Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми кой ги кара да гласуват пак за ГЕРб на общинските избори. Ако бяха гласували масово против тях можеше герберите да се стреснат. Вече две години ги бяха лъгали. кой им е виновен. Кво искаш да ти кажа ГЕРБ правят лошо - ами правят. Както вече много пъти съм го казвал това е най-некадърната шайка управлявала България. И определено е между първите местта по лъжи и корупция.
И какво от това. Кво искаш да се вдигнат пенсионерите с ловни пушки и да направят революция ли. Те носят отговорност за изборите си. Изборите им очевидно са брутално зле, щот и на мен техния избор ми влияе зле. Ама какво да направим, да им забраним да гласуват поради сенилност ли.
Както вече казах айде стига с глупостите
В крайна сметка ще получават толкова колкото сме заработили. Тук да не ти е Гърция и тяхният Жан Валдан, да раздава 13.14.15 заплати и бонуси за сметка на получени кредити. Ами сега? казва онава човече на Вучков. Няма време!Last edited by 4un4o; 24.08.2012, 19:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеБрей.... много скрити таланти се излюпихте от нищото.Голяма активност голямо нещо. Да не провеждаме партийно събрание, и да съм го пропуснал ,та да отнеса строго мъмрене!
На твоето партийно събрание се разпределят държавни постове, държавни поръчки, кИфтета и кИбапчета от джурасик паркове.....земи, коли и апартаменти.....
Не се притеснявай - няма да го пропуснеш...
Питай димката и стамболето...Те ще те открехнат за бъдещето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми ти ми отговори на този въпрос- защо си затварят очите пред бедността и мизерията на цяла държава и не наложат крути мерки за да ги изметем с тяхна помощ КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ.За какво са ни те- да ни прибират вноските по- големи от помощите и да ни оскъпяват храните с допълнителни изисквания ли само. Не се вижда реална подкрепа за подобряване на благосъстоянието ни. Как ще коментираш безработицата- всички взеха допълнителни мерки за помощи и социални програми, а ГЕРБ се крие зад кризата и даже още не е индексирала пенсиите, кое в цяла ЕВРОПА СТАВА ЗАКОНОВО)
Европарламентът започва да си създава една сериозна бюрократична машина, чието обезумяване в крайностите се спира само от все още демократично настроените общества на запада и добрата законова и регулационна рамка.
Не виждаш ли, че в тази тежка криза няма изявен лидер, има политкомисари на водещи икономики, но не и лидер.
Днес чета пак за Меркеловите изявления, че няма да има никакви отстъпки за Гърция с цел съживяване на икономиката да се преразгледат тежестта и времето за някои мерки. Е, вече е ясно, че става само затъване в рецесия там и скоро пак ще има други мерки, за да не излезе от еврото. След 2-3 месеца Меркел ще е готова с новите стари мерки, А Оланд ще приглася колко не иска гръцките му приятели да напуснат еврото...
Меркел 2 години не може да се начуди защо при обща валута е нормално да има и общ облигационен пазар.
На мен ми е по-интересно сега през септември как ще разгледат СиВи-то на Борисов и мутренския период
Та, на този фон, правят каквото могат европейските бюрократи с докладите си и ограниченията, засега за Шенген, после за друго...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеБрей.... много скрити таланти се излюпихте от нищото.Голяма активност голямо нещо. Да не провеждаме партийно събрание, и да съм го пропуснал ,та да отнеса строго мъмрене!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКъде виждате в България през последните 20 г държавно подпомагане на промишлеността и селското стопанство....? Само се пречеше и съсипваше..... Даже не оставиха и хората да решават сами - задължителната ЛИКВИДАЦИЯ на кооперациите и свързаното с това ИЗБИВАНЕ на животни и превръщането на машините в скрап, какво е ???.... В "циганска" държава има място и условие за развитие само на циганите......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРавновесие мислех те за независимо мислещ, но като отричащ очевидното започвам да мисля , че си скъпо платен чиновник от управляващите. Кое е правилния път- безработицата от 13 процента или мизерията на родителите ни или корупцията на всяка крачка. Ти да не живееш в Бояна без да излизаш
И какво от това. Кво искаш да се вдигнат пенсионерите с ловни пушки и да направят революция ли. Те носят отговорност за изборите си. Изборите им очевидно са брутално зле, щот и на мен техния избор ми влияе зле. Ама какво да направим, да им забраним да гласуват поради сенилност ли.
Както вече казах айде стига с глупостите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСега ми обясни , кои са крутите мерки, защото да дъжат 3 години пенсионерите без индексация за мен е геноцид. Кои са крутите мерки- протестите на французите, испанците, румънците, гърците за по- добър живот и доходи ли. Затова мутрите си грабят 20години и всичко корумпираха, защото да се иска нормален живот се смята за крути мерки. Затова и избягаха децата ни..
Коментар
-
Къде виждате в България през последните 20 г държавно подпомагане на промишлеността и селското стопанство....?
Само се пречеше и съсипваше.....
Даже не оставиха и хората да решават сами - задължителната ЛИКВИДАЦИЯ на кооперациите и свързаното с това ИЗБИВАНЕ на животни и превръщането на машините в скрап, какво е ???....
В "циганска" държава има място и условие за развитие само на циганите......
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеРавновесие, аз съм реалист и знаех, че с влизането ни в ЕС ще се увеличи бюрокрацията под благовидните причини хармонизация, комуникация с метроплията и т.н., но се надявах, че ще произтекат ползи.
Реалността обаче, надмина и най-песимистичните ми очаквания. Ние не сме партньор, а някаква погранична губерния.
Коментар
Коментар