Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз съм против крайните действия. Да избереш да те управлява революционер е идентично с избор между идеалист поставящ идея над човешки живот или социопат поставяш, всичко под собствените си желания. Смятам че с времето нещата вървят към по-добре. И всякакви крути мерки само отлагат това време. достатъчно е тренда да е верен, корекциите са си просто част от него. Според мен тренда в българия е верен. въпреки че и на мен не ми харесват корекциите по него.
Реалността обаче, надмина и най-песимистичните ми очаквания. Ние не сме партньор, а някаква погранична губерния.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеДОРИ така да е, като е допусната, да не би да не си е вършела работата? Кой как е допускан преди 20 години.... по-добре да не си го говорим. Както казах, за мен не е важно кой откъде идва, а как си върши работата. Върши ли си тя работата? Върши си я. Достатъчно, за да я уважавам. Но не го натяквам на други избиратели, всеки да си направи сам избора.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Сега ми обясни , кои са крутите мерки, защото да дъжат 3 години пенсионерите без индексация за мен е геноцид. Кои са крутите мерки- протестите на французите, испанците, румънците, гърците за по- добър живот и доходи ли. Затова мутрите си грабят 20години и всичко корумпираха, защото да се иска нормален живот се смята за крути мерки. Затова и избягаха децата ни..
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеКонкуренция му се вика. И тези фирми са фалирали, защото европейски фирми са ти предложили точно на теб стоки и услуги с по-добро съотношение на качество/цена и точно ти си ги избрал. Затова и караш Мерцедес, а не Жигула. А фирмите, които са фалирали, са си научили урока и ще излязат пак на пазара по-силни. Протекционизмът не е довеждал никога до нещо добро. Друг път ще ви разкажа какви са ефектите от протекционизма на Буш върху стоманодобивната и стоманопреработвателната индустрия в САЩ.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХубава работа- значи избиването на бездомни кучета се дефинира като жестокост, а мизерията на милиони и живот под екзистенц минимума на пенсионерите не е. Цените европски а заплатите със съгласието на ЕС унижаващо и водещи до геноцид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми ти ми отговори на този въпрос- защо си затварят очите пред бедността и мизерията на цяла държава и не наложат крути мерки за да ги изметем с тяхна помощ КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ.За какво са ни те- да ни прибират вноските по- големи от помощите и да ни оскъпяват храните с допълнителни изисквания ли само. Не се вижда реална подкрепа за подобряване на благосъстоянието ни. Как ще коментираш безработицата- всички взеха допълнителни мерки за помощи и социални програми, а ГЕРБ се крие зад кризата и даже още не е индексирала пенсиите, кое в цяла ЕВРОПА СТАВА ЗАКОНОВО
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДотирани от държавата френски картофи и сирена НЕ СА свободна конкуренция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДотирани от държавата френски картофи и сирена НЕ СА свободна конкуренция.
Коментар
-
Коментар
-
Ами ти ми отговори на този въпрос- защо си затварят очите пред бедността и мизерията на цяла държава и не наложат крути мерки за да ги изметем с тяхна помощ КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ.За какво са ни те- да ни прибират вноските по- големи от помощите и да ни оскъпяват храните с допълнителни изисквания ли само. Не се вижда реална подкрепа за подобряване на благосъстоянието ни. Как ще коментираш безработицата- всички взеха допълнителни мерки за помощи и социални програми, а ГЕРБ се крие зад кризата и даже още не е индексирала пенсиите, кое в цяла ЕВРОПА СТАВА ЗАКОНОВО
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗнам, но това си дойде от Франция- май ..един от стожерите на съюза и със сигурност НЕ Е решение на местен фермер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениежизнена марка е такава която не фалира при свободна конкуренция.
фалитите са част от пазара. Само като оцеляват най-приспособените икономиката върви нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениежизнена марка е такава която не фалира при свободна конкуренция.
фалитите са част от пазара. Само като оцеляват най-приспособените икономиката върви нагоре.
Коментар
Коментар