IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стамболов, видя ли бре !!!

Никой, запомни го, повтарям, никой не може да бъде преследван за отричане на холокоста !!!

1. Правителството на тройната коалиция не се поддаде на натиска на Германия и не прие ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИЧЕСКИЯ СВИНСКИ ЦИОНИСТКИ ЗАКОН за преследване на лицата отричащи холокоста !!!
    2. Правителството на ГЕРБ не се поддаде на натиска на Германия и не прие ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИЧЕСКИЯ СВИНСКИ ЦИОНИСТКИ ЗАКОН за преследване на лицата отричащи холокоста !!!
    3. В България не бе приет въпреки външния натиск ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИЧЕСКИЯ СВИНСКИ ЦИОНИСТКИ ЗАКОН за преследване на лицата отричащи холокоста !!!
    4. За което българските политици заслужават поздравления
    5. И твоя Бойко Борисов заслужава поздравления защото поне веднъж е действал като мъж. Макар да не смее да се похвали !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Стамболов, ето преводче на български

От 11 до 29 юли 2011 г. в Женева се проведе 102-то заседание на Комитета към ООН за правата на човека. Комитетът прие следното задължително решение за всички държави подписали Конвенцията за правата на човека към ООН (в това число Гермаания, Франция и Швейцария):
      "Законите преследващи изразяването на мнения за исторически факти са несъвместими със задълженията, които възлага Конвенцията за правата на човека, на подписалияте я държави, относно уважаването свободата на словото и свободното изразяване на мнения. Конвенцията не разрешава никакво обявяване на забрана за изразяване на погрешно мнение или неправилна интерпретация на събития от миналото". (Абзац49, CCPR/C/GC/34)
      От самосебеси се разбира, че да се установи, кои мнения са "погрешни" и кои интерпретации са "неправилини", е възможно само чрез свободно изследване и свободно обсъждане. Това са въпроси за науката, а не за съдиите по наказателни дела. А и резултатът от изследването не може никога да е така окончателен, че при поява на нови факти и изводи, да не е възможно да бъде преразгледан. Правилото, което е в сила за науката, естествено трябва да е в сила и за правосъдието в правовата държава. Затова решението на Комитета към ООН по правата на човека, определено се отнася за френския закон за преследване, който бе приет, в часност против френския изседовател на холокоста Робер Форисон. (т.н. "закон за паметта").
      По отношение процеса срещу Форисон, в решението ясно е написано:
      "Криминализацията на собствено мнение на лицата е несъвместима с чл. 1. ал. 19 от Конвенцията за правата на човека: Преследването, заплашването или стигматизацията на лица, а също и арест, задържане под стража, съдевно преследване или лишаване от свобода, за мнение, към което лицето може да се придържа, е нарушение на чл.1. ал. 19".
      Решението на комитета означава, че вече действащите закони са незаконни, и че са били незаконни още при приемането им. Така че, всичките произнесени присъди по такова обвинение трябва да бъдат отменени, а осъдените трябва да получат компенсации.
      Решението на Комитета, на руски, може да се види тук":
      http://www2.ohchr.org/english/bodies/hrc/docs/CCPR-C-GC-34_ru.doc
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Хайде намери го това на някакъв друг език - най-добре английски. И пусни линк.

И след това докажи, че това решение е по-важно от решението на Общото Събррание на ООН през 2007 г. Специална резолюция на Общото Събрания на ООН ОСЪЖДА отричането Холокоста през 2007 г.

http://www.un.org/apps/news/story.as...=holocaust&Cr1

Ето бре Стамболов, на английски
        Отдолу има линк откъдето може да се изтегли целия документ на ООН в ПДФ формат
        А да видим сега как ще се извъртиш

Freedom of opinion
        9. Paragraph 1 of article 19 requires protection of the right to hold opinions without
        interference. This is a right to which the Covenant permits no exception or restriction.
        Freedom of opinion extends to the right to change an opinion whenever and for whatever
        reason a person so freely chooses. No person may be subject to the impairment of any
        rights under the Covenant on the basis of his or her actual, perceived or supposed opinions.
        All forms of opinion are protected, including opinions of a political, scientific, historic,
        moral or religious nature. It is incompatible with paragraph 1 to criminalize the holding of
        an opinion.
        9
        The harassment, intimidation or stigmatization of a person, including arrest,detention, trial or imprisonment for reasons of the opinions they may hold, constitutes a
        violation of article 19, paragraph 1.
        10
        10. Any form of effort to coerce the holding or not holding of any opinion is
        prohibited.
        11
        Freedom to express one’s opinion necessarily includes freedom not to express
        one’s opinion.

49. Laws that penalize the expression of opinions about historical facts are incompatible
        with the obligations that the Covenant imposes on States parties in relation to the respect for
        freedom of opinion and expression.
        116
        The Covenant does not permit general prohibition of
        expressions of an erroneous opinion or an incorrect interpretation of past events.
        Restrictions on the right of freedom of opinion should never be imposed and, with regard to
        freedom of expression, they should not go beyond what is permitted in paragraph 3 or
        required under article 20.

http://www2.ohchr.org/english/bodies/hrc/docs/gc34.pdf
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
          Да.
          Това са така наречените скрижали, написани на камък и дадени на Мойсей (на иврит Моше*) на оня хълм с горящия храст.
          Но, също така, в Стария завет, което е юдейската Тора и още некои юдейски книги, на десетки, а може би - и стотици места, има още "божи" заповеди, и те са за пълно, безжалостно и жестоко избиване или поробване на всички народи, повтарям - всички народи по света - които не са избрания юдейски божествен народ.
          Просто прочети Стария завет, има го преведен в Библията...

-------------------------
          * - откъде идва българската дума "мошеник"?

Пусни цитат с линк - давай доказателства поне от уважение към колегите във форума. От Библията е най-лесно при това.

И освен това аз съм православен християнин и знам, че пред Господ Исус Христос всички народи и хора са равни. Той ще ни съди по делата ни, а не по произхода ни. И това че и двамата сме българи не ни гарантира спасение на душата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
            Един начин за това е да се спазват 10-те божи заповеди.
            Да.
            Това са така наречените скрижали, написани на камък и дадени на Мойсей (на иврит Моше*) на оня хълм с горящия храст.
            Но, също така, в Стария завет, което е юдейската Тора и още некои юдейски книги, на десетки, а може би - и стотици места, има още "божи" заповеди, и те са за пълно, безжалостно и жестоко избиване или поробване на всички народи, повтарям - всички народи по света - които не са избрания юдейски божествен народ.
            Просто прочети Стария завет, има го преведен в Библията...

-------------------------
            * - откъде идва българската дума "мошеник"?
            Last edited by vmаnkov; 06.08.2012, 17:27.
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Чети бре ето го аргумента
              Хайде намери го това на някакъв друг език - най-добре английски. И пусни линк.

И след това докажи, че това решение е по-важно от решението на Общото Събррание на ООН през 2007 г. Специална резолюция на Общото Събрания на ООН ОСЪЖДА отричането Холокоста през 2007 г.

http://www.un.org/apps/news/story.as...=holocaust&Cr1

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                Не, това, твоето, е класически пример за вашия еврейски начин на водене на спор.
                Когато антисемита няма доводи, а ти вманков нямаш, винаги отправяш расистки обиди към опонента. Първо евреите не са хора, после Стамболов не е съгласен с мен и следователно Стамболов е евреин - нема как.

То това е класически пример на идиотска логика.

Коментар

• А двуутробното пак се е пообъркало, ама нищо то затова ни има и нас.
                  Ами със какво Стамболов ти заприлича на ционист бре.Ти май не си добре нещо.
                  Евреите са благословен народ, както сме и ние и ще пребъдем, пред другите народи.И които обижда или притиска народа ни ще бъде заличен от лицето на земята.Това не значи че няма мърша и в нашото стадо, но гледайте никога да не сте в нея.
                  Един начин за това е да се спазват 10-те божи заповеди.
                  Засрамете се изедници, които искате от нас безбожия и грях.Ще бъдете наказани.
                  Това е.
                  Last edited by Вътрещаря; 06.08.2012, 17:08.

Коментар

А това представлява най-извратената и противозаконна форма на инфантилна самовлюбеност.

Първо, mechobikov, аз като българин не ти разрешавам да говориш от мое име. Никойх не те е упълномощил да говориш от името на българите. За твое сведение, член първи от Конституцията категорично забранява това на всеки един от нас.

Второ, аз като горд българин не плача, а се гордея че предците ми са спасили евреите пред Втората Световна Война. Това за плача mechobikov го е копирал от другаде, интересно откъде

Трето, ти mechobikov нямаш правото да ми задаваш никакви въпроси. Аз ти задаох вече два и ти беше така страхлив да не отговориш. Припомням - първи те попитах на парламентарни избори за коя партия би гласувал. Ошще по-интересно е че ти се страхуваш да отговориш и как би гласувал на референдума, за който агитираше.

А че си антисемит и расист е повече от ясно
                    Чети бре ето го аргумента

С 11 пo 29 июля 2011 гoдa в Жeнeвe прoшлo 102-oe зaсeдaниe Кoмитeтa OOН пo прaвaм чeлoвeкa. Кoмитeт принял для всeх гoсудaрств, пoдписaвших Кoнвeнцию пo прaвaм чeлoвeкa OOН обязaтeльнoe рeшeниe oтнoситeльнo увaжeния свoбoды слoвa и свoбoды вырaжeния мнeния. Кoнвeнция нe рaзрeшaeт никaкoгo oбщeгo зaпрeтa нa вырaжeниe oшибoчнoгo мнeния или нeпрaвильнoй интeрпрeтaции сoбытий прoшлoгo (абзaц 49, CCPR/C/GC/34). Сaмo сoбoй рaзумeeтся, чтo устaнoвить кaкиe мнeния «oшибoчны» и кaкиe интeрпрeтaции нeпрaвильны, мoжeт тoлькo свoбoднoe исслeдoвaниe и свoбoднoe oбсуждeниe. Этo дeлo нaуки, a нe судьи пo угoлoвным дeлaм.

Рeшeниe Кoмитeтa кaк минимум oзнaчaeт, чтo ужe дeйствующиe зaкoны нeзaкoнны и чтo oни были прoтивoзaкoнными ужe при их принятии, тaк чтo всe прoвeдeнныe зa прoшeдшee врeмя пo ним oсуждeния дoлжны быть oтмeнeны, a oсуждeнныe дoлжны пoлучить кoмпeнсaцию. Oфициaльный тeкст рeшeния (зaмeчaния oбщeгo пoрядкa) нa русскoм языкe нaхoдится нa сaйтe Кoмитeтa OOН пo прaвaм чeлoвeкa.
                    tnm

Коментар

Ами то затова дискусията е безмислена - първо започна от попули и веднага стигна до индивид. Първо евреите не са хора, после Стамболов не е съгласен с мен и следователно Стамболов е евреин - нема как.

То това е класически пример на идиотска логика.
                      Не, това, твоето, е класически пример за вашия еврейски начин на водене на спор.

Ето характерните му черти:
                      1. Евреинът никога не спори, за да се намери истината. Повторение... виж предишното изречение.
                      2. Евреинът спори само за изгодата - лична еврейска, групова еврейска, национална еврейска.
                      3. Поради горните точки евреинът по всякакъв начин изкривява позицията на опонента, и изкривява и своята позиция в спора, когато намери за изгодно.
                      4. Евреинът никога, ама никога, не се признава за победен в спора. Не така е с другите народи, които мислят и искат да спорят логично и да търсят истината. Е, тук изключвам и циганите, естествено. Евреи и цигани - дупе и гащи.
                      5. Ново правило, дошло след конференцията на Д'Израели: когато на евреина свършат всякакви доводи, той се обръща към властите, понеже е "дискриминиран като евреин".

И един добър виц характерен както за циганите, така и за вас, жълтите еврейчета, пуснат в темата с вицове:
                      А-а-а! Вече е изтрит!

Чей да си спомним...
                      Нещо таково:

Цигането (бройте тука и еврейчето) пита баща си:
                      - Тате, какво е това демокрация?
                      - Демокрация е, когато белите работят, а ние си щракаме с пръсти и живеем на техен гръб.
                      - А, тате, ако те не са доволни от това?
                      - Е, това вече е расизъм!!!

Са и това ще го изтрият модераторите.
                      Но ще ги посъветвам да се позамислят, иначе наистина ще се ядосам.
                      Свободен във виелицата.
                      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

А това освен аргументум ад хоминем представлява и набеждаване. След като аз, Стамболов не съм съгласен с mechobikov веднага съм набеден за Ционист. Класически пример на просташките обиди.

Нещо, mechobikov, да кажеш за материалите, които доказват твоя антисемитизъм? Или трябва да ги цитирам пак?

Но по-интересното е клишираната форма на набеждаване. Който не е съгласен с мен е ционист. Веднага германците бяха изкарани ционисти.. Очевидно след като ЕС поддържа тяхната теза и те са ционисти. И т.н.

Параноичния ум винаги е обкръжен от врагове.

Стамболов, не се опитвай, читателите са умни и разбраха, че ти загуби

Стамболов,

1. Според теб коя година се е случила по рано - 2007 или 2011
                        2. Щото според мен 2011
                        3. Та през юли 2011 година (обяснявам за Стамболовчето че 2011 е след 2007), комитета на ООН по правата на човека прие решение с което забрани преследването на лицата отричащи холокоста
                        4. Сега вдяна ли ???
                        tnm

Коментар

Отговори ционисте Стамболов, езика ли си глътна.
                          Параноичният мозък винаги действа примитивно - който не е съгласен с мен е против мен и следователно е от врага - ционисти, евреи и т.н. Ново доказателство, че антисемитизмът е рожба на най-примитивните идиоти, които завиждат на интелигентните хора

Коментар

Защо ционисте Стамболов ние българите сме длъжни да плачем за ужким убитите евреи през втората световна война, а в същото време да ви ръкопляскаме когато вие вече 60 години колите араби ???
                            А това представлява най-извратената и противозаконна форма на инфантилна самовлюбеност.

Първо, mechobikov, аз като българин не ти разрешавам да говориш от мое име. Никойх не те е упълномощил да говориш от името на българите. За твое сведение, член първи от Конституцията категорично забранява това на всеки един от нас.

Второ, аз като горд българин не плача, а се гордея че предците ми са спасили евреите пред Втората Световна Война. Това за плача mechobikov го е копирал от другаде, интересно откъде

Трето, ти mechobikov нямаш правото да ми задаваш никакви въпроси. Аз ти задаох вече два и ти беше така страхлив да не отговориш. Припомням - първи те попитах на парламентарни избори за коя партия би гласувал. Ошще по-интересно е че ти се страхуваш да отговориш и как би гласувал на референдума, за който агитираше.

А че си антисемит и расист е повече от ясно

Коментар

• Отговори ционисте Стамболов, езика ли си глътна.

Вие ционистите сте антисемити Стамболов, щото колите араби !!!
                              Ние българските патриоти не колим никого
                              Вие сте и терористи
                              Ние българските патриоти не тероризираме никого
                              Вие нарушавате правата на човека
                              Ние българските патриоти не нарушаваме ничии права

Разбра ли чуждопоклоннико ???
                              tnm

Коментар

Ционисте Стамболов,

Нещо да отговориш, освен обиди, и цитиране на член 162 от наказателния кодекс, който ясно показва, че вие ЦИОНИСТИТЕ сте престъпници на територията на България. А не ние, които информираме обществото, че от миналата година насам, никой няма право да преследва никого за отричането на холокоста !!!

Признай се за победен !!!

А това освен аргументум ад хоминем представлява и набеждаване. След като аз, Стамболов не съм съгласен с mechobikov веднага съм набеден за Ционист. Класически пример на просташките обиди.

Нещо, mechobikov, да кажеш за материалите, които доказват твоя антисемитизъм? Или трябва да ги цитирам пак?

Но по-интересното е клишираната форма на набеждаване. Който не е съгласен с мен е ционист. Веднага германците бяха изкарани ционисти.. Очевидно след като ЕС поддържа тяхната теза и те са ционисти. И т.н.

Параноичния ум винаги е обкръжен от врагове.

Коментар

Working...
                                X