IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    ТИ ДАДЕ ЛИ ПАРИ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ?
    амаааа, това...лидера ВИ ви е зомбирал наред
    все едно си знаете

Стамболов, ти даде ли пари за Магистралите???
    А за ВЕИ-тата, доброволно ли си напъха в сметките зелената енергия? )
    Я, кажи и без Белене каква ще е цената на тока през 20-та година( има изказвания на енергийния шеф, ако не ви е снесена гереберската линия по въпроса) ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Ся разбра ли Стамболов, че и вашите министри дойдоха на акъла на Мечо, щото истината е една, и логиката също !!!
      ТИ ДАДЕ ЛИ ПАРИ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Делян Добрев: БСП да бяха открили сметка за "Белене", не да правят референдум
        http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/..._za_belene_ne/

Вместо референдум може би щеше да е по-удачно БСП да открият набирателна сметка и всеки да даде своя дан, щом толкова вярват в проекта, да събират пари, за да може той да се случи. Това заяви министърът на икономиката Делян Добрев по въпроса с референдума за АЕЦ "Белене" в сутрешния блок на БНТ.

"Референдумът е една много хубава процедура, когато е чистосърдечен", каза Добрев и подчерта, че проблемът с АЕЦ "Белене" е не друг, а финансов, тъй като няма достатъчно средства за построяването му.

По думите на министъра е много е лесно да се говори, че трябва да се построи нова АЕЦ и че токът ще е по-евтин, но това е манипулация, защото токът от "Белене" като цена ще е между слънчевата и вятърната енергия и четири пъти повече от себестойността на тока от АЕЦ "Козлодуй".

Добрев припомни, че най-малко над 20 млрд лв. ще струва проектът "Белене", като за сравнение цялата българска енергетика в момента струва 12 млрд. лева, а за една година, например, пенсиите са приблизително 11 млрд. лева.

Той обясни, че в продължение на три години правителството е търсило инвеститори за построяването на централата, защото това е единственият начин тя да бъде построена, но такива инвеститори не е имало. Министърът даде за пример напливът от чуждестранни инвеститори за ВЕИ сектора, каквито обаче липсват за АЕЦ.

Министър Добрев заяви, че ако БСП са искали да построят АЕЦ "Белене", те са щели да го направят, а целта на референдума сега е да използват темата за своите собствени политически амбиции. Той изрази своята сигурност, че хората ще гласуват разумно, когато са информирани и "знаят всички факти, а не слушат само обиди и нападки към конкретни министри".
        Ся разбра ли Стамболов, че и вашите министри дойдоха на акъла на Мечо, щото истината е една, и логиката също !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Делян Добрев: БСП да бяха открили сметка за "Белене", не да правят референдум
          http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/..._za_belene_ne/

Вместо референдум може би щеше да е по-удачно БСП да открият набирателна сметка и всеки да даде своя дан, щом толкова вярват в проекта, да събират пари, за да може той да се случи. Това заяви министърът на икономиката Делян Добрев по въпроса с референдума за АЕЦ "Белене" в сутрешния блок на БНТ.

"Референдумът е една много хубава процедура, когато е чистосърдечен", каза Добрев и подчерта, че проблемът с АЕЦ "Белене" е не друг, а финансов, тъй като няма достатъчно средства за построяването му.

По думите на министъра е много е лесно да се говори, че трябва да се построи нова АЕЦ и че токът ще е по-евтин, но това е манипулация, защото токът от "Белене" като цена ще е между слънчевата и вятърната енергия и четири пъти повече от себестойността на тока от АЕЦ "Козлодуй".

Добрев припомни, че най-малко над 20 млрд лв. ще струва проектът "Белене", като за сравнение цялата българска енергетика в момента струва 12 млрд. лева, а за една година, например, пенсиите са приблизително 11 млрд. лева.

Той обясни, че в продължение на три години правителството е търсило инвеститори за построяването на централата, защото това е единственият начин тя да бъде построена, но такива инвеститори не е имало. Министърът даде за пример напливът от чуждестранни инвеститори за ВЕИ сектора, каквито обаче липсват за АЕЦ.

Министър Добрев заяви, че ако БСП са искали да построят АЕЦ "Белене", те са щели да го направят, а целта на референдума сега е да използват темата за своите собствени политически амбиции. Той изрази своята сигурност, че хората ще гласуват разумно, когато са информирани и "знаят всички факти, а не слушат само обиди и нападки към конкретни министри".

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
            50 000 лева струва популяризиране на програмата за селските райони чрез направата на Фейсбук страница с 24 фена и Туитър профил с 3 последователя. Поддържането на профилите ще струва още 50 000 лева.

БРАВО!!!
            Налице е щедро разгърната кампания в социалните медии - 50 000 лв.без ДДС за трима последователи в Twitter и 24 харесвания във Facebook. Едва ли има по-ниска степен на ефективност в друга интернет инициатива - в световен мащаб.
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• 50 000 лева струва популяризиране на програмата за селските райони чрез направата на Фейсбук страница с 24 фена и Туитър профил с 3 последователя. Поддържането на профилите ще струва още 50 000 лева.

БРАВО!!!
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Знам че мисленето не ви е силна страна ,но да ви мислят тези който ви избраха , аз от вас далече бягам и никакви хватки не правя......
                Щом не разбираш за какво става въпрос. , няма аз да те просвещавам . Имаш си районен кординатор , градски ,областен и т.н.
                Само едно ще ти кажа основната задача на служба ГРАО е да пази личните данни а не да ги разпространява по сайтовете за да могат такива като вас с Яне да трупат информация....
                какво общо има вашата селска подписка с ГРАО не разбирам.....Станишев ви събра данните и ги предаде на Народното събрание...
                а ние ,близачо на гигов вашите данни ги имаме отдавна

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                  Но ето фактите, ето историята на един студент, доказал, че не е имало газови камери в концлагера Аушвиц (Освиенцим):
                  http://germarrudolf.com/

Факти, господа, факти.

Изгонен веднага от института, преследван след това, лежал и в затвора заради истината.
                  Но истината остана и остава.
                  Хе-хе.
                  В линка който съм дал го има цялото решение.
                  Държавите са длъжни да променят законодателството си като си отменят законите за преследване на хора изразяващи съмнения относно официалните исторически версии за миналото. Всички преследвани следва да бъдат реабилитирани, държавите да им се извинят и разходите да бъдат за сметка на държавите !!!
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Конвенцията не разрешава никакво обявяване на забрана за изразяване на погрешно мнение или неправилна интерпретация на събития от миналото". (Абзац49, CCPR/C/GC/34)
                    Но ето фактите, ето историята на един студент, доказал, че не е имало газови камери в концлагера Аушвиц (Освиенцим):
                    http://germarrudolf.com/

Факти, господа, факти.

Изгонен веднага от института, преследван след това, лежал и в затвора заради истината.
                    Но истината остана и остава.
                    Хе-хе.
                    Last edited by vmаnkov; 02.08.2012, 23:12.
                    Свободен във виелицата.
                    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Леле много жега в тази тема много изчезвам докато не ме изгори Политиката принципно е утопия за масите

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                        Малкия! Я си пийни хапчетата и си легни да поспинкаш! Вече не си интересен.

И кажи на приятеля си да отговори на въпроса ми. Да не се крие страхливо зад теб.
                        1. А бе вие златарските историци ЛОГИКА не учите ли ???
                        2. Отговорих ти вече
                        3. Предположението ти за страх е закъсняло най малко с една година, тъй като от толкова време има резолюция на ООН, която забранява преследването на хора за мнението им за избиване на евреи !!!
                        4. Караш ме да се повтарям

От 11 до 29 юли 2011 г. в Женева се проведе 102-то заседание на Комитета към ООН за правата на човека. Комитетът прие следното задължително решение за всички държави подписали Конвенцията за правата на човека към ООН (в това число Гермаания, Франция и Швейцария):
                        "Законите преследващи изразяването на мнения за исторически факти са несъвместими със задълженията, които възлага Конвенцията за правата на човека, на подписалияте я държави, относно уважаването свободата на словото и свободното изразяване на мнения. Конвенцията не разрешава никакво обявяване на забрана за изразяване на погрешно мнение или неправилна интерпретация на събития от миналото". (Абзац49, CCPR/C/GC/34)
                        Last edited by mechobikov; 02.08.2012, 23:04.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Господа модератори,

па верно изтрийте и останалите мои антисемитски постове, в правото сте си, така е писано в правилата. Нема сръдня.

Само оставете поста ми с Бах.

Или аз да ги изтрия?
                          Харакири, а? Браво!

Коментар

• Господа модератори,

па верно изтрийте и останалите мои антисемитски постове, в правото сте си, така е писано в правилата. Нема сръдня.

Само оставете поста ми с Бах.

Или аз да ги изтрия?

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Пропагандираш смърт! За мен това е достатъчно за да не прочета нито едно следващо твое мнение. Имаш още доста да учиш по отношение на изкуството да водиш диалог, да спориш и да убеждаваш! Емоциите няма да ти помогнат в такива случаи, обидите и говоренето от първо лице единствено число още по-малко! Както казва мечо: липсват истински аргументи, аргументи в полза на живота, независимо чий...

За "Долу"-то, съм съгласен!!!
                              Позволявям ти да не ме четеш.

А аз си слушам арийска музика.
                              http://www.youtube.com/watch?v=GVg8Oz2xqe4
                              Свободен във виелицата.
                              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov
                                Липсва ли ти мислене?
                                Виж поне по-долу защо съм против атентата - защото съм антисемит.

Семити - арабските и еврейски племена.

И вие ни се изсрахте на главата тук, в моята страна (изглежда не е твоята, изглежда и ти си жалко еврейче), та затова не ви искам тук вас, семитите, арабите и евреите, да гърмите у нас.

Долу!
                                Пропагандираш смърт! За мен това е достатъчно за да не прочета нито едно следващо твое мнение. Имаш още доста да учиш по отношение на изкуството да водиш диалог, да спориш и да убеждаваш! Емоциите няма да ти помогнат в такива случаи, обидите и говоренето от първо лице единствено число още по-малко! Както казва мечо: липсват истински аргументи, аргументи в полза на живота, независимо чий...

За "Долу"-то, съм съгласен!!!

Коментар

Working...
                                X