Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеОт кои да съм бре импов - и единия Иван и другия Иван и аз ИванТи кога беше по-добре - при честния или при оня дето крадеше ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениене ги защитавам . коментирам политиката им. Най добрите Управници от 20 години насам. ако има по добри ще гласувам за тях и ще ги подкрепям с две ръце. ама засега няма. Това е факт.за жълти стинки си се продал
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧунчо, я кажи сега дядо, колко от клиентитети са свързани с ГербТи си първия човек с частен бизнес който защитава ГЕРБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениесъни(тя) Вятър те вее на бял кон.Каква рецесия те тресе. Всичко това е театър скъпа, разиграван от най скъпоплатените артисти. Пак ще ти кажа: целта е смъкване на врвото колкото се може по надолу. Това е лекарсвото за икономиката. Само ,че има много несъгласни с това. Единият е САЩ. и те искат скъпо евро и евтин долар, Нещо да си чувала за валутна война. или си фен на максимата Мразим да мислим!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеОт кои да съм бре импов - и единия Иван и другия Иван и аз ИванТи кога беше по-добре - при честния или при оня дето крадеше ?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЖан Виденов не крадеше и беше честен. Костов си падаше крадлю.
Ти от кой си?Ти кога беше по-добре - при честния или при оня дето крадеше ?
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеАз ще ти отговоря със "Законите на Паркенсън" и възпроизводството на бюрокрацията - ако няма работа, непременно ще си измисли такава)
Европарламентът започва да си създава една сериозна бюрократична машина, чието обезумяване в крайностите се спира само от все още демократично настроените общества на запада и добрата законова и регулационна рамка.
Не виждаш ли, че в тази тежка криза няма изявен лидер, има политкомисари на водещи икономики, но не и лидер.
Днес чета пак за Меркеловите изявления, че няма да има никакви отстъпки за Гърция с цел съживяване на икономиката да се преразгледат тежестта и времето за някои мерки. Е, вече е ясно, че става само затъване в рецесия там и скоро пак ще има други мерки, за да не излезе от еврото. След 2-3 месеца Меркел ще е готова с новите стари мерки, А Оланд ще приглася колко не иска гръцките му приятели да напуснат еврото...
Меркел 2 години не може да се начуди защо при обща валута е нормално да има и общ облигационен пазар.
На мен ми е по-интересно сега през септември как ще разгледат СиВи-то на Борисов и мутренския период
Та, на този фон, правят каквото могат европейските бюрократи с докладите си и ограниченията, засега за Шенген, после за друго...
Коментар
-
КАРТОФОПОДОБНИЯТ:
Откак съществуват Българи, те са чакали да им построя това парче магистрала !!!
http://www.blitz.bg/news/article/152139
Манията за величие на тоя субект минава вече всички граници. Като вземем властта няма да можем да го осъдим, вярвайте ми. Адвокатите му ще пледират невменяемост и ще призоват 5 000 000 Българи за свидетели.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
За който се интересува. Ето един възможен лист с литературата по темата. Една част от книгите са си директно за това, други са с малко по-обширна тематика
http://steinhardt.nyu.edu/scmsAdmin/...20Politics.pdf
На жак елул книгата е страхотна
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеКакви са тези 'необходими качества'. По конкретно ако може а не 'да не краде и да е честен'. За по лесно може да визирате историческа личност.
Ти от кой си?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеподобен песимизъм работи в полза на ГЕРБ
но десните са пълна дупка, без изключение. макар че ДСБ си мисли че прави нещо, ама е толкова лаишко че няма накъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеКакви са тези 'необходими качества'. По конкретно ако може а не 'да не краде и да е честен'. За по лесно може да визирате историческа личност.
Необходимо е хората по-малко да се страхуват да търсят и отстояват правата си.
При нарушения, да се търсят всички възможни пътища за сигнализиране на обществеността
...да продължавам ли...
В подобна обстановка има достатъчно хора, които биха спечелили доверието ни
Например, защо сега един депутат напуснал една политическа група има право да остане в парламента като независим или направо да прескочи в друга.
По-голяма директна гавра с вота трудно ми хрумва
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНикак не може да се преодолее. винаги пропагандата решава нещата. Единственото спасение е всички партии да са запознати с това. А за съжаление това не е така в българия.
като се изключат ГЕРБ и БСП другите партии хал хабер си нямат от научна пропаганда
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа да да !!! Да Саше, точно тези са качествата. Ти какво предлагаш бре да си избера хем крадец, хем с качества, че да ме краде по майсторски ли ??? Що за вятър вее между ушите ти. Не ми отговаряй, реторичен въпрос е.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар