IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Ти я караш като комунягите. Имало двама братя. Единият бил фашист а другият комунист. Когато дошъл 9 септември и започнала борбата за власт и меки кресла. този дето бил фашист станал голям .човек защото в досието му пишело: Брат му е комунист, и навсякъде вратите му били широко отворени. Другият не сполучил .Където и да отиде да търси работа в досието му пишело: Има брат фашист и веднага го отрязвали.
    Добре де, след като си против комунизма защо защитаваш комунистическа партия ГЕРБ ???

Ако си мислиш че не са комунисти ето чети :

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
    2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
    3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
    4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
    5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
    6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
    7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
    8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
    9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
    10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
    11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
    12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• http://society.actualno.com/Facebook...ws_397186.html

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Тъй тъй зер, пак се извъртя. Ами за правосъдната министърка от ГЕРБ Диана Ковачева и съпруга и дето е ръководен кадър от БСП не ти ли прилича на "Врагът в моето легло"

Абе, всички са от един червен дол дренки !!!
        Ти я караш като комунягите. Имало двама братя. Единият бил фашист а другият комунист. Когато дошъл 9 септември и започнала борбата за власт и меки кресла. този дето бил фашист станал голям .човек защото в досието му пишело: Брат му е комунист, и навсякъде вратите му били широко отворени. Другият не сполучил .Където и да отиде да търси работа в досието му пишело: Има брат фашист и веднага го отрязвали.
        Last edited by 4un4o; 14.08.2012, 22:19.

Коментар

Я кажи и за тебе! Сигурен сън ,че ще излезнеш голям връзкар с много комунистически издънки????
          Много ме впечатли син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС.и
          стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. Този последният може да претендира ,че е репресиран .защото знаеш ако Людмила не беше Живкова как щеше да нахрани прасетата в Белене! То не ,че и се размина ,но по културно я затриха.
          Тъй тъй зер, пак се извъртя. Ами за правосъдната министърка от ГЕРБ Диана Ковачева и съпруга и дето е ръководен кадър от БСП не ти ли прилича на "Врагът в моето легло"

Абе, всички са от един червен дол дренки !!!
          tnm

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

Саше от не вземеш да се скриеш.... а САШЕ??
              http://www.capital.bg/politika_i_iko...na_magistrala/ смятай ако можеш. 80% ги плаща Европата.
              Не го знам кой е този Саше, ама аз питах за кинти. Аз и сам мога да си ги намеря, ама не ми се занимава защото знам че съм прав.

та какви пари са ВЛЕЗЛИ в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                ЗАЕТИ ЛИЦА НА 15 И ПОВЕЧЕ НАВЪРШЕНИ ГОДИНИ ПО ТРИМЕСЕЧИЯ

http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26

БЕЗРАБОТНИ ЛИЦА НА 15 И ПОВЕЧЕ НАВЪРШЕНИ ГОДИНИ

http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26

12.9% коефициент на безработица през първото тримесечие на 2012 г., на първа страница на НСИ
                http://www.nsi.bg/index.php
                Щом това казва НСИ, представяй си колко е реалната безработица. Или някой вярва, че при 1 000 000 мангали, общият брой на безработните е само 372 000 ???
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Това добре, я сега кажи колко са всичките пари влезли от ЕС в България за правене на пътища. Просто ей така - да видим дали ти се връзва сметката. Защото имам странното усещане че нещо не достига някой друг стотин милион, ако не и повече.
                  Саше от не вземеш да се скриеш.... а САШЕ??
                  http://www.capital.bg/politika_i_iko...na_magistrala/ смятай ако можеш. 80% ги плаща Европата.
                  Last edited by 4un4o; 14.08.2012, 20:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                    Виж сега колега, ще обясня простичко по ленински, за да ме разбереш.
                    Примерен сценарий: Планираш да реализираш проекти за 1 милиард по евро-програмите, като 80% са безвъзмездна помощ.
                    От еврокомисията отпускат аванс - например 30% - т.е. 300млн имаш осигурени. Вадиш 700млн от резерва и ги инвестираш за реализиране на проекта за 1 млрд. След като е готов, одобрен и проверен ти възстановяват 800млн, от които приспадат аванса, т.е. получаваш обратно 500млн.
                    Тези 500млн ги инвестираш в следващия проект за 1 млрд, по който също получаваш 300млн аванс, т.е. за новия проект имаш осигурени 800млн и трябва само да добавиш 200 млн.
                    Получава се че за 1-я проект инвестираш 700млн, а за следващите само по 200млн, защото 500млн имаш винаги оборотни от възстановените средства от предишния проект.
                    Виждаш, че когато програмите се изпълняват качествено и в срок, рискът е нисък и 1-1.5 милиарда от резерва обслужват европрограмите като оборотни средства, и носят блага и сериозни приходи, вместо да лежат мъртви по сметки на БНБ.
                    Това добре, я сега кажи колко са всичките пари влезли от ЕС в България за правене на пътища. Просто ей така - да видим дали ти се връзва сметката. Защото имам странното усещане че нещо не достига някой друг стотин милион, ако не и повече.

Коментар

Имам данни ,че Боко е завършил образованието си с отличие. На всичко отгоре е и много умен. Намерил си е правилните хора които да свършат перфектно черната работа, а за него остава функцията КОНТРОЛ и рязане на лентички
                      Хахаха, добре.

Коментар

Боко и той няма, ама на него не знам дали му е от комунистическите пристрастия, някой просто си нямат
                        Имам данни ,че Боко е завършил образованието си с отличие. На всичко отгоре е и много умен. Намерил си е правилните хора които да свършат перфектно черната работа, а за него остава функцията КОНТРОЛ и рязане на лентички
                        П.П. Много ми е интересно, как Станишко е козирувал на Овчарчето калитко когато му е съобщил ,че рушвета от АЕЦ Белене отива само и единствено в неговите офшорни сметки.
                        Last edited by 4un4o; 14.08.2012, 20:34.

Коментар

• Дянков: 7,3% увеличение на пенсиите от догодина

Финансовият министър Симеон Дянков заяви, че увеличението на пенсиите от началото на следващата година ще е с над 7,3%. Общата инфлация за месец юли от 2009 г. насам е 7,3% и предстоящото увеличение на пенсиите ще компенсира тази инфлация, съобщи агенция „Фокус“.

http://www.manager.bg/news/dyankov-7...te-ot-dogodina

Сега на кой да вярвам, на Дянков или НСИ?

Коментар

Е Шерлок би ли обяснил на нас неразбиращите, как се влага оборотно в инвестиция.

И ако няма да се използват парите от ЕС - демек от вложението от резерва - оборотно - по твои думи, то от къде ще дойдат тези пари. Хайде сега така обясни ни на прост български от къде Монката ще намери кинтите, като предвижда само 1% растеж.
                            Виж сега колега, ще обясня простичко по ленински, за да ме разбереш.
                            Примерен сценарий: Планираш да реализираш проекти за 1 милиард по евро-програмите, като 80% са безвъзмездна помощ.
                            От еврокомисията отпускат аванс - например 30% - т.е. 300млн имаш осигурени. Вадиш 700млн от резерва и ги инвестираш за реализиране на проекта за 1 млрд. След като е готов, одобрен и проверен ти възстановяват 800млн, от които приспадат аванса, т.е. получаваш обратно 500млн.
                            Тези 500млн ги инвестираш в следващия проект за 1 млрд, по който също получаваш 300млн аванс, т.е. за новия проект имаш осигурени 800млн и трябва само да добавиш 200 млн.
                            Получава се че за 1-я проект инвестираш 700млн, а за следващите само по 200млн, защото 500млн имаш винаги оборотни от възстановените средства от предишния проект.
                            Виждаш, че когато програмите се изпълняват качествено и в срок, рискът е нисък и 1-1.5 милиарда от резерва обслужват европрограмите като оборотни средства, и носят блага и сериозни приходи, вместо да лежат мъртви по сметки на БНБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Ами тези, на колко години са

2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
                              5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
                              10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
                              12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
                              Я кажи и за тебе! Сигурен сън ,че ще излезнеш голям връзкар с много комунистически издънки????
                              Много ме впечатли син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС.и
                              стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. Този последният може да претендира ,че е репресиран .защото знаеш ако Людмила не беше Живкова как щеше да нахрани прасетата в Белене! То не ,че и се размина ,но по културно я затриха.

Коментар

Реално
                                “Който на 20 години не е комунист,той няма сърце, но който на 40 е все още комунист - ТОЙ НЯМЯ ГЛАВА !!! Уинстън Чърчил”
                                Стефчо, Калфата,СтаниШеф , Овчарина, на колко ли години са????
                                Ами тези, на колко години са

tnm

Коментар

Working...
                                X