IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Притеснява ме факта не, че аз заминавам, а че родителите и синът ми остават в кочината на либерално-социалистеческо-мутренско-олигархичния модел на управление на България ! Но ти си достатъчно ТЪП за де неможеш да вденеш за какво ти говоря.

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Кво се притесняваш, нали заминаваш за Дания...?
    Ще провериш какво гнило има там , ще се опиташ да продадеш светещи връзки в тъмното и като се озъбиш от глад, ще търсиш вируси по пътищата......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Гоподин Каролев Ще ви пратя при Пешката Караиванов да ви изнесе някоя лекция по ТА срещу скромната сума от 150 лв на час. Върха на растежа е края на 2006.от там насетня линията на графиката спада надолу (спад на ръста) и в края на 2008 вече и Петър Пакпаднелов не може да се спре натази стръмна писта Имате нужда от някой урок по Технически анализ.
      Ичимоку облак направи ли му на ръста на БВП? Колега, това да не ти е Евро-Долар (тук беше написана голяма глупост, която махнах)
      Last edited by vladimir.karolev; 24.08.2012, 23:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
        Една от малкото теми, по които предпочитам да не говоря. Надявам се да ме извиниш.
        Имаш право да не говориш. Но аз мисля, че царя няма как да не е знаел за тези авери на Бойко

За мен царя умишлено назначи бандит за главен секретар на МВР. Каква полза е имал от това мога само да гадая
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Оставете го човека, че ще погине от глад.....

Коментар

Правилно. Само да добавя, че някои години стигаме доста над 5%. Имаме стабилна БЪРЗО растяща малка отворена икономика, която би трябвало да поеме рязко шока на финансовата криза и да се възстанови относително бързо, защото й трябват малко като абсолютна стойност чужди инвестиции, за да заработи пак на пълна пара. Ударът на финансовата криза се поема наистина рязко, но възстановяването буксува, тъй като корупцията на ГЕРБ спира чуждите инвестиции и те в момента са патетично малко. Няма да забравя как в началото на миналата година Южна Корея беше най-големият чужд инвеститор с 16 милиона - сигурно им е протекъл покрива на Хюндай и са ударили ремонт
            Герб направи брутална фискална рестрикция точно когато кризата удари. Нещо абсолютно безумно. Правителственото потребление за тези няколко месеца се сринаха, като повлякоха след себе си всичко. този рязък спад не дойде от самата криза а беше предизвикан от фиска. Свиването на икономиката без тази фискална рестрикция щеше да бъде най-много наполовина.

След това Дянков се панира, разбра че е направил огромна глупост и засили публичните разходи следващото тримесечие, но без да възстанови вече спрените пари за бизнеса. а тъй като се бе панирал повтаряше на ляво и на дясно как кризата идва, как нещата са опасни и тем подобни неща които е недопустимо един министър на финансите да приказва, камо ли да проповядва.

След това въпреки че върна публичните разходи в норма злото вече бе направено. вътрешното търсене бе осакатено и от там всякакви надежди за бързо въстановяване изчезнаха. Затестота започна да се срива, лошите кредити да растат така и възможноста да се получи растеж през кредитите изчезна. чуждите инвеститори чакаха срутване на борда и от там няма кинти.

Но по всички медии течаха хвалби колко сме били стабилни. пълна пародия.

Коментар

2008 имаш 6% ръст. Какво яко надолу? И не го приемай икономическия ръст като даденост. Това, че си наследил 3% и си го вдигнал на 6%, като си го задържла после на 6% не е стабилност. Това е рекорден ръст за целия свят. Затова ме съветват да не правя графиката за БВП с линия, а със стълбчета.
              Гоподин Каролев Ще ви пратя при Пешката Караиванов да ви изнесе някоя лекция по ТА срещу скромната сума от 150 лв на час. Върха на растежа е края на 2006.от там насетне линията на графиката спада надолу (спад на ръста) и в края на 2008 вече и Петър Пакпаднелов не може да се спре на тази стръмна писта Имате нужда от някой урок по Технически анализ.
              Last edited by 4un4o; 24.08.2012, 23:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                Що говориш дигитални глупости? Веднага след като Ти и Милен под давлението на Кирил направихте врътката с външният дълг (то и за това го изтипосаха Дедко от ДС), беше ясно, че сме в трета национална (икономическа и финансова катастрофа) !
                Само дето икономиката растеше с рекорден темп за целия свят. Ако това е катастрофа, пожелавам БГ да катастрофира така всяка година

Коментар

• Що говориш дигитални глупости? Веднага след като Ти и Милен под давлението на Кирил направихте врътката с външният дълг (то и за това го изтипосаха Дедко от ДС), беше ясно, че сме в трета национална (икономическа и финансова катастрофа) !

Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
                  Правилно. Само да добавя, че някои години стигаме доста над 5%. Имаме стабилна БЪРЗО растяща малка отворена икономика, която би трябвало да поеме рязко шока на финансовата криза и да се възстанови относително бързо, защото й трябват малко като абсолютна стойност чужди инвестиции, за да заработи пак на пълна пара. Ударът на финансовата криза се поема наистина рязко, но възстановяването буксува, тъй като корупцията на ГЕРБ спира чуждите инвестиции и те в момента са патетично малко. Няма да забравя как в началото на миналата година Южна Корея беше най-големият чужд инвеститор с 16 милиона - сигурно им е протекъл покрива на Хюндай и са ударили ремонт

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Хайде и един въпрос и от мен....
                    Кунева е ваша издънка . Смятам че следващото правителство ще е многопартиино ,какви са и вижданията за управлението ,защото може да стане балансьор....
                    Под издънка имаш предвид, че НДСВ е довело Кунева в политиката ли? Това според мен е плюс за НДСВ.
                    Както съм казвал и преди НДСВ вкара в политиката много свестни хора. И някои за които по-добре да не говорим.
                    Ама пък какви кадри вкара ГЕРБ: роднина-милиционер, роднина-милиционер...
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                      Ами за ок. ноооо....А колко е заплатата средно на човек в БГ - 43% от тази в ЕС?
                      Към 8%-10% от тези в ЕС когато сте били вие, а сега е към 22%, как е?

Май не трябва толкова мрачно... http://prognometer.com/%D0%BF%D1%80%...nal-(bmi).html

Това ще има ли резултат върху договорните ви фондове и върху финансовия сектор в България след като се оказва, че нашата борса не отговаря на условията за борса и при това е държавна.Защо не я приватизирахте когато можехте?
                      Ако бяхме приватизирали всичко, дето можехме и искахме... Щяха да са ни обесили Приватизация в БГ е мръсна дума. Виж, че софиянци не искат да се приватизира фалиралата топлофикация и ще я дадат за 1 лев, само и само да остане публична докрай Ти виж сега какво приватизира ГЕРБ.... някой друг парцел земеделска земя на далавера Реформи та дрънка

Коментар

• А пък за полугодието на 2011 приходите от приватизация бяха 42 лева. Страхотни реформи прави ГЕРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Ха - здравейте и тук, господин Каролев.
                          Здравей, ама тръгвам вече

Коментар

2008 имаш 6% ръст. Какво яко надолу? И не го приемай икономическия ръст като даденост. Това, че си наследил 3% и си го вдигнал на 6%, като си го задържла после на 6% не е стабилност. Това е рекорден ръст за целия свят. Затова ме съветват да не правя графиката за БВП с линия, а със стълбчета.
                            Ами за ок. ноооо....А колко е заплатата средно на човек в БГ - 43% от тази в ЕС?
                            Към 8%-10% от тези в ЕС когато сте били вие, а сега е към 22%, как е?

Май не трябва толкова мрачно... http://prognometer.com/%D0%BF%D1%80%...nal-(bmi).html

Това ще има ли резултат върху договорните ви фондове и върху финансовия сектор в България след като се оказва, че нашата борса не отговаря на условията за борса и при това е държавна.Защо не я приватизирахте когато можехте?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Графиката представлява темпове на растеж. А не растеж на киномиката. Т.е. не е важно нейното движение нагоре или надолу, а къде се намира реално. Гладката линия по времето на НДСВ и БСП се намира на чертата 5. Което означава че имаме около 5% стабилен растеж по това време. При Герб става отрицатлена и след това пораства - темпа на растеж от -6 до 1%.

Т.е. по времето на трите правителства преди имаме относителни стабилни растежи

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                                Много се притесних след като разбрах, че социализма се предава по полов път. Веднага прехвърлих всички социалистки с които съм имал закачки, а те не са малко. Искрено се надявам ваксината и здравият ми борбен дух да ме опазят от развитието на това заболяване....... бррр...... :-(
                                Кво се притесняваш, нали заминаваш за Дания...?
                                Ще провериш какво гнило има там , ще се опиташ да продадеш светещи връзки в тъмното и като се озъбиш от глад, ще търсиш вируси по пътищата......

Коментар

Working...
                                X