IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
    Темата отново се профанизира около това кой бил комунист и прочее. Хайде да се обединим около няколко политики които са добри за един инвеститор. След това да видим коя политическа партия в платформата си най-много се доближава до тях. После ще му мислим как да я подкрепим.
    Тва няма как да стане, терберите не разбират от такива политики. те всъщност от никакви политики не разбират. Там само Боко разбира, ама той само от мачлета и люпене на семки разбира.

Коментар

• Темата отново се профанизира около това кой бил комунист и прочее. Хайде да се обединим около няколко политики които са добри за един инвеститор. След това да видим коя политическа партия в платформата си най-много се доближава до тях. После ще му мислим как да я подкрепим.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
        Осъзнавам се ...минавам на Позитановска страна... Казвай какво трябва да правя

чакам инструкции....
        Хъ, че то това кво осъзнаването

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
          Аз от липса на привърженици на ГЕРБ в този форум не мога да се оплача. Поне през последните 4 години, откакто пиша тук...

Само като погледна демагози като теб, старшинката и ефрейтора и веднага разбирам защо е опасно за България ново подобие на Тройната Коалиция да се върне на власт. А това е единствената алтернатива на ГЕРБ.
          Сигурен съм че не можеш да се оплачеш, то и четирима са си бая дружина за такава нескопосана партия

Аз не се сещам с никаква демагогия да съм се занимавал, въприемам себе си като хроникьор на идиотията на тиквата, на малоумията на монката и на цветенизмите на цвъчко Просто отразяване на пошлата реалност. Ако отразяването не ти харесва, не е моя вината, просто изпълнителите са некадърни

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Ако ми посочиш по-кадърни от това правителство , ще гласувам за тях на изборите. Сега съм за тях защото по-добри от тях не са се появили.
            п.П. Нареди една листа на правителство по кадърни от тях и ме убеди.
            Ами пряка демокрация ???
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
              Аз от липса на привърженици на ГЕРБ в този форум не мога да се оплача. Поне през последните 4 години, откакто пиша тук...

Но ти специално си ми ясен още когато призоваваше да се гласува за Калфин. И си спомням как избягваше да коментираш идеите на Калфин да наложи вето на бюджета (!?) и да увеличи дефицита с цел да нарастне потреблението (). Популизъм на куб. И това ни очаква ако твоята предпочитана партия БСП вземе властта.

Само като погледна демагози като теб, старшинката и ефрейтора и веднага разбирам защо е опасно за България ново подобие на Тройната Коалиция да се върне на власт. А това е единствената алтернатива на ГЕРБ.
              Ами пряка демокрация ???
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

в цял свят политиците обещават.. само в Северна Корея я карат направо...през просото.
                И ти искаш да кажеш ,че не гласуваш ,така ли ?...Ако не гласуваш трябва да ти кажа ,че ти си най-сладкия електорат..Питай доган той ще ти обясни защо
                Не ме занимавай с глупости..

Извинявай, че се намесвам но какво би отчел като успех след още 4 години на управление. Броя, че догодина изборите са ясни - какво би искал да се постигне за да кажеш, че управлението е било успешно и ще се запомни с добро
                Last edited by IvanG; 17.08.2012, 20:47.
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                  Не. На електората се обещава. До този момент не съм харесал на никой обещанията
                  в цял свят политиците обещават.. само в Северна Корея я карат направо...през просото.
                  И ти искаш да кажеш ,че не гласуваш ,така ли ?...Ако не гласуваш трябва да ти кажа ,че ти си най-сладкия електорат..Питай доган той ще ти обясни защо

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Тримата останали защитници на ГЕРБ в този форум очевидно изпитвате известен дискомфорт от липсата на всякаква възможност да убедите когото и да било в харизмата на тиквата. Гледайте само с какви темпове губите привърженици. Вече не остана никой.

Но Димче, осъзнай се, само ти го правиш може би наистина вярвайки че ГЕРБ правят нещо добро. Другите двама просто си защитават хляба.

Но ти специално си ми ясен още когато призоваваше да се гласува за Калфин. И си спомням как избягваше да коментираш идеите на Калфин да наложи вето на бюджета (!?) и да увеличи дефицита с цел да нарастне потреблението (). Популизъм на куб. И това ни очаква ако твоята предпочитана партия БСП вземе властта.

Коментар

ти електорат ли си ?

и каква е дефиницията за електорат..
                      Не. На електората се обещава. До този момент не съм харесал на никой обещанията

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        В България няма общество. В България има електорат
                        ти електорат ли си ?

и каква е дефиницията за електорат..

Коментар

Тримата останали защитници на ГЕРБ в този форум очевидно изпитвате известен дискомфорт от липсата на всякаква възможност да убедите когото и да било в харизмата на тиквата. Гледайте само с какви темпове губите привърженици. Вече не остана никой.

Но Димче, осъзнай се, само ти го правиш може би наистина вярвайки че ГЕРБ правят нещо добро. Другите двама просто си защитават хляба.
                          Осъзнавам се ...минавам на Позитановска страна... Казвай какво трябва да правя

чакам инструкции....

Коментар

Засега все още ги подкрепям, но пилците се броят на есен. Нещо взеха да се охранват и да намаляват темпото. Знам ,че за да се опънеш на монополите и мафиотските структури се изисква голям кураж и МВР проверено и изпитано в боя, а те където и да пипнат все излизат стари муцуни доносници, корумпирани висши служители и т.н. С такова МВР не можеш да излезеш насреща на сивият капитал.
                            В България няма общество. В България има електорат

Коментар

Много ме кефят ироничните ти постове Често не мога да преценя ти всъщност еб?ваш ли се с герберите или ги подкрепяш
                              Засега все още ги подкрепям, но пилците се броят на есен. Нещо взеха да се охранват и да намаляват темпото. Знам ,че за да се опънеш на монополите и мафиотските структури се изисква голям кураж и МВР проверено и изпитано в боя, а те където и да пипнат все излизат стари муцуни доносници, корумпирани висши служители и т.н. С такова МВР не можеш да излезеш насреща на сивият капитал.
                              Last edited by 4un4o; 17.08.2012, 20:12.

Коментар

Ако ми посочиш по-кадърни от това правителство , ще гласувам за тях на изборите. Сега съм за тях защото по-добри от тях не са се появили.
                                Много ме кефят ироничните ти постове Често не мога да преценя ти всъщност еб?ваш ли се с герберите или ги подкрепяш

Коментар

Working...
                                X