IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
    До скоро 12 години беше Гоце президент и
    От целия ти пост само това ти се разбира!

И да те светна, че в България президентският мандат е ПЕТ години. ПЕТ по ДВЕ прави ДЕСЕТ.
    В Русия вече президентският мандат е шест години. Та се очаква Путин да освободи поста към 2024г. И да стане император!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Пич, всичко това за което говориш съм го гледал, та гледал. Не са 8 а вече 11г. стават след 2 месеца.
      Валутен риск се хеджира - те що не го направиха с една опция?
      За лихвите те оставям сам да си смяташ - ако можеш де....
      Това с дълга беше най-големият грабеж на България за всички времена (уви законен), но дори решението за врътката с дълга бе узаконено постфактум от парламента цели 2 седмици след като бе реализирана.

Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
      Е ти пък преминаването в евро на дълга е дългосрочен ефект.Виж му рейнджа за последните 8 години от върха до дъната средно към към колко фигури са и след това си направи сметка ако беше в друга валута дали средно нямаше да платим повече.
      Направи това изследване и след това се обаждай.Както и още доста.

Няма как в икономиката да стане нещо докато не се сравняват икономическите модели на развитите икономики и се превърнем в такава най сетне, но това не е приказка.
      А си остава такава, защото моделът е олигархичен и монополистичен, което е и резултат от имперските интереси на Русия, до някъде и многото съпротива против капитализма и развитието на България.
      До скоро 12 години беше Гоце президент и вие тръгнахте година след това да се вълнувате за България.ахахах Агенти на кого обаче? аххах

А иначе се говореше за корупция в ГЕРБ, хм това значи че само Б.Б взима по 50 % на всеки инвеститор тук в България или така се говори.
      Това е нагло.
      А които твърди това не знам какво инфо има? И дали не е за съд.

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
        Ичимоку облак направи ли му на ръста на БВП? Колега, това да не ти е Евро-Долар (тук беше написана голяма глупост, която махнах)
        Ами вие я дадохте тази графика и аз я коментирам а тази линийка синята е нарисувана от някави цифрички (резултати) ако съм я рисувал аз може да ме упреквате ама не съм. И кажете ми къде точно съм анализирал нещо грешно. връх 1995 дъно 1996 следващ връх 1998 и най висок връх 2006 дъно 2009. и сега нагоре значи ръст и извод БВП расте а защо расте тук можем да спорим много.
        П.П И аз като албански реотан не загрявам защо ми опонирате. Ами и Вие имахте участие. Спокойно , Единият Ви минстър беше меко казано недостоен(според мен), Но Даниел Вълчев е невероятен. Де да бяха всички като него и Америка щеше да ни завижда.
        Last edited by 4un4o; 24.08.2012, 23:18.

Коментар

• Койо? Лихвите ли, курсовите разлики ли , що ли ????

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Чек бре, има още време. Може да излезе

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            С Равновесие правихме прогноза за бъдещо НС....
            Излезе ГЕРБ и БСП- 20 -30 %
            ДПС- 8 %
            Кунева - 10-15 %
            Атака и Синята на кантар....
            Не смея да правя прогнози. Много идиоти има на нашата земя хубава. А пък медийната манипулация е на ниво "Гьобелс ряпа да яде".
            При това има много привърженици на тоталитарното минало. Те са които гласуват за Бойко извън София. А софиянци са с него защото целият финансов ресурс на държавата е насочен за софиянци.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Наистина си рядко тъпо парче. Аз бизнеса си в Дания съм го направил от тук преди да тръгна. Ще печеля по датски стандарт, но ако искам мога да си живея в БГ и да харча по БГ стандарт !
              Имаш ли представа колко голям е диференциалът в моя полза ???
              А и всяка година която си плащам данъците и осигуровките в Дания, ще прибавя по 100 евро месечно към пенсията ми след 23 години....
              Така, че в най-лошият случай ще се пенсионирам с 2300 евра месечно

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              "Умната" сврака с двата крака......

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                Що говориш дигитални глупости? Веднага след като Ти и Милен под давлението на Кирил направихте врътката с външният дълг (то и за това го изтипосаха Дедко от ДС), беше ясно, че сме в трета национална (икономическа и финансова катастрофа) !
                Е ти пък преминаването в евро на дълга е дългосрочен ефект.Виж му рейнджа за последните 8 години от върха до дъната средно към към колко фигури са и след това си направи сметка ако беше в друга валута дали средно нямаше да платим повече.
                Направи това изследване и след това се обаждай.Както и още доста.

Няма как в икономиката да стане нещо докато не се сравняват икономическите модели на развитите икономики и се превърнем в такава най сетне, но това не е приказка.
                А си остава такава, защото моделът е олигархичен и монополистичен, което е и резултат от имперските интереси на Русия, до някъде и многото съпротива против капитализма и развитието на България.
                До скоро 12 години беше Гоце президент и вие тръгнахте година след това да се вълнувате за България.ахахах Агенти на кого обаче? аххах

А иначе се говореше за корупция в ГЕРБ, хм това значи че само Б.Б взима по 50 % на всеки инвеститор тук в България или така се говори.
                Това е нагло.
                А които твърди това не знам какво инфо има? И дали не е за съд.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  не ги защитавам . коментирам политиката им. Най добрите Управници от 20 години насам. ако има по добри ще гласувам за тях и ще ги подкрепям с две ръце. ама засега няма. Това е факт.
                  +++++

Много станаха неудачниците тук ,които хленчат като вдовици за.......!!!

Коментар

• Няма такова нещо като Синята коалиция, че да е на кантар. За добро или лошо.

Коментар

Е именно де.... просто извадихте късмет на световен икономически подем... ама врътката с дълга рано или късно ще трябва да си я платите ....
                      А сега е време за плащане ....
                      Чек бре, има още време. Може да излезе

Коментар

Притеснява ме факта не, че аз заминавам, а че родителите и синът ми остават в кочината на либерално-социалистеческо-мутренско-олигархичния модел на управление на България ! Но ти си достатъчно ТЪП за де неможеш да вденеш за какво ти говоря.
                        "Умната" сврака с двата крака......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          ДПС- 8 %
                          Кунева - 10-15 %
                          За Герб не дадох ли под 20, нямам спомен точен но ми се върти към 16-18% за ГЕРб и 20-25% за БСП

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                            Изръсих глупост, вярно Излизам, че вече не знам какво пиша, лека

Коментар

• Е именно де.... просто извадихте късмет на световен икономически подем... ама врътката с дълга рано или късно ще трябва да си я платите ....
                              А сега е време за плащане ....

Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
                              Само дето икономиката растеше с рекорден темп за целия свят. Ако това е катастрофа, пожелавам БГ да катастрофира така всяка година

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Под издънка имаш предвид, че НДСВ е довело Кунева в политиката ли? Това според мен е плюс за НДСВ.
                                Както съм казвал и преди НДСВ вкара в политиката много свестни хора. И някои за които по-добре да не говорим.
                                Ама пък какви кадри вкара ГЕРБ: роднина-милиционер, роднина-милиционер...
                                ДПС- 8 %
                                Кунева - 10-15 %

Коментар

Working...
                                X