IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Ами като за начало ...
    хармонизира законодателството и затвори сума ти преговорни глави и БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПРИЕТА ЗА ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.

А при тъпия пожарникар сме на път да ни изгонят от ЕС. Като начало не ни пускат нито в "еврозоната", нито в "Шенген".
    Тиквата ще умре от яд, че Станишев е подписал присъединителния договор с ЕС. А той не може в една еврозона да ни вкара. Въпреки че му беше "приоритет". То и "Шенген" му беше приоритет, ама...
    Та Станишев е избран и за вицепрезидент на Социнтерна и за временен председател на Партията на европейските социалисти.
    А Боко? Разследва го Еврокомисията за престъпното му минало. И септември ще се изкаже.
    да , хармонизираха си със сокола и дедо как да делят ... а както и да наричаш Борисов ще си останеш шуменския галош Гигоу.. озлобен нещастен пенсионер...

Коментар

Ама колеги, много ви моля!
      Не гонете Сокито от форума, че друг такъв шут да ни весели трудно ще се появи. Какво говоря и аз? Не трудно! Невъзможно!
      Ей елементарен и тъп Българин ти си шут през цялото време, защото твоят начин на мислене е остарял с поне 1 век.
      Глупаво бивша шапке единствения шут в този форум си бил единствено ти.Я се виж какви нереални помии си написал и колко от тях са станали.Май са повече от моите правописни грешки, лек типаж, това да не ти е казармата.
      Но мен това не ме дразнеше до днес, пума си то доста сериозна.

Коментар

ДОБРЕ БРЕ АДМИНИСТРАТОРЕ АМСТЕРДАМ ЗАЩО ТОЗИ ТРОЛ ДОКАЗАН ОТСЯКЪДЕ КАКТО И ТРОЛОВЕТЕ КАТО 4И4О И ДВУУТРОБНОТО СЕ ДРАЗНЯТ С МЕН, НИМА СЪМ ИМ ТАКЪВ ВРАГ.
        АМСТЕРДАМЕ ТОВА СА ТРОЛОВЕ ЗА БАН, МА КЪДЕ СИТИ СЕГА.УЖАС ОТ ТАКВИА ФОРУМИ.ТОВА Е.

Коментар

Ама колеги, много ви моля!
          Не гонете Сокито от форума, че друг такъв шут да ни весели трудно ще се появи. Какво говоря и аз? Не трудно! Невъзможно!
          ДОБРЕ БРЕ, АЗ СЪМ ВИ ВИНОВЕН ЗА ТОВА Б.Б. УСПЯВА ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ, А ВИЕ НЕ ГО ВИЖДАТЕ ПОНЕЖЕ СТЕ СУПЕР ТЪПИ ЯВНО.А то времето да се правите на тъпи изтекло отдавна.И понеже нямате грам морал и уважение и към себе си говорите и се държите така.Това така ли е?
          Мазни тролове.

Ей АМСТЕРДАМЕ ВИЖ МНОГО ВНИМАТЕЛНО КАКВО СЕ ПИШЕ И ЗА КОГО МЕ МИСЛЯТ, ЗА ДА НЕ СИ МНОГО ОТВОРЕН КАТО ИСКАМ ДА ТИ ВЗЕМА ХЛЯБА.

По надолу написах че нито съм гласувал за Герб, нито съм им кои знае какъв привърженик.Просто вашето държание е на деца със здравословни отклонения.Това е проблема.Нищо сериозно нищо важно не сте каза ли до тук само помия.Пуми мазни.
          А докато се държите така вие аз ще съм тук.Разбрахте ли колко диаметрално противоположни сте станали и живели досега от реалността.
          Това, ако е вашата реалност, та вие сте много лошо болни. Цървул чета.

ГИГОВ НЕ СЪМ ТИ СОКИ ИЛИ СоКоЛоВ бре , не виждаш ли колко си тъп и не можеш да разбереш елементарни неща.
          Ами няма как 5 пъти ви казах колко сте малоумни и че не съм СоКоЛоВ.Но това отново ви доказа като тролове и то доста болни.Пак си мислете колко сте болни не кои съм аз.АХХАХА Цървулчета.

СЛед като последните си 10 поста в 8 писах че не гласувам за Б.Б и ГЕРБ и не съм СоКоЛоВ резултата е обратен знак.Ужас със такива болни силно поляризирани тролове да се занимаваш.

Май и аз като СоКоЛоВ ще поискам да ми се изтрие ника, поради много глупости от тролове, на които гьона не им позволява да мислят. хахахаха
          Тъпа работа този форум няма нищо полезно тоест е едно нищо.Нека модераторите да видят кои е трол и да го цензурират поне малко.Аааа то нямало и модита ужас.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Добре де, не се сърди. Знам, че си Соколов. Казвам Соки за по кратко.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Дянков ще си тръгне когато му бием ШУТА
              Ами ти ли бре етнически неосъзнат си не се ли виждаш, ти какъв си сега Българин или какъв си...???????
              Да не говорим за Гигов и 4и4о пълни малоумници, това е диагнозата ми за вас.Лекувайте се докато можете.Или по точно имате кои да се грижи за вас.Защото сте толкова цинични, че собствените ви майки няма да искат да се занимават с вас.
              Ето това е при вас липсват основни неща, така ли е?
              Мазни тролове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                Е това е за бисери и вицове, просто черешката на тортата на вашата тъпота.
                Така ли е?
                Я да ви чуя кога щеше да си заминава Дянков и кога това правителство, та вие го сваляте по цял ден цървулчета мазни.Не ви ли е срам по не малко.
                Говорете за политическите трупове поне, но не и за такива котио все още не са се превърнали в такива.Нищо то имате да мислите и да мислите още дълго, затова дано ви дойде. хахахах
                Соколов, ти за ГЕРБ ли гласува на изборите ???
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Ама колеги, много ви моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    Я сега ти кажи какво направи Б С П за 4 години,
                    Ами като за начало ...
                    хармонизира законодателството и затвори сума ти преговорни глави и БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПРИЕТА ЗА ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.

А при тъпия пожарникар сме на път да ни изгонят от ЕС. Като начало не ни пускат нито в "еврозоната", нито в "Шенген".
                    Тиквата ще умре от яд, че Станишев е подписал присъединителния договор с ЕС. А той не може в една еврозона да ни вкара. Въпреки че му беше "приоритет". То и "Шенген" му беше приоритет, ама...
                    Та Станишев е избран и за вицепрезидент на Социнтерна и за временен председател на Партията на европейските социалисти.
                    А Боко? Разследва го Еврокомисията за престъпното му минало. И септември ще се изкаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                      сигурно е герПер още от детската градина
                      Е това е за бисери и вицове, просто черешката на тортата на вашата тъпота.
                      Така ли е?
                      Я да ви чуя кога щеше да си заминава Дянков и кога това правителство, та вие го сваляте по цял ден цървулчета мазни.Не ви ли е срам по не малко.
                      Говорете за политическите трупове поне, но не и за такива котио все още не са се превърнали в такива.Нищо то имате да мислите и да мислите още дълго, затова дано ви дойде. хахахах

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                        Е как знаеш бе тъпо ли си малоумно ли си или просто така ти иска?
                        Кога ще си тръгва Дянков?Ще кажеш ли? Царвул болен си и ти и нямаш грам мислене и нищо.
                        А от къде каза, че знаеш нещо си за мен бре , цървулче, нищо не знаеш, ама няма кои да ти го каже ли или така ти харесва малоумник си и то пълен.

Това да не ти е да говориш Б.Б и да си мислиш, че знаеш.Ужас много смешни тролове.
                        Дянков ще си тръгне когато му бием ШУТА
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Смотан, деградирал, неграмотнико !!!
                          Нищо не си хванал....Подминах ти бращолевиците, защото понякога ме е жал за тебе....
                          Фалирал нещастник.....
                          чичката се разписа ... много постове написа почини си , че на дърти години трудно се сваля кръвното..

Коментар

Добре де, не се сърди. Знам, че си Соколов. Казвам Соки за по кратко.
                            Е как знаеш бе тъпо ли си малоумно ли си или просто така ти иска?
                            Кога ще си тръгва Дянков?Ще кажеш ли? Царвул болен си и ти и нямаш грам мислене и нищо.
                            А от къде каза, че знаеш нещо си за мен бре , цървулче, нищо не знаеш, ама няма кои да ти го каже ли или така ти харесва малоумник си и то пълен.

Това да не ти е да говориш Б.Б и да си мислиш, че знаеш.Ужас много смешни тролове.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Време е за розовото хапче........

И защо намеси майките..????
                              Ами щото едни майки са ви раждали,ама прекалено големи гьонове сте и сте за срам на останалите явно, сами се доказахте тъпи сте и идеите ви и възгледите ви елементарни.Това така ли е, а ? Да.

И какво ще кажеш срещу това.Цървул мазен.

Кога щеше да си тръгва Дянков или там кои беше бащицата .ахахахха какви малоумни типажи сте че чак ме срам, а и няма да се занимавам повече с такива гьонове.Ужас.

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
                                не гибя тренинг , но гледам си нетърпелив ...
                                До колко стигна в сумрака ?...3 по 2 лв направи ли....?

Коментар

Working...
                                X