Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеА!
И аз влязох в номенклатура, макар и бъдеща.
Мечо, приемам! Благодаря за оценката.
Само че ставам най-добре за съветник, и то таен,
Добър съм в анализа, но не ме търси в синтеза.
Ще искам една заплата от 800 лева, за да се издържам, а всичко останало ще е на твой гръб - с моите съвети.
А синтезаторът ще си ти, като министър-председател. Така избирам, щото си уравновесен.
tnm можеш да вземеш за връзки с обществеността.
Вал можеш да вземеш за агитация - положителна и контра.
Артемида нека да е поетесата на твоя кабинет. (вятър я вее на бял кон - това звучи поетично)
Останалите от списъка вероятно ще ти станат за министри - ти ще решиш.
Но не изпускай при събирането на правителството ясно изразените тук политически агенти.
Те ще захвърлят своите пристрастия към досегашните и може да се присъединят към нас, бъдещото правителство. Прецени ги, питай какво ще искат.
Прехвърли в главата моите предложения (нали съм съветник) и виж там да разработим правителството.
Имаше една такава песен на НЛОБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеБраво! Супер! Откри топлата вода! Давай, а сега си направи партия и излез на избори! Всички ще гласуваме за теб.
Само че по какво се различаваш от досега управлявалите? Целите са ясни, а как ще ги достигнеш? Например какво би направил конкретно срещу организираната престъпност и как ще накараш циганите да си плащат здравните осигуровки?
А, забравих. Сподели все пак какво да се направи с БФБ. Щото на мен все пак не ми е ясно.
1. Организираната престъпност се създава (организира) от властта. Необходимо е просто този който е на власт да не я организира и нея няма да я има. Колкото до заварената такава, без закрила максимум да просъществува месец два.
2. За БФБ ти е ясно, лъжеш че не ти е ясно, и на мен ми е ясно, и на колегите им е ясно.Last edited by mechobikov; 17.07.2012, 15:53.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДолупосочените също биха ръководили по добре от сегашните предишните и по предишните. И те ли са БСПари ???
1. Наивника
2. Манков
3. Вал Ши
4. Джей
5. tnm
6. Лубойл
7. Кмета
И аз влязох в номенклатура, макар и бъдеща.
Мечо, приемам! Благодаря за оценката.
Само че ставам най-добре за съветник, и то таен,
Добър съм в анализа, но не ме търси в синтеза.
Ще искам една заплата от 800 лева, за да се издържам, а всичко останало ще е на твой гръб - с моите съвети.
А синтезаторът ще си ти, като министър-председател. Така избирам, щото си уравновесен.
tnm можеш да вземеш за връзки с обществеността.
Вал можеш да вземеш за агитация - положителна и контра.
Артемида нека да е поетесата на твоя кабинет. (вятър я вее на бял кон - това звучи поетично)
Останалите от списъка вероятно ще ти станат за министри - ти ще решиш.
Но не изпускай при събирането на правителството ясно изразените тук политически агенти.
Те ще захвърлят своите пристрастия към досегашните и може да се присъединят към нас, бъдещото правителство. Прецени ги, питай какво ще искат.
Прехвърли в главата моите предложения (нали съм съветник) и виж там да разработим правителството.Last edited by vmankov; 17.07.2012, 15:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато премахнем организираната престъпност и намалим до минимум корупцията.
Въх уплаши ме
Да ти кажа, що да не ти кажа:
1. Кризата е световно явление. Но чрез прозрачно управление. Унищожаване на организираната престъпност (което е много лесно - иска се само воля от страна на власт имащите). Намаляване до минимум на корупционните практики. Положението в България би било много по леко отколкото е в момента.
2. Че какво му е на селото. Селяните в по голямата си част са оправни хора. Просто не трябва да се ограбва труда им. Има много начини да се намали разликата в цените на продукцията от производителя до крайния потребител.
3. Проблемът с циганите го създава властта. Ако са равни пред закона както всички други - проблема изчезва.
4. Има много модели в света на уредено здравеопазване. Можем да копираме. Но като за начало трябва да спре да се крадат парите предназначени за това.
5. Тук всички сме инвеститори и ни е ясно какво трябва да се прави с БФБ.
Само че по какво се различаваш от досега управлявалите? Целите са ясни, а как ще ги достигнеш? Например какво би направил конкретно срещу организираната престъпност и как ще накараш циганите да си плащат здравните осигуровки?
А, забравих. Сподели все пак какво да се направи с БФБ. Щото на мен все пак не ми е ясно.Last edited by diletant; 17.07.2012, 15:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеНе, разбира се. Звучи ми като общи фрази, казани от дете между 3 и 5 годишна възраст. Липсват ми политически партии, политически програми, конкретни хора като нов политически елит, решения на проблеми, конкретна работа и т.н.
Иначе за критиките ти срещу комунистите съм напълно съгласен. Но позитивни решения не виждам.
Относно позитивните решения, в тази точно тема съм дал много повече позитивни решения от теб, макар че пиша по отскоро.
За да не си ги мерим, питай какво те интересува и ще ти кажа. Виж и предния ми пост, там може да съм ти отговорил на въпросаLast edited by mechobikov; 17.07.2012, 15:12.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеEcce homo! Най-сетне един, който знае как! Сподели с нас например как да преборим кризата, как да оправим селото, какво да правим с циганите, каква реформа да направим в здравеопазването, какво да правим с БФБ и т.н. и т.н. Сподели малко! Иначе е най-лесно да критикуваш, особено анонимна във форум.
Въх уплаши ме
Да ти кажа, що да не ти кажа:
1. Кризата е световно явление. Но чрез прозрачно управление. Унищожаване на организираната престъпност (което е много лесно - иска се само воля от страна на власт имащите). Намаляване до минимум на корупционните практики. Положението в България би било много по леко отколкото е в момента.
2. Че какво му е на селото. Селяните в по голямата си част са оправни хора. Просто не трябва да се ограбва труда им. Има много начини да се намали разликата в цените на продукцията от производителя до крайния потребител.
3. Проблемът с циганите го създава властта. Ако са равни пред закона както всички други - проблема изчезва.
4. Има много модели в света на уредено здравеопазване. Можем да копираме. Но като за начало трябва да спре да се крадат парите предназначени за това.
5. Тук всички сме инвеститори и ни е ясно какво трябва да се прави с БФБ.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВ този ред на мисли, оставете ни сами да се управляваме. Ние знаем как.
И сега ли не ти е ясно Стамболов или не ти отърва да разбереш ???
Иначе за критиките ти срещу комунистите съм напълно съгласен. Но позитивни решения не виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение...
оставете ни сами да се управляваме. Ние знаем как. ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЕ, не си прав. rogers ти дава много ясен аргумент:
Само да изясним - на бюлетините с никовете ли ще сте изписани.
Пак повтарям специално за теб и Роджърс, защото явно не ви отърва да разберете лек за разбиране пост. Ще бъда малко по подробен:
1. На 9 септември 1944 година България е окупирана от червената армия.
2. Като почнеш от Гошо Тарабата и стигнеш до Боко Тиквата ни управляват днес едни утре други все едни и същи.
3. Гошо Тарабата - началник от коминтерна
4. Боко Тиквата - началник от СИК, или не знаеш кои бяха СИК.
И всички управлявали между тях.
Това е наложения на българския народ елит. Наложен от чужда сила. Време е да започнем да се оглеждаме между нас си и да се избираме един друг.
Какво направи насила наложения в България елит като се почне от Гошо Тарабата и се стигне до Боко Тиквата:
От най добрата за живеене европейска държава след втората световна война, България вече е най бедната.
В този ред на мисли, оставете ни сами да се управляваме. Ние знаем как.
Спрете да агитирате за комунистите и наследниците им.
И сега ли не ти е ясно Стамболов или не ти отърва да разбереш ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchemists Разгледай мнениеТрябваше ли от Брюксел да ни кажат това, което отдавна знаем, че България мафията си има държава...
http://alchemicalshots.blogspot.com/...g-post_05.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКъдето свършват аргументите - почват обидите !!!
Само да изясним - на бюлетините с никовете ли ще сте изписани.
Коментар
-
Трябваше ли от Брюксел да ни кажат това, което отдавна знаем, че България мафията си има държава...
http://alchemicalshots.blogspot.com/...g-post_05.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеАбе мечо ти си бил много кухо парче беБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Абе мечо ти си бил много кухо парче бе - значи аз те питам за кого да гласувам и виж ти какво ми отговаряш, че даже си и сериозен. Само да изясним - на бюлетините с никовете ли ще сте изписани. Направо не мога да повярвам колко простотия има на тая земя. А защо си забравил Монти, би гугъла, vmankov и още много други знайни и незнайни форумни герои
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПак евтина манипулация. В поста ми, който цитираш се съдържа отговора. Но ако искаш пример - ал сана пример :
1. Чичо
2. Джей
3. Съни
4. Равновесие
5. Гигов
6. Коки
И много други измежду нас и не измежду нас, които са по добри от сегашните, предишните и по предишните.
.
Коментар
Коментар