IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
    не мърморко , не ми харесват вашите съчинени полуистиини и денонощното ви мрънкане, храчене , повръщане и т.н. омирисване на публичното пространство.
    Не ви харесва, защото ви проваля пропагандата. Пък аз тези работи ги пиша точно че да ви провалям пропагандата. Защото ама наистина много ме дразни това ви отношение към електората.

Коментар

кое не ти е ясно по точно...големия спред ли те тормози. Ти явно си сондьор първа степен и си наясно какви разходи има подобна дейност.
      Не бе Димче, точно понеже не съм сондьор съм учуден. Кво значи между 2% и 30%? 2% от 1000 и 30% от 50 или 2% от 50 и 30% от 1000

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Можеш ли да посочиш и една клевета за Бойко. Просто не ви харесва част от истината и се опитвата да накарате хората да я забравят или игнорират.
        не мърморко , не ми харесват вашите съчинени полуистиини и денонощното ви мрънкане, храчене , повръщане и т.н. омирисване на публичното пространство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
          Докато червените плюят, ние от ГЕРБ работим...

Американска IT компания планира да мести счетоводните си офиси в България
          През септември се очакват решения за изграждане на производства за автомобилни части в страната

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...gariia,139508/
          Леле колко сте го закъсали, че вече и от преместването на един счетоводен отдел правите новина.

Коментар

• Много ясно, че колкото са по-продуктивни толкова по-висок ще е процентът
            Като златото в Родопите....
            И това ще мине ...

Коментар

• Докато червените плюят, ние от ГЕРБ работим...

Американска IT компания планира да мести счетоводните си офиси в България
              През септември се очакват решения за изграждане на производства за автомобилни части в страната

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...gariia,139508/

Коментар

Ти от каква краста си болен ..гледам от месеци те сърби и все се чешиш ли чешиш. А уж си най умния на планетата.. или и ти от суетност реши сам да се похвалиш.
                Аз казах, че съм доста над средното. Сигурен съм че със същото могат да се похвалят поне 70-80% от пишещите в този форум. Като това ми дава право да се смятам за по-умен от мнозинството българи - което е безспорен факт, тъй като и 1% човек да е над средното и вече е по-умен от мнозинството

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Стамболовче, я ми разясни това

Министър Добрев припомни, че приходите за бюджета ще варират от 2% и 30% от стойността на добитото количество нефт или газ, като процентът се определя на базата на това колко продуктивни са сондажите.

Баси яката далавера е това
                  кое не ти е ясно по точно...големия спред ли те тормози. Ти явно си сондьор първа степен и си наясно какви разходи има подобна дейност.

Коментар

Да, но когато хвърчат разни анонимни клевети, добре е да се припомни истината..
                    Можеш ли да посочиш и една клевета за Бойко. Просто не ви харесва част от истината и се опитвата да накарате хората да я забравят или игнорират.

Но истината е че
                    -Бойко кандидатства в ДС, но не го приемат
                    -след 1989 работи заедно със СИК и охранява Лукойл и Тодор Живков
                    -Когато бе главен секретар - приятелката му - получи оборотните 30% от СИБ банк които преди това бяха на една камара тъмни личности
                    -до като бе главен секретар не разкри нито едно показно убийство, въпреки че поръчкивоте убийства точно тогава достигнаха пик
                    - за сметка на това Царя го превърна в медиина звезда и напрактика му подари политическата кариера.
                    - до като бе кмет на София е подписвал очевидно доста скандални сделки с имоти - от които след това се отметна и каза че са му фалшифицирали подписа, не се сещам да съм чул че този който го е направил е в затвора. Д окато бе кмет на софия постоянно мрънкаше срещу станишев че не му позволява да реши проблема със завода за отпадаци, с основна теза че така се спира ограбването на общината през фирмите за боклук. Като стана премиер НЕ ПРОМЕНИ нищо.

И следва историята му като министър председател

Коментар

Все едно и също - всичко го знаят че е суетен и огромно, но лабилно его и го подкупват с награди.

Един свестен човек никога не би парадирал с наградите си - особено ако смята че са просто защото си е вършил работата или дълга.
                      Ти от каква краста си болен ..гледам от месеци те сърби и все се чешиш ли чешиш. А уж си най умния на планетата.. или и ти от суетност реши сам да се похвалиш.

Коментар

• Стамболовче, я ми разясни това

Министър Добрев припомни, че приходите за бюджета ще варират от 2% и 30% от стойността на добитото количество нефт или газ, като процентът се определя на базата на това колко продуктивни са сондажите.

Баси яката далавера е това

Коментар

• Е, някои награди са смехотворни, други май се полагат на предходния премиер, а пък тези от комсомола.. за кво ги сочат...
                          Всъщност и аз имам една книга за активен комсомолец!
                          И това ще мине ...

Коментар

Все едно и също - всичко го знаят че е суетен и огромно, но лабилно его и го подкупват с награди.

Един свестен човек никога не би парадирал с наградите си - особено ако смята че са просто защото си е вършил работата или дълга.
                            Да, но когато хвърчат разни анонимни клевети, добре е да се припомни истината..

Коментар

Дали са ги като гаранция - не са ги наляли в бюджета ни. Най-вероятно е просто една хартиика издадена от чужда банка че тази чужда банка ще плати тези пари ако настъпи събитие което да изисква да се платят тези пари.
                              Самият бонус от 40 млн. евро не е обвързан с приспадане в бъдеще от други плащания на консорциума и е еднократен. Той е елемент от конкурсната процедура, като при одобрението на офертите се вземат предвид освен техническите параметри и предложения бонус, поясниха за Investor.bg от министерството на икономиката.
                              http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...o-more,139453/

Коментар

И за това са дали 40 млн.евро. Ех, разбирачи по икономика...
                                Дали са ги като гаранция - не са ги наляли в бюджета ни. Най-вероятно е просто една хартиика издадена от чужда банка че тази чужда банка ще плати тези пари ако настъпи събитие което да изисква да се платят тези пари.

Коментар

Working...
                                X