IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
    Ако можеш, дай линк към статията на Андрей Пантев, това е човек на когото нямам основание да не му вярвам....

Иначе Мечо ни пробутва лакардии с вазелин...Чиляк, влизаш в конфликт с чувството ми за справедливост...
    А ти дали не влизаш в конфликт с моето чувство за справедливост. Лакардиите с вазелина ги пробутваш ти.

Аз казах ли България над всичко - казах
    Аз казах ли българите дължим образуването на независима българска държава единствено и само на българския боен дух, на Шуми Марица и на По пет на нож - казах

Вие повторихте ли го за да си стиснем ръцете - не го повторихте.

Е, кой питам аз, и отговор не искам, пробутва истории с вазелин.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Е, КАК ДА НЕ Е АРГУМЕНТ? ТИ КАЗВАШ РУСНАЦИТЕ СЕ БИХА ЗА ДА СТАНЕ РУСКО. АЗ ТИ ОТГОВАРЯМ, КАТО БИХА СТАНА ЛИ РУСКО?
      Ти явно си чиляк, който много обичаш да профанизираш!
      Ако са имали възможност и дрън дрън.
      Заради такива като тебе, Андро Пантев изнесе цяла лекция и статия за гледните точки в историята. Ти не просто пресъздаваш факти, ти основно имаш гледна точка.
      Ами същите тия дето освободиха България , царете им ги разстреляха през 1917г.
      Тогава е пределно ясно, че се касае за различен тип организация на обществото, различен строй и т.н. Това е ясно и на децата.
      Как може въобще да сравняваш болшевиките с русите от капиталистическа Русия.
      И какви са тези глупости, че не могли да останат заради международната обстановка, като всички офицери в БА в този момент са били руси?
      Верния отговор на профанизиращия ти въпрос е

Да !!! Стана руско. Държали са окупационните войски в българските земи толкова време, колкото това им е позволила международната обстановка.

А за това, че по време на окупацията са свинствали, свидетелстват думите на екзарх Антим първи български
      "Вие русите ни избавихте от турците. Благодарим ви за това. Но кой ще ни избави от вас русите."
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Поста ти има не повече смисъл от мученето на крава. Даже мученето има някакъв смисъл. Докато твоето мучене няма!
        Ама не случайно си известен СоКоЛоВ, като най-тъпия във форума. Всеки твой пост го потвърждава. Дори от кравешко мучене може да се извлече повече мисъл, отколкото от твой пост!
        Ти си на по ниско интелектуално ниво дори от физкултурника Цвъки. Доколкото това въобще е възможно разбира се! Щото неговият интелект (изключвам кражбите и бандитизма) е на ниво амеба!
        Не Гогов, нито съм този, нито съм най тъпия.А точно обратното ти си най тъпия и изпушил военен и си личи много ясно.
        Да те питам пак ти на кого квалифицираш със "Народа", себе си ли, децата си ли или ?
        Ти можеш ли да мислиш въобще?Ама си глупав чак компенсираш с наглост, така ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
          Ха-ха-ха Точно така гьоне, нещо подобно.Едва ли не.

Народ, ама кои по точно ти ли, кой са тия "народ".Така ще говориш на синовете си да ги промиваш и да стават и те като тебе.
          Нещо хич не вдяваш....
          Поста ти има не повече смисъл от мученето на крава. Даже мученето има някакъв смисъл. Докато твоето мучене няма!
          Ама не случайно си известен СоКоЛоВ, като най-тъпия във форума. Всеки твой пост го потвърждава. Дори от кравешко мучене може да се извлече повече мисъл, отколкото от твой пост!
          Ти си на по ниско интелектуално ниво дори от физкултурника Цвъки. Доколкото това въобще е възможно разбира се! Щото неговият интелект (изключвам кражбите и бандитизма) е на ниво амеба!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Айде стига си спамил форума с твоята Руско-турска война от 1877-78 година. Кой се интересува от това?
            Естествено, че Русия си има своите интереси, които в по-голямата си част съвпадат с интересите на българския народ.
            И понеже има интереси, Русия започва войната.
            Ако продължаваш да спамиш по тема "Политика", аз ще почна да пускам като теб безкрайни постове в любимата ти тема "Поколението...." При това ще са безкрайно етични и коректни. Да не ме баннат.
            Разбра ли? Никой не гойбе кой какви неща е мислил 1878г!
            Ха-ха-ха Точно така гьоне, нещо подобно.Едва ли не.

Народ, ама кои по точно ти ли, кой са тия "народ".Така ще говориш на синовете си да ги промиваш и да стават и те като тебе.
            Нещо хич не вдяваш....
            Last edited by Вътрещаря; 06.05.2012, 00:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              войната от 1877-1878 година е завоевателна са неоспорими.
              Айде стига си спамил форума с твоята Руско-турска война от 1877-78 година. Кой се интересува от това?
              Естествено, че Русия си има своите интереси, които в по-голямата си част съвпадат с интересите на българския народ. И понеже има интереси, Русия започва войната.
              Ако продължаваш да спамиш по тема "Политика", аз ще почна да пускам като теб безкрайни постове в любимата ти тема "Поколението...." При това ще са безкрайно етични и коректни. Да не ме баннат.
              Разбра ли? Никой не гойбе кой какви неща е мислил 1878г!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не мога за съжаление, чел съм я на хартиен носител и съм слушал лекцията естествено в СУ. Беше преди 5-6 години. Ако имаш интерес към историята, обаче мога да те запозная с Георги Нешев от славянското дружество. Доста е дърт, към 80 обаче като се заговорихме за обединението на Италия, той си спомни повече имена на италиански револючионери от мен. То мойто сигурон си от алкохола де, щото съм два пъти по-малък от него , но съм си доста като отвързано псе
                Благодаря ти, като поодъртея още малко, сигурно ще имам повече свободно време... Интересувам се от Славянството, имам покана за гостуване в Екатеринбург и манастири в Сибир, недалеко, но по Руските стандарти......

Понеже спорим на колко е равно 2+2 ми се струва че Андрей Пантев знае

Коментар

Ако можеш, дай линк към статията на Андрей Пантев, това е човек на когото нямам основание да не му вярвам....

Иначе Мечо ни пробутва лакардии с вазелин...Чиляк, влизаш в конфликт с чувството ми за справедливост...
                  Не мога за съжаление, чел съм я на хартиен носител и съм слушал лекцията естествено в СУ. Беше преди 5-6 години. Ако имаш интерес към историята, обаче мога да те запозная с Георги Нешев от славянското дружество. Доста е дърт, към 80 обаче като се заговорихме за обединението на Италия, той си спомни повече имена на италиански револючионери от мен. То мойто сигурон си от алкохола де, щото съм два пъти по-малък от него , но съм си доста като отвързано псе

Коментар

Заради такива като тебе, Андро Пантев изнесе цяла лекция и статия за гледните точки в историята. Ти не просто пресъздаваш факти, ти основно имаш гледна точка.
                    Тогава е пределно ясно, че се касае за различен тип организация на обществото, различен строй и т.н. Това е ясно и на децата.
                    И какви са тези глупости, че не могли да останат заради международната обстановка, като всички офицери в БА в този момент са били руси?

Коментар

С кое по точно не си съгласен

1. Руснаците като победиха стана ли руско ?

Това не е аргумент, а нищо не означаващ въпрос.
                      Ще ти отговоря първо в твой стил, а после малко по цивилизовано
                      Когато двама се карат, а третия печели, той дължи ли някаква благодарност на каращите се ?

Това, че не са имали възможност поради съществуващата международна обстановка по онова време да задържат окупационните войски не означава, че не са искали да ги задържат.

Разликата между тази победа и онази победа е единствено в международната обстановка. В първия случай не са имали възможност да задържат войските си на окупираните български (османски населени с българи) територии и да стане страшно. Във втория случай имаха за съжаление такава възможност и всички сме свидетели какво се случи.
                      Е, КАК ДА НЕ Е АРГУМЕНТ? ТИ КАЗВАШ РУСНАЦИТЕ СЕ БИХА ЗА ДА СТАНЕ РУСКО. АЗ ТИ ОТГОВАРЯМ, КАТО БИХА СТАНА ЛИ РУСКО?
                      Last edited by LANDLORD 31; 05.05.2012, 22:49.

Коментар

Шумит Марица!!!!!, а они все поняли
                        Не става така. Въпросът беше риторичен. Ясно е, че е било на български.

Всъщност не е чак толкова важно точно какво се е случило. Доказателствата, че войната от 1877-1878 година е завоевателна са неоспорими. Повярвай ми. Чел съм книжки. Вярно е, че съм любител. Ето част от интервю с един професионалист - професор Пламен Цветков

- Проф. Цветков, защо българите нямат еднозначно отношение към националния си празник?

- Отговорът е много очевиден. Всеки път на 3 март нашите управници, поради инстинктивното си подчинение на всичко руско и съветско, използват тази дата, за да поругаят отново националното ни достойнство със своето безгръбначие спрямо Русия. Това дразни хората.

Никоя уважаваща себе си нация не чества за свой национален празник едно външно събитие. Дори и да има спорове за това какво точно се е случило на 3 март, просто това е събитие, в което няма българско присъствие. Има българско участие във войната, но няма българско участие в подписването на Санстефанския договор. Освен това негов главен автор е граф Игнатиев. В записките си, публикувани в България още преди 1989 г., той в прав текст казва, че историческата мисия на Русия е да обедини славяните под свое ръководство върху развалините на Австрия и Турция. Това изречение ни казва, че човек трябва да има много голяма фантазия, за да твърди, че граф Игнатиев е освободител на България. Това е един българоядец, един човек, който е искал унищожението на България. Но сега една от централните софийски улици носи неговото име. Така че това е една наистина пагубна дата.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          А инак наистина са и умни и убави. Вчера бях на празненството на СМГ и им се накефих
                          Малкия вчера беше в някаква зала в УАСГ, аз за съжаление не

Коментар

Китай - Митай - Битай
                            Я да разделим Китай на равни части от по 8 милиона човека и да ги видим тогава дали са по умни от нас. Ми то е много лесно да избереш две три много умни деца измежду милиард и половина.

Нашите гарджета са най умни и най убави - факт
                            Не е така, математиката е начин на мислене

Коментар

Само да попитам понеже съм черен неблагодарник

На какъв език ще да е запял майор Чиляев песента, за да накара уплашените българи да спрат, да се вдъхновят и да нанижат по пет феса на нож ?

Питам аз и отговор не искам
                              Шумит Марица!!!!!, а они все поняли

Коментар

• Наглец! Симеон Дянков: „Ще сте ни благодарни за Сребърния фонд!” Че го опоскахте ли?

http://afera.bg/skandalno/22944.html

Коментар

Working...
                                X