Първоначално изпратено от Babbitt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениеОсъзнавам се ...минавам на Позитановска страна... Казвай какво трябва да правя
чакам инструкции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеАз от липса на привърженици на ГЕРБ в този форум не мога да се оплача. Поне през последните 4 години, откакто пиша тук...
Само като погледна демагози като теб, старшинката и ефрейтора и веднага разбирам защо е опасно за България ново подобие на Тройната Коалиция да се върне на власт. А това е единствената алтернатива на ГЕРБ.
Аз не се сещам с никаква демагогия да съм се занимавал, въприемам себе си като хроникьор на идиотията на тиквата, на малоумията на монката и на цветенизмите на цвъчкоПросто отразяване на пошлата реалност. Ако отразяването не ти харесва, не е моя вината, просто изпълнителите са некадърни
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеАко ми посочиш по-кадърни от това правителство , ще гласувам за тях на изборите. Сега съм за тях защото по-добри от тях не са се появили.
п.П. Нареди една листа на правителство по кадърни от тях и ме убеди.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеАз от липса на привърженици на ГЕРБ в този форум не мога да се оплача. Поне през последните 4 години, откакто пиша тук...
Но ти специално си ми ясен още когато призоваваше да се гласува за Калфин. И си спомням как избягваше да коментираш идеите на Калфин да наложи вето на бюджета (!?) и да увеличи дефицита с цел да нарастне потреблението (
). Популизъм на куб. И това ни очаква ако твоята предпочитана партия БСП вземе властта.
Само като погледна демагози като теб, старшинката и ефрейтора и веднага разбирам защо е опасно за България ново подобие на Тройната Коалиция да се върне на власт. А това е единствената алтернатива на ГЕРБ.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениев цял свят политиците обещават.. само в Северна Корея я карат направо...през просото.
И ти искаш да кажеш ,че не гласуваш ,така ли ?...Ако не гласуваш трябва да ти кажа ,че ти си най-сладкия електорат..Питай доган той ще ти обясни защо
Извинявай, че се намесвам но какво би отчел като успех след още 4 години на управление. Броя, че догодина изборите са ясни - какво би искал да се постигне за да кажеш, че управлението е било успешно и ще се запомни с доброLast edited by IvanG; 17.08.2012, 20:47.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНе. На електората се обещава. До този момент не съм харесал на никой обещанията
И ти искаш да кажеш ,че не гласуваш ,така ли ?...Ако не гласуваш трябва да ти кажа ,че ти си най-сладкия електорат..Питай доган той ще ти обясни защо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТримата останали защитници на ГЕРБ в този форум очевидно изпитвате известен дискомфорт от липсата на всякаква възможност да убедите когото и да било в харизмата на тиквата. Гледайте само с какви темпове губите привърженици. Вече не остана никой.
Но Димче, осъзнай се, само ти го правиш може би наистина вярвайки че ГЕРБ правят нещо добро. Другите двама просто си защитават хляба.
Но ти специално си ми ясен още когато призоваваше да се гласува за Калфин. И си спомням как избягваше да коментираш идеите на Калфин да наложи вето на бюджета (!?) и да увеличи дефицита с цел да нарастне потреблението (
). Популизъм на куб. И това ни очаква ако твоята предпочитана партия БСП вземе властта.
Само като погледна демагози като теб, старшинката и ефрейтора и веднага разбирам защо е опасно за България ново подобие на Тройната Коалиция да се върне на власт. А това е единствената алтернатива на ГЕРБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениети електорат ли си ?
и каква е дефиницията за електорат..I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеВ България няма общество. В България има електорат
и каква е дефиницията за електорат..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТримата останали защитници на ГЕРБ в този форум очевидно изпитвате известен дискомфорт от липсата на всякаква възможност да убедите когото и да било в харизмата на тиквата. Гледайте само с какви темпове губите привърженици. Вече не остана никой.
Но Димче, осъзнай се, само ти го правиш може би наистина вярвайки че ГЕРБ правят нещо добро. Другите двама просто си защитават хляба.
чакам инструкции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЗасега все още ги подкрепям, но пилците се броят на есен. Нещо взеха да се охранват и да намаляват темпото. Знам ,че за да се опънеш на монополите и мафиотските структури се изисква голям кураж и МВР проверено и изпитано в боя, а те където и да пипнат все излизат стари муцуни доносници, корумпирани висши служители и т.н. С такова МВР не можеш да излезеш насреща на сивият капитал.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМного ме кефят ироничните ти постовеЧесто не мога да преценя ти всъщност еб?ваш ли се с герберите или ги подкрепяш
Last edited by 4un4o; 17.08.2012, 20:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеАко ми посочиш по-кадърни от това правителство , ще гласувам за тях на изборите. Сега съм за тях защото по-добри от тях не са се появили.Често не мога да преценя ти всъщност еб?ваш ли се с герберите или ги подкрепяш
Коментар
Коментар