IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    те жените са непостоянни. Малко разочарование и къса раздяла, да оцени какво губи и се връща страстта
    То хубаво, че се върна тя. Представи си да беше дошъл брадатия Йосиф и да ни зачеластри с псувни като пиян файтонджия !!! По добре Димка, че е културна.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Ти нали каза сбогом сабале
      те жените са непостоянни. Малко разочарование и къса раздяла, да оцени какво губи и се връща страстта

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
        товарищ Паспарту подобни "съкрушителни" икономически кризи е имало през вековете не една или две, просто развитието на медиите ги преекспонира в нещо "чудовищно"...но то трябва малко любознателност за да се знаят тези неща , а не само да четеш трудовете на брежнев ,ленин и съветска литература
        Ти нали каза сбогом сабале
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          ....и са затънали в трилионни дългове,изконсумирайки бъдещето си за 100 години напред....Иначе нямаше да ходят на крака при тиранина молейки му се да им купува бондовете....

И за кви демокрации говориш след като цялата система рухна през 2008 г. и либерално-фекалния модел предаде Богу дух во веки веков...Амин ! ....
          товарищ Паспарту подобни "съкрушителни" икономически кризи е имало през вековете не една или две, просто развитието на медиите ги преекспонира в нещо "чудовищно"...но то трябва малко любознателност за да се знаят тези неща , а не само да четеш трудовете на брежнев ,ленин и съветска литература

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Die Welt

Българският премиер Борисов предостави правителствения самолет на футболния си отбор за участие в среща на Черноморието. И въобще не разбира произтеклата от това суматоха, пише германският всекидневник Die Welt, цитиран от Deutsche Welle.
              В дъното на светското пътуване на българския отбор "Витоша" - Бистрица, към Черно море е една изгубена игра на карти.

И двата отбора на колкото рутинираните, толкова и поохранени футболни приятели са базирани в околностите на София. Но защо трябва да се играе наблизо, след като морето е толкова далеч? И така под ръководството на Борисов и Димитров двата отбора се качват на ербъса на българското правителство - самолетът откарва косматите футболни прасци на приятелски мач във Варна.

В средата на август, позовавайки се на анонимни опозиционни депутати, вестник "Преса" прави самолетната екскурзия на футболистите публично достояние. А у бившия бодигард, който дори бе избран за футболист на 2011 г. с гласовете на феновете в знак на протест срещу жалките постижения на местните национали, няма и следа от угризения на съвестта.
              Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

....и са затънали в трилионни дългове,изконсумирайки бъдещето си за 100 години напред....Иначе нямаше да ходят на крака при тиранина молейки му се да им купува бондовете....

И за кви демокрации говориш след като цялата система рухна през 2008 г. и либерално-фекалния модел предаде Богу дух во веки веков...Амин ! ....
                Само ако цената на петрола падне, гледай какво става с икономиката на тиранина. Ще ходи да целува ръка и да моли за помощ същите, които сега заплашва...

Петролно шейхство плюс остаряло ядрено оръжие - дотам я докарахте вие с вашия тиранин..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  ... Хората в развитите демокрации са преценили...

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Че кой го плюе него тук ? ....
                    И мутрата не прави изключение....

Дори Путин който вие отрепките,наричате тиранин

Докато мутрата досега съм го видял да се кандилка на предната седалка на раздрънкан пожарникарски ЗИЛ и развявайки си епилептичната усмивка
                    След тези думи съм изпълнен с гордост, че съм гласувал за генерал Бойко Борисов.

Коментар

• Спарт, как е времето в Москва, пече ли над Люблянка.

Коментар

Че кой го плюе него тук ? ....Ми той не слиза от медиите - чрез тях се говори с 'електората' почти непрекъснато ("Вие сте прости - и аз съм прост!" - обяснява всичко).

В БГ от началото на декорацията ' 89 няма политик който да не се е радвал на широк медиен комфорт. И мутрата не прави изключение....или може би прави,като се преекспонира (както казват ПиаР-специалистите....).

Политиците по белия свят се изявяват директно по медиите само в краен случай,като преди това се водят по начертан график....Примерно Обама се изявява веднъж седмично с "Обръщения към нацията" .....Камерън отправя послания в часа по парламентарен контрол и т.н. за останалите....Дори Путин който вие отрепките,наричате тиранин има предварително съгласувани медиини изяви в които отправя политически послания....Иначе,да - и при него има понякога пресилен пиар (кара самолет,влак и кво ли не,което все пак си заслужава емоциите от гледането и дори поражда възторг....).Докато мутрата досега съм го видял да се кандилка на предната седалка на раздрънкан пожарникарски ЗИЛ и развявайки си епилептичната усмивка
                        А нещо да кажеш за третият мандат на Путин. Хората в развитите демокрации са преценили , че повече от 2 мандата на един и същ президент е пагубно за Демокрацията. А твоят любимец иска да се пенсионира, на президентският пост, Нама срам, Това ли е демокрацията? А всички които протестират против потъпкването на конституцията в тюрмата!

Коментар

• Че кой го плюе него тук ? ....Ми той не слиза от медиите - чрез тях се говори с 'електората' почти непрекъснато ("Вие сте прости - и аз съм прост!" - обяснява всичко).

В БГ от началото на декорацията ' 89 няма политик който да не се е радвал на широк медиен комфорт. И мутрата не прави изключение....или може би прави,като се преекспонира (както казват ПиаР-специалистите....).

Политиците по белия свят се изявяват директно по медиите само в краен случай,като преди това се водят по начертан график....Примерно Обама се изявява веднъж седмично с "Обръщения към нацията" .....Камерън отправя послания в часа по парламентарен контрол и т.н. за останалите....Дори Путин който вие отрепките,наричате тиранин има предварително съгласувани медиини изяви в които отправя политически послания....Иначе,да - и при него има понякога пресилен пиар (кара самолет,влак и кво ли не,което все пак си заслужава емоциите от гледането и дори поражда възторг....).Докато мутрата досега съм го видял да се кандилка на предната седалка на раздрънкан пожарникарски ЗИЛ и развявайки си епилептичната усмивка
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Ми аз му казвах на Стамболов, че когато е на власт ГЕРБ, няма страшно за тези дето имат връзки с БСП, ма той толкоз я разбира политиката.

Ся разбра ли бре Стамболов, че ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки !!!
                            Ти прочете ли какво 4un4o е написал? Щото той опровергава твоите твърдения.

Да не правиш разлика между ГЕРБ и БСП е все едно да не правиш разлика между мечка и бик Как при това положение играеш на борсата?

Когато ти казвам да не бъркаш ябълките с краставиците, имам предвид че да искаш нови процедури в политическата система е едно, а отговора за коя партия ще гласуваш на парламентарни избори съвсем друго. Но теб те е страх да отговориш на този въпрос, може би защото ще трябва да правиш разлика между мечка и бик.

Така че мойто критика е изцяло на твойта сбъркана логика. А това не е Argumentum ad hominem

Коментар

Ванчо Бакалов и той прост, та дрънка - по подобие на МъВъНъръто, взема отношение по казус който не познава. Дори не си е направил труда да провери през нета фактите около т.нар отец ,който е най-обикновен пияница от 15 години насам :

http://www.eparhia-tmb.ru/2012/08/20...ve/#more-14707

И между впрочем курвите изобщо не пожелаха да се покаят,въпреки че това се очакваше от тях след като поискаха лична среща с дякон Всеволод Чаплин...Което означава че присъдата им е напълно справедлива . Дори делото им не се гледаше от заседатели (казусът и законът не го изискват).
                              Шапкарино, по тази логика трябва на всички тук които плюят Боко да им лепнат минимум по 2 годин. Амин! Тази простотия в Овенното училище ли я учите????
                              А ако в близките години БСП дойдат на власт и на мене дядо попе, двойна доза.
                              Last edited by 4un4o; 21.08.2012, 16:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Да не говорим ,че сега се стяга една групичка митничари от Капитан Андреево, преди това 2 групички катаджии 1 едни митничарчета от русенско, кметове разни ако разбира се не изкарат големи връзки с БСП и червената прокуратура. Гришко ганчев , този от Варна, Много вероятно и гочето илиев да е нагазил лука, щом са му свършили паричките и заряза ЛОКОто а и бомбичка му гръмнаа.
                                Ми аз му казвах на Стамболов, че когато е на власт ГЕРБ, няма страшно за тези дето имат връзки с БСП, ма той толкоз я разбира политиката.

Ся разбра ли бре Стамболов, че ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X