Първоначално изпратено от kat123
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеДа прав си! Пенсиите на възрастните хора станаха от 90$ на около 3 долара +- 2$ когато на власт баха с парламентарно мнозинство БСП(Български Съюз на Популистите)
Ти си луднал ...
Аз ти казвам че от теб и една червена бабичка няма нищо различно....ти пишеш че при ЖАН Виденов били 3 долара. После станала 90 долара -ами той ББ няма и грам заслуги за това . През изминалите години работи по съкращаване на пенсии и пенсионери,инфлация ,качване на цени и енергоносители и увеличаване на безработица...
Една червена бабичка би ми отговорила че с три долара , тогава с тези пари си е плащала ток ,парно и хляб и кисело мляко....Така ми отговориха на една барикада и даже ме нападна с бастуна ......А ти ми отговаряш че са вкарали някого в затвора ами той да не ми го сготвят да го вечерям днес...
а и станал съм червен според теб защото не вярвам вече на лъжи.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеДа прав си! Пенсиите на възрастните хора станаха от 90$ на около 3 долара +- 2$ когато на власт баха с парламентарно мнозинство БСП(Български Съюз на Популистите) 1996-1997 г. И сега през 2010 пак искаха да печатат ама го нахендриха на Боко, той да им плаща сметките +20% . И Боко затегна коланите и се справи с 1.5 милиарда лева годишно, без БСП да са заложили от къде ще дойдат тези пари.
Не търси да ти кажа - НУЛА!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеА вие от ГЕРБ за 3 години какъв проект за развитието на държавата направихте..., построихте няколко километри магистрали и това е...
Лека олигофрения. ахахах
Тъпа работа е това вашата, гледайте успехите и да вървим напред и да има развитие.Не да се чудите как да върнете старите зависимости от Русия, продажници сте пълни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеА вие от ГЕРБ за 3 години какъв проект за развитието на държавата направихте..., построихте няколко километри магистрали и това е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗная, че ги знаете комунистическите номера
Хахаха,
Станишев е абсолютно прав в този случай и напълно споделям мнението му. Смятам че БСП заемат достойна позиция като се противопоставят на произвола на Бойко, на използването на обществени средства за лични нужди.
Мисля че тезата ви, че сте антикомунисти не ви върши никаква работа, когато БСП са прави, защото просто отричане на правотата им , просто показва че или сте с психоза и сте бая тъпи
В същото време ГЕРБ очевидно смята че получава имунитет да върши сякакви золуми, да се държи както си иска, да злоупотребява с каквото си иска - и срещу това какво дава - една АНТИ БСП позиция, която при това НЕ Е РЕАЛНА, а е просто плод на пропаганда.
Я виж ти подкрепяш Станишев за нещо си ли бре болна душице?
За какво го подкрепяш, защото си като него с неговото мислене, я чети долу какво съм ти писал и си отговори какви хора са в БСП и с какво мислене, дали не е като твоето, олигофрен?Last edited by Вътрещаря; 22.08.2012, 21:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеСлед мощното ограбване на България от БСП през периода на прехода именно те се явявали защитници на обществените средства. Класика на "Крадецът вика дръжте крадеца"...
А доколко е реална нашата антикомунистическа позиция си личи дори в този форум. Вие червените никога няма да ни простите че разобличихме вашето крадливо правителство и в сегашния парламент имате голямата група от 38 депутати...
Ето един пример за настояща анти БСП позиция - АЕЦ Белене. Ние отхвърлихме Бургас Александруполис, после АЕЦ Белене и сега призоваваме да се гласува против 30годишния крадлив проект. А ти как ще гласуваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКой ти го позлати от клуба по интереси ....
Задавал ли си си въпросът с какво се различаваш от една червена бабичка ами с това че тя ще получи по висока пенсия като дойде Станишев а ти ще си останеш с дървената глава и заблудата като нея и едно потупване от Вожда........
Last edited by 4un4o; 22.08.2012, 18:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеЕй елементарно Равновесие.Я чети и пълней не бъди трол.Троле
Я сега виж и коментара на Витков, точно казан:
"Разбирам, че доста хора се вълнуват от осъждането на „талантливата” група Пуси Райот! Гледах клипът им! В храмът Господен се молим за здраве, щастие, любов и отдаваме почит към мъртвите. Затова е храм! Този акт е подигравка към всички християни и към нашия Бог! Аз лично ги осъждам за това!
Това, че мразят Путин, не им дава правото да се подиграват с Християнската вяра! Любопитно ми е какво ли щеше да им се случи ако го направят това в джамия! Всъщност като се замисля, какъвто и вярващ човек от различна религия да е, не би направил такова нещо!
Не е задължително да си вярващ, но е задължително да уважаваш Вярата на другите хора! А омразата няма място в Божия храм! Все пак сме останали българи заради Вярата си!", написа Витков на страницата си във "Фейсбук". "
Я виж какъв точен коментар, ти от тези ли си?А гигов и кат123 такива ли сте?Явно.
.
Тези девочки действително с поведението са осквернили храма Господен! Аз не съм този дето ще ги съди. Господ си знае работата! Все пак освен законови норми на поведение има и морални..., но зависи кой как ги разбира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСоколов ти приписва чужди грехове
Може би се опитва да те ядоса
Най вероятно е обаче и той да не знае какво се опитваЖивее миг за миг или по-скоро всеки миг е нов за него. Я щото не си спомня стария, я щото не е разбрал какво е станало
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеКакво неща говориш бре болна душице.
Не съм ти Соки, майка ти е Соки.
Това сега разбрали го.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСоки, кви са тези глупости. Мисля че и в този форум ясно изразих мнението си че не може да се вкарва в затвор някой само защото е изразил мнението си срещу един диктатор в храм. Ок да ги глобят, да ги накажат административно. Но затвор е просто признак на диктатура.
Може би се опитва да те ядоса
Най вероятно е обаче и той да не знае какво се опитваБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗная, че ги знаете комунистическите номера
Хахаха,
Станишев е абсолютно прав в този случай и напълно споделям мнението му. Смятам че БСП заемат достойна позиция като се противопоставят на произвола на Бойко, на използването на обществени средства за лични нужди.
Мисля че тезата ви, че сте антикомунисти не ви върши никаква работа, когато БСП са прави, защото просто отричане на правотата им , просто показва че или сте с психоза и сте бая тъпи
В същото време ГЕРБ очевидно смята че получава имунитет да върши сякакви золуми, да се държи както си иска, да злоупотребява с каквото си иска - и срещу това какво дава - една АНТИ БСП позиция, която при това НЕ Е РЕАЛНА, а е просто плод на пропаганда.
Какво неща говориш бре болна душице.
Не съм ти Соки, майка ти е Соки.
Това сега разбрали го?
Коментар
Коментар