IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
    Правилно. Само да добавя, че някои години стигаме доста над 5%. Имаме стабилна БЪРЗО растяща малка отворена икономика, която би трябвало да поеме рязко шока на финансовата криза и да се възстанови относително бързо, защото й трябват малко като абсолютна стойност чужди инвестиции, за да заработи пак на пълна пара. Ударът на финансовата криза се поема наистина рязко, но възстановяването буксува, тъй като корупцията на ГЕРБ спира чуждите инвестиции и те в момента са патетично малко. Няма да забравя как в началото на миналата година Южна Корея беше най-големият чужд инвеститор с 16 милиона - сигурно им е протекъл покрива на Хюндай и са ударили ремонт
    Това е много мъдро. НИКОЙ няма да инвестира в държава, управлявана от диктатор с комунистическо възпитание и с психически отклонения, който променя намеренията си по три пъти на ден и където банда цигани могат да ти разграбят фабриката, а ушевите да стоят отстрани, да си бръкат в цифките и в анусите и да обясняват как нищо не можело да се направи... да не говорим, че за да стигне до построяване на фабрика, трябва да мине от ръка на ръка между поне 148 чиновника... и да киха под масата на всеки от тях.

Никой няма да инвестира там, където на практика няма държава.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• чудя се само, дали ще преживееш уикенда от яд и завист ???

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Как ще го получиш тъпако, като ти трябва договор с местна фирма...?
      И как ще го пратиш, като ти трябват 6 лв за препоръчано писмо ( а това са 60 бр светещи връзки....) фалирала мента .....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        ?
        А социален номер получи ли..?
        Как ще го получиш тъпако, като ти трябва договор с местна фирма...?
        И как ще го пратиш, като ти трябват 6 лв за препоръчано писмо ( а това са 60 бр светещи връзки....) фалирала мента .....

Коментар

• Искаш да ти го пратя ли (CPR) ?

?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Цитат:
            Първоначално изпратено от 4un4o
            не ги защитавам . коментирам политиката им. Най добрите Управници от 20 години насам. ако има по добри ще гласувам за тях и ще ги подкрепям с две ръце. ама засега няма. Това е факт.

+++++

Много станаха неудачниците тук ,които хленчат като вдовици за.......!!!
            И графиката на Каролев го доказва.http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater 2 та мандата на Рибарите от БСП са съкрушителни за ръста на БВП особенно този през 1996г. успешни правителства Ваньо Костов, НДСВ и досега Герб .
            Last edited by 4un4o; 24.08.2012, 23:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
              Твърде е хубаво за да не ти се вярва - виждам. Но това, че ти си тъп, не означава, че всички са тапети като теб
              ?

Коментар

Ти за матуритет и падеж да си чувал ? Ако ще и 0.5756 да стане Е/$ все тая, ако не е в този времеви интервал !
                Май си прав. всичко е безвъзвратно загубено.
                Last edited by 4un4o; 24.08.2012, 23:31.

Коментар

Или си пиян или изобщо не разбираш за к'во става въпрос??????

Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                  С опция им трябва доста голям маркет мейкър
                  Не е пиян. Той, СоКоЛоВ не пие.
                  Имам предвид, че не си пие розовите хапчета редовно...
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Твърде е хубаво за да не ти се вярва - виждам. Но това, че ти си тъп, не означава, че всички са тапети като теб

Дааа, да и мармоти завиват шоколад със светещи връзки.....

Коментар

• Ти за матуритет и падеж да си чувал ? Ако ще и 0.5756 да стане Е/$ все тая, ако не е в този времеви интервал !

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Пешката то не се знае знае ли се. Доларко , ще се ориентира към то 2.00 и тогава друга песен ще пеете.

Коментар

Наистина си рядко тъпо парче. Аз бизнеса си в Дания съм го направил от тук преди да тръгна. Ще печеля по датски стандарт, но ако искам мога да си живея в БГ и да харча по БГ стандарт !
                        Имаш ли представа колко голям е диференциалът в моя полза ???
                        А и всяка година която си плащам данъците и осигуровките в Дания, ще прибавя по 100 евро месечно към пенсията ми след 23 години....
                        Така, че в най-лошият случай ще се пенсионирам с 2300 евра месечно
                        Дааа, да и мармоти завиват шоколад със светещи връзки.....

Коментар

• Или си пиян или изобщо не разбираш за к'во става въпрос??????
                          За да излезе, трябва Е/$ да се срине до 0.9000 бе човек ! При Е/$ 1.55++ хуя дето ще го ядем просто ще е още по-голям и дебел !!!!!

Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                          С опция им трябва доста голям маркет мейкър които да им я упражни някога.Докато самата валута също предпазва от риск, тоест е малко воалтилна.
                          А бе говори си, иначе ако еврото скочи над 1.55 долара и отде нагоре, тогава ще излезе , че на Милен на са му дали правилното инфо, първо и второ нямаше да бъде обявен за най добиря мин. на финансите още тогава.
                          Такива ми ти работи. хахаха

Коментар

Пич, всичко това за което говориш съм го гледал, та гледал. Не са 8 а вече 11г. стават след 2 месеца.
                            Валутен риск се хеджира - те що не го направиха с една опция?
                            За лихвите те оставям сам да си смяташ - ако можеш де....
                            Това с дълга беше най-големият грабеж на България за всички времена (уви законен), но дори решението за врътката с дълга бе узаконено постфактум от парламента цели 2 седмици след като бе реализирана.
                            Пешката то не се знае знае ли се. Доларко , ще се ориентира към то 2.00 и тогава друга песен ще пеете.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Имаш право да не говориш. Но аз мисля, че царя няма как да не е знаел за тези авери на Бойко

За мен царя умишлено назначи бандит за главен секретар на МВР. Каква полза е имал от това мога само да гадая
                              гадаенето ще продължава до уреждането на царските имоти...

Коментар

Пич, всичко това за което говориш съм го гледал, та гледал. Не са 8 а вече 11г. стават след 2 месеца.
                                Валутен риск се хеджира - те що не го направиха с една опция?
                                За лихвите те оставям сам да си смяташ - ако можеш де....
                                Това с дълга беше най-големият грабеж на България за всички времена (уви законен), но дори решението за врътката с дълга бе узаконено постфактум от парламента цели 2 седмици след като бе реализирана.
                                С опция им трябва доста голям маркет мейкър които да им я упражни някога.Докато самата валута също предпазва от риск, тоест е малко воалтилна.
                                А бе говори си, иначе ако еврото скочи над 1.55 долара и отде нагоре, тогава ще излезе , че на Милен на са му дали правилното инфо, първо и второ нямаше да бъде обявен за най добиря мин. на финансите още тогава.
                                Такива ми ти работи. хахаха

Коментар

Working...
                                X