IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
    Боже, какви манипулации от страна на фен групата на госпожата.Ето до това водят развалените телефони наречени медии.
    ахахаххахахаха

Жалко ,че фен групата и мисли по същият начин като социалистите с промито мислене.Гигов,кат 123,коки,Съни и тя вече, като гледам.
    Ето тези са резултат от горния колаж и колажи по медиите.
    Не всички сме фенове на Бойко.Дори по лошо неприятен ни е.Завършен простак откъдето и да го погледнеш.А Роско мое да ми е главнокомандващ на магарето.На мен не може да заповядва щото освен да му се присмивам за друго не става.С такъв главнокомандващ Бог да ни пази

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Председателят на партия ГЕРБ Бойко Борисов: Разпоредил съм на Изпълнителната комисия да изработи правила как да се пазим от
      http://www.focus-news.net/?id=n1689267

Председателят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов е разпоредил на Изпълнителната комисия да изработи правила, които да бъдат изпратени на всички структури на ГЕРБ в страната с указания как членовете на партията да се предпазват от СПИН/БСП.

„Разпоредил съм на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и на заместник-председателя на партията Цветан Цветанов да изработят и изпратят окръжно по всички структури на ГЕРБ, в което да се разяснява на членовете на партията как да се предпазват от СПИН/БСП.” Това заяви пред Агенция „Фокус” председателят на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов.

„Много е важно да се избягват всякакви контакти и да се вземат всички предпазни мерки, за да се избегне зараза със СПИН/БСП. Особено след станалите обществено достояние саморазкрития, които говорят за напреднало заболяване и деформации в тази партия, въпреки напредналата й 100-годишна възраст” - заяви Бойко Борисов
      Присмял се хърбел на щърбел

Неоценените желаещи да бъдат комунисти се смеят на дъртите комунисти

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
        Ами ако си признаеш ,че си се хванал на разваления телефон, тази картинка те причислява към зомбитата.Това е.
        И като цяло нищо ново не казваш, само откъслечни глупости за БВП, за "избегали", и какви ли не още легенди.По този начин се превръщаш в тези дето ти припяват и те от разваления телефон на медиите.Така че.
        Легендите от реалния живот Още малко на хип хоп ще го обърнем

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev
          Малко да спамна като платен хейтър
          Лесно ти е сега, ама стачките кога бяха))

Уфффф, не знам. Това е някакво огромно клише, но да си даскал - наистина е призвание.
          А да накараш да те уважават и обичат и децата, ей това вече е Даскал по душа. Аз например вчера разбрах, че в СМГ директор е станал един от най-обичаните от учениците учител. Адски се кефя

Коментар

• Председателят на партия ГЕРБ Бойко Борисов: Разпоредил съм на Изпълнителната комисия да изработи правила как да се пазим от СПИН/БСП
            http://www.focus-news.net/?id=n1689267

Председателят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов е разпоредил на Изпълнителната комисия да изработи правила, които да бъдат изпратени на всички структури на ГЕРБ в страната с указания как членовете на партията да се предпазват от СПИН/БСП.

„Разпоредил съм на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и на заместник-председателя на партията Цветан Цветанов да изработят и изпратят окръжно по всички структури на ГЕРБ, в което да се разяснява на членовете на партията как да се предпазват от СПИН/БСП.” Това заяви пред Агенция „Фокус” председателят на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов.

„Много е важно да се избягват всякакви контакти и да се вземат всички предпазни мерки, за да се избегне зараза със СПИН/БСП. Особено след станалите обществено достояние саморазкрития, които говорят за напреднало заболяване и деформации в тази партия, въпреки напредналата й 100-годишна възраст” - заяви Бойко Борисов

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev
              Малко да спамна като платен хейтър
              Ами ако си признаеш ,че си се хванал на разваления телефон, тази картинка те причислява към зомбитата.Това е.
              И като цяло нищо ново не казваш, само откъслечни глупости за БВП, за "избегали", и какви ли не още легенди.По този начин се превръщаш в тези дето ти припяват и те от разваления телефон на медиите.Така че.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Ако тази жена наистина е казала тези думи и свалям шапка.
                Боже, какви манипулации от страна на фен групата на госпожата.Ето до това водят развалените телефони наречени медии.
                ахахаххахахаха

Жалко ,че фен групата и мисли по същият начин като социалистите с промито мислене.Гигов,кат 123,коки,Съни и тя вече, като гледам.
                Ето тези са резултат от горния колаж и колажи по медиите.
                Last edited by Вътрещаря; 27.08.2012, 16:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Плевнелиева: Няма да съм част от цирка на Борисов Избрана

Понеделник, 27 Август 2012 06:40 | Plovdiv-Online | Печат | Е-мейл | 1 Коментирай
                  Плевнелиева: Няма да съм част от цирка на Борисов
                  Още по темата

Стремя се да живея така, както съм живяла и преди, като не допускам външни фактори да оказват влияние върху мен, и живота на моето семейство.

Смятам, че съм надраснала глупавата зависимост характерна за голяма част от българите - Ама какво ще кажат хората.

Хората могат да говорят каквото си искат, но аз не съм длъжна да се съобразявам с тях, казва в първото си откровено интервю Юлиана Плевнелиев във връзка с това, че основна тема в медиите стана нейната липса.
                  В президентството няма такава служба като първа дама и съответно задължения произтичащи от нея.

Аз не съм се кандидатирала за първа дама, не съм поемала ангажимент към никого и съответно не виждам защо трябва да променя начина си на живот според очакванията които журналистите втълпяват на хората.

Ами, ако президент беше станала жена, тогава мъжът и ли щеше да е първата дама на републиката, щеше да ходи по коктейли и да си бъбри с другите дами от висшето общество?

Смятам, че това е някаква патриархална отживелица и доста сексистко очакване, казва още Плевнелиева.
                  Не смятам, че да си президент на българите е някакъв особен успех.

Ако сте били внимателни, сте забелязали, че и любимият на мнозина премиер изказа подобно мнение.

Ще цитирам по памет - Който и да бях посочил щеше да стане президент!, това каза премиерът след изборната победа.

Това бе огромна обида, присъща на екземпляри от чиито среди произлиза г-н Бойко Борисов.

Но той дори не осъзна последиците на дебелашкото си изказване.

Именно тези негови думи урониха веднъж престижа на мъжа ми, втори път престижа на институцията и накрая поставиха под съмнение интелигентността на обществото.

Изборът на президент бе сведен до един фарс.

До цирк, а аз отказвам да съм част от този цирк.

Тъй като според неговото изказване излиза, че този успех е изцяло негов, а не на мъжа ми, то явно, че моето присъствие не бе необходимо, а бе необходимо това на силната жена до Борисов, но тъй-като и тя липсваше, то явно думата успех би трябвало да я сложим в кавички.

Ние жените не обичаме цирковете и аз отказвам да играя ролята на силната жена, забавляваща публиката в цирка на премиера.

Ще трябва доста да почака.

Аз от самото начало бях против подобна кандидатура, както и въобще против обвързването му с този индивид Борисов.

За съжаление мъжът ми е идеалист и смята, че би могъл въпреки всичките недостатъци на премиера да работи за бъдещето на България.

В самото начало, ако си спомняте, той беше против кандидатирането си за президент, но в последствие видя в това възможност да се отскубне от премиерските лапи и да изрази собствените си виждания относно политическата, икономическата и социална среда в държавата, и да работи за тяхното подобряване.

Ние сме модерно и свободно семейство, което цени свободата на партньора, затова аз уважавам неговият избор дори и да не го подкрепям, както и той уважава моят избор да не играя ролята на първа дама, казва още Юлиана Плевнелиева.

Източник: Новините бг
                  Хубаво е човек да е идеалист,но в повечето случаи това не работи!!!
                  Но не е лошо и традициите да не са това,което бяха!!!

Коментар

Понеделник, 27 Август 2012 06:40 | Plovdiv-Online | Печат | Е-мейл | 1 Коментирай
                    Още по темата

Стремя се да живея така, както съм живяла и преди, като не допускам външни фактори да оказват влияние върху мен, и живота на моето семейство.

Смятам, че съм надраснала глупавата зависимост характерна за голяма част от българите - Ама какво ще кажат хората.

Хората могат да говорят каквото си искат, но аз не съм длъжна да се съобразявам с тях, казва в първото си откровено интервю Юлиана Плевнелиев във връзка с това, че основна тема в медиите стана нейната липса.
                    В президентството няма такава служба като първа дама и съответно задължения произтичащи от нея.

Аз не съм се кандидатирала за първа дама, не съм поемала ангажимент към никого и съответно не виждам защо трябва да променя начина си на живот според очакванията които журналистите втълпяват на хората.

Ами, ако президент беше станала жена, тогава мъжът и ли щеше да е първата дама на републиката, щеше да ходи по коктейли и да си бъбри с другите дами от висшето общество?

Смятам, че това е някаква патриархална отживелица и доста сексистко очакване, казва още Плевнелиева.
                    Не смятам, че да си президент на българите е някакъв особен успех.

Ако сте били внимателни, сте забелязали, че и любимият на мнозина премиер изказа подобно мнение.

Ще цитирам по памет - Който и да бях посочил щеше да стане президент!, това каза премиерът след изборната победа.

Това бе огромна обида, присъща на екземпляри от чиито среди произлиза г-н Бойко Борисов.

Но той дори не осъзна последиците на дебелашкото си изказване.

Именно тези негови думи урониха веднъж престижа на мъжа ми, втори път престижа на институцията и накрая поставиха под съмнение интелигентността на обществото.

Изборът на президент бе сведен до един фарс.

До цирк, а аз отказвам да съм част от този цирк.

Тъй като според неговото изказване излиза, че този успех е изцяло негов, а не на мъжа ми, то явно, че моето присъствие не бе необходимо, а бе необходимо това на силната жена до Борисов, но тъй-като и тя липсваше, то явно думата успех би трябвало да я сложим в кавички.

Ние жените не обичаме цирковете и аз отказвам да играя ролята на силната жена, забавляваща публиката в цирка на премиера.

Ще трябва доста да почака.

Аз от самото начало бях против подобна кандидатура, както и въобще против обвързването му с този индивид Борисов.

За съжаление мъжът ми е идеалист и смята, че би могъл въпреки всичките недостатъци на премиера да работи за бъдещето на България.

В самото начало, ако си спомняте, той беше против кандидатирането си за президент, но в последствие видя в това възможност да се отскубне от премиерските лапи и да изрази собствените си виждания относно политическата, икономическата и социална среда в държавата, и да работи за тяхното подобряване.

Ние сме модерно и свободно семейство, което цени свободата на партньора, затова аз уважавам неговият избор дори и да не го подкрепям, както и той уважава моят избор да не играя ролята на първа дама, казва още Юлиана Плевнелиева.

Източник: Новините бг
                    Ако тази жена наистина е казала тези думи и свалям шапка.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Ти да не си им лидера??? Не се безпокой ще те изберат имаш данни!
                      Има данни за лидер на форумни идиоти Хем е комунист, хем пенсиониран военен. Такава вривоопасна смес погуби цели градове в Северна България като Враца, Плевен и Монтана.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Владо, знам че тези много ги обичаш. Погледни това:

http://www.kzd-nondiscrimination.com/layout/

Ако искаш да видиш онзи скандален документ, все още можеш

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Светът може и да свърши, ама форумните идиоти-никога!
                          Ти да не си им лидера??? Не се безпокой ще те изберат имаш данни!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Твърде добре казано за да е истина
                            http://neverojatno.wordpress.com/2012/01/26/uliana/

Проверявайте източниците бе хора

Коментар

Още по темата

г
                              Твърде добре казано за да е истина
                              http://neverojatno.wordpress.com/2012/01/26/uliana/

Проверявайте източниците бе хора

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                просто ще бъдат прегазени от компроматната машина на БСП, така като сгазиха НДСВ и за един мандат ги заляха с купчина помия и ги извадиха от властта. В България могат да управляват само хора които владеят оръжията на БСП. Всички останали опитали се да управляват цивилизовано и разумно ще бъдат стъпкани.
                                Какви дълбокомислени и верни съждения. Как правилно си разбрал заговора на БСП срещу НДСВ! И този заговор има мноооого дълбоки корени.
                                БСП се опитаха дори да убият Симеон Втори. Нали не си забравил атентата на БСП през 1925г. По същество той беше опит за убийство на Симеон и опит да удушат НДСВ още преди да се роди. Щото да убиеш бащата, означава да убиеш и неродения му син.

Светът може и да свърши, ама форумните идиоти-никога!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X