IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз съм се заклел като войник по принуда.Не съм убеден че в случай на войната ще защитавам тази държава.Много зависи кой ще ни нападне.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      2. Ние БЪЛГАРСКИТЕ офицери сме се клели пред знамето да пазим суверенитета на БЪЛГАРСКИЯ народ, а не на СВИНСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ.

5. http://youtu.be/hnUQVMu4ChA
      Tрябва да се самопроверяваме дали пък не биваме подвеждани да защитаваме "елита", а не интересите си.

Коментар

1. Факи, РЕФЕРЕНДУМА е политика
        2. Нямаме нужда да ни учиш кое е, и кое не е политика
        3. Пък ако не разбираш от политика - ал палто и гит !!!
        ....................
        Първоначално изпратено от mechobikov на 04.06.2012, 20:43 в темата за 30+ годишните несретници
        По-добре изяж още един компот.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          аз подкрепям провеждането на референдум, за да се активизира малко гражданското общество и да се докаже, че и народът има право на пряк вот.
          1. Личи си, че си БЪЛГАРСКИ офицер !!!
          2. Ние БЪЛГАРСКИТЕ офицери сме се клели пред знамето да пазим суверенитета на БЪЛГАРСКИЯ народ, а не на СВИНСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ.
          3. Да живее БЪЛГАРИЯ !!!
          4. Поздрави колега
          5. http://youtu.be/hnUQVMu4ChA
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Кев, много грозно е това.

1. Манков каза "ние българите"
            2. Ти го цитираш и слагаш като за цитат кавички "вие българите"
            3. Значи ли това, че ти дори когато цитираш някой българин, ти е терсене дори между кавичките да напишеш "ние българите"
            4. Днес бихме световните шампиони
            5. Най славната нация сме.
            6. Господ е българин
            7. Няма причина да не се радваш, че си българин.
            8. Ако не си българин признай си, няма да ти се сърдим.
            9. Ние не сме ксенофоби.
            1.Така е редно да се комуникира - точно, ясно и без обиди (номерацията, която използваш допринася за това)!
            2.Българин съм - според кръщелното ми свидетелство, според убежденията ми, според ценностите които изповядвам.
            3.Все така да бием и занапред - Българи Юнаци!
            4.Вал е много готин човек - не я познавам лично, но от всяко нейно мнение си личи че е така!
            5.В тоя форум има много готини хора.
            6.Радвам се на всяка една минута от живота, който Бог ми е отредил.
            7.В спора се ражда истината.

Коментар

2. Политиците са наши слуги, и като такива са длъжни да ни козируват и да обясняват действията и бездействията си.
              !!!
              Точно
              Борисов да каже, че лъже И той като дърт циганин ИЛИ да обясни с какво променянето на мястото на реактора от Белене в Козлодуй е по-изгодно
              ...макар че, не мисля че е способен да говори истина, ако няма кого да обвини за грешката си

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                Честито, Дянков регистрира за 3-ти месец дефлация.
                И по повода вдига заплатите в министерството си с 27%
                Край на икономиите и кризата

А това, не знам, май е за "бисери и вицове":
                Табели като билбордове ще сочат къде е "Тракия"
                Ако може и малко табели по селищата...поне...че да знаеш къде се намираш, особено указателни табели към болници, а не да се разчита на интуитивност само
                Тя тази Тракия така се е скапала, между София и Пловдив (някъде около Пазарджик май беше), че ако не внимаваш, може да ти се разхвърчат колелетата в някоя дупка. Всички се бутат към лявата лента, за да си опазят трошките
                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Е нали си има тема за Белене, що пишете тук?
                  Но не че и тази не се я оланянили, но и допълнително я осирате.

Я вижте какво казват хората:
                  1. Факи, РЕФЕРЕНДУМА е политика
                  2. Нямаме нужда да ни учиш кое е, и кое не е политика
                  3. Пък ако не разбираш от политика - ал палто и гит !!!
                  tnm

Коментар

Досега не е ясно:
                    - Ще се строи ли 7 ми блок в Козлодуй?
                    --ако се мести този от Белене(според Борисов) каква ще е цената, вкл. за нови разрешителни?
                    ---по-рентабилно и финансово обосновано ли е?

АЕЦ "Козлодуй" -5 и 6 подлежи на проверка през 2017, с надежда да работи до 2025/30
                    - нормално е с намаляване на срока на експлоатация да намалява и КПД-то на производството, има ли достатъчно заместващи мощности?

България продължава ли да плаща по проекта Белене?

Изобщо, очертава се интересна дискусия за ядрената енергетика на... Референдума
                    Права си Съни,

1. НИЕ БЪЛГАРИТЕ сме господарите на България
                    2. Политиците са наши слуги, и като такива са длъжни да ни козируват и да обясняват действията и бездействията си.
                    3. Това има шанс да се случи на бъдещия РЕФЕРЕНДУМ !!!
                    4. Никой няма право да твърди, че НИЕ БЪЛГАРИТЕ сме некомпетентни да упражняваме суверенитет в собствената си държава БЪЛГАРИЯ !!!
                    tnm

Коментар

• Е нали си има тема за Белене, що пишете тук?
                      Но не че и тази не се я оланянили, но и допълнително я осирате.

Я вижте какво казват хората:

Коментар

• Честито, Дянков регистрира за 3-ти месец дефлация.
                        И по повода вдига заплатите в министерството си с 27%
                        Край на икономиите и кризата

А това, не знам, май е за "бисери и вицове":
                        Табели като билбордове ще сочат къде е "Тракия"
                        Ако може и малко табели по селищата...поне...че да знаеш къде се намираш, особено указателни табели към болници, а не да се разчита на интуитивност само

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Кои сте "вие българите"!? По какво да ви разпознаваме, и как да разберем дали и ние се числим към вас!?
                          Кев, много грозно е това.

1. Манков каза "ние българите"
                          2. Ти го цитираш и слагаш като за цитат кавички "вие българите"
                          3. Значи ли това, че ти дори когато цитираш някой българин, ти е терсене дори между кавичките да напишеш "ние българите"
                          4. Днес бихме световните шампиони
                          5. Най славната нация сме.
                          6. Господ е българин
                          7. Няма причина да не се радваш, че си българин.
                          8. Ако не си българин признай си, няма да ти се сърдим.
                          9. Ние не сме ксенофоби.
                          tnm

Коментар

Досега не е ясно:
                            - Ще се строи ли 7 ми блок в Козлодуй?
                            --ако се мести този от Белене(според Борисов) каква ще е цената, вкл. за нови разрешителни?
                            ---по-рентабилно и финансово обосновано ли е?

АЕЦ "Козлодуй" -5 и 6 подлежи на проверка през 2017, с надежда да работи до 2025/30
                            - нормално е с намаляване на срока на експлоатация да намалява и КПД-то на производството, има ли достатъчно заместващи мощности?

България продължава ли да плаща по проекта Белене?

Изобщо, очертава се интересна дискусия за ядрената енергетика на... Референдума
                            Разбира се че НЯМА да се строи седми блок в Козлодуй. Това е мъгла, пускана от герберите за отвличане на вниманието. Няма нито една причина да се строи там, а не в Белене. И не е финансово обосновано. Значи зарязваме всичко в Белене защото няма пари, и започваме наново в Козлодуй. Парите пак ги няма. На всичкото отгоре произведеният вече реактор ще остарее с десет години поне. Ще се искат нови пари за съхранението му, руснаците ще ни осъдят да платим около милиард евро за произведените вече неща и ние ще плащаме БЕЗ да имаме нова мощност, която да произвежда ток и да вкарва свежи пари в НЕК. Положението на НЕК ще бъде още по-тежко от сега, а не дай Боже да спрем и тези два блока. Тогава ще се приземим направо на цимента. Енергията ще скочи двойно.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Трудно мога да не се съглася с теб, въпреки че съм привърженик на ядрената енергия. Ти повдигаш въпроси, на които трябва да отговорят експертите. Точно експертите трябва да се произнесат по въпроси за икономическата рентабилност, перспективи за развитие на енергетиката в региона, бъдещите нужди от енергия респ. пазар, екологичност, безопасно и на поносима цена съхранение на отработеното гориво, балансиране на енергосистемата, и т.н. Просто не съм достатъчно компетентен за да изброя всички въпроси, по които трябва да се изкажат експертите.
                              За съжаление въпросът за строеж на нова АЕЦ се политизира извънмерно. И самият факт, че го обсъждаме в тема "Политика" го доказва.
                              Референдум по въпроса нищо няма да реши. Дори да се проведе (в което се съмнявам) той не може да доведе до искания от БСП резултат, защото условията за валидността на референдума са невъзможни за изпълнение. Няма как да се постигне активност на участниците над 60% от имащите право на глас. Въпреки това аз подкрепям провеждането на такъв, за да се активизира малко гражданското общество и да се докаже, че и народът има право на пряк вот.
                              Ти нещо да не си слънчасал, че пишеш разумни неща? Съгласен съм с почти всяка твоя дума с изключение на 10-15.

Коментар

• Милом, ТЕЦ-Варна, който беше и е (все още) допълващ енергийната с-ма особено през зимните месеци, върви към кончина.

Коментар

Working...
                                X