If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Излиза някакъв Кутев и гордо заявява , че неговата партия БСП носи СПИН зараза от поколение на поколение ...минават няколко дни и се появява председателя на въпросната спинозна партия станишев и заявява гордо ...Каквото казал кутев казал , но за всичко това е виновен Бойко Борисов , който по този начин се опитва да измести фокуса от "реалните " проблеми на държавата....
то бива педерастия , но тази вече е отвъд моите представи ....
сега очаквам местните педераси Равновесен ,монти , пчелата , гигов , чичо и подобни да се включат активно да ми заявят какъв "лош гербераст " съм ........
Хахаха, че аз и БСП не ги харесвам. Просто към момента ги харесвам повече от ГЕРБ
Излиза някакъв Кутев и гордо заявява , че неговата партия БСП носи СПИН зараза от поколение на поколение ...минават няколко дни и се появява председателя на въпросната спинозна партия станишев и заявява гордо ...Каквото казал кутев казал , но за всичко това е виновен Бойко Борисов , който по този начин се опитва да измести фокуса от "реалните " проблеми на държавата....
сега очаквам местните педераси Равновесен ,монти , пчелата , гигов , чичо и подобни да се включат активно да ми заявят какъв "лош гербераст " съм ........
реалните проблеми на държавата са да се бори с инфлацията. и да я удържа около 2% годишно. Популиста серГейски, има средна годишна инфлация 8.325% което е много над максимално допустимите 4-5% . Както виждате в Европа щом инфлацията наближи 2% Управителя на ЕЦБ вдига лихвите за да парира инфлационният натиск или казано с други думи взимат се незабавни мерки. БСП обаче, системно си ограбват бъллгарският народ като подържат висока инфлация. Кокво целят.
1. Обезценяват спестяванията на хората.
2. Намаляват им заплатите.
Пртимер: един учител получава чисто около 600 лв. При 33.3% сумарна инфлация в края на управлението на БСП той вече получава 600 -600*0.33 =402 лева. Или ограбили са му 198 лв и не са го компенсирали с поне 20% като пенсионерите..
Пример един пенсионер получава 200 лева. след края на мандата на БСП като сметнем какво е стопила инфлацията =200-200*0.33 = 134 лв . Или управлението на БСП е откраднало 66 лв .Като добавим и увеличението от 40 лв което се заплаща реално от бюджета на ГЕРБ.става 174 лв или БСП са ограбили от един пенсионер 26 лв и 40 лв от бюджета на ГЕРБ като гласуваха увеличение 20% ,за чужда сметка.
Това е за празноглавците цитирани по горе.
И както казва народа еВан човек нещастен няма, така и цитираните люде, хем им го лашкат три ката, хем с усмивка на уста се плюнчат да защитават най некадърните ни управници. Смело мога да ги нарека КРАДЦИ ДЕРИБЕИ.
Всеки плюва Борисов и ГЕРБ но не може да спомене за голям пладнешки обир от сорта на БТК, Балкан, Кремиковци, ВЕИ, АЕЦ Белене, царските имоти, цанков камък, милиона на Доган, комплекса на М. Велчев. Сделката с дълга на М. Велчев, розовите БМВ-та на Свинаров и още мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо ого
Чак пък да не може да спомене... Държавните пари в Корпоративна какво са? Увеличен държавен дълг с над 5 милиарда от началото на мандата. Приватизация на Булгартабак и ББ казва, че не знае от кого е купен ( той дето иначе се прави, че знае всичко, което се случва в държавата). Алея първа дето не била част от Морската градина и не била публична държавна собственост. Страници във Фейсбук за стотици хиляди. Равни цени на горивата с Франция при много по-ниски акцизи у нас. Всеки може да ме допълни.
Правителството договори 11% по-евтин газ. Браво, но що дремаха 3 години за изграждане на междусистемните връзки? Сега почнаха тази с Румъния и русите веднага клекнаха.
Трябва по-голяма диверсификация. Същото като борбата с монополите. Падне ли монопол, веднага си проличава. Жалко, че тук дори във форума има хора които защитават монополите
Като видя някой като теб.... само казвам Да живее БорисоФ ,той е най големият пич и го отминавам и той 20 минути не знае какво да каже че трябва да мисли сам дали го бъзикам или го подкрепям в глупостта му....
Който се смее последен се смее най добре. Ти да не мислиш ,че ако Бойко види ,че социологическите проучвания не му дават необходимото мнозинство, няма да върне жеста на Другарите рибари.Ще вдигне пенсите с 20% не със 7% и ще им го начука 1.5 милиарда както те направиха. също ще им върне и 2.5 милиарда дългове към фирми за държавни поръчки и тогава , считай ,че пак ще ви гоним с камъни от Парламента , защото пак ще ни докарате хиперинфлация и пак пенсиите ще станат по 3 долара на месец. А този път хората имат 53 милиарда спестени в банките а не 13 миларда. и няма да ви гонят с камъни а направо ще ви разстрелват по улиците като кирливи псета, както вие правехте навремето и избихте десетки хиляди невинни хора, за да ограбите имуществто им спечелено с ум и трудолюбие. Сърбахме ви попарата на два пъти, и ако този народ е плиткоумен пак да гласува за вас.
Най добре разбрах графиката с инфлацията от 33.3% през управлението на БСП. Просто ми ограбиха догодите с 33.3% това е. Не им се сърдя защото благодарение на некадърното им управление през 1996-1997г изплатих един приватизиран магазин 86 м2 в широк център, с една заплата. Или Жан ми подари 120 000 евро.по тогавашни пазарни цени.
Чунчо, мен ми е интересно за какво плюят ГЕРБ и Борисов?! Както ги питах вече днес 10 пъти, никой не можа да ми посочи тяхно престъпление или голяма далавера. Тогава ти за кое се сещаш, щото аз само за едно- ПЛАТЕНИ КЛАКЬОРИ
Чей са!
Това е свободна, честна и прозрачна търговия, бе!
Напред, назад, нагоре, надоле - каквото каже ББ, това ще прави и свободният пазар!
Ми къ?
А-ама-ха!
Па кой пил, кой плащал... е знаеме си
Да, бе така е. Кравите вече са издоени. От 01.04.2012 са доени с 11% в по-вече. Сега май сме 27.08.2012, а съм почти убеден, че споразумението, ще влезе в сила около 31.12.2012 г. и нищо чудно от 01.01.2013 г. да ни праснат поне 25% увеличение заради това, че от 01.04.2012 г. са ни направили 11% отстъпка и, че с цените на международните пазари не знам какво си станало. Аз газ не ползвам и ми е през... /да не казвам какво/. Интересно ми е тия, които ползват такава, как биха могли да си търсят правата за минали периоди в които явно са били цакани с по-високи цени...?
Всеки плюва Борисов и ГЕРБ но не може да спомене за голям пладнешки обир от сорта на БТК, Балкан, Кремиковци, ВЕИ, АЕЦ Белене, царските имоти, цанков камък, милиона на Доган, комплекса на М. Велчев. Сделката с дълга на М. Велчев, розовите БМВ-та на Свинаров и още мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо ого
Д е жив и здрав и още дълго на власт
Това само платено герберче - идиот може да каже........ за нещо несвършено и недовършено ...
Нищо лично ,но след графиките който четири дни не разбра....
Най добре разбрах графиката с инфлацията от 33.3% през управлението на БСП. Просто ми ограбиха догодите с 33.3% това е. Не им се сърдя защото благодарение на некадърното им управление през 1996-1997г изплатих един приватизиран магазин 86 м2 в широк център, с една заплата. Или Жан ми подари 120 000 евро.по тогавашни пазарни цени.
Виж какво ако се заровиш в малко справки ,ще видиш че по магистралите загиват пропорционално повече хора отколкото по другите пътища ....ама какво да ти кажа на дървена герберска глава. Като видя някой като теб.... само казвам Да живее БорисоФ и го отминавам най големият пич и той 20 минути не знае какво да каже че трябва да мисли сам дали го бъзикам или го подкрепям в глупостта му....
тези ходи ги разправяй на някой друг. Все едно ли е да шофираш по двупосочен път и по еднопосочен. Като заспиват и не спират за почивки кой им е виновен. Да не говоря ,че на 70% от шофьорите мигачите и огледалата за обратно виждане са им сложени за украшение.
А ти знаеш ли какви задръствания стават в западните страни. хората спят по пътищата понякога. Този участък как да бъде свързан към петолъчката. Нали в един момент трябва да се спре движението за да може да се направят подходите. Трябваше да ви остави да се трепете като мухи по старото шосе и 120 души всяко лято да оставате размазани по асфалта. та да ви е вкусен като го ядете. Мръсни долни комуноидни изчадия. Вместо да се радвате ,че парите не са откраднати а са вложени за инфраструктура, пак намерихте за какво да плюете да ви кендзам в устите.
Виж какво ако се заровиш в малко справки ,ще видиш че по магистралите загиват пропорционално повече хора отколкото по другите пътища ....ама какво да ти кажа на дървена герберска глава. Като видя някой като теб.... само казвам Да живее БорисоФ ,той е най големият пич и го отминавам и той 20 минути не знае какво да каже че трябва да мисли сам дали го бъзикам или го подкрепям в глупостта му....
Разбира се - туй че се напъва да продава Българска земя на евреините, не е пладнешки обир, концесиите на крадците, които ще изнесат тонове Българско златце, не са пладнешки обир, това че принуждава хората да късат от оскъдният си залък колосални суми на година, за да развъждат електоратът на борисов, не е пладнешки обир !!!
Цанков камък струва 800 КБ и ще се изплати след 30 години, инвестицията в мангалите само за последните 3 години струва 10 милиарда и ще се изплати НИКОГА.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Бях се зарекъл по-вече да не вземам отношение в този форум, но това ме изкара извън релси: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5088471
Забележете, намаление с 11% със задна дата от 01.04.2012 и със срок до края на годината. Наистина сме идиоти!!!
Чей са!
Това е свободна, честна и прозрачна търговия, бе!
Напред, назад, нагоре, надоле - каквото каже ББ, това ще прави и свободният пазар!
Ми къ?
А-ама-ха!
Па кой пил, кой плащал... е знаеме си
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар