IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Постът ти ясно показва, че не разбираш от политика, както и от БФБ (или се правиш, че не разбираш). Разбираш много добре, ама не ти отърва да кажеш че е лесно !!!

1. Организираната престъпност се създава (организира) от властта. Необходимо е просто този който е на власт да не я организира и нея няма да я има. Колкото до заварената такава, без закрила максимум да просъществува месец два.
    2. За БФБ ти е ясно, лъжеш че не ти е ясно, и на мен ми е ясно, и на колегите им е ясно.
    Абе знаеш ли, че може и да си прав. Т.е. да не разбирам от политиката. И от БФБ-то. Чувал съм, че е отражение на икономиката на страната, че едни мажоритари са говеда, че дребните нямат кеш, че някакви си чужди инвеститори не искат да си вкарват парите тук, че фондовете се управляват от неопитни младежи, че пенсионните фондове също лапат много пари за т.нар. управление, че държавата не иска да си продава дяла и т.н.и т.н. Ама все пак не разбирам - обясни моля те! Иначе си като Коки - ругае всички (без Трактора), а не казва нищо конкретно

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
      А!
      И аз влязох в номенклатура, макар и бъдеща.

Мечо, приемам! Благодаря за оценката.
      Само че ставам най-добре за съветник, и то таен,
      Добър съм в анализа, но не ме търси в синтеза.
      Ще искам една заплата от 800 лева, за да се издържам, а всичко останало ще е на твой гръб - с моите съвети.

А синтезаторът ще си ти, като министър-председател. Така избирам, щото си уравновесен.

tnm можеш да вземеш за връзки с обществеността.
      Вал можеш да вземеш за агитация - положителна и контра.
      Артемида нека да е поетесата на твоя кабинет. (вятър я вее на бял кон - това звучи поетично)

Останалите от списъка вероятно ще ти станат за министри - ти ще решиш.

Но не изпускай при събирането на правителството ясно изразените тук политически агенти.
      Те ще захвърлят своите пристрастия към досегашните и може да се присъединят към нас, бъдещото правителство. Прецени ги, питай какво ще искат.

Прехвърли в главата моите предложения (нали съм съветник) и виж там да разработим правителството.
      "Те ще бъдат с тез които са на власт"
      Имаше една такава песен на НЛО
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
        Браво! Супер! Откри топлата вода! Давай, а сега си направи партия и излез на избори! Всички ще гласуваме за теб.
        Само че по какво се различаваш от досега управлявалите? Целите са ясни, а как ще ги достигнеш? Например какво би направил конкретно срещу организираната престъпност и как ще накараш циганите да си плащат здравните осигуровки?
        А, забравих. Сподели все пак какво да се направи с БФБ. Щото на мен все пак не ми е ясно.
        Постът ти ясно показва, че не разбираш от политика, както и от БФБ (или се правиш, че не разбираш). Разбираш много добре, ама не ти отърва да кажеш че е лесно !!!

1. Организираната престъпност се създава (организира) от властта. Необходимо е просто този който е на власт да не я организира и нея няма да я има. Колкото до заварената такава, без закрила максимум да просъществува месец два.
        2. За БФБ ти е ясно, лъжеш че не ти е ясно, и на мен ми е ясно, и на колегите им е ясно.
        Last edited by mechobikov; 17.07.2012, 15:53.
        tnm

Коментар

Долупосочените също биха ръководили по добре от сегашните предишните и по предишните. И те ли са БСПари ???

1. Наивника
          2. Манков
          3. Вал Ши
          4. Джей
          5. tnm
          6. Лубойл
          7. Кмета
          А!
          И аз влязох в номенклатура, макар и бъдеща.

Мечо, приемам! Благодаря за оценката.
          Само че ставам най-добре за съветник, и то таен,
          Добър съм в анализа, но не ме търси в синтеза.
          Ще искам една заплата от 800 лева, за да се издържам, а всичко останало ще е на твой гръб - с моите съвети.

А синтезаторът ще си ти, като министър-председател. Така избирам, щото си уравновесен.

tnm можеш да вземеш за връзки с обществеността.
          Вал можеш да вземеш за агитация - положителна и контра.
          Артемида нека да е поетесата на твоя кабинет. (вятър я вее на бял кон - това звучи поетично)

Останалите от списъка вероятно ще ти станат за министри - ти ще решиш.

Но не изпускай при събирането на правителството ясно изразените тук политически агенти.
          Те ще захвърлят своите пристрастия към досегашните и може да се присъединят към нас, бъдещото правителство. Прецени ги, питай какво ще искат.

Прехвърли в главата моите предложения (нали съм съветник) и виж там да разработим правителството.
          Last edited by vmankov; 17.07.2012, 15:52.

Коментар

Като премахнем организираната престъпност и намалим до минимум корупцията.

Въх уплаши ме

Да ти кажа, що да не ти кажа:

1. Кризата е световно явление. Но чрез прозрачно управление. Унищожаване на организираната престъпност (което е много лесно - иска се само воля от страна на власт имащите). Намаляване до минимум на корупционните практики. Положението в България би било много по леко отколкото е в момента.
            2. Че какво му е на селото. Селяните в по голямата си част са оправни хора. Просто не трябва да се ограбва труда им. Има много начини да се намали разликата в цените на продукцията от производителя до крайния потребител.
            3. Проблемът с циганите го създава властта. Ако са равни пред закона както всички други - проблема изчезва.
            4. Има много модели в света на уредено здравеопазване. Можем да копираме. Но като за начало трябва да спре да се крадат парите предназначени за това.
            5. Тук всички сме инвеститори и ни е ясно какво трябва да се прави с БФБ.
            Браво! Супер! Откри топлата вода! Давай, а сега си направи партия и излез на избори! Всички ще гласуваме за теб.
            Само че по какво се различаваш от досега управлявалите? Целите са ясни, а как ще ги достигнеш? Например какво би направил конкретно срещу организираната престъпност и как ще накараш циганите да си плащат здравните осигуровки?
            А, забравих. Сподели все пак какво да се направи с БФБ. Щото на мен все пак не ми е ясно.
            Last edited by diletant; 17.07.2012, 15:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
              Не, разбира се. Звучи ми като общи фрази, казани от дете между 3 и 5 годишна възраст. Липсват ми политически партии, политически програми, конкретни хора като нов политически елит, решения на проблеми, конкретна работа и т.н.

Иначе за критиките ти срещу комунистите съм напълно съгласен. Но позитивни решения не виждам.
              Значи и за критиките ми срещу ГЕРБ си съгласен !!!
              Относно позитивните решения, в тази точно тема съм дал много повече позитивни решения от теб, макар че пиша по отскоро.

За да не си ги мерим, питай какво те интересува и ще ти кажа. Виж и предния ми пост, там може да съм ти отговорил на въпроса
              Last edited by mechobikov; 17.07.2012, 15:12.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                Ecce homo! Най-сетне един, който знае как! Сподели с нас например как да преборим кризата, как да оправим селото, какво да правим с циганите, каква реформа да направим в здравеопазването, какво да правим с БФБ и т.н. и т.н. Сподели малко! Иначе е най-лесно да критикуваш, особено анонимна във форум.
                Като премахнем организираната престъпност и намалим до минимум корупцията.

Въх уплаши ме

Да ти кажа, що да не ти кажа:

1. Кризата е световно явление. Но чрез прозрачно управление. Унищожаване на организираната престъпност (което е много лесно - иска се само воля от страна на власт имащите). Намаляване до минимум на корупционните практики. Положението в България би било много по леко отколкото е в момента.
                2. Че какво му е на селото. Селяните в по голямата си част са оправни хора. Просто не трябва да се ограбва труда им. Има много начини да се намали разликата в цените на продукцията от производителя до крайния потребител.
                3. Проблемът с циганите го създава властта. Ако са равни пред закона както всички други - проблема изчезва.
                4. Има много модели в света на уредено здравеопазване. Можем да копираме. Но като за начало трябва да спре да се крадат парите предназначени за това.
                5. Тук всички сме инвеститори и ни е ясно какво трябва да се прави с БФБ.
                tnm

Коментар

В този ред на мисли, оставете ни сами да се управляваме. Ние знаем как.

И сега ли не ти е ясно Стамболов или не ти отърва да разбереш ???
                  Не, разбира се. Звучи ми като общи фрази, казани от дете между 3 и 5 годишна възраст. Липсват ми политически партии, политически програми, конкретни хора като нов политически елит, решения на проблеми, конкретна работа и т.н.

Иначе за критиките ти срещу комунистите съм напълно съгласен. Но позитивни решения не виждам.

Коментар

...
                    оставете ни сами да се управляваме. Ние знаем как. ..
                    Ecce homo! Най-сетне един, който знае как! Сподели с нас например как да преборим кризата, как да оправим селото, какво да правим с циганите, каква реформа да направим в здравеопазването, какво да правим с БФБ и т.н. и т.н. Сподели малко! Иначе е най-лесно да критикуваш, особено анонимна във форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      Е, не си прав. rogers ти дава много ясен аргумент:

Само да изясним - на бюлетините с никовете ли ще сте изписани.
                      Аз ви отговорих много ясно още в поста, който Роджърс цитира.

Пак повтарям специално за теб и Роджърс, защото явно не ви отърва да разберете лек за разбиране пост. Ще бъда малко по подробен:

1. На 9 септември 1944 година България е окупирана от червената армия.
                      2. Като почнеш от Гошо Тарабата и стигнеш до Боко Тиквата ни управляват днес едни утре други все едни и същи.
                      3. Гошо Тарабата - началник от коминтерна
                      4. Боко Тиквата - началник от СИК, или не знаеш кои бяха СИК.

И всички управлявали между тях.

Това е наложения на българския народ елит. Наложен от чужда сила. Време е да започнем да се оглеждаме между нас си и да се избираме един друг.

Какво направи насила наложения в България елит като се почне от Гошо Тарабата и се стигне до Боко Тиквата:

От най добрата за живеене европейска държава след втората световна война, България вече е най бедната.

В този ред на мисли, оставете ни сами да се управляваме. Ние знаем как.
                      Спрете да агитирате за комунистите и наследниците им.

И сега ли не ти е ясно Стамболов или не ти отърва да разбереш ???
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от alchemists Разгледай мнение
                        Трябваше ли от Брюксел да ни кажат това, което отдавна знаем, че България мафията си има държава...

http://alchemicalshots.blogspot.com/...g-post_05.html
                        ,,По-лесно е обаче да се чете „Винету”, а не „Bello gallico”. Лошото е, че в този случай килерът може да е заменен от килия' http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...64077309_n.jpg '
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Където свършват аргументите - почват обидите !!!
                          Е, не си прав. rogers ти дава много ясен аргумент:

Само да изясним - на бюлетините с никовете ли ще сте изписани.

Коментар

• Трябваше ли от Брюксел да ни кажат това, което отдавна знаем, че България мафията си има държава...

http://alchemicalshots.blogspot.com/...g-post_05.html

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                              Абе мечо ти си бил много кухо парче бе
                              Където свършват аргументите - почват обидите !!!
                              tnm

Коментар

• Абе мечо ти си бил много кухо парче бе - значи аз те питам за кого да гласувам и виж ти какво ми отговаряш, че даже си и сериозен. Само да изясним - на бюлетините с никовете ли ще сте изписани. Направо не мога да повярвам колко простотия има на тая земя. А защо си забравил Монти, би гугъла, vmankov и още много други знайни и незнайни форумни герои

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Пак евтина манипулация. В поста ми, който цитираш се съдържа отговора. Но ако искаш пример - ал сана пример :

1. Чичо
                                2. Джей
                                3. Съни
                                4. Равновесие
                                5. Гигов
                                6. Коки

И много други измежду нас и не измежду нас, които са по добри от сегашните, предишните и по предишните.
                                .

Коментар

Working...
                                X