Трябват ти кинти - караш го да работи. Трябват ти още кинти - караш го да работи без да му плащаш. Трябват ти още повече кинти - караш го да си плаща за да работи. И той народа доволен. Хвали поредните нови поробители.
                    tnm

Коментар

Аз като виден специалист по историята само да питам:
                      На коя чужда сила се кланяше бай Тошо. На коя чужда сила искаше от благодарност да ни направи 16 република.
                      Питам аз и отговор не искам
                      То е ясно на кого се кланяше.Знаеш ли кое е най -гадното ,че продължават да ни управляват наследниците на партията му БКП.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4773911 И МВР е същото: министър - образование: физкултурник (ВИФ) , главен секретар - образование: руска филология, директор НСБОП - образование: физкултурник (ВИФ) ... и така до долу ... Факт е , че МВР се управлява и ръководи от непрофесионалисти, от хора без ценз и познания и за това резултатите са такива.А още по голям факт е ,че бащицата който ни управлява и той е такъв .Ненапразно прякорът му е Тиквата
                      Last edited by коки; 06.05.2012, 09:24.

Коментар

Билборда е поставен в началото на Несебър и Сл. бряг.Обявиха БКП за престъпна организация , а партийните секретари за герои .Кажете ми този народ има ли разум ?!Да сложиш плакат на Тодоръ Живковъ и да лъжеш ,че той е ръководител на майка България , а не на партията престъпница .Вероятно това са ченгета ,за които не остана парче от тлъстата баница около Несебър .
                        Аз като виден специалист по историята само да питам:
                        На коя чужда сила се кланяше бай Тошо. На коя чужда сила искаше от благодарност да ни направи 16 република.
                        Питам аз и отговор не искам
                        Last edited by mechobikov; 06.05.2012, 09:18.
                        tnm

Коментар

• Билборда е поставен в началото на Несебър и Сл. бряг.Обявиха БКП за престъпна организация , а партийните секретари за герои .Кажете ми този народ има ли разум ?!Да сложиш плакат на Тодоръ Живковъ и да лъжеш ,че той е ръководител на майка България , а не на партията престъпница .Вероятно това са ченгета ,за които не остана парче от тлъстата баница около Несебър .

Коментар

Честит празник и на теб!
                            Лошото е, че ако не бяха русите и ти щеше да си коленичил с глава към Мека още в 5 сутринта, а не да ми се излежаваш до 6.30.
                            Благодаря ! Свободни хора сме. Всеки има право на свое собствено мнение. За това са се борили и дали живота си много храбри българи. Аз като български офицер съм давал клетва и съм целувал българското знаме (по средата зелено, не синьо) и съвестта ми е чиста.
                            tnm

Коментар

А ти дали не влизаш в конфликт с моето чувство за справедливост. Лакардиите с вазелина ги пробутваш ти.

Аз казах ли България над всичко - казах
                              Аз казах ли българите дължим образуването на независима българска държава единствено и само на българския боен дух, на Шуми Марица и на По пет на нож - казах

Вие повторихте ли го за да си стиснем ръцете - не го повторихте.

Е, кой питам аз, и отговор не искам, пробутва истории с вазелин.
                              Честит празник и на теб!

Коментар

• Честит празник на всички Българи !!!

Празник на българския боен дух, на който дължим свободата си
                                tnm

Коментар

Working...
                                X