IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Кво да се прави Стамболийски... Времето топло, мирише на море. Пък и нали знаеш, че съм джентълмен. Имам толерантност към дамите.
    Пък тя, дамата, била с брада...

И да знаеш как ми е омръзнало да се джафкам по форума с разни идиоти. Не визирам теб. Ти си вършиш работата, за която ти плащат.

Ама трябва да засилите огъня срещу Меглена Кунева. Слабо действате, слабо...
    Никой не ми плаща, старшинка. Просто както съм ти обяснил отдавна, удоволствие е за мен да те разгромявам постоянно...

И ще изпълня твоята молба и ще засиля огъня...
    Твойта нова ГМО партия от ренегати начело с главната ренегатка Меглена е много удобна цел. След Прошко и компания откраднахте и други кадри:

Найден Зеленогорски на път да напусне СДС и да отиде при Кунева.
    http://www.mediapool.bg/найден-зелен...ews194443.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Някои го виждаме отдавна, старшинка....
      Кво да се прави Стамболийски... Времето топло, мирише на море. Пък и нали знаеш, че съм джентълмен. Имам толерантност към дамите.
      Пък тя, дамата, била с брада...

И да знаеш как ми е омръзнало да се джафкам по форума с разни идиоти. Не визирам теб. Ти си вършиш работата, за която ти плащат.

Ама трябва да засилите огъня срещу Меглена Кунева. Слабо действате, слабо...

Апропо, така и така си тук....
      На кого от най-висшите етажи на властта викат "генерал Нориега"? Да не е на ББ?
      Ако е така, то примерът си го бива. И да не забравяш как ген. Нориега от пръв приятел на ЦРУ (и ББ беше провъзгласен, пък и сам се хвали с това) се превърна във враг на САЩ. Чак започнаха мини война и спецчастите арестувака клетия генерал, ръководещ наркотрафика от най-високата позиция на властта в Панама (както ББ?) и същият лежа 20 години в щатски затвор.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Бах мааму! Лъжат като гърци!

Червените в Сливен с 400 по-малко

Проверка, разпоредена от Общопартийната контролна комисия на БСП, установи, че членовете на Столетницата в Сливен не са 2300, а 1920, съобщиха от местната централа. Броенето на действителните партийци се наложило заради скандалния запис за предизборни пазарлъци на бившия местен лидер Мартин Славов.
        Сливенската структура на БСП ще е под прицел до края на годината, когато трябва да приключи щателната проверка на Страшния съд на БСП. На място идвала работна група заради подадени до централата на "Позитано" 20 сигнали за нередности и нарушения на устава. Така се стигнало до извода, че в Сливен е имало "кухи" основни организации, които са надули членската маса на 2300 души.
        http://paper.standartnews.com/bg/art...article=414392

Хубаво е да се червен. Лъжеш, мажеш, крадеш, правиш тройна коалиция, блъснат те на изборите, после пак лъжеш и мажеш, за да крадеш пак. Дали като Станишев, дали като Кунева или другите недорасляци на царя, няма значение. Важна е далаверата! Нали бе, Гиговчо прекрасен!

Коментар

Въх! То не съм бил само аз дето вижда очевидното!
          При това го видях със закъснение.... Нещо съм се разпуснал напоследък.
          Някои го виждаме отдавна, старшинка....

Веднага, след като миналия петък бе обявен за невинен, бившият военен министър от правителството на тройната коалиция Николай Цонев, учреди своя партия.

Политическо движение "Нова алтернатива"

щяло да изповядва "патриотичен либерализъм" и е насочено главно към хората с допир до малкия и среден бизнес. Главният политически противник на новата партия е ГЕРБ и затова той е готов да се коалира с други движения с поглед към бизнеса - на първо място "България на гражданите" на Меглена Кунева.

"Една от основните цели ще бъде борбата с картелите и олигарсите, като е нужно да се създаде прозрачно управление", твърди Цонев, срещу когото тече четвърто дело - за даване на подкуп на следовател.

В петък той получи седма оправдателна присъда. Върховният касационен съд окончателно го призна за невинен по делото "Терем", за което Прокуратурата твърдеше, че бившият министър не се е разпоредил с целеви средства по тяхното предназначение и увеличил капитала на холдинга с близо 38 млн. лв., които е трябвало да бъдат изплатени на държавата.

В началото на юни Цонев беше оправдан от ВКС и по дело за сключването на четири неизгодни сделки за доставка на самолетни и авточасти, а има оправдателна присъда на първа инстанция и по процес за купуването на поточна линия за строителство на хангари.

"Намеренията на партията са в самото заглавие. Ние сме нова алтернатива на досегашните всички управления и искаме да предложим нов модел работеща политика с цел нещата да се променят в нашето общество, с нови бизнес модели, с нови начини за развитие на бизнеса, стимулиране на бизнеса, модернизиране на администрацията и т.н. Ние можем да водим разговори и да обсъждаме много теми с всички партии, всички сдружения, дали са регистрирани като партии няма значение, важно е да бъдат общи идеите....
          http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4918451

Коментар

Под тебе бе Мечо! Не го ли виждаш?
            Всъщност ТИ позна преди няколко дни. "Димка" е точно "Йосиф".
            Въх! То не съм бил само аз дето вижда очевидното!
            При това го видях със закъснение.... Нещо съм се разпуснал напоследък.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              А бре, къде е Йоската
              Под тебе бе Мечо! Не го ли виждаш?
              Всъщност ТИ позна преди няколко дни. "Димка" е точно "Йосиф". Приликите са очевадни. Добре че ти ме насочи. Ама последния пост на "Димка", който прилича повече на повърня ми доказа очевадното.

Коментар

А бре, къде е Йоската
                Бе не знам, ама dimkata доста добре го замества Даже и езика му на изразяване е усвоил/а А колко хрисим/а беше в началото кат' ти обесняваше за процентите, а Мечо!? Аз даже до неотдавна все още вярвах, че е продавачка в магазин и трябва да намали цените на стоките според желанието на шефа

Коментар

А бре, къде е Йоската
                  dimka_1981 го изяде

Коментар

• А бре, къде е Йоската
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Абе защо разни малоумни гастарбайтери в Германия и Турция ми казват как да виждам живота в БГ и да ми оправят мирогледа...Ако зависеше от мен нямаше да гласувате не за президент, но и за пъдар в БГ...
                      точно така монти миризлива подлого на другия миришещ на червеи старшинка...бой по другомислещите - "някакъв гаст ще ти дава акъл" - айде де....на тебе , шута и слугата шуменска ...абсурд

А бе защо не се обадите на модератора тази тема да ви даде право на вас тримцата - ти старшината и русинската алкодама - да драскате в тази тема , да повръщате , пърдите , хълцате , серете , омирисвате на воля ..И талика "гаст" да не ви нарушават душевния мир..а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Не знам как ги правят тия проби но е факт ,че в Дневник на 07 юни 2012,пишеше така;15 километра от новия участък на "Тракия"/от Нова Загора до Ямбол/ ще бъдат преасфалтирани.Причината -не е била изградено качествено. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...ia_shte_budat/
                        Брееей,стига стига с тия магистрали бе джанъм.С тая злъч дето я изливате по тях,ще ги разрушите,още преди да сме ги построили.

Коментар

• Лиляна Павлова: Толкова много асфалтираме, че понякога не ни стигат материалите .....Само на АМ "Тракия" се правят над 50 проби на денонощие - проби на материали
                          Не знам как ги правят тия проби но е факт ,че в Дневник на 07 юни 2012,пишеше така;15 километра от новия участък на "Тракия"/от Нова Загора до Ямбол/ ще бъдат преасфалтирани.Причината -не е бил изграден качествено. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...ia_shte_budat/
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Хи-хи! Ето, правителството има проблем!

Лиляна Павлова: Толкова много асфалтираме, че понякога не ни стигат материалите

Чака ни горещо лято и много строене. Понякога не ни стигат битумът, асфалтът и камъкът, който ползваме за асфалтирането. Толкова много асфалтираме, че не ни стигат материалите, с гордост обяви по БНР министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Само на АМ "Тракия" се правят над 50 проби на денонощие - проби на материали. Въз основа на всички тестове имаме над 16 000 документа на качеството и изпитванията, които правим, отбеляза още Павлова."България ще продължава да има нужда от сериозен финансов ресурс за пътища и в следващия програмен период, тъй като базисната инфраструктура у нас все още има сериозни нужди", заяви министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова.

Еврокомисар Йоханес Хан ще посети България следващата седмица, като визитата е част от обиколката му на крайдунавските държави. Павлова допълни, че на 1 юли в негово присъствие ще бъде официалното откриване на ЛОТ 2 от магистрала "Тракия" от Стара до Нова Загора.

Министерството на регионалното развитие и благоустройството тази година чества 130 години от създаването си. На 27 юни събитието ще бъде почетено с фотоизложба, представяща историята на министерството с архивни снимки, някои от които датират от началото на миналия век. Тя ще бъде организирана на открито, в градинката между Софийския университет и Народното събрание.
                            http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1434561

При любимото правителство на Гугълчо асфалт колкото щеш!

Коментар

Алооооооо Петър
                              Не спори с фанатизирани гербери. Те си баят едно и също. И си вярват. Това е добре за нас. Изпадналите в самозаблуда си копаят гроба.

Този не живее в България, не гласува в България. Явно и децата му няма да живеят в България. За държавата знае само от хвалбите на Пожарникаря. Ама се пъне. Аз въртя по 30-40 хиляди годишно по пътищата на България, а той от удобната си бърлога в чужбина ме просвещава! Егати герберската наглост!
                              Питам го какъв е приносът Бойков за обновяването на парковете в Шумен-той ми разправя за Долна Диканя.

Коментар

Алооооооо Петър ти явно си нямаш хал хабер какво е дережето на пътищата в БГ Не ме интересува кой колко строи ,но искам качествено да е .А не да ми слагат фирмите изпълнителки по -малко матреал , а на хартия е всичко ок и след някой и друг месец са цъфнали пътищата ни
                                Не е така коки. И аз карам по български пътища като се връщам. И аз като кацна на някое от летищата ни, знам какво ме чака след това и неволно си правя сравнения. Не е в това въпроса. И понеже редовно минавам по Тракия, след като построят Стара Загора-Карнобат и ако пътя се скапе, ще бъда сред първите които ще изпищят и съответно няма да пропусна да си поплюя на българска земя. Но дотогава не е редно да ревем из форумите. Затова нека изчакаме и да се надяваме, още повече че имаме светлият пример на Станишев с пускането на Харманли-Любимец, която малко след откриването си беше затворена за ремонт.

А бръщолевенето на Монти ще оставя тактично без коментар, понеже явно е имал предвид някой негов роднина.

Коментар

Working...
                                X