Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЕй, това червения комунизъм
или както казва класикът
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБСП и ГЕРБ са от един червен дол дренки.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение40 килобръмбарици ти бръбчат в главата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение40 килобръмбарици ти бръбчат в главата!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеНе те ли е срам да клеветиш? ТОТАЛ са уважавана френска компания и не дават подкупи. Ти май си забравил че България е член на ЕС.
................He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеНе те ли е срам да клеветиш? ТОТАЛ са уважавана френска компания и не дават подкупи. Ти май си забравил че България е член на ЕС.
Ей, това червения комунизъм ти е повредил способността за мислене...
Явно някои слуги на Путин са гневни, че Борисов успешно се бори за енергийна диверсификация. Техния яд може само да ни радва....
А сега ти ако не си платен драскач кажи, че Асфалт Паша е маскараБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИскаш да кажеш 40 килобимберици над масата, а колко под масата само Стамболов знае, ма той ще мълчи като партизанин на разпит. Като паднат ГЕРБ от власт обаче ще ни каже без да го питаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПлюйте вий, плюйте
Ама Асфалт Паша ви асфалтира асфалта до морето нали ???
ПП
И корделите отряза ли - отряза ги
http://www.youtube.com/watch?v=0NbFsMDHfVsСвободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИскаш да кажеш 40 килобимберици над масата, а колко под масата само Стамболов знае, ма той ще мълчи като партизанин на разпит. Като паднат ГЕРБ от власт обаче ще ни каже без да го питаме.
Ей, това червения комунизъм ти е повредил способността за мислене...
Явно някои слуги на Путин са гневни, че Борисов успешно се бори за енергийна диверсификация. Техния яд може само да ни радва....Last edited by Стамболов; 30.08.2012, 13:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнениеПърво добър ден . Да права си ( извинявам се но ти мъж или жена си )
БСП са толкова сладки и обичани и може би за това мутрата се мъчи да ги омаскари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗащото логиката щом БСП са лоши, то ние сме добри върви пред идиотите. И като няма с какво друго да се хвалят се хвалят че БСП са лоши.
БСП са толкова сладки и обичани и може би за това мутрата се мъчи да ги омаскари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ то вече е уговорено това, петролна компания не дава 40 милиона ей така че да се минатБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАми ЗЛОТО, дето вече е проучено, що го дадохте без пари на Канадци ли кви бяха там.
Дадохте питомното на чужденците, ся гоните дивото. Що ли ми иде на ума, че ако намерите нефт у морето и него ще го дадете на чужденците за без пари ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЧети Инвестора
Държавата взима 40 млн.евро бонус за проучванията в Черно море
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...o-more,139453/
Дадохте питомното на чужденците, ся гоните дивото. Що ли ми иде на ума, че ако намерите нефт у морето и него ще го дадете на чужденците за без пари ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар