Аз съм се заклел като войник по принуда.Не съм убеден че в случай на войната ще защитавам тази държава.Много зависи кой ще ни нападне.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение2. Ние БЪЛГАРСКИТЕ офицери сме се клели пред знамето да пазим суверенитета на БЪЛГАРСКИЯ народ, а не на СВИНСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ.
5. http://youtu.be/hnUQVMu4ChA
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение1. Факи, РЕФЕРЕНДУМА е политика
2. Нямаме нужда да ни учиш кое е, и кое не е политика
3. Пък ако не разбираш от политика - ал палто и гит !!!
Първоначално изпратено от mechobikov на 04.06.2012, 20:43 в темата за 30+ годишните несретници
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеаз подкрепям провеждането на референдум, за да се активизира малко гражданското общество и да се докаже, че и народът има право на пряк вот.
2. Ние БЪЛГАРСКИТЕ офицери сме се клели пред знамето да пазим суверенитета на БЪЛГАРСКИЯ народ, а не на СВИНСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ.
3. Да живее БЪЛГАРИЯ !!!
4. Поздрави колега
5. http://youtu.be/hnUQVMu4ChAБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКев, много грозно е това.
1. Манков каза "ние българите"
2. Ти го цитираш и слагаш като за цитат кавички "вие българите"
3. Значи ли това, че ти дори когато цитираш някой българин, ти е терсене дори между кавичките да напишеш "ние българите"
4. Днес бихме световните шампиони
5. Най славната нация сме.
6. Господ е българин
7. Няма причина да не се радваш, че си българин.
8. Ако не си българин признай си, няма да ти се сърдим.
9. Ние не сме ксенофоби.
2.Българин съм - според кръщелното ми свидетелство, според убежденията ми, според ценностите които изповядвам.
3.Все така да бием и занапред - Българи Юнаци!
4.Вал е много готин човек - не я познавам лично, но от всяко нейно мнение си личи че е така!
5.В тоя форум има много готини хора.
6.Радвам се на всяка една минута от живота, който Бог ми е отредил.
7.В спора се ражда истината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение2. Политиците са наши слуги, и като такива са длъжни да ни козируват и да обясняват действията и бездействията си.
!!!
Борисов да каже, че лъже И той като дърт циганин ИЛИ да обясни с какво променянето на мястото на реактора от Белене в Козлодуй е по-изгодно
...макар че, не мисля че е способен да говори истина, ако няма кого да обвини за грешката си
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЧестито, Дянков регистрира за 3-ти месец дефлация.
И по повода вдига заплатите в министерството си с 27%
Край на икономиите и кризата
А това, не знам, май е за "бисери и вицове":
Табели като билбордове ще сочат къде е "Тракия"
Ако може и малко табели по селищата...поне...че да знаеш къде се намираш, особено указателни табели към болници, а не да се разчита на интуитивност самоРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ нали си има тема за Белене, що пишете тук?
Но не че и тази не се я оланянили, но и допълнително я осирате.
Я вижте какво казват хората:
2. Нямаме нужда да ни учиш кое е, и кое не е политика
3. Пък ако не разбираш от политика - ал палто и гит !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДосега не е ясно:
- Ще се строи ли 7 ми блок в Козлодуй?
--ако се мести този от Белене(според Борисов) каква ще е цената, вкл. за нови разрешителни?
---по-рентабилно и финансово обосновано ли е?
АЕЦ "Козлодуй" -5 и 6 подлежи на проверка през 2017, с надежда да работи до 2025/30
- нормално е с намаляване на срока на експлоатация да намалява и КПД-то на производството, има ли достатъчно заместващи мощности?
България продължава ли да плаща по проекта Белене?
Изобщо, очертава се интересна дискусия за ядрената енергетика на... Референдума
1. НИЕ БЪЛГАРИТЕ сме господарите на България
2. Политиците са наши слуги, и като такива са длъжни да ни козируват и да обясняват действията и бездействията си.
3. Това има шанс да се случи на бъдещия РЕФЕРЕНДУМ !!!
4. Никой няма право да твърди, че НИЕ БЪЛГАРИТЕ сме некомпетентни да упражняваме суверенитет в собствената си държава БЪЛГАРИЯ !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Честито, Дянков регистрира за 3-ти месец дефлация.
И по повода вдига заплатите в министерството си с 27%
Край на икономиите и кризата
А това, не знам, май е за "бисери и вицове":
Табели като билбордове ще сочат къде е "Тракия"
Ако може и малко табели по селищата...поне...че да знаеш къде се намираш, особено указателни табели към болници, а не да се разчита на интуитивност само
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеКои сте "вие българите"!? По какво да ви разпознаваме, и как да разберем дали и ние се числим към вас!?
1. Манков каза "ние българите"
2. Ти го цитираш и слагаш като за цитат кавички "вие българите"
3. Значи ли това, че ти дори когато цитираш някой българин, ти е терсене дори между кавичките да напишеш "ние българите"
4. Днес бихме световните шампиони
5. Най славната нация сме.
6. Господ е българин
7. Няма причина да не се радваш, че си българин.
8. Ако не си българин признай си, няма да ти се сърдим.
9. Ние не сме ксенофоби.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДосега не е ясно:
- Ще се строи ли 7 ми блок в Козлодуй?
--ако се мести този от Белене(според Борисов) каква ще е цената, вкл. за нови разрешителни?
---по-рентабилно и финансово обосновано ли е?
АЕЦ "Козлодуй" -5 и 6 подлежи на проверка през 2017, с надежда да работи до 2025/30
- нормално е с намаляване на срока на експлоатация да намалява и КПД-то на производството, има ли достатъчно заместващи мощности?
България продължава ли да плаща по проекта Белене?
Изобщо, очертава се интересна дискусия за ядрената енергетика на... РеферендумаНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТрудно мога да не се съглася с теб, въпреки че съм привърженик на ядрената енергия. Ти повдигаш въпроси, на които трябва да отговорят експертите. Точно експертите трябва да се произнесат по въпроси за икономическата рентабилност, перспективи за развитие на енергетиката в региона, бъдещите нужди от енергия респ. пазар, екологичност, безопасно и на поносима цена съхранение на отработеното гориво, балансиране на енергосистемата, и т.н. Просто не съм достатъчно компетентен за да изброя всички въпроси, по които трябва да се изкажат експертите.
За съжаление въпросът за строеж на нова АЕЦ се политизира извънмерно. И самият факт, че го обсъждаме в тема "Политика" го доказва.
Референдум по въпроса нищо няма да реши. Дори да се проведе (в което се съмнявам) той не може да доведе до искания от БСП резултат, защото условията за валидността на референдума са невъзможни за изпълнение. Няма как да се постигне активност на участниците над 60% от имащите право на глас. Въпреки това аз подкрепям провеждането на такъв, за да се активизира малко гражданското общество и да се докаже, че и народът има право на пряк вот.
Коментар
Коментар