IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...Един руски свещеник – отец Сергий Баранов - след произнесената присъда хвърли расото и с открито писмо каза, че остава вярващ православен, но напуска руската православна църква. Ето какво пише той:

„Московският патриарх по същество се явява инициатор за възбуждането на наказателното дело и развитието на събитията. Делото „Пуси райът” още повече укрепи изолацията на Русия от останалия свят, който, освен че смята нашата страна за агресивна и несвободна, ами сега се оказва също и страна на съдебно-религиозно мракобесие.”....
    Ванчо Бакалов и той прост, та дрънка - по подобие на МъВъНъръто, взема отношение по казус който не познава. Дори не си е направил труда да провери през нета фактите около т.нар отец ,който е най-обикновен пияница от 15 години насам :

....Не исключено, что для самого диакона Сергия Баранова добровольное прошение о снятии священного сана представляется единственным выходом из прискорбной ситуации, которая сложилась в ходе его диаконского служения, поскольку начиная с 1997 и по 2003 год он неоднократно подвергался прещениям за непристойное и разгульное поведение, злоупотребление алкоголем и неблагоговейное отношение к святыням, а приговор суда по резонансному делу, по-видимому, послужил для него лишь поводом.
    http://www.eparhia-tmb.ru/2012/08/20...ve/#more-14707

И между впрочем курвите изобщо не пожелаха да се покаят,въпреки че това се очакваше от тях след като поискаха лична среща с дякон Всеволод Чаплин...Което означава че присъдата им е напълно справедлива . Дори делото им не се гледаше от заседатели (казусът и законът не го изискват).
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Тъпи квалификации не коментирам. А за натиканите в затвора - можеш да попиташ Трактора, Октопода, Наглите, Килърите и другите с прякорите.
      Да не говорим ,че сега се стяга една групичка митничари от Капитан Андреево, преди това 2 групички катаджии 1 едни митничарчета от русенско, кметове разни ако разбира се не изкарат големи връзки с БСП и червената прокуратура. Гришко ганчев , този от Варна, Много вероятно и гочето илиев да е нагазил лука, щом са му свършили паричките и заряза ЛОКОто а и бомбичка му гръмнаа.
      Last edited by 4un4o; 21.08.2012, 16:00.

Коментар

Тъпи квалификации не коментирам. А за натиканите в затвора - можеш да попиташ Трактора, Октопода, Наглите, Килърите и другите с прякорите.
        А стига ве, ама и Боко Тиквата и Цецо Апартаментите ли ???
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

1. Още повече, Бойко Борисов не се колебае да натика и колеги от отбора в затвора, щом се докаже че са бандити
          2. Това разсъждение е от рода на - аз съм едновременно мечка и бик. Явно шизофренията ти е повредила мисленето..
          3. Пролича си че си популист и демагог на елементарно ниво. И обичаш да бъркаш ябълки с краставици...
          1. Ти между затвор и следствен арест правиш ли разлика ??? Там е за парлама. Ще го изтърве, както изтърва братя Галеви, защото бандит бандиту око не вади.

2. За да ти докажа, че и ГЕРБ са комунисти като БСП виж това

Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
          Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
          Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
          Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
          Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
          Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
          Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
          Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
          Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
          Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
          Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
          Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
          Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!

3. Argumentum ad hominem !!!
          Last edited by mechobikov; 21.08.2012, 15:53.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Кой е натикал в затвора по-точно.

Коментар

1. Още повече, Бойко Борисов не се колебае да натика и колеги от отбора в затвора, щом се докаже че са бандити
              2. Това разсъждение е от рода на - аз съм едновременно мечка и бик. Явно шизофренията ти е повредила мисленето..
              3. Пролича си че си популист и демагог на елементарно ниво. И обичаш да бъркаш ябълки с краставици...
              Кой е натикал в затвора по-точно. Борбата му срещу престъпността е като взета от Полицейска Академия - все едно коя серия. Също както и шефа му на МВР май е взет от там, с всичките кретенизми дето бълва при всяко свое публично излагане.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                1. Трактора и Боко Тиквата са от един отбор каратисти.
                2. Гей е лидер на БСП, а следователно и на ГЕРБ. Следователно твой лидер.
                3. Така е, видя ли как си пролича, че аз съм анархист, а ти си ЧЕРВЕН защитник на комунистическа партия ГЕРБ

Коментар

Аз като ви казвам, че е най добре пряка демокрация, що не ми вярвате. Къф е смисъла да избираме комунистически ГЕРБ или комунистическо БСП, след като знаем предварително, че и едните и другите ще ни окрадат ВАРВАРСКИ !!!
                  И какво е това пряка демокрация и как ще работи ?
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Ха, значи Тато също като Боко Тиквата
                    Чунчо кефи

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Разликата е ,че единият е резнал 2501 лентички и с това показва на хората къде са им парите, а другият плямпа като кречетало и повтаря като развален грамофон, ще направим, ще направим. ще направим, ще, ще, ще, ще!
                      Виц.
                      Тато отишъл да прави предизборна агитация в едно село и почнал да обещава:
                      це ви построим мост!
                      един се обадил. ами ние нямаме река. И река ще ви прекарамееее ха ха ха!.
                      ще ви построим детска градина!
                      Оня пак се обажда. Амиии то няма деца.
                      И деща ще ви направиме. ха-ха ха.!
                      Ха, значи Тато също като Боко Тиквата
                      tnm

Коментар

Разликата е ,че единият е резнал 2501 лентички и с това показва на хората къде са им парите, а другият плямпа като кречетало и повтаря като развален грамофон, ще направим, ще направим. ще направим, ще, ще, ще, ще!
                        Виц.
                        Тато отишъл да прави предизборна агитация в едно село и почнал да обещава:
                        це ви построим мост!
                        един се обадил. ами ние нямаме река. И река ще ви прекарамееее ха ха ха!.
                        ще ви построим детска градина!
                        Оня пак се обажда. Амиии то няма деца.
                        И деща ще ви направиме. ха-ха ха.!
                        Да но Борисов му беше охранител и вица продължава.....и касов апарат на лодките ще сложим и на водните колела и на гераните водомери а догодина и манометър за количество въздух за дишане на човек.....
                        Единственият неплатен гербер и това поражда въпрос ЗАЩО....

Коментар

Бреее бреее бреее, ама вие от БСП, не давате на другите и една троха да откраднат от софрата. Ами като сте толкова стриктни, защо не казвахте, за откраднатите милиони от Масларова Доган, Костов, Божков, Гоце, Р.овч, да не пропусна най големият бандит Р.Петков с четири висящи дела в плевен за бандитски деяния, и всички приключени със заплахи над потърпевшите. Напишете нещо и за тези хора, Или крадеца вика силно дръжте крадеца ,за да отклони вниманието от себе си????/
                          Аз като ви казвам, че е най добре пряка демокрация, що не ми вярвате. Къф е смисъла да избираме комунистически ГЕРБ или комунистическо БСП, след като знаем предварително, че и едните и другите ще ни окрадат ВАРВАРСКИ !!!
                          tnm

Коментар

1. И ги е страх - питай Трактора
                            2. Дмитриевич е ваш несменяем лидер - я виж какъв тен хвана, докато събираше подписи за твоя любим референдум
                            3. Червените винаги обвинявате опонента в собствените си престъпления.
                            1. Трактора и Боко Тиквата са от един отбор каратисти.
                            2. Гей е лидер на БСП, а следователно и на ГЕРБ. Следователно твой лидер.
                            3. Така е, видя ли как си пролича, че аз съм анархист, а ти си ЧЕРВЕН защитник на комунистическа партия ГЕРБ
                            tnm

Коментар

Бреее бреее бреее, ама вие от БСП, не давате на другите и една троха да откраднат от софрата. Ами като сте толкова стриктни, защо не казвахте, за откраднатите милиони от Масларова Доган, Костов, Божков, Гоце, Р.овч, да не пропусна най големият бандит Р.Петков с четири висящи дела в плевен за бандитски деяния, и всички приключени със заплахи над потърпевшите. Напишете нещо и за тези хора, Или крадеца вика силно дръжте крадеца ,за да отклони вниманието от себе си????/
                              Ма то на герберите трохите ви много големи бе!

Боко едва седна в стола и хариза на Цветелина 40 милиончета народна пара посредством нагласения търг за винетките. След което в нейната СиБанкЯ се наляха бюджетните парички и влоговете в СиБанкЯта скочиха двойно-въпреки кризата.
                              В сравнение с герберските кражби от БЮДЖЕТА, хонорарът от милион и половина даден на Доган от ЧАСТНА фирма е направо смешен. Не знам какъв крадец е Р.Петков, ама е жалък с единствения си апартамент на фона на шестте Цецови.

Пък за милиардите, дето влизат в ГЕРБ от контрабандата на цигари, направо няма с какво да се сравнят.
                              Стаболийски, верно ли на последния си рожден ден
                              нашенският генерал Нориега се хвалил, че паричките му в "зелено" били прехвърлили милиард?
                              Ама кажи му да ги крие там дето дългата ръка на Чичо Сам не може да ги стигне. Щото се видя какво стана с онова Панамско диктаторче Нориега. Уж бяха първи приятели пък ....
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ГЕРБ правят много добре като постоянно се сравняват с БСП. Наистина това е единствената партия, с която всъщност могат да се сравнняват. И двете са на дъното по корупция и клиентилизъм. Само където ГЕРБ на всичкото отгоре действат против принципите на правовата държава. А лидера им се държи като османски самодържец, а дясната му ръка като велик везир.

Та хубаво е винаги да се прави сравнението БСП - ГЕРБ - така човек веднага разбира кой е последен към момента и кой предпоследен. Двете партии на аутсайдери се бият кой да стане първи отзад напред.

Може би не по електорални резултати, но със сигурност по антибългарска идиотия.

Коментар

Working...
                                X