If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето кои са от БСП Стамболов, стана 1000 поста пускам и не можа да стоплиш !!!
1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
Ми слаба памет имат в ГЕРБ трябва да им се напомня, че иначе става пази боже сляпо да прогледа
Ето кои са от БСП Стамболов, стана 1000 поста пускам и не можа да стоплиш !!!
1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
Ти си решил ника ти да е mechobikov, не аз. А относно обидите, току що ти в един твой пост до гигов отправи към мен обидна квалификация. Така че преди да видиш сламката в окото на ближния си, виж гредата в своето.
Има борд Мозъков, колкото повече сухо печелят богатите, толкова по малко сухо остава за бедните. Анадънму ???
Да събираш и да изваждаш не знаеш ли бря ???
Много грешиш. Колкото повече богати хора има в една държава, толкова е по добре се живее в нея. Ти и монтажника като сте дрипльовщи какви данъци ще платите? Почти никакви.
Ако бяхте поне като мен щяхте да внасяте в хазната едни 10 000 лв годишно. Сгряваш ли защо е по добре да живееш в държава с богати хора?
а ти като обичаш бедните се пресели в някоя циганска махала. там ще сте си лика прилика.
Ами защото само като погледна старшинката, равновесния, мечката-бик и останалите от БСП и разбирам какво чака България, ако подобни индивиди се приближат към властта. Те са по-добри агитатори за ГЕРБ и от мен.
Ами защото само като погледна старшинката, равновесния, мечката-бик и останалите от БСП и разбирам какво чака България, ако подобни индивиди се приближат към властта. Те са по-добри агитатори за ГЕРБ и от мен.
Споко, нямам нищо общо с властта и не мисля да имам
Малко преувеличаваш. Боко още няма 2 милиарда лева.
На рождения си ден таз година нашият генерал Нориега се е хвалил, че направил 1 милиард долара. Това прави малко повече от милиард и половина лева. Така че чак в края на годината може да направи 2 милиарда лева.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ти защо имаш такъв голям мерак да продължава да управлява ГЕРБ?
На мен ми омръзна това еднообразие.
Коментар