IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Ако си от разстреляните на стадиона във Сантяго ,режима е много положителен за тях....
    Тук да споря с комунистите на Живков по демократи ще излезат от герберите....
    Дано нямат сила да ни докарат да там....
    Ако ги оставим, ще ни докарат. Настоящия диспут е показателен. Сами виждат, че на черното казват бяло, обаче продължават с демагогията си.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
      Аз съм против партийно оцветените, проруски и рушветчийско-цигански решени референдуми. А има и полезни диктатури - Франко, Пиночет!
      Ако си от разстреляните на стадиона във Сантяго ,режима е много положителен за тях....
      Тук да споря с комунистите на Живков по демократи ще излезат от герберите....
      Дано нямат сила да ни докарат да там....

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Егати и примеро!!!
        Това е най правилното. Решава собственика, стопанина, суверена !!!

Защото той е суверена.

Какво искаш ти бре, вечно да остават скрити от нас параметрите по сделките от национално значение ли. Това ли искаш. Да могат да ни крадат политиците - това ли искаш ???
        tnm

Коментар

• [QUOTE=mechobikov;1059288903]
          Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение

Искаш да кажеш, че швейцарците живеят по лошо от нас ли ???
          Ама ти наистина истината за нищо я нямаш !!!
          Абе ти в ред ли си?

Коментар

• [QUOTE=diletant;1059288893]
            Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Ходил ли си в Швейцария? Ако не - иди и ще разбереш!
            Искаш да кажеш, че швейцарците живеят по лошо от нас ли ???
            Ама ти наистина истината за нищо я нямаш !!!
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Силно съм очуден , че има хора против референдумите, а диктарурата е полезна така ли. Нека се запитаме в кои държави референдумите са практика
              Аз съм против партийно оцветените, проруски и рушветчийско-цигански решени референдуми. А има и полезни диктатури - Франко, Пиночет!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Вал, що за логика. Като ти се развали колата какво правиш. (ако ти и мъжът ти не можете да оправяте коли) ???

Давате я на майстор нали ???

И кой решава на кой майстор да я дадете ???

Вие нали ???

Щото е ваша !!!
                Може да сгрешите, но вие сте тези, които решавате, а не експертите (майсторите) !!!
                Егати и примеро!!!

Коментар

Силно съм очуден , че има хора против референдумите, а диктарурата е полезна така ли. Нека се запитаме в кои държави референдумите са практика
                  В които народа живее добре !!!
                  tnm

Коментар

Против референдум за АЕЦ!!!Щото Ръдърфорт не е от нашия клас!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Аз ги намирам референдумите за силно вредни, особено по експертни въпроси.
                      Вал, що за логика. Като ти се развали колата какво правиш. (ако ти и мъжът ти не можете да оправяте коли) ???

Давате я на майстор нали ???

И кой решава на кой майстор да я дадете ???

Вие нали ???

Щото е ваша !!!
                      Може да сгрешите, но вие сте тези, които решавате, а не експертите (майсторите) !!!
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Говоря за демократическа, а не за недемократическа. Върни се по-назад във времето - говоря за пръвата.

Жокер едно - не е официална държава, жокер 2 - не в Европа.
                        Съжалявам, не мога да се сетя. Кажи, моля те, започва да ми става интересно.

Коментар

• Силно съм очуден , че има хора против референдумите, а диктарурата е полезна така ли. Нека се запитаме в кои държави референдумите са практика

Коментар

• [QUOTE=mechobikov;1059288890]
                            Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение

И защо да ги оставям Швейцарците. Защото те са жив пример, че не си прав ли ???

Пряката демокрация ще победи и в България, също както и в Швейцария.

Какво лошо има да сме Швейцария на Балканите ???
                            Ходил ли си в Швейцария? Ако не - иди и ще разбереш!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                              Абе Дуче, фюрер, първи секретар - все бяха водачи. То и в Северна Корея има водачи. Както и да е!
                              Не мога да се сетя за подобна държава. Имаше Съветска Русия, после СССР, после демократически лагер, после Куба, сега Северна Корея. Не мога, предавам се! КАжи!
                              Говоря за демократическа, а не за недемократическа. Върни се по-назад във времето - говоря за пръвата.

Жокер едно - не е официална държава, жокер 2 - не в Европа.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• [QUOTE=diletant;1059288872]
                                Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Остави ги швейцарците
                                И защо да ги оставям Швейцарците. Защото те са жив пример, че не си прав ли ???

Пряката демокрация ще победи и в България, също както и в Швейцария.

Какво лошо има да сме Швейцария на Балканите ???
                                tnm

Коментар

Working...
                                X