IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Заети лица и коефициенти на заетост
    2009 2010 2011 2012
    I II III IV I IІ IІІ IV I IІ III IV I

6,4 6,3 6,7 7,9 10,2 10,0 9,5 11,2 12,0 11,2 10,2 11,4 12,9

http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26...11&a3=713#cont

За времето на управлението на ГЕРБ безработицата се е качила от 6,7% на 12,9 % по официални статистически данни.

Доходи и разходи на домакинствата –по официални статистически данни

http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=21

Ако можеш да четеш икономически данни, ще разбереш, какво съм написал, ако не можеш да четеш, трябва да се научиш преди да почнеш да спориш!!!
    Колега говорехме за средни заплати и ти плачеше за учителите. Посочих ти точни данни, че не си прав и че заплатите здраво растат. Ти сега се хвърляш на другата амбразура. И какво доказваш? Че доходите на домакинствата растат. Съгласен съм. Спестяванията се увеличават и вече са към 35 милиарда. Разходите на домакинствата се увеличават - няма лошо - имат доход и си харчат и си изплащат кредитите ускорено.
    Имало безработица - еми да има! Но какво доказваш с това?
    1. Доказваш, че падаш от Марс и не знаеш, че има световна финансова и икономическа криза.
    2. И че в Гърция и Испания безработицата е близо 25% и че доста емигранти се връщат обратно в България, което вероятно вдига процента.
    3. И че не знаеш че това е нормална последица след като се спука строителния и кредитния балон на Станишко.
    4. И че безработицата щеше да бъде по-малка, ако не бяха загубените години от спрените еврофондове на Станишко.
    5. И че не виждаш, че правителството не може да хвърли няколко милиарда за пенсии и заплати, точно защото е криза и защото са необходими като оборотни средства и съфинансиране за увеличено усвояване на европейските програми, които водят до повече работни места.
    6. И че, не си наясно, че работните места се създават от работеща икономика и не от правителството, а от бизнеса?
    7. И че като истински социалист и кейнсианец вероятно копнееш правителството да харчи милиарди, за да създава временни и неустойчиви работни места и да задлъжнеем до гуша? Ти вероятно би имал интерес от това за да натопиш хоботче и да засмучеш, но аз лично а и повечето българи не сме съгласни. И Кейнс се е отрекъл от това, като е помъдрял. Само Станишко още не е и иска безумни харчове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      По-долу съм дал ясно доказателство как за теб понятията ционист и евреин са равнозначни. Състав на член 162
      Клеветнико Стамболов, ето от товга се опитваш да отклониш темата с клеветите си

http://www.bivol.bg/prokuratura-bb-apelativna.html

Да ме прости кат123, че му затрупахме хубавия линк
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Даа, но това са твоите предположения и ок запази ги за себе си.
        Видяхме долу как предполагаш.
        Предположенията ти има грешни логически вериги.Както и повечето такива на ГИГОВ.Той по подобен начин градира нещата в главата си,
        А е "шапкар" да не би и ти да си такъв.
        Тоталитарна партия в България е БСП и ДПС.Те бяха в управлението, но къде беше ти.
        Това че партия като герб има едноличен лидер, не значи че не работят в екипи и зависят от тях.Това и се случва за първи път, това дали ти е малко ясно поне.
        Анти Българино, няма как да смяташ някои за антибългарин след като си е изказал мнението, които и мисли.Така ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
          .
          Объркана работа.
          Много объркана работа!

Голяма бъркотия е в главата ти СоКоЛоВ! ГОЛЯМА!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Стамболов, защо си изтърва нервичките и започна да клеветиш

1. Аз недвусмислено доказах, че ГЕРБ е тоталитарна партия, тъй като едва след като научим какво е новото променливо мнение на лидера, едва тогава започват да се чуват новите мнения на привържениците на партията, които задължително съвпадат с мнението на лидера.
            2. Ти ме клеветиш Стамболов, защото аз също така недвусмислено доказах, че в комунистическа партия ГЕРБ, цялото ръководство се състои от комунисти !!!

Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
            Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
            Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
            Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
            Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
            Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
            Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
            Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
            Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
            Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
            Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
            Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Соколов, аз понятието смрадливи го прилагам към конкретни антибългари, а именно

1. Дилетанта
              2. Димка
              3. Стамболов

Ясно се вижда от контекста на спора, че имам предвид точно тези трима предполагаеми ционисти !!!
              Реджебше не съм ти Соколов, явно имаш проблем с това.
              Антибългари ли? С какво пък са ти станали анти.
              За мен антибългари са ГИГОВ,КАТ123,КОКИ и подобни такива тролове и то някои платени ти на тяхното ниво ли слезе сега.
              Явно има и проблем с възприятията за анти.

Предполагаеми какви?????????????Това няма да го коментирам.
              Виж би бил повече уважаван и от мен ако си смениш ника, че този с двуутробното ми е леко в повече.Все пак това са роли само, за ник стават ли?

Объркана работа.

Коментар

1. Дилетанта
                2. Димка
                3. Стамболов

Ясно се вижда от контекста на спора, че имам предвид точно тези трима предполагаеми ционисти !!!
                По-долу съм дал ясно доказателство как за теб понятията ционист и евреин са равнозначни. Състав на член 162

Коментар

В твоя пост ясно си написал: "И мразя смрадливи евреи...."

Подстрекаването към омраза е налице. По-късно се усети и започна да заменяш евреи с ционисти. Но съществува и твой пост, който доказва че смяташ двете понятия за равнозначни. Ето го:

Между впрочем, с този пост най-много обиди мен, тъй като виждам в него охулване на християнската вяра. Никога дори през време на комунизма не съм чел по-антихристиянско изказване.

Но ето и друг твой пост, в който доказваш че смяташ понятията евреин и ционист ца равнозначни:

Подчертал съм обръщенията, които доказват подстрекаването къмо омраза и дискриминация. Дори не е необходимо щателно разследване, за да се докаже очевидното.

Подчертавам - говорим за твоите подстрекателства, а не за възгледите ти относно историята. Ясно е, че си нарушил състава на член 162 многократно.

Но трябва да призная, че ти си цвете в сравнение с вманков. Той така е нагазил лука, че трябва много бързо да си начери добър адвокат. Но ти пък не само признаваш, че споделяш мнението му, но и двамата постоянно пишете заедно и се защитавате взаимно. Лошо, мечобиков, лошо...
                  Стамболов, нали знаеш че ако те познавам лично, имам право да те съдя за клевета, тъй като чрез горния ти пост ясно лъсват наглите ти ционистически лъжи и клевети.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                    Цитат:
                    Първоначално изпратено от mechobikov
                    Аз съм БЪЛГАРИН и вярвам в БЪЛГАРСКИЯ бог. И мразя смрадливи евреи да ме учат на патриотизъм в БЪЛГАРСКИ ФОРУМ !!!

Аууу какви думи, какви приказки, какви чудеса.Сега я да видим кои е "БЪЛГАРСКИЯ БОГ"? И къде си мирисал евреин, че го определяш, така.
                    Патриотизъм ли?Човек с ТАКИВА представи за Бог и мразещ евреите доста изкривен и лош патриотизъм.
                    Ако си патриот няма да говориш така за евреите и за ционисти.Защото са пълни глупости.Това е.

1. Дилетанта
                    2. Димка
                    3. Стамболов

tnm

Коментар

Става ясно, че нищо не разбираш от право. Ти Стамболов не можеш да мислиш логически. Това обаче не те оневинява. Аз много ясно се вижда от горните мои постове се съгласявам с конкретен пост на колегата, а не с всички.

А това, че ти лъжеш, че прилагателното смрадливи е подстрекателство към нещо, с цел да унизиш един български патриот в полза на СМРАДЛИВИТЕ ционисти, показва че и ти си на страната на ционистическите ТЕРОРИСТИ !!!

В твоя пост ясно си написал: "И мразя смрадливи евреи...."

Подстрекаването към омраза е налице. По-късно се усети и започна да заменяш евреи с ционисти. Но съществува и твой пост, който доказва че смяташ двете понятия за равнозначни. Ето го:

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Виж по надолу ценностната ми система и не ми навирай в очите един луд евреин дето се е мислел за Господ.

Ма то затъ, вие евреите с вашия Ционизъм откачате !!!

1. Патриотизма е хубаво нещо !!!
                      2. Ционизма смърди !!!
                      Между впрочем, с този пост най-много обиди мен, тъй като виждам в него охулване на християнската вяра. Никога дори през време на комунизма не съм чел по-антихристиянско изказване.

Но ето и друг твой пост, в който доказваш че смяташ понятията евреин и ционист ца равнозначни:

Нагла еврейска лъжа !!! Къде видя обида в поста ми ???

Не си прехвърляй твоите грехове на мен, типично по еврейски

А ако искаш аргументи - ето ти аргументи

1. Вие евреите пропищяхте ли орталъка за няколко хиляди убити евреи през втората световна война - пропищяхте го
                      2. Вие евреите излъгахте ли, че убитите евреи са няколко милиона - излъгахте
                      3. Репресирахте ли хора за усъмняване във вашите нагли еврейски лъжи - репресирахте
                      4. С какво право вие чужденците ни учите нас българите как да обичаме себе си, сънародниците си и родината си
                      5. Ти съвсем се самозабрави бре - форумът е български, а не еврейски !!!
                      Подчертал съм обръщенията, които доказват подстрекаването къмо омраза и дискриминация. Дори не е необходимо щателно разследване, за да се докаже очевидното.

Подчертавам - говорим за твоите подстрекателства, а не за възгледите ти относно историята. Ясно е, че си нарушил състава на член 162 многократно.

Но трябва да призная, че ти си цвете в сравнение с вманков. Той така е нагазил лука, че трябва много бързо да си начери добър адвокат. Но ти пък не само признаваш, че споделяш мнението му, но и двамата постоянно пишете заедно и се защитавате взаимно. Лошо, мечобиков, лошо...

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                        Без право на обжалване...

Апелативна прокуратура потвърди, че Бойко Борисов е "източвал масло"

Прокурор Кожухаров нахока вносителите на сигнала за тъмното минало на Борисов, че са сезирали Европейския парламент

http://www.bivol.bg/prokuratura-bb-apelativna.html

Така се работи по демократично му!!!
                        Хехе партенки на Трактора. Трябва да си много тъп за да им се вързваш, колега. И прочети прокурорското постановление, което посочва какъв развей прах са тези партенки отпреди 11-12 години. Поне прокурорите са под властта на Главния Прокурор - бивш съветник на Гоце. Ако имаше за какво, щяха да се хванат през тези много години.

Коментар

• Цитат:
                          Първоначално изпратено от mechobikov
                          Аз съм БЪЛГАРИН и вярвам в БЪЛГАРСКИЯ бог. И мразя смрадливи евреи да ме учат на патриотизъм в БЪЛГАРСКИ ФОРУМ !!!

Аууу какви думи, какви приказки, какви чудеса.Сега я да видим кои е "БЪЛГАРСКИЯ БОГ"? И къде си мирисал евреин, че го определяш, така.
                          Патриотизъм ли?Човек с ТАКИВА представи за Бог и мразещ евреите доста изкривен и лош патриотизъм.
                          Ако си патриот няма да говориш така за евреите и за ционисти.Защото са пълни глупости.Това е.

Коментар

Сега не обсъждаме историята, а твоите конкретни призиви за насилие и дискриминация към конкретни хора и то тук във форума. Класика на член 162:

Призив към насилие:

И ето още еди твой пост, който е абсолютното доказателство за подбуждане към омраза:

Квалификацията "смрадливи" съм я подчертал, за да се види съзнателното желание за подбуждане на омраза. Съставът на член 162 е несъмнен.

Има и още твои постове...

На всичкото отгоре в първия твой пост ти подчертаваш че споделяш напълно всички постове ва вманков. А той бедния така е нагазил в член 162, че спасение няма. Само постовете му за желанието да избие всички евреи, за това че евреите не са хора и т.н. така навлизат в състава на член 162, че единствено му остава да си търси добър адвокат.
                            Става ясно, че нищо не разбираш от право. Ти Стамболов не можеш да мислиш логически. Това обаче не те оневинява. Аз много ясно се вижда от горните мои постове се съгласявам с конкретен пост на колегата, а не с всички.

А това, че ти лъжеш, че прилагателното смрадливи е подстрекателство към нещо, с цел да унизиш един български патриот в полза на СМРАДЛИВИТЕ ционисти, показва че и ти си на страната на ционистическите ТЕРОРИСТИ !!!
                            tnm

Коментар

С този си пост ясно показваш, че си клеветник, за когото истината няма значение !!!

Нито първия нито втория цитат са призиви към насилие

Стамболов, защитнико на ционисти аз имам право да кажа и че дори евреите са убивали германци през войната и това пак не е престъпление.

Кой ти каза че разбираш от юридически науки. По добре мълчи да не се излагаш.

Сега не обсъждаме историята, а твоите конкретни призиви за насилие и дискриминация към конкретни хора и то тук във форума. Класика на член 162:

Ако умееше да мислиш правилно, като истински българин, щеше да ти стане ясно, че като се съгласявам с отговора на колегата, значи и моя отговор е същия. Ти си живо доказателство, че евреите не можете да мислите правилно !!!
                              Призив към насилие:

На тебе ако знаеш след този ни диалог колко българи искат да ти въздействат по един определен начин, и по един друг начин, и по още един начин !!!
                              И ето още еди твой пост, който е абсолютното доказателство за подбуждане към омраза:

Квалификацията "смрадливи" съм я подчертал, за да се види съзнателното желание за подбуждане на омраза. Съставът на член 162 е несъмнен.

Има и още твои постове...

На всичкото отгоре в първия твой пост ти подчертаваш че споделяш напълно всички постове ва вманков. А той бедния така е нагазил в член 162, че спасение няма. Само постовете му за желанието да избие всички евреи, за това че евреите не са хора и т.н. така навлизат в състава на член 162, че единствено му остава да си търси добър адвокат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                                Голословни твърдения, колега.
                                Наистина се надявам да се занимаваш бизнес, защото това, което пишеш повече прилича на Янка Такева от синдиката научителите. Тук все пак сме хора, които разбираме от икономика и статистика.
                                Ето ти детайлна информацията, включително и за учителите:
                                http://www.nsi.bg/ORPDOCS/Labour_1.1.2.1.xls

А това е обобщената:
                                (левове)*
                                Форма на собственост Месеци
                                I II III
                                *Обществен сектор 734 753 769
                                *Частен сектор 714 706 748

Растежът на средната работна заплата и в частния и държавния сектор е 4.7% само за първите три месеца на тази година.
                                А не би трябвало, защото е криза за бизнеса и годишната инфлация е под 3%.
                                Заети лица и коефициенти на заетост
                                2009 2010 2011 2012
                                I II III IV I IІ IІІ IV I IІ III IV I

6,4 6,3 6,7 7,9 10,2 10,0 9,5 11,2 12,0 11,2 10,2 11,4 12,9

http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26...11&a3=713#cont

За времето на управлението на ГЕРБ безработицата се е качила от 6,7% на 12,9 % по официални статистически данни.

Доходи и разходи на домакинствата –по официални статистически данни

http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=21

Ако можеш да четеш икономически данни, ще разбереш, какво съм написал, ако не можеш да четеш, трябва да се научиш преди да почнеш да спориш!!!

Коментар

Working...
                                X