IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    не ги защитавам . коментирам политиката им. Най добрите Управници от 20 години насам. ако има по добри ще гласувам за тях и ще ги подкрепям с две ръце. ама засега няма. Това е факт.
    Кажи един правилен управленски ход на ГРОБ.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      От кои да съм бре импов - и единия Иван и другия Иван и аз Иван Ти кога беше по-добре - при честния или при оня дето крадеше ?
      Кой крадеше умерено. Брачеда от Свиленград носеше всяка седмица по едно куфарче на Ванката циганчето. И знаеш ли какво му викал: пари на ръка не вземам .Остави куфара до стената. После идвал друг юнак и ги носел в онзи трезор където имало купчина с мангизи по висока от човешки бой и колкото обема на стаята (няколко кубика кинти от едри западногермански марки).

Коментар

не ги защитавам . коментирам политиката им. Най добрите Управници от 20 години насам. ако има по добри ще гласувам за тях и ще ги подкрепям с две ръце. ама засега няма. Това е факт.
        Продал си се ти за жълти стинки си се продал

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Чунчо, я кажи сега дядо, колко от клиентитети са свързани с Герб Ти си първия човек с частен бизнес който защитава ГЕРБ

Коментар

съни(тя) Вятър те вее на бял кон.Каква рецесия те тресе. Всичко това е театър скъпа, разиграван от най скъпоплатените артисти. Пак ще ти кажа: целта е смъкване на врвото колкото се може по надолу. Това е лекарсвото за икономиката. Само ,че има много несъгласни с това. Единият е САЩ. и те искат скъпо евро и евтин долар, Нещо да си чувала за валутна война. или си фен на максимата Мразим да мислим!
            Мозъков, оди си у темата за форексо. Тука само се излагаш
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

От кои да съм бре импов - и единия Иван и другия Иван и аз Иван Ти кога беше по-добре - при честния или при оня дето крадеше ?
              Що ми задаваш риторически въпроси? Аз вече съм навит на някой, дето да покрадва умерено, ама и работа да върши както трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Жан Виденов не крадеше и беше честен. Костов си падаше крадлю.

Ти от кой си?
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Аз ще ти отговоря със "Законите на Паркенсън" и възпроизводството на бюрокрацията - ако няма работа, непременно ще си измисли такава )
                  Европарламентът започва да си създава една сериозна бюрократична машина, чието обезумяване в крайностите се спира само от все още демократично настроените общества на запада и добрата законова и регулационна рамка.
                  Не виждаш ли, че в тази тежка криза няма изявен лидер, има политкомисари на водещи икономики, но не и лидер.
                  Днес чета пак за Меркеловите изявления, че няма да има никакви отстъпки за Гърция с цел съживяване на икономиката да се преразгледат тежестта и времето за някои мерки. Е, вече е ясно, че става само затъване в рецесия там и скоро пак ще има други мерки, за да не излезе от еврото. След 2-3 месеца Меркел ще е готова с новите стари мерки, А Оланд ще приглася колко не иска гръцките му приятели да напуснат еврото...
                  Меркел 2 години не може да се начуди защо при обща валута е нормално да има и общ облигационен пазар.

На мен ми е по-интересно сега през септември как ще разгледат СиВи-то на Борисов и мутренския период
                  Та, на този фон, правят каквото могат европейските бюрократи с докладите си и ограниченията, засега за Шенген, после за друго...
                  съни(тя) Вятър те вее на бял кон.Каква рецесия те тресе. Всичко това е театър скъпа, разиграван от най скъпоплатените артисти. Пак ще ти кажа: целта е смъкване на врвото колкото се може по надолу. Това е лекарсвото за икономиката. Само ,че има много несъгласни с това. Единият е САЩ. и те искат скъпо евро и евтин долар, Нещо да си чувала за валутна война. или си фен на максимата Мразим да мислим!

Коментар

• КАРТОФОПОДОБНИЯТ:

Откак съществуват Българи, те са чакали да им построя това парче магистрала !!!

http://www.blitz.bg/news/article/152139

Манията за величие на тоя субект минава вече всички граници. Като вземем властта няма да можем да го осъдим, вярвайте ми. Адвокатите му ще пледират невменяемост и ще призоват 5 000 000 Българи за свидетели.

Коментар

• За който се интересува. Ето един възможен лист с литературата по темата. Една част от книгите са си директно за това, други са с малко по-обширна тематика

http://steinhardt.nyu.edu/scmsAdmin/...20Politics.pdf

На жак елул книгата е страхотна

Коментар

Какви са тези 'необходими качества'. По конкретно ако може а не 'да не краде и да е честен'. За по лесно може да визирате историческа личност.
                        Жан Виденов не крадеше и беше честен. Костов си падаше крадлю.

Ти от кой си?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          подобен песимизъм работи в полза на ГЕРБ
                          Това не е песимизъм просто чист факт. Нито една дясна партия си няма хал хабер как се прави пропаганда. Хората на запад си правят курсове по това, учебници си има. Но тук в нашия политически живот, ГЕРБ са единствените които равят пропаганда от западен тип - макар и доста побългарена. БСП си се движат още в съветския стил пропаганда, който до сега и вършеше работа пред електората, но вече взеха да се усещат и почнаха да излизат малко от шаблона.

но десните са пълна дупка, без изключение. макар че ДСБ си мисли че прави нещо, ама е толкова лаишко че няма накъде.

Коментар

Какви са тези 'необходими качества'. По конкретно ако може а не 'да не краде и да е честен'. За по лесно може да визирате историческа личност.
                            Няма нужда от идоли
                            Необходимо е хората по-малко да се страхуват да търсят и отстояват правата си.
                            При нарушения, да се търсят всички възможни пътища за сигнализиране на обществеността
                            ...да продължавам ли...
                            В подобна обстановка има достатъчно хора, които биха спечелили доверието ни
                            Например, защо сега един депутат напуснал една политическа група има право да остане в парламента като независим или направо да прескочи в друга.
                            По-голяма директна гавра с вота трудно ми хрумва

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Никак не може да се преодолее. винаги пропагандата решава нещата. Единственото спасение е всички партии да са запознати с това. А за съжаление това не е така в българия.

като се изключат ГЕРБ и БСП другите партии хал хабер си нямат от научна пропаганда
                              подобен песимизъм работи в полза на ГЕРБ

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Да да да !!! Да Саше, точно тези са качествата. Ти какво предлагаш бре да си избера хем крадец, хем с качества, че да ме краде по майсторски ли ??? Що за вятър вее между ушите ти. Не ми отговаряй, реторичен въпрос е.
                                Нищо не ти предлагам - нали ти искаш да се конкурираш. Конкурирай се - обещавай на електората че ще си честен и няма да крадеш може и да ти повярват. Те хората и без това обичат да слушат такива приказки..
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X