Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДоста простотии си написал! Не знам какво са взели на дядо ти, но аз нямам нищо общо с това. И къде пак ги бъркате руснаците с комунистите?Те не са синоними. Аман от откачалки!
1. Задунайская губерния са искали само руснаците (без комунисти).
2. 16 република са искали руснаците барабар с комуниститеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеДа ако не бяха такива като теб днес нямаше да сме изцяло зависими от ядрената енергия на тази страна защото щяхме да си имаме независима политика в енергетиката.
И от там много по малко монополи и зависимости и средна класа.Това като логика разбираш ли го.
Ако не бяха русите, нямаше да вземат всичко на дядо ми и сега нямаше да се хвалиш с имотите си, защото нямаше да има на кого всички други щяха да са по богати от теб.Явно и така още куп отрицателни страни.
Но това са игрите на великите сили предимно...Те не са синоними. Аман от откачалки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЧестит празник и на теб!
Лошото е, че ако не бяха русите и ти щеше да си коленичил с глава към Мека още в 5 сутринта, а не да ми се излежаваш до 6.30.
И от там много по малко монополи и зависимости и средна класа.Това като логика разбираш ли го.
Ако не бяха русите, нямаше да вземат всичко на дядо ми и сега нямаше да се хвалиш с имотите си, защото нямаше да има на кого всички други щяха да са по богати от теб.Явно и така още куп отрицателни страни.
Но това са игрите на великите сили предимно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа не се хваля ама, аз мога ей така без да излизам от дома си, да завъртя някой и друг телефон и да разбера за няколко часа къде точно се извършва какъвто се сетиш вид незаконна дейност в най цивилизования град. Защо русенската полиция не може.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеОтносно полицията из пресата вчера излезе новина ,че главната редакторка на в. "Козлодуй днес" Десислава Николова е била нападната и бита пред сградата на районния съд в крайдунавския град късно следобeд в петък.Ето ви видео материал за случая http://kozloduy-bg.info/?p=news&aid=7108 Оставам с впечатление ,че полицията нещо не е действала адекватно ,тоест доста време седяха безучастно .
Ако си мислите, че националната преса е под всякаква критика, то регионалната преса е в ужасно състояние. Свободата на словото е далечна химера.цък http://www.capital.bg/biznes/media_i...desh_svoboden/Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Зачестяват нощните кражби по домовете. Крадците влизат през отворени балкони и прозорци, а стопаните разбират, че са обрани, чак след като се събудят на сутринта.
Да те оберат, докато спиш. Това се случва все по-често, твърдят от полицията http://btvnews.bg/kriminalno/rst-v-k...-domovete.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Относно полицията из пресата вчера излезе новина ,че главната редакторка на в. "Козлодуй днес" Десислава Николова е била нападната и бита пред сградата на районния съд в крайдунавския град късно следобeд в петък.Ето ви видео материал за случая http://kozloduy-bg.info/?p=news&aid=7108 Оставам с впечатление ,че полицията нещо не е действала адекватно ,тоест доста време седяха безучастно .
Ако си мислите, че националната преса е под всякаква критика, то регионалната преса е в ужасно състояние. Свободата на словото е далечна химера.цък http://www.capital.bg/biznes/media_i...desh_svoboden/Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеТо е ясно на кого се кланяше.Знаеш ли кое е най -гадното ,че продължават да ни управляват наследниците на партията му БКП.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4773911 И МВР е същото: министър - образование: физкултурник (ВИФ) , главен секретар - образование: руска филология, директор НСБОП - образование: физкултурник (ВИФ) ... и така до долу ... Факт е , че МВР се управлява и ръководи от непрофесионалисти, от хора без ценз и познания и за това резултатите са такива.А още по голям факт е ,че бащицата който ни управлява и той е такъв .Ненапразно прякорът му е Тиквата
Това е от линка, който даваш
В същото време, "колкото и да ви е странно", много работодатели се съгласяват да взимат на стаж студенти, само ако те са си платили за това, с една дума "собствениците на фирми искат студентите да им плащат за това, че ще им работят".
Пък аз се тревожа, че в българия заплатите били ниски. Че то и това било много. Ми той благодарния народ е готов да си плаща за да работи бре дами и господа.
И колко благодарна работа е да управляваш такъв народ. Трябват ти кинти - караш го да работи. Трябват ти още кинти - караш го да работи без да му плащаш. Трябват ти още повече кинти - караш го да си плаща за да работи. И той народа доволен. Хвали поредните нови поробители.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз като виден специалист по историята само да питам:
На коя чужда сила се кланяше бай Тошо. На коя чужда сила искаше от благодарност да ни направи 16 република.
Питам аз и отговор не искам
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4773911 И МВР е същото: министър - образование: физкултурник (ВИФ) , главен секретар - образование: руска филология, директор НСБОП - образование: физкултурник (ВИФ) ... и така до долу ... Факт е , че МВР се управлява и ръководи от непрофесионалисти, от хора без ценз и познания и за това резултатите са такива.А още по голям факт е ,че бащицата който ни управлява и той е такъв .Ненапразно прякорът му е ТикватаLast edited by коки; 06.05.2012, 09:24.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеБилборда е поставен в началото на Несебър и Сл. бряг.Обявиха БКП за престъпна организация , а партийните секретари за герои .Кажете ми този народ има ли разум ?!Да сложиш плакат на Тодоръ Живковъ и да лъжеш ,че той е ръководител на майка България , а не на партията престъпница .Вероятно това са ченгета ,за които не остана парче от тлъстата баница около Несебър .
На коя чужда сила се кланяше бай Тошо. На коя чужда сила искаше от благодарност да ни направи 16 република.
Питам аз и отговор не искамLast edited by mechobikov; 06.05.2012, 09:18.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Билборда е поставен в началото на Несебър и Сл. бряг.Обявиха БКП за престъпна организация , а партийните секретари за герои .Кажете ми този народ има ли разум ?!Да сложиш плакат на Тодоръ Живковъ и да лъжеш ,че той е ръководител на майка България , а не на партията престъпница .Вероятно това са ченгета ,за които не остана парче от тлъстата баница около Несебър .Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЧестит празник и на теб!
Лошото е, че ако не бяха русите и ти щеше да си коленичил с глава към Мека още в 5 сутринта, а не да ми се излежаваш до 6.30.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА ти дали не влизаш в конфликт с моето чувство за справедливост. Лакардиите с вазелина ги пробутваш ти.
Аз казах ли България над всичко - казах
Аз казах ли българите дължим образуването на независима българска държава единствено и само на българския боен дух, на Шуми Марица и на По пет на нож - казах
Вие повторихте ли го за да си стиснем ръцете - не го повторихте.
Е, кой питам аз, и отговор не искам, пробутва истории с вазелин.
Лошото е, че ако не бяха русите и ти щеше да си коленичил с глава към Мека още в 5 сутринта, а не да ми се излежаваш до 6.30.
Коментар
Коментар