IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Реално
    “Който на 20 години не е комунист,той няма сърце, но който на 40 е все още комунист - ТОЙ НЯМЯ ГЛАВА !!! Уинстън Чърчил”
    Стефчо, Калфата,СтаниШеф , Овчарина, на колко ли години са????
    Боко и той няма, ама на него не знам дали му е от комунистическите пристрастия, някой просто си нямат

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
      +100%
      Факт.
      Колегата е абсолютно прав. Само възпален демагогски мозък и платен революционер може да бленува за правителството на Станишко. Хехе
      Така е, прав си. Същото важи и за тези дето хвалят правителството на Боко Тиквата !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ми погледнах реално на нещата
        Реално
        “Който на 20 години не е комунист,той няма сърце, но който на 40 е все още комунист - ТОЙ НЯМЯ ГЛАВА !!! Уинстън Чърчил”
        Стефчо, Калфата,СтаниШеф , Овчарина, на колко ли години са????

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
          как направи равносметката ,че бсп са по добре от герб...кои показатели измери и стигна до този извод...
          Не са по добре Димке, от един комунистически дол дренки са и ГЕРБ и БСП. Даже правосъдната министерка от ГЕРБ е омъжена за ръководен кадър от БСП

Врагът в моето легло
          tnm

Коментар

Като ти казвам ,че са те откъснали зелен повЕрвай ми! Оставиха му 20% увеличение на пенсиите без да има увеличение на осигурителните вноски за пенсия. Напротив намалиха ги..
            III. ТРАНСФЕРИ (СУБСИДИИ, ВНОСКИ) - НЕТО 9 764 067,6
            1. Предоставени за: 9 881 176,3
            1.1. Общините 2 159 613,5
            1.2. Държавното обществено осигуряване 4 587 603,2 - 2012 г 3*267 887,3-2009 г
            1.3. Националната здравноосигурителна каса 946 526,0 -2012 г 773 492,6-2009 г
            Хайде смятай какво им оставиха. това са данни от държавният бюджет за 2009 и от 2012г или ще кажеш ,че докато си играел на двора в село прасето ти е изяло сметанката и не можеш да сметнеш елементарни сметки??/ с 2 думи оставиха им 1.5 милиарда задължения само по тези 2 пера а Станишко обра овациите ,че е вдигнал пенсиите.
            Бойко е национален герой, след всички тези удари под пояса и помии по правителството, Един обикновен поженкар доказа на политиците ни как трябва да се управлява една държава. Пак казвам той е съставил най успешното правителство което сме имали след 1989 г. Имат и грешки но, който не работи само той не греши. Досегашните правителства не допускаха грешки защото и нищо не направиха. Лафа на българина когато го е шубе да не сгафи и по добре да мързелува е "Това не може да стане" и започва да вади от 9 дерета вода за да докаже как не може да стане!
            Затова и бяха врътнали всички европейски кранчета към Бг. Защото серГейското правителство нищо не предприемаше и субсидиите от ЕС се крадяха.
            +100%
            Факт.
            Колегата е абсолютно прав. Само възпален демагогски мозък и платен революционер може да бленува за правителството на Станишко. Хехе

Коментар

как направи равносметката ,че бсп са по добре от герб...кои показатели измери и стигна до този извод...
              Ми погледнах реално на нещата

Коментар

Ква тълпа, то тук са пет човека на кръст, като всеки си има твърди позиции. Просто си казвам мнението, че дори и БСП е по-добре от ГЕРБ.

И може да е странно но мисля че на това мнение са 80% от хората които НЕ са за ГЕРБ.

Коментар

• Комисията за конфликт на интереси издирва депутата Емил Димитров от ГЕРБ

http://www.segabg.com/article.php?id...cMc1k.facebook

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Чунчо,

Когато те карат да караш през лятото посред бял ден със запалени фарове и видиш тази снимка, за какво си мислиш ???

Мисля си ,че новата ми кола има автоматични дневни светлини и 2 години вече си карам с включени светлини и зиме и лете. Същите са направени с малка консумация и не нанасят щети на околната среда и на джоба ми,
                    Мисля си ,че ако има по-малко простащина по темата ,ще има и по малко убити по пътищата. Това е много добра идея ,защото има коли цветът на които се слива с асфалта особенно когато са под сянката на някое дърво и са трудно забележими.
                    За да не се хабиш продават дневни светлини(малки допълнителни фарчета които не хабят много ток и се включват заедно с контактния ключ. цена от 28 до 100 лева.
                    А за снимката си мисляяяя. Ще падне плякане ама иска чакане.
                    Last edited by 4un4o; 14.08.2012, 19:00.

Коментар

• Становище на ВКС по конст.дело №4: Процесуалните привилегии за банките в някои европейски страни са още по-големи!
                      18:40, 14 Август 2012

Относно становището на омбудсмана на Република България за
                      противоконституционността на чл. 417, т. 2 ГПК с чл. 19, ал. 2 от Конституцията на Република България, ВКС го намира за неоснователно.

По представените Ви съображения, ВКС счита, че разпоредбата на чл. 417, т. 2 ГПК /обн. ДВ, бр. 59/2007 г., посл. изм. ДВ, бр. 49/2012 г./ не е противоконституционна.

http://bankstop.eu/news_details/77/%D0%B8.html

Коментар

облъчваш тълпата от няколко дена ...какво се случи . Позитановци им пристигна свежо финансиране ли ....
                        а иначе доводите са подобни на онези "който не скача е червен", освен това ти си заявил че си за бсп още в далечната 2009 г. Сега какво се опитваш да ни внушаваш....
                        Ква тълпа, то тук са пет човека на кръст, като всеки си има твърди позиции. Просто си казвам мнението, че дори и БСП е по-добре от ГЕРБ.

И може да е странно но мисля че на това мнение са 80% от хората които НЕ са за ГЕРБ.

Коментар

• Комунистическа партия БСП и комунистическа партия ГЕРБ са от един червен дол дренки !!!
                          tnm

Коментар

Не съм вярвал че ще видя българско правителство което да смятам за по-лошо от това на комунистите. Но в момента ако има само две партии партии, опазил ни господ от това, БСП и ГЕРБ съм твърдо за БСП.
                            облъчваш тълпата от няколко дена ...какво се случи . Позитановци им пристигна свежо финансиране ли ....
                            а иначе доводите са подобни на онези "който не скача е червен", освен това ти си заявил че си за бсп още в далечната 2009 г. Сега какво се опитваш да ни внушаваш....

Коментар

Като си караш колата по хубави пътища и пестиш време, като се качиш на метрото и пестиш време и пари от задръстването, Като спреш нелегалният внос и създадеш работа за българските предприятия и туризъм, това Вальо Златев и Цветан Василев ли са го направили.? Ииии можеш да отидеш и да го видиш ,че го има наистина и да го пипнеш и да разбереш ,че парите на данъкоплатците са вложени там а не в офшорните фирми на Батко и братко.на Вълка, на Доктора, на Самоковеца и т.н.
                              Чунчо,

Когато те карат да караш през лятото посред бял ден със запалени фарове и видиш тази снимка, за какво си мислиш ???

tnm

Коментар

Дай статистика. Говориш като комунист- наизуст. колкото лаф да става. Всичката ви работа е такава.
                                http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26...07&a4=905#cont
                                Що ли тук пише .че безработицата е намаляла?????/
                                ЗАЕТИ ЛИЦА НА 15 И ПОВЕЧЕ НАВЪРШЕНИ ГОДИНИ ПО ТРИМЕСЕЧИЯ

http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26

БЕЗРАБОТНИ ЛИЦА НА 15 И ПОВЕЧЕ НАВЪРШЕНИ ГОДИНИ

http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26

12.9% коефициент на безработица през първото тримесечие на 2012 г., на първа страница на НСИ
                                http://www.nsi.bg/index.php

Коментар

Working...
                                X