Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе е на конкурентите. На Боко е. Затова треска ги тресе Боко и Цвъки, да не би испанската полиция да се добере до истината, че те са организатори на канала за наркотици. Пък и пред колумбийските си партньори трябва да отговарят. А они немат капка чувство за хумор.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеОооо да и кораба дето хванаха ония ден и той е на конкурентите, вярваме ти
АФЕРА публикува сигналите на Симов до Върховна касационна прокуратура, ГДБОП, които са останали без ответ, както и сигналът му до испанските власти, пред които е готов да свидетелства за кораба заловен с кокаин „Св. Николай”.>http://afera.bg/mishena/29054.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеОооо да и кораба дето хванаха ония ден и той е на конкурентите, вярваме тиНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Оооо да и кораба дето хванаха ония ден и той е на конкурентите, вярваме ти
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеПо време на четирите години като главен секретар на МВР 2001-2005 година, Борисов е използвал своя пост, за да помогне на мафиоти да "ликвидират своите конкуренти"> http://bivol.bg/stein1.html?pop=1&tm...ponent&print=1
> http://www.bivol.bg/stein-interview-3.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе схванах добре какво пишеш..., но отново си показа пилешкия мозък....
Как прецени, че съм крал.....
Бих написал един дълъг цитат , но е излишна загуба на енергия....
Само началото и края.....
" Мразя крадците, те са най-лоши...
....даже убийците и те са крадци , на човешки живот"
Знам ,че си прост и злобен, но с постоянство и търпение ще се опитам да ти вкарам малко човещина......
Има път за децата, бе сокчо....и то без да съм крал.....
Ето пътят:
1. Възпитаваш добро и умно дете с доброта...
2. Даваш му отлично образование, даже като с лишаваш от нова кола и апартамент в цернтъра....
3. Като завърши в България най-доброто, си намира колеж със стипендия от 40 000 долара годишно ...за да УЧИ....
4. Като го завършва си намира магистратура в която му плащат 8 000 Е на година за да УЧИ....
5 Като завършва, за 15 дни си намира работа на 3 места, със заплата, от която дребната ти душичка ще се гътне ( да не чуе Господ ) за да работи.....
Виждаш ли колко е просто....
Започни с точка 1 - аз съм добър и ще възпитавам добри деца......
Болен си явно, не обръщай внимание на сериозните неща тук те не са за теб.
А значи ти се лиши за да може детето ти да учи навън ли бре или него си го лишил от това.А бе ти си пълен смешник.
Кое от двете си направил за да учи.Хората плащаха по 15 години един апартамент ти обаче си ги имал по подразбиране явно тези пари, или трябва да си псестявал към 20 години, което много малко вероятно.
И ето че точка 1 още ти е пълна глупост.
и ОТ ТАМ НАДОЛУ какво да ти разяснявам само се издаде, какво си правил и какво не.
Не съм нито прост,нито зъл за да видя какво си направил ти в този живот само на база начина ти на мислене.АХАХАХ
То детето ти само ще си намери стипендия от по 40 хил.годишно, трябва да е гений, но тогава на кого ще се метнало? ахаххаха
Виждаш ли начинът ти на мислене пост социалистическият ти начин на мислене колко е вреден и колко прозрачен.Няма да осъждам другите точки, защото още от тука ме срам за теб.
И не ми казвай, че не сте крали.Имам възрастни родители и техните примери са точно обратни на твоите, но на теб няма как да ти вярвам, та ти си крал за да имаш сега и децата ти да учат на запад.
Ето този туп геноцид също е причина за няма никакво развитие тук.А вие сте в това число.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеНе разбрах ГЕРБ кои разбойници вкара в затвора. Тези от Тройната Коалиция ли? Или братя изБегалеви?
А, забравих. Оня собствения им депутат май ще е първият разбойник вкаран в затвора
Айде и от мен усмивки!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеКОга бре помияр, едно време в тоталитаризма такива с акъл бяха луди сега пък са без акъл,ЕЕЕ ама вие равни нямате.Глупави подлоги сте това е.
Тогава предимно се крадеше 4и4е и ти си крал яко.
А виж човека крал повече от теб и синовете му ще се изучат, аххаха
Да нямам акъл в главата да се занимавам с такива помии да., но отново си показа пилешкия мозък....
Как прецени, че съм крал.....
Бих написал един дълъг цитат , но е излишна загуба на енергия....
Само началото и края.....
" Мразя крадците, те са най-лоши...
....даже убийците и те са крадци , на човешки живот"
Знам ,че си прост и злобен, но с постоянство и търпение ще се опитам да ти вкарам малко човещина......
Има път за децата, бе сокчо....и то без да съм крал.....
Ето пътят:
1. Възпитаваш добро и умно дете с доброта...
2. Даваш му отлично образование, даже като с лишаваш от нова кола и апартамент в цернтъра....
3. Като завърши в България най-доброто, си намира колеж със стипендия от 40 000 долара годишно ...за да УЧИ....
4. Като го завършва си намира магистратура в която му плащат 8 000 Е на година за да УЧИ....
5 Като завършва, за 15 дни си намира работа на 3 места, със заплата, от която дребната ти душичка ще се гътне ( да не чуе Господ ) за да работи.....
Виждаш ли колко е просто....
Започни с точка 1 - аз съм добър и ще възпитавам добри деца......
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеАми да ни хванат ГЕРБеритеКакво ме питаш, що не са ни хванали? 10 години минаха
Я ни разкажи за агентите на короната и какво правиха с митниците тогава, че една пратка наркотици не хванаха , а всичко друго само и само да повишат приходите от митниците.И тогавашните митничари сега имат цели села с Къщи замъци.
Къде беше ти тогава, да говориш за това. а? ахахха
Ако нямаш отговори на въпросите няма смисъл много много да се бъзикаш с хората, нали си и ти както и партията ти НДСВ политически трупове.
Виж какво Камене влязъл си тук за да омаловажаваш усилията на правителството и то законно избраното по демократичен начин, а не виждаш собствените ви грешки.Ами тогава ти си политически труп.Нищо няма да излезе от тези ваши начинания.
И какво като СМЕ под СРЕДНИЯ БВП на ЕС, доходите ни са били 8%-10% от тези на ЕС, а сега са станали вече към 15-20% от тези на ЕС.
Ти май не чуваш какво ти се пише насреща и по този начин си противоречиш със собствената икономическа логика която бълваш тук.
Ето пак за пореден път си правите ташак с хората.Така ли е?Last edited by Вътрещаря; 25.08.2012, 19:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеТова какъв бъзик ще е. ГЕРБ за 4 години, единственият политик, който ще накажат, ще е собствения им депутат
ГРОБ е престъпна хунта и ако проектчето ни сколаса, сичките ще ги подредим по азбучен ред пред прокурорът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеТова какъв бъзик ще е. ГЕРБ за 4 години, единственият политик, който ще накажат, ще е собствения им депутатЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениехахха Този начин на подигравка е не случаен, това го можете само вие.Прасета.
Каролев колко акции имаше до сега колко разбойници си поличиха заслуженото. Ама ти нещо не си в час.А?
Я ни кажи за хазарта и Царя и казината в Монако и кои плати тези удоволствия.
Избегалеви са започнали "дейност" точно когато и вие като политици.ахахахах
Защо вие не ги хванахте тогава още или просто ви корумпираха на високо ниво.
Защо сега брата на Милен Държи половината златни пясъци, със законите си пари ли?
Я ни кажи от къде краде толкова че в синовете и дъщерите ти учат на Запад?
Стабилност с дефицити за кои период се отнася за последното и пред посленото тримесечие.Говориш като пълен лайк.
А сега да има ли дефицит или да няма и колко да е той кога е най-добре да има и кога да няма, а с излишъците дали пък да не сме на излишъци, като при тройната ламя.А? Икономисте.Какво ме питаш, що не са ни хванали? 10 години минаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеТова какъв бъзик ще е. ГЕРБ за 4 години, единственият политик, който ще накажат, ще е собствения им депутат
Браво явно само това можете.Тъпа работа.
Коментар
Коментар