If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В интервю за електронното издание "Всеки ден" в началото на седмицата Кутев заявява: "Отдавна твърдя, че социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път. В нашата партия е нормално наследниците да стават социалисти просто заради бащите си".
Малиииии, ами сега! Щом шефа на позитанските драскачи е осъзнал безнадежността на цоциализЪма, какво ще пишете/правите вие сега?
Ще Излизат пак партизани кат Тато. Никой не го търси ама той се крие от властта и стана най големият шумкарин.
Чуят или видят Бойко - почва се лигавене.
Някой каже нещо неприятно за Бойко, което не могат да опровергаят.
Почва се слюноотделяне по БСП, Комунистите и така нататък.
Та все се каня да ги питам, за колко време са ви приучили на този Рефлекс-Реакция.
И още нещо да попитам. Не знам къде му е мястото, за тва питам тук. Сутринта, не знам колко пресилени са репортажите, но пожарът бил много близо до Рилски манастир. Колко от Вас са готови да тръгнем, ако се наложи?
1. Аз/ +високопроходим автомобил+кофпомпи кирки и лопати/.
Друг?
п.п. И ако има някой повече информация - нека даде. Не им вярвам на онези цицестите от БТВ-то
Изключително нелепи твърдения, да не кажа идиотски. Очевидно червените агитатори като ravnovesie са бесни от залавянето на кокаина и добрата работа на българската полиция с колегите от Европа. Как сега ще се финансира БСП - тази най-криминална партия не само в България, но и в Европа?
Ето доказателството:
[B]добрата работа на българската полиция[/B
Стамболийски! Българската полиция научи последна за ареста и кокаина. (Като не броим бандитите на Станимир Флоров, които отговарят за сделката)
И сега треска го тресе българският генерал Нориега, защото ония колумбийски дружки на Боко са оперирани от чувство за хумор. Пък и не се знае хамериканците какво ще кажат! Може да се отметнат от подкрепата си. Все пак Испания е влиятелна държава, особено в Новия свят. А и наближават президентските избори в САЩ. Как ще му се отрази на Барак Обама, ако испанската полиция се сдобие с доказателства, че именно подкрепяният от САЩ Борисов стои зад сделката.
Щото едно е само американците да твърдят, че Борисов е наркотрафикант, а друго е и Европа да го докаже.
Апропо, за финансирането на БСП не знам нищо. Знам само какво е казал американският посланик и потвърдено от ЦРУ, че Бойко Борисов е замесен в наркотрафик и пране на пари.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
В интервю за електронното издание "Всеки ден" в началото на седмицата Кутев заявява: "Отдавна твърдя, че социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път. В нашата партия е нормално наследниците да стават социалисти просто заради бащите си".
Малиииии, ами сега! Щом шефа на позитанските драскачи е осъзнал безнадежността на цоциализЪма, какво ще пишете/правите вие сега?
Нов скандал разтресе БСП, след като секретарят на партията по медийната политика Антон Кутев сравнил социализма с нелечимата болест СПИН. Доскорошната му съратница и бивш секретар на Изпълнителното бюро на партията Корнелия Нинова му поиска днес оставката и да се извини публично.
Тези думи на Кутев породили поредното напрежение срещу него в партията, разказаха социалисти. Те напомниха, че преди два месеца му се наложи да се извинява на перничани за мнението си, споделено в социалната мрежа Фейсбук, че щетите от труса не са най-големия проблем на България. Според социалисти сега "няма да му се размине". Кутев не отговаря на мобилния си телефон.
В изявление, разпространено днес до медиите, Корнелия Нинова поиска Кутев да се извини. "Колегата ми Антон Кутев сравни БСП със СПИН. Социализмът се предавал подобно на болестта, по наследство или по полов път. Нечувано и обидно. Ако някой се е питал що е то социализъм, вече знае. Според висш представител на ръководството на БСП, това е тежка болест. Който се докосне до нея, е обречен. Ако не на смърт, то поне на мъчителен живот. Но ако някой все пак реши да направи саможертва да стане социалист, то трябва да отговаря на поне едно условие - или баща му и дядо му да са били такива или да си намери някой социалист за полов акт. Всички други не стават", заявява Нинова, която премина в лагера на Георги Първанов.
Изключително нелепи твърдения, да не кажа идиотски. Очевидно червените агитатори като ravnovesie са бесни от залавянето на кокаина и добрата работа на българската полиция с колегите от Европа. Как сега ще се финансира БСП - тази най-криминална партия не само в България, но и в Европа?
Ето доказателството:
Цветанов: Част от екипажа в трафика на кокаин и на хора Сериозността на случая се увеличава и от факта, че на борда на кораба "Св. Николай" не е имало нищо друго освен трите тона скъп наркотик, обясни вътрешният министър http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5080611
Българските власти имат доказателства за това, че една част от екипажа на кораба "Свети Николай" е бил замесен в трафика на кокаин, съобщи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.
Той уточни, че към момента моряците ни са добре.
Цветанов разговаря в Испания с колегата си от Испания Хорхе Фернандес Диас.
Вътрешният министър Цветан Цветанов обясни, че за момента арестуваните моряци са добре.
Моряците са задържани с постоянна мярка.
"Това, което мога да кажа, че те са в добро състояние. В постоянен контакт са с назначените служебни защитници. И това, което мога да кажа е, че нашата основна задача в момента заедно с испанските колеги е
да установим по-горните нива за организирането на този трафик",
каза той. МВР разполага и с доказателства за това, че една част от екипажа на кораба "Свети Николай" е замесен в трафика на хора, разказва още вътрешният министър.
"Имаме безспорни доказателства за част от екипажа. За другите се надявам, че няма да има доказателства, с които да се докаже тяхната съпричастност. Но за нас е изключително важно да обменяме информация. Това, което се договорихме с министъра: след 15 дни ще дойдат испански колеги, за да може да разгледаме целия пъзел, който, всъщност, ще ни даде отговорите на всички тези въпроси, които и днес дискутирахме", каза министърът. Според него
собственикът на кораба "Свети Николай" Дойчин Дойчев и Евелин Банев-Брендо, обвинен за трафика на тонове кокаин в Италия, са се познавали отдавна.
Според испанското законодателство при случаи, подобни на този със задържания кораб "Св. Николай", е възможно три месеца арестуваните да не могат да се видят с никого.
В случая с българския кораб говорим за много по-различна схема - още по-тежка от обичайната, каза пред журналисти в Испания Цветанов. Той допълни, че се полагат усилия задържаните 21 български моряци край Кадис да могат да се видят колкото ie може по-скоро със свои роднини.
Цветанов заяви, че основни организатори на канала са колумбийци и испанци.
Българите са се занимавали с организацията по транспорта. Сериозността на случая се допълвала и от факта, че освен трите тона скъп наркотик, на борда на "Св. Николай" не е имало нищо друго.
Чрез "куха фирма" е ставало менажирането на плавателния съд. Корабът е бил наблюдаван три месеца, каза министърът.
Стамболов, вместо да пускаш глупостите на ЦВъки, вземи малко се ограмоти по морско право, като за начало.
Адвокат Владимир Владимиров при Лили Маринкова в предаването Вън от рая.
Прокуратурата призна, че не е подготвена по обвинението за кораба с кокаин
Прокуратурата се отказа да протестира освобождаването на Дойчин Дойчев и Руслан Колев - двамата българи, които бяха обвинени у нас за кокаина на кораба "Свети Николай", задържан в Ипания.
Ти май нямаш мозък за нищо. Аз не съм от бедните слоеве, а се грижа и гледам такива, за да не умрат от глад, а ти ходи да береш кинти от ГЕРБ, че за друго май не те бива.
Къде сте другарко dessi_georgieva? Не ми отговорихте на въпроса правилно ли думам за МРЗ.
Или когато видите дебелият край, се покривате в шумата, досущ като комунистите навремето. Шумкарка станахте май?
Е от време на време правите по някой терористичен акт за да видим ,че ви има:
Атентатът в църквата „Света Неделя“ е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света.
Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, от група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП)
П.П. Най голямият терористичен акт го извършихте в наши дни срещу невинни български граждани. Следва цитат
"Катастрофата стана на 26 април, а Кремъл и бай Тошовите еничари мълчаха като бит --- до 2-3 май, когато вече всички бяхме яли марули, поръсени с чернобилски дъждец, и бяхме "манифестирали" пред сградата с пастърмата.
Едва години по-късно се чу, че още от първия ден след трагедията по списъци, изготвени от ЦК, са били доставяни зарзават и месо от Аржентина и Бразилия за висшия партийно-държавен елит, да не би да им се затрие семката партизанска."
Изключително нелепи твърдения, да не кажа идиотски.
Чак пък нелепи. Цвъчко знае само това, дето и аз мога да го науча просто като отворя търговския регистър. Пък тва дето твърди за пред публиката, че го знае, НЕГОВИЯ специализиран съд не му го признава
Абе Чунчо, ти кога пишеше във Валутна... съвсем нормален изглеждаше. Какво ти стана изведнъж? Никога не се праскаше в политиката? Просто не мога да разбера. Заеби тази политика, тя семейство не храни. Поне, не твоето
Фалирал е. ЗСъщо като оня брадатия евреин Йосиф, дето се фръцкаше из форекса, като фалира и стан върл гербераст и се прекръсти на Dimka.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
То много лесно ще се разбере дали Боко има нещо общо, дори и да не излезе нищо официално от западните служби.
Ако спрят да канят Бойко на всякакви визити в ЕС и САЩ - извън официалните срещи на ЕС, очевидно мнението на западните ни партньори за него се е променило доста негативно. Така след Първанов Бойко може да се окаже втория ни висш политик неофициално обявен за персона нон грата в цивилизования свят.
Ето доказателството:
Цветанов: Част от екипажа в трафика на кокаин и на хора Сериозността на случая се увеличава и от факта, че на борда на кораба "Св. Николай" не е имало нищо друго освен трите тона скъп наркотик, обясни вътрешният министър http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5080611
Българските власти имат доказателства за това, че една част от екипажа на кораба "Свети Николай" е бил замесен в трафика на кокаин, съобщи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.
Той уточни, че към момента моряците ни са добре.
Цветанов разговаря в Испания с колегата си от Испания Хорхе Фернандес Диас.
Вътрешният министър Цветан Цветанов обясни, че за момента арестуваните моряци са добре.
Моряците са задържани с постоянна мярка.
"Това, което мога да кажа, че те са в добро състояние. В постоянен контакт са с назначените служебни защитници. И това, което мога да кажа е, че нашата основна задача в момента заедно с испанските колеги е
да установим по-горните нива за организирането на този трафик",
каза той. МВР разполага и с доказателства за това, че една част от екипажа на кораба "Свети Николай" е замесен в трафика на хора, разказва още вътрешният министър.
"Имаме безспорни доказателства за част от екипажа. За другите се надявам, че няма да има доказателства, с които да се докаже тяхната съпричастност. Но за нас е изключително важно да обменяме информация. Това, което се договорихме с министъра: след 15 дни ще дойдат испански колеги, за да може да разгледаме целия пъзел, който, всъщност, ще ни даде отговорите на всички тези въпроси, които и днес дискутирахме", каза министърът. Според него
собственикът на кораба "Свети Николай" Дойчин Дойчев и Евелин Банев-Брендо, обвинен за трафика на тонове кокаин в Италия, са се познавали отдавна.
Според испанското законодателство при случаи, подобни на този със задържания кораб "Св. Николай", е възможно три месеца арестуваните да не могат да се видят с никого.
В случая с българския кораб говорим за много по-различна схема - още по-тежка от обичайната, каза пред журналисти в Испания Цветанов. Той допълни, че се полагат усилия задържаните 21 български моряци край Кадис да могат да се видят колкото ie може по-скоро със свои роднини.
Цветанов заяви, че основни организатори на канала са колумбийци и испанци.
Българите са се занимавали с организацията по транспорта. Сериозността на случая се допълвала и от факта, че освен трите тона скъп наркотик, на борда на "Св. Николай" не е имало нищо друго.
Чрез "куха фирма" е ставало менажирането на плавателния съд. Корабът е бил наблюдаван три месеца, каза министърът.
И още нещо да попитам. Не знам къде му е мястото, за тва питам тук. Сутринта, не знам колко пресилени са репортажите, но пожарът бил много близо до Рилски манастир. Колко от Вас са готови да тръгнем, ако се наложи?
Друг?
п.п. И ако има някой повече информация - нека даде. Не им вярвам на онези цицестите от БТВ-то
Само не давай едната лопата на Мечобиков, щото за него тя не е лопата а........
Друг?
Абе Чунчо, ти кога пишеше във Валутна... съвсем нормален изглеждаше. Какво ти стана изведнъж? Никога не се праскаше в политиката? Просто не мога да разбера. Заеби тази политика, тя семейство не храни. Поне, не твоето
Ти май нямаш мозък за нищо. Аз не съм от бедните слоеве, а се грижа и гледам такива, за да не умрат от глад, а ти ходи да береш кинти от ГЕРБ, че за друго май не те бива.
А това което казвам в поста грешно ли е? Безпартиен съм а кинтите си ги вадя с труд. Навремето съм преминал през всички структури на БКП от чавдарче до комсомолче, но много рано разбрах, че модела е сбъркан. Имаше и хубави неша за "човека" (всичко в името на човека ,всичко за благото на човека) Аз казва човека го знам как се казва ама няма да го кажа.
И още нещо. Мозък имаш, но ти е малко сивото вещество и квалификацията, щом не можеш да изкарваш достатъчно пари за да помагаш на 2 ма 3 ма пенсионери.
И аз помагах на нашите родители, но не мърморя! Когато те се осигуряваха преди 1989 г. всичко влизаше в държавният Бюджет, който още преди падането на ТАТО беше изнесен от БКП другарите зад граница. за Справка един от тях Огнян Дойнов.
Коментар