IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Типичо по герберски , обръщаме внимание на маловажното и оставяме важното на произвола на съдбата....
    Карл Майн и е правописна грешка. Ти да не преподавател по българска филология....
    Напиши Крал Мас и ще е най-точно!!!

Коментар

Типичо по герберски , обръщаме внимание на маловажното и оставяме важното на произвола на съдбата....
      Карл Майн и е правописна грешка. Ти да не преподавател по българска филология....
      Защо пък по герберски, като си направил грешка? Ей, урочасан си от това нещо ГЕРБ. Как спиш нощно време, не ми е ясно.
      Е, и какво важно съм пропуснал в Карл Май?

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
        Аре пък научи първо името на автора. А ти ариец ли си? Щото твоят приятел бикомечов е прабългарски ариец.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Импе, яко ме върна назад в годините!

Малко лирично отклонение и поздрав за всички любители на малко по-тежката, но истинска музика :
          ...

"Where the streets have no name
          Where the devil's in all men
          If you knew what was a slain
          Pay or flee in Tortuga Bay"
          ...

http://www.youtube.com/watch?v=Q7Edq6g64gU
          Свободата има две основни свойства

1. Право на избор
          2. Несигурност

Несигурността плаши роба
          Правото на избор е наркотик за свободния
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

да ти пусна ли Винету или Поразяващата ръка от Марл Майн. Олд Шетърхенд....
            Интересно дали знаеш че там се развива теорията за водещата роля на арииската нация.....
            Аре пък научи първо името на автора. А ти ариец ли си? Щото твоят приятел бикомечов е прабългарски ариец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Тортуга, драги. Пиратска република, само на думи френска колония. Тия момчета не са се интересували дали някой е англичанин, френец или дори испанец, не са го гледали нигър ли е или е бял, стига да ги води към победи и плячка. Почне ли да се дъни, правят моряшки съвет, гласуват и го свалят.
              Импе, яко ме върна назад в годините!

Малко лирично отклонение и поздрав за всички любители на малко по-тежката, но истинска музика :
              ...

"Where the streets have no name
              Where the devil's in all men
              If you knew what was a slain
              Pay or flee in Tortuga Bay"
              ...

http://www.youtube.com/watch?v=Q7Edq6g64gU

Коментар

да ти пусна ли Винету или Поразяващата ръка от Марл Майн. Олд Шетърхенд....
                Интересно дали знаеш че там се развива теорията за водещата роля на арииската нация.....

Коментар

Мани романчета - прочети книги на сериозни историци.

Апропо - в моята анкета относно одобрението на борисов - гласовете са 6:32 срещу него. 32 души са гласували, че борисов трябва да бъде свален и съден за противодържавна дейност.

Пряка демокрация един вид.
                  Евалла Дуче, май и ти си българин с високо самочувствие и богата обща култура. Уважавам такива хора, включително и себе си !!!
                  tnm

Коментар

• Тортуга - http://www.sivosten.com/content.php?review.605

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Тц!!!
                      Но не съм ВСичколог като теб!!!
                      То няма нужда да си всичколог за да си наясно, че ако няма референдум параметрите ще останат скрити
                      tnm

Коментар

А, да! Зная го от капитан Блъд на Рафаело Сабатини. Било е голям кеф с море, жени и ром.
                        Мани романчета - прочети книги на сериозни историци.

Апропо - в моята анкета относно одобрението на борисов - гласовете са 6:32 срещу него. 32 души са гласували, че борисов трябва да бъде свален и съден за противодържавна дейност.

Пряка демокрация един вид.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Тортуга, драги. Пиратска република, само на думи френска колония. Тия момчета не са се интересували дали някой е англичанин, френец или дори испанец, не са го гледали нигър ли е или е бял, стига да ги води към победи и плячка. Почне ли да се дъни, правят моряшки съвет, гласуват и го свалят.
                          А, да! Зная го от капитан Блъд на Рафаело Сабатини. Било е голям кеф с море, жени и ром.

Коментар

Съжалявам, не мога да се сетя. Кажи, моля те, започва да ми става интересно.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ако си от разстреляните на стадиона във Сантяго ,режима е много положителен за тях....
                              Тук да споря с комунистите на Живков по демократи ще излезат от герберите....
                              Дано нямат сила да ни докарат да там....
                              Не ми се спори с теб. Пускам ти първото от Гугъл за Пиночет - http://thetrooper.blog.bg/politika/2...e-chili.395934

И се замисли малко за Алиенде и Куба!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Това е най правилното. Решава собственика, стопанина, суверена !!!

Защото той е суверена.

Какво искаш ти бре, вечно да остават скрити от нас параметрите по сделките от национално значение ли. Това ли искаш. Да могат да ни крадат политиците - това ли искаш ???
                                Тц!!!
                                Но не съм ВСичколог като теб!!!

Коментар

Working...
                                X