IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Под палещото слънце на пустинята се изготвя пълкен план за атентат.Висок рус мъж,със сини очи и една черна обувка отива първо в Румъния,от там в Белгия,и накрая идва у нас,за да смути спокойствието на българската милиция .Това лице дори има няколко портрета,за да затрудни максимално героите от песните на Веско Маринов.За по-пикантен привкус към него е добавен и портрет на жена.В момент на слабост,той дори отива запасен с банкноти от по 500 евро,за да се предаде в рент а кар,но оттам не разбират смелата му постъпка. Разколебан,той обикаля пред фотокамерите на летището,а след това е пред сбиване пред вратите на автобус.Тогава се намесва дългата ръка на Иран,Хизбула,Мосад,Ал Кайда или за който още се сетите...и всичко това се прави с едничката цел-да се компрометира младото правителство на Герб и да се попречи на строителството на развиващият се гербаризъм. Обаче науката при гербаризмът е силно напреднала!Снимката на загадъчното лице е сравнена с неговото ДНК (?) и веднага е установено,че си съвпадат!Учените от ГАН (Герберска Академия на Науките) успяват да докажат,изследвайки левият фланец на средният пръст на дясната ръка на атентатора,че той е страдал от лека умствена изостаналост.Поради това,се появяват спекулации,че той е член на българският парламент,депутат или нещо такова.Ето защо в телевизионно изявление Борисов изкоментира слуховете : "Маминцето му на Станишев.И с перука се вижда че е той". ))))

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Може и да не съм прав, но силно се надявам този референдум да разчупи СТРАХЪТ !!!
      Изобщо не мога да повярвам, че референдум, инспириран от СерГЕЙ Дмитриевич СтаниШЕФ и другарят Р.Овч ще бъде от полза за демокрацията, българските национални интереси и европейското развитие на България. От тези двама другари можем да очакваме само слугинаж в полза на мафията, национално предателство и отклоняване на България в посока към Ориента.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Всъщност не е важно какъв ще бъде резултатът от референдума, важното е, че ще лъсне на бял свят фактът, че скриха истинския доклад на банката. В рамките на кампанията преди референдума със сигурност ще изплува истинския доклад и това ще е пълна катастрофа. Никак не им завиждам на милиционерите - около 6 месеца преди парламентарните избори, народът ще разбере, че умишлено е скривана информация от него.

Референдум НЯМА да има! Герберите НЯМА да го допуснат. Помнете ми думата!!!
        България НЕ Е държава. Това е провинция на американците. Ще измислят някаква хватка за да няма референдум. Или въпросът ще е от типа "Съгласни ли сте да дадете 30 000 лв за строеж на АЕЦ Белене".
        Нито ще покажат истинския доклад, нито ще допуснат честен референдум. ГЕРБ не е политическа партия. Това е шайка престъпници, които с помощта на американците са подчинили плиткоумния и овчедушен народ.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Може и да не съм прав, но силно се надявам този референдум да разчупи СТРАХЪТ !!!
          Не знам дали ще разчупи страха, но вече предизвика страх у управляващите. Показателна е днешната истерична реакция на онова момченце с жълто около устата, набедено за министър.....
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Може и да не съм прав, но силно се надявам този референдум да разчупи СТРАХЪТ !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
              Че то става сериозно вече, ще трябва да се помисли за сериозно и открито обсъждане.
              Сега ще почнат номерата с фирмените и военни тайни....
              Този е ПЪТЯ. Референдуми и пряко гласуване за всяка една власт. Няма нищо лошо в това, че противопоставянето между великите сили ни помага в случая. Важното е нашите политици да ни отърват да гласуваме на първия. После матриала като види, че комунистите и бандитите не са толкова страшни, а всъщност са мижитурки, се надявам да продължи да натиска и за други референдуми и за все повече и повече пряка демокрация
              tnm

Коментар

• Че то става сериозно вече, ще трябва да се помисли за сериозно и открито обсъждане.
                Сега ще почнат номерата с фирмените и военни тайни....
                И това ще мине ...

Коментар

• Моя грешка, още веднъж БЛАГОДАРЯ!
                  И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                    Благодаря!
                    Нямаше ли нещо, че ако са 500 - отиваме на решение на НС, ако са... май 700 - отива се на задължителен реф?
                    Ето какво казва законът:

Чл. 10. (1) Предложение до Народното събрание за произвеждане на национален референдум може да бъде направено от:

1. не по-малко от една пета от народните представители;
                    2. Президента на Републиката;
                    3. Министерския съвет;
                    4. не по-малко от една пета от общинските съвети в страната;
                    5. инициативен комитет на граждани с избирателни права, събрал не по-малко от 200 000 подписа на граждани с избирателни права.
                    (2) Народното събрание приема решение за произвеждане на национален референдум, когато това е поискано от инициативен комитет с подписка, съдържаща подписите на не по-малко от 500 000 български граждани с избирателни права и не противоречи на ограниченията по чл. 9, ал. 2, 3 и 4.
                    (3) Председателят на Народното събрание организира създаването и воденето на публичен регистър, в който се вписват предложенията за произвеждане на национален референдум и инициативните комитети по ал. 1, т. 5, по ал. 2 и по чл. 11, ал. 2.
                    (4) В предложението за национален референдум се включват един или няколко въпроса, на които гражданите отговарят с "да" или "не". Въпросите се изписват на общоупотребим български език, кратко, точно и ясно.
                    При 200 000 подписа въпросът дали да има референдум се решава от парламента, но при 500 000 - няма мърдане!

Господ здраве да дава на ЕС и всички чиновници в Брюксел, защото иначе надали нашите депутати щяха да гласуват такъв закон. Направо не е за вярване - оказва се че 500 000 граждани са повече от Президента, от Министерския съвет, от 1/5 от общинските съвети, и от Народното събрание .... Толкова е хубаво, че не мога да го повярвам
                    Last edited by netware5; 27.07.2012, 17:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      Не съм спец, ама защо някой чужд трябва да я построи. Не може ли ние да я построим?

Имаме много свободна строителна ръка и поне се пишат висококвалифицирани, имаме и добри ядрени инженери?
                      А извинявам се, не прочетох докрай. Трябва да се изкажат навярно съответните наши специалисти дали могат сами.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Не съм спец, ама защо някой чужд трябва да я построи. Не може ли ние да я построим?

Имаме много свободна строителна ръка и поне се пишат висококвалифицирани, имаме и добри ядрени инженери?
                        Не си мислиш, че щом ти с твоето образование не разбираш, тук има някой друг освен мен, който евентуално би могъл да разбира. Всъщност дори и аз не разбирам. Но хубавото е да има референдум. Така се почва. За да има референдуми първо трябва да го има първия референдум.

А ДА НИ Е ЧЕСТИТ !!! (референдума де, независимо от резултата) !!!
                        tnm

Коментар

• В дълбините на 20 век, като сме искали метро, съветските другари са доказали, че Софето не отговаря по структура и план (65-68 година) за метро. (Източник - Баща ми)
                          Но нашият е искал да се равнява с Москва, Будапеща и т.н. Та направили.
                          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            С част от това и аз съм съгласна, но има друга част, която упорито се крие и се надявам в дискусии за референдум те да излязат на бял свят
                            Точно от това ги е страх. Всъщност не е важно какъв ще бъде резултатът от референдума, важното е, че ще лъсне на бял свят фактът, че скриха истинския доклад на банката. В рамките на кампанията преди референдума със сигурност ще изплува истинския доклад и това ще е пълна катастрофа. Никак не им завиждам на милиционерите - около 6 месеца преди парламентарните избори, народът ще разбере, че умишлено е скривана информация от него.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              Хахах, това е все едно да организирате референдум на тема: " Искате ли да изгоним циганите от България?" или пък " Искате ли България на 3 морета?"
                              Преди изобщо да се пускат, такива теми на референдуми, трябва да се обясни на матряла разликата между желаното и реално възможното.
                              А вервайте ми, ако наистина матряла рабере, колко ще му бръкне в пробития джоб тоя руски АЕЦ, ще ги убие БК(С)П с камъни (което трябваше да стори още 89 де) .
                              Освен, ако не мислиш 240 депутата, редуцирани до 121 за богопомазани и всезнаещи, няма причини да се отрича Референдума по големи и значими действия.

Коментар

• Не съм спец, ама защо някой чужд трябва да я построи. Не може ли ние да я построим?

Коментар

Working...
                                X