Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеТъй, тъй! Пак се самозадоволи с думи. И пак бягаш от отговора! Лекоатлет такъв!
ПП Да видим какво се получава - уникална неспособност да разбереш че човек може да действа и от собствени мотиви, а не партиино ориентирани. Демонстрираш очевидно неприемане на факта че някой действа по-съвест. Показваш сериозна неспособност за приемане на факти, които противоречат на това което си си втълпил в главата. Подпис - Дилетант!, ментора ви, или там както наричате този дето ви набива идеи и застава зад вас в трудни моменти. Не се справяш нещо както трябва, имаше едни машинки по едно време, грамофони май ги наричаха, имаха изключително кофти чертата да забият на едно място и да повтарят до припадък едно и също. Пък било то и откровено скучна глупост.
Тези работи с който не е с нас е за тройната коалиция се изтъркаха преди бая време. Горе долу когато правителството и лично Тиквон първи лъсна с целия си блясък на недоучил но за сметка на това прост и нагъл селски бек. От този момент нататък, който е с ГЕРБ признава за себе си и на другите, че този височайш пример му е по душа. А това разбираемо много хора приемат като доста, как да го кажа, унизително за собственото им самочувствие признание.
Разбира се винаги има откровено вярващи. Но то и Чарлс Менсън е имал последователи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеТъй, тъй! Пак се самозадоволи с думи. И пак бягаш от отговора! Лекоатлет такъв!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение1. Аз съм егоист с високо самочувствие.
2. Плюя управляващите, което е нормално - политическите теми са точно за това.
3. За себе си съм. Ако не вярваш - виж точка 1
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАбе бикомечов, ти адвокат ли си му на равновесния. Остави го, той маже и сам да си каже каквото има да каже.
Ама то и ти си същият. Криеш се, криеш! Като Коки сте всичките! Абе излезте като мъже и си кажете - аз съм за този, или пък за тази, или пък за това, или за онова. Ама кажете си бе, защо се срамувате! Иначе да плюеш анонимно е най-лесното!
2. Плюя управляващите, което е нормално - политическите теми са точно за това.
3. За себе си съм. Ако не вярваш - виж точка 1Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГледам, гледам и не вярвам на ушите сиЧовек разбира в другите хора само това което разбира и вижда в себе си.
Да видим какво се получава - уникална неспособност да разбереш че човек може да действа и от собствени мотиви, а не партиино ориентирани. Демонстрираш очевидно неприемане на факта че някой действа по-съвест. Показваш сериозна неспособност за приемане на факти, които противоречат на това което си си втълпил в главата. Приемаш за нормално някой друг да ти втълпява в главата някакви неща - особено Негово Величество Тиквон първи и неговия Велик Везир Цвъчко.
Да, очевидно си гербер
ПП Да видим какво се получава - уникална неспособност да разбереш че човек може да действа и от собствени мотиви, а не партиино ориентирани. Демонстрираш очевидно неприемане на факта че някой действа по-съвест. Показваш сериозна неспособност за приемане на факти, които противоречат на това което си си втълпил в главата. Подпис - Дилетант!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЩе те осъдя морално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеТо за лично се признава само ако човек не казва че мастурбира. А иначе какво му е личното? Да се криеш, че гласуваш за една партия какво му е личното. Ама явно те е срам от пристрастията ти, че искаш да ги криеш. Ама ти май си развил комплекс на тази тема. Леле, уравновеси се малко, човече!
ПП За емоциите - виж по-долу!Човек разбира в другите хора само това което разбира и вижда в себе си.
Да видим какво се получава - уникална неспособност да разбереш че човек може да действа и от собствени мотиви, а не партиино ориентирани. Демонстрираш очевидно неприемане на факта че някой действа по-съвест. Показваш сериозна неспособност за приемане на факти, които противоречат на това което си си втълпил в главата. Приемаш за нормално някой друг да ти втълпява в главата някакви неща - особено Негово Величество Тиквон първи и неговия Велик Везир Цвъчко.
Да, очевидно си гербер
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСтаваше въпрос за един и същи човек, а булката и сестра и са различни !!!
Всъщност разбрах. Истината за теб няма значение !!!
Ама то и ти си същият. Криеш се, криеш! Като Коки сте всичките! Абе излезте като мъже и си кажете - аз съм за този, или пък за тази, или пък за това, или за онова. Ама кажете си бе, защо се срамувате! Иначе да плюеш анонимно е най-лесното!Last edited by diletant; 24.07.2012, 16:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеКак да ти обясня привидното противоречие? Ами харесвам една булка, ама не ми пука за грозната й сестра. Сега разбра ли?
Всъщност разбрах. Истината за теб няма значение !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТ.е. ти искаш да си такъв и за това си криеш емоциите. Много странни желания демонстрираш. Не мислиш ли че са прекалено лични че да ги споделяш в интернет
А за въпроса ти 50% от българското население не се интересува от партии - брой ме там. Не ме интересуват, освен когато тяхното управление не ми влошава качеството на живот.
ПП За емоциите - виж по-долу!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАз не зная как се наричат хората, които няма страсти. Може би безразлични, меланхолични, апатични, импотентни, мързеливи, упоени, напоени, задоволени, овчедушни, простодушни, малодушни и т.н.. Може и друго да се каже, ама ме е срам.
И пак се измъкна от отговора на въпроса. Хитрец си ти, Андрешко!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеОткога бе. Откогато агитираше за Калфин ли? Ей, червените сте много забавни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАз не зная как се наричат хората, които няма страсти. Може би безразлични, меланхолични, апатични, импотентни, мързеливи, упоени, напоени, задоволени, овчедушни, простодушни, малодушни и т.н.. Може и друго да се каже, ама ме е срам.
И пак се измъкна от отговора на въпроса. Хитрец си ти, Андрешко!
А за въпроса ти 50% от българското население не се интересува от партии - брой ме там. Не ме интересуват, освен когато тяхното управление не ми влошава качеството на живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАбе, как го постигаш това:
1. Хем влагаш емоции
2. Хем не ти пука
Коментар
Коментар