IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    О Чунчо, сори, тебе забравих. Та четиримата останали верни гербери
    Ако ми посочиш по-кадърни от това правителство , ще гласувам за тях на изборите. Сега съм за тях защото по-добри от тях не са се появили.
    п.П. Нареди една листа на правителство по кадърни от тях и ме убеди.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Днес са Ви резнали лентичката (2501-вата) на нов булевард, лачен като в Авропата, и с 2.5 км велоалея! Да ви е Честито, комуняги, дърдорковци!
      О Чунчо, сори, тебе забравих. Та четиримата останали верни гербери

Коментар

Тримата останали защитници на ГЕРБ в този форум очевидно изпитвате известен дискомфорт от липсата на всякаква възможност да убедите когото и да било в харизмата на тиквата. Гледайте само с какви темпове губите привърженици. Вече не остана никой.

Но Димче, осъзнай се, само ти го правиш може би наистина вярвайки че ГЕРБ правят нещо добро. Другите двама просто си защитават хляба.
        Днес са Ви резнали лентичката (2501-вата) на нов булевард, лачен като в Авропата, и с 2.5 км велоалея! Да ви е Честито, комуняги, дърдорковци!

Коментар

• Тримата останали защитници на ГЕРБ в този форум очевидно изпитвате известен дискомфорт от липсата на всякаква възможност да убедите когото и да било в харизмата на тиквата. Гледайте само с какви темпове губите привърженици. Вече не остана никой.

Но Димче, осъзнай се, само ти го правиш може би наистина вярвайки че ГЕРБ правят нещо добро. Другите двама просто си защитават хляба.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            То по скоро ти ръмжиш, като един истински мъж с брада, дето мяза на Карл Маркс !!!
            колко години си носил шапка мечо...доста ти е стопила мозъка ... но ти като млад пенсионер сега ще разпуснеш..Лошото е че мозъчните клетки умрат ли веднъж няма възстановяване.... сори сержант.

Коментар

Димче, не гледай прашинката в чуждото око, а виж кола забит в очите на ГЕРБ. ГЕРБ е партия на омразата, без омраза тази партия не може да съществува. Цялата идеология на ГЕРБ насочена към нейните избиратели може да се заключи в едно изречение

"Вие мразите БСП, Вие Мразите сините и Царя и ние ги мразим - елате при нас."

ГЕРБ не предлага нищо друго освен омраза.
              пич това са вашите измислици ..дай пример как ние сеем омразата.. Иначе примери от бесепето , от доган , от атака , от резесе колкото искаш..Забрави ли клипа с брадвата..а ?
              А на доган приказките .А иначе Синята коалиция честно казано не прекрачват нормалния тон......
              така че недей да говориш празни приказки за омраза..... А аз ,че ви "обичам " вас това няма партийна окраска , просто сте ми симпатични с денонощния си лай ..Хеле оня пчелата е неуморим. А русИнската лелка къде избяга , да не я уволниха...

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
                недей ми хъмка като момиченце...
                То по скоро ти ръмжиш, като един истински мъж с брада, дето мяза на Карл Маркс !!!
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

не мойто момче , казах ти че си с ограничено мислене, но ти не ми вярваш..Говоря за вашите барикади , за вашите призиви за борба, сваляне , затвори ..но всичко само пред клавиатурата ...Ако ви се обадят да излезете да сваляте правителството като мишки ще се скриете начело с кумира ви селския пъдар гигов.....

Равновесен и за тебе се отнасят тези думи..Все си мислех ,че си малко по интелигентен от тъпаците , но уви и ти им седна на софрата..да си жив и здрав пич и виж там потърси едни железни топки ...недей ми хъмка като момиченце...
                  Аз вярвам че всеки може да си изказва мнението както си иска. Ако иска някой да го прави като протестира, ако иска друг да го прави като пише в интернет.

Личното ми мнение е че писането в интернет е много по-ефективно дългосрочно от един час киснене пред парламента.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Искаш да кажеш, че като изгубите изборите и няма да дадете властта без бой ли ???
                    не мойто момче , казах ти че си с ограничено мислене, но ти не ми вярваш..Говоря за вашите барикади , за вашите призиви за борба, сваляне , затвори ..но всичко само пред клавиатурата ...Ако ви се обадят да излезете да сваляте правителството като мишки ще се скриете начело с кумира ви селския пъдар гигов.....

Равновесен и за тебе се отнасят тези думи..Все си мислех ,че си малко по интелигентен от тъпаците , но уви и ти им седна на софрата..да си жив и здрав пич и виж там потърси едни железни топки ...недей ми хъмка като момиченце...

Коментар

ох колко си смел пред компа ..ако трябва да излезеш на барикадите като страхливо псе ще се скриеш ..старши нали знаеш едно псе като лае НЕ ХАПЕ ... тука сте само едни дребни мижитрурки , ти монти , пчелата , оня левак мечо , дето една задачка не може да сметне ....а и равновесния - и той голям юнак стана последните дни..
                      Значи барикади трябват че да се смени ГЕРБ, смелост трябвало да се плюе по управляващата партия. А аз да си мисля че живеем в демокрация. разбирам че герберите забравяте този неудобен факт, ама не е добре така.

Ще вземе да лъсне и пред европата кви неща ви се мотаят в главите и единствения успех на тиквата - пуснатите еврофондове ще минат в историята.

Коментар

ох колко си смел пред компа ..ако трябва да излезеш на барикадите като страхливо псе ще се скриеш ..старши нали знаеш едно псе като лае НЕ ХАПЕ ... тука сте само едни дребни мижитрурки , ти монти , пчелата , оня левак мечо , дето една задачка не може да сметне ....а и равновесния - и той голям юнак стана последните дни..
                        Искаш да кажеш, че като изгубите изборите и няма да дадете властта без бой ли ???
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Вашият Бащица не беше ли забранил да се използва бъдещото време "ЩЕ" ?

Обаче ми е по-интересно какво ЩЕ отнеме комисията (като падне властта на сикаджията) от Цвъки- поне 4 апартамента от шестте му.
                          Ще отнемем и всички активи, пасиви и т.н. на Бойковата любовница Цветелина. На всички е ясно, че тя е банкерката на мафията.

Но и ЩЕ дадем. На Боко ще му дадем двайсет годин в раирана пижама....

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Какво ще отнеме държавата от Галеви
                            Вашият Бащица не беше ли забранил да се използва бъдещото време "ЩЕ" ?

Обаче ми е по-интересно какво ЩЕ отнеме комисията (като падне властта на сикаджията) от Цвъки- поне 4 апартамента от шестте му.
                            Ще отнемем и всички активи, пасиви и т.н. на Бойковата любовница Цветелина. На всички е ясно, че тя е банкерката на мафията.

Но и ЩЕ дадем. На Боко ще му дадем двайсет годин в раирана пижама....
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Кои Галеви бре Стамболов, да не са онези дето Бойко ги ИЗТЪРВА ???
                              tnm

Коментар

• Какво ще отнеме държавата от Галеви

Имуществото, за което се иска конфискация, включва недвижими имоти, 9 луксозни коли, някои от които бронирани и изработени по поръчка, дялове от действащи фирми
                                http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5063871

Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност (КУИППД) внесе иск в окръжния съд в Кюстендил за отнемане на имущество от Ангел Христов и Пламен Галев, техните съпруги и контролираните от тях дружества, съобщиха от пресцентъра на комисията.

Цената на иска за отнемане на придобитото от престъпна дейност имущество е на обща стойност 4 250 189 лв., като от всеки от двамата се търси приблизително половината от посочената сума. Оценката на имуществото е направена от лицензирани независими експерти-оценители.

Имуществото, което подлежи на конфискация, включва девет луксозни леки автомобила, някои от които бронирани и изработени по поръчка. Четири от колите са луксозни мерцедеси, пет са марка "Ауди", едното от които - А8, е с пазарната стойност към момента 229 хил. лв.

Иска се и конфискация на дялове от действащи фирми, в 11 от които е съдружник Пламен Галев, а в 12 фирми е съдружник Ангел Христов.

В други две офшорни компании (регистрирани на Сейшелските острови) двамата са управители и представители на клоновете, регистрирани в България.

Братя Галеви са свързани и с още едно офшорно дружество, регистрирано на Британските вирджински острови.

На конфискация подлежат и недвижими имоти в село Ресилово, община Сапарева баня, както и сума над 800 хил. лв. по банкови сметки.

Недвижимите имоти в село Ресилово включват: дворно място с площ от 805 кв.м, собственост на Ангел Христов и съпругата му, на което е построена триетажна жилищна сграда с обща разгъната площ от 708,52 кв.м; дворно място също с площ от 805 кв.м, собственост на Пламен Галев и съпругата му, с триетажна жилищна сграда с обща разгъната площ от 658 кв.м; едноетажна масивна сграда на границата между двата парцела, функционално свързваща двете триетажни жилищни сгради, състояща се от фитнес и вход, с обща застроена площ от 90 кв.м.

Имението на братя Галеви е с обща площ 10 663 дка, включващо покрит плувен басейн със застроена квадратура 524,74 кв.м, възстановителен комплекс, кафе-бар, тренировъчна зала със застроена квадратура от 238,60 кв. м, жилищна сграда със застроена квадратура 208,30 кв. м (включваща няколко спални, билярдна зала, помещение за камериерка и др.), помощно-техническа сграда (с котелно помещение, агрегатно помещение, нафтово помещение, помещение за главно ел. табло), сграда от допълващо застрояване (състояща се от стая и санитарен възел), жилищна сграда със застроена квадратура 188,75 кв.м, масивна ограда и сграда с предназначение покрит паркинг.

Искът за отнемане на имуществото в полза на държавата е предявен, след като наказателното производство срещу двете лица приключи с влязла в сила осъдителна присъда.

По искане на комисията през 2009 г. са наложени обезпечителни мерки върху имуществото, които са обжалвани пред Апелативния и Върховния касационен съд. И двете инстанции са се произнесли в полза на комисията.

Коментар

Working...
                                X