IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ох горката истина. От кой отговор бяга бре. На всички въпроси ти отговори. Ти си този, който се стреми само да задава въпроси, да манипулира и да избягва отговорите !!!
    В грешка си! Не избягвам отговори и не манипулирам. Не съм като вас. Каквото имам да го казвам, казвам го. А въпроси задавам - неудобни за такива като теб и някои други. Ама мие не отговаряте - клинчите. Умеете само да плюете анонимно. Браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
      Тъй, тъй! Пак се самозадоволи с думи. И пак бягаш от отговора! Лекоатлет такъв!

ПП Да видим какво се получава - уникална неспособност да разбереш че човек може да действа и от собствени мотиви, а не партиино ориентирани. Демонстрираш очевидно неприемане на факта че някой действа по-съвест. Показваш сериозна неспособност за приемане на факти, които противоречат на това което си си втълпил в главата. Подпис - Дилетант!
      Гледай сега - вземи звънни едно телефонче на спонсора ви , ментора ви, или там както наричате този дето ви набива идеи и застава зад вас в трудни моменти. Не се справяш нещо както трябва, имаше едни машинки по едно време, грамофони май ги наричаха, имаха изключително кофти чертата да забият на едно място и да повтарят до припадък едно и също. Пък било то и откровено скучна глупост.

Тези работи с който не е с нас е за тройната коалиция се изтъркаха преди бая време. Горе долу когато правителството и лично Тиквон първи лъсна с целия си блясък на недоучил но за сметка на това прост и нагъл селски бек. От този момент нататък, който е с ГЕРБ признава за себе си и на другите, че този височайш пример му е по душа. А това разбираемо много хора приемат като доста, как да го кажа, унизително за собственото им самочувствие признание.

Разбира се винаги има откровено вярващи. Но то и Чарлс Менсън е имал последователи.

Коментар

Ох горката истина. От кой отговор бяга бре. На всички въпроси ти отговори. Ти си този, който се стреми само да задава въпроси, да манипулира и да избягва отговорите !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

1. Аз съм егоист с високо самочувствие.
          2. Плюя управляващите, което е нормално - политическите теми са точно за това.
          3. За себе си съм. Ако не вярваш - виж точка 1
          Браво! Такива хора търсеше преди години Кенеди!

Коментар

Абе бикомечов, ти адвокат ли си му на равновесния. Остави го, той маже и сам да си каже каквото има да каже.
            Ама то и ти си същият. Криеш се, криеш! Като Коки сте всичките! Абе излезте като мъже и си кажете - аз съм за този, или пък за тази, или пък за това, или за онова. Ама кажете си бе, защо се срамувате! Иначе да плюеш анонимно е най-лесното!
            1. Аз съм егоист с високо самочувствие.
            2. Плюя управляващите, което е нормално - политическите теми са точно за това.
            3. За себе си съм. Ако не вярваш - виж точка 1
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Гледам, гледам и не вярвам на ушите си Човек разбира в другите хора само това което разбира и вижда в себе си.

Да видим какво се получава - уникална неспособност да разбереш че човек може да действа и от собствени мотиви, а не партиино ориентирани. Демонстрираш очевидно неприемане на факта че някой действа по-съвест. Показваш сериозна неспособност за приемане на факти, които противоречат на това което си си втълпил в главата. Приемаш за нормално някой друг да ти втълпява в главата някакви неща - особено Негово Величество Тиквон първи и неговия Велик Везир Цвъчко.

Да, очевидно си гербер

ПП Да видим какво се получава - уникална неспособност да разбереш че човек може да действа и от собствени мотиви, а не партиино ориентирани. Демонстрираш очевидно неприемане на факта че някой действа по-съвест. Показваш сериозна неспособност за приемане на факти, които противоречат на това което си си втълпил в главата. Подпис - Дилетант!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                Ще те осъдя морално.
                Скоро май и анално ще почнете да ни съдите

Коментар

То за лично се признава само ако човек не казва че мастурбира. А иначе какво му е личното? Да се криеш, че гласуваш за една партия какво му е личното. Ама явно те е срам от пристрастията ти, че искаш да ги криеш. Ама ти май си развил комплекс на тази тема. Леле, уравновеси се малко, човече!

ПП За емоциите - виж по-долу!
                  Гледам, гледам и не вярвам на ушите си Човек разбира в другите хора само това което разбира и вижда в себе си.

Да видим какво се получава - уникална неспособност да разбереш че човек може да действа и от собствени мотиви, а не партиино ориентирани. Демонстрираш очевидно неприемане на факта че някой действа по-съвест. Показваш сериозна неспособност за приемане на факти, които противоречат на това което си си втълпил в главата. Приемаш за нормално някой друг да ти втълпява в главата някакви неща - особено Негово Величество Тиквон първи и неговия Велик Везир Цвъчко.

Да, очевидно си гербер

Коментар

Ставаше въпрос за един и същи човек, а булката и сестра и са различни !!!

Всъщност разбрах. Истината за теб няма значение !!!
                    Абе бикомечов, ти адвокат ли си му на равновесния. Остави го, той маже и сам да си каже каквото има да каже.
                    Ама то и ти си същият. Криеш се, криеш! Като Коки сте всичките! Абе излезте като мъже и си кажете - аз съм за този, или пък за тази, или пък за това, или за онова. Ама кажете си бе, защо се срамувате! Иначе да плюеш анонимно е най-лесното!
                    Last edited by diletant; 24.07.2012, 16:36.

Коментар

Как да ти обясня привидното противоречие? Ами харесвам една булка, ама не ми пука за грозната й сестра. Сега разбра ли?
                      Ставаше въпрос за един и същи човек, а булката и сестра и са различни !!!

Всъщност разбрах. Истината за теб няма значение !!!
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Т.е. ти искаш да си такъв и за това си криеш емоциите. Много странни желания демонстрираш. Не мислиш ли че са прекалено лични че да ги споделяш в интернет

А за въпроса ти 50% от българското население не се интересува от партии - брой ме там. Не ме интересуват, освен когато тяхното управление не ми влошава качеството на живот.
                        То за лично се признава само ако човек не казва че мастурбира. А иначе какво му е личното? Да се криеш, че гласуваш за една партия какво му е личното. Ама явно те е срам от пристрастията ти, че искаш да ги криеш. Ама ти май си развил комплекс на тази тема. Леле, уравновеси се малко, човече!

ПП За емоциите - виж по-долу!

Коментар

Аз не зная как се наричат хората, които няма страсти. Може би безразлични, меланхолични, апатични, импотентни, мързеливи, упоени, напоени, задоволени, овчедушни, простодушни, малодушни и т.н.. Може и друго да се каже, ама ме е срам.

И пак се измъкна от отговора на въпроса. Хитрец си ти, Андрешко!
                          Не е вярно. Човека ти отговори вече няколко пъти, че не е за никой. Защо истината за теб няма значение ???
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Откога бе. Откогато агитираше за Калфин ли? Ей, червените сте много забавни.
                            Кога по точно съм агитирал за Калфин. Можеш ли да намериш и един мой пост за това. Точно на тези избори дори не си направих труда да отида да гласувам, защото и двамата кандидати ми бяха еднакво противни.

Коментар

Аз не зная как се наричат хората, които няма страсти. Може би безразлични, меланхолични, апатични, импотентни, мързеливи, упоени, напоени, задоволени, овчедушни, простодушни, малодушни и т.н.. Може и друго да се каже, ама ме е срам.

И пак се измъкна от отговора на въпроса. Хитрец си ти, Андрешко!
                              Т.е. ти искаш да си такъв и за това си криеш емоциите. Много странни желания демонстрираш. Не мислиш ли че са прекалено лични че да ги споделяш в интернет

А за въпроса ти 50% от българското население не се интересува от партии - брой ме там. Не ме интересуват, освен когато тяхното управление не ми влошава качеството на живот.

Коментар

Абе, как го постигаш това:

1. Хем влагаш емоции
                                2. Хем не ти пука
                                Как да ти обясня привидното противоречие? Ами харесвам една булка, ама не ми пука за грозната й сестра. Сега разбра ли?

Коментар

Working...
                                X