IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    БСП крадеше, но никога не е нарушавала демократични принципи.

Ха, че те откраднаха милиарди, за какво им е да се смразяват с хората за някакви си принципи?!?
    Интересно, че докато крадяха в огромни и безпрецедентни за нашия бюджет мащаби, Вие не крякахте така гърлено!

Коментар

Не ми трябва Станишев да ми казва нещо, което аз виждам с просто око. И това че и Станишев го казва само говори че мисли като мен и съм съгласен с това му изказване.

Между другото на всичките гербери, не са ли ви казвали като деца че прекаленото наблягане на ярки цветове показва тотална липса на стил и си е как да го кажа, доста цигански стил естетика
      Каквато е естетиката на министър председателя, такава е и естетиката на защитниците му. Те се заслужават един други. Но по добре е да си се заслужават извън властта.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Партиите трябва безприкословно да си знаят границата. БСП крадеше, но никога не е нарушавала демократични принципи. ДПС са си мафия, но Доган никога не си е позволявал да предлага или да иска нарушаване на демократични принципи. Костов може да се опитваше да акумулира прекалено много власт и икономическа и политическа, но никога не е нарушавал тези принципи.За НДСВ няма какво да говоря, дори само мисълта на Царя да действа като диктатор изглежда смешно.

Но при ГЕРБ не е така. Пак си казвам мнението ГЕРБ е опасна партия. Бойко Борисов и Цветанов са опасни за бъдещето на самата България. Като не говоря за кражби и корупция а за опасност за демократичните институции.
        Разбира се. БСП никога не е нарушавала демократичните принципи. 45 тоталитарен режим са подробност. Концлагерите са подробност. Създаване на силови групировки и олигарси са подробност. Ограбване на България чрез мафията е подробност. Трактора в ДАНС е подробност. Мачкането на опозицията по време на Тройната коалиция, поръчковите убийства и отвличанията са подробност. И т.н.

Доган никога не е нарушавал демократичните принципи. Обръчите от фирми са подробност. Изявлението "Не парламента, а аз имам властта" е подробност. И т.н.

Кражбите и корупцията следва да се защитават, защото преследването им е нарушение на демократичните принципи. Поне такова е мнението на червения обслужващ персонал ravnovesie. Който не е съгласен, следва да бъде обвинен в липса на естетически вкус и деликатност, достъпна само на приближените на СерГей Дмитриевич Станишеф, потомствен аристократ от Политбюро....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          А бе, ще им подпалим панделките.
          Ти си бил голем оптимист бе,песимисте!!!

Коментар

Маленький Цецик нашел пулемет
            С тех пор в деревни никто не живет
            Много точно казано

Коментар

И тези тенденции е хубаво да се спират нвреме, защото иначе излизат от контрол.

Като почна да изкупува някакви маргинални медии Цветан Василев и Пеевски, аз лично им се чудих на акъла. Струваше ми се безумно лоша инвестиция в безумно нерантабилен отрасъл. Освен да им сесмеех на акъла за глупостите, друго не ми хрумваше. Сега вече след почти пълен медиен менопол, никак не ми е смешно.
              Бойко като се държеше като аватар на Тодор Живков ми изглеждаше като идиот. Сега след пълното обезличаване на парламента и атаката и срещу съдебната система отново не изглежда никак безобидна глупост. Цветанов като почна с риалити полис ТВ изглеждаше супер смешно, като комплексар цял живот искащ да бъде супер герой. Сега след безумните подслушвания, набеждавания, намеса в избори, кадруване в съда и всичко това съчетано с все по-високи бюджети и то при свиване на парите за всички останали, ми изглежда като социопат с картечница.
              Маленький Цецик нашел пулемет
              С тех пор в деревни никто не живет
              tnm

Коментар

Партиите трябва безприкословно да си знаят границата. БСП крадеше, но никога не е нарушавала демократични принципи. ДПС са си мафия, но Доган никога не си е позволявал да предлага или да иска нарушаване на демократични принципи. Костов може да се опитваше да акумулира прекалено много власт и икономическа и политическа, но никога не е нарушавал тези принципи.За НДСВ няма какво да говоря, дори само мисълта на Царя да действа като диктатор изглежда смешно.

Но при ГЕРБ не е така. Пак си казвам мнението ГЕРБ е опасна партия. Бойко Борисов и Цветанов са опасни за бъдещето на самата България. Като не говоря за кражби и корупция а за опасност за демократичните институции.
                А бе, ще им подпалим панделките.
                tnm

Коментар

Да, сега дълговете са бич божи. Или както е казал един колега

Цитирам по памет:
                  "Усетихме се късно.
                  Бяхме вързани жестоко"

Разбира се, тъй като съм скептик, не съм се вързал на тази въдица да живея над възможностите си. Какво е дългът. Дългът е доверие, оптимизъм. Едно е да лъжеш хората, че доверието и оптимизма са хубаво нещо. Друго е сам да вярваш в това. Защото доверието и оптимизма създават БАЛОН. Балоните винаги накрая гърмят. По добре да съм си скептик и да съм си рахат. И песимизма не е лошо нещо.

"Песимистите са за това, да оправят поразиите натворени от оптимистите !!!" Забравих кой го беше казал, ама май е вярно.
                  Добре си го написал, но хайде да бъдем честни, не ти не си се вързал, а не ти дадоха кредит, щото единствения ти доказан доход са платените драсканици срещу управляващите. Няма как да ти дадат при това положение!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    И аз гласувах за Бойко Борисов=Държавник и ГЕРБ!
                    Като се замисля дали на предсрочни избори или редовни, пак не виждам за кого да гласувам освен за него. Та любимия Ръководител нищо не открадна 3 годиин, уволни сума ти здравни министри, които не се справяха с работата и сега назначи решителна дама на поста, която вече намали цените на почти всички лекарства. Там монопола определено е разбит. При лекарствата определено има дефлация. Защо не говорите за тези стоки от първа необходимост? Явно не е удобно!
                    И Цецо е прав, че ако ГЕРБ участва във втори мандат в коалиция с Куневица примерно, ще станат чудеса в България. Нямаше късмет ЛЮБИМИЯ РЪКОВОДИТЕЛ , че управлението му съвпадна с най-голямата световна криза след голямата депресия, но благодарение на честността му и дисциплината, България ще изплува. Само дано българина този път бъде достатъчно прозорлив да подкрепи отново националноотговорното правителство на ГЕРБ.!
                    +1024. Корумпираните хора си личат по отговорите на неудобните въпроси. Или се изплъзват като мокра връв, или отклоняват разговора, или нищо не знаят по въпроса. Сравни:
                    Плевнелиев с Гоце
                    Борисов с СерГей
                    Тотю Младенов с Масларова
                    Румен Петков(с 4 висящи дела в Плевен) с Цветанов
                    Румен Овчаров с Делян Добрев
                    На Даниел Вълчев Шапка му свалям
                    Найстина Няма по добри от сегашните , не че са много харни! Но щом Комунягите пищят на умряло, значи Правителството добре си върши работата.
                    Last edited by 4un4o; 04.09.2012, 23:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Мисля, че малцина бяха на площадите с идеята за бягство от комунизма. Причните за протестите бяха по-прозаични- бръкнаха на хората в джоба- директно, нахално и не им се извиниха. Имаше визи и опашки пред посолствата. Сега няма визи, а и няма как да избягаш от дълга си - разликата с 97г са дълговете.
                      Да, сега дълговете са бич божи. Или както е казал един колега

Цитирам по памет:
                      "Усетихме се късно.
                      Бяхме вързани жестоко"

Разбира се, тъй като съм скептик, не съм се вързал на тази въдица да живея над възможностите си. Какво е дългът. Дългът е доверие, оптимизъм. Едно е да лъжеш хората, че доверието и оптимизма са хубаво нещо. Друго е сам да вярваш в това. Защото доверието и оптимизма създават БАЛОН. Балоните винаги накрая гърмят. По добре да съм си скептик и да съм си рахат. И песимизма не е лошо нещо.

"Песимистите са за това, да оправят поразиите натворени от оптимистите !!!" Забравих кой го беше казал, ама май е вярно.
                      tnm

Коментар

• И тези тенденции е хубаво да се спират нвреме, защото иначе излизат от контрол.

Като почна да изкупува някакви маргинални медии Цветан Василев и Пеевски, аз лично им се чудих на акъла. Струваше ми се безумно лоша инвестиция в безумно нерантабилен отрасъл. Освен да им сесмеех на акъла за глупостите, друго не ми хрумваше. Сега вече след почти пълен медиен менопол, никак не ми е смешно.
                        Бойко като се държеше като аватар на Тодор Живков ми изглеждаше като идиот. Сега след пълното обезличаване на парламента и атаката и срещу съдебната система отново не изглежда никак безобидна глупост. Цветанов като почна с риалити полис ТВ изглеждаше супер смешно, като комплексар цял живот искащ да бъде супер герой. Сега след безумните подслушвания, набеждавания, намеса в избори, кадруване в съда и всичко това съчетано с все по-високи бюджети и то при свиване на парите за всички останали, ми изглежда като социопат с картечница.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Откъде ще ги осигурите тия средства, бе ??? За моментът само ограбвате едни (чрез по-високи цени, данъчен терор, глоби и т.н.), за да облагодетелствате други (мангали, ушеви, вас си).

По-добър живот в една страна се осигурява само по два начина - чрез външно дотиране (заеми) или чрез насърчаване на икономиката.... която вие съсипвате умишлено и целеустремено.
                          Импе, приятелю, знам, че много искаш да си контактуваш с мен, но заради тебе, днес цял ден модераторите ми дърпат ушите! То човек да не те пожелае.
                          Кое наричаш данъчен терор? Това, че някои за първи път почнаха да плащат данъци след връзването на касовите апарати? Нормално е голяма част от икономиката която ти наричаш съсипана да се свие,вследствие на мерките за изсветляването и. Ако не е достатъчно конкурентноспособна да се справи, без да е в сивия сектор, по-добре да я няма този % икономика. Капиш айДуче?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Партиите се създават не за да защитават демократичните ценности а личната изгода и далавера на няколко човека.Демократичните ценности са един кух лозунг за наивници.Партиите са сбиротак от тарикати селски хитреци кариеристи и всякаква долна паплач която не умее нищо и я мързи да работи.Всичките тези боклуци искат властта за лична облага на тях семействата и роднините им.Лозунгите са за заблудените.Какво общо и мат демокрацията и кражбата????

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Аз съм гласувал също за ББ, Има неща с които не съм съгласен, но повечето неща вървят във вярната посока. Трудно е да се пребориш с тези които са "на всеки километър" Съботират действията на правителството. Като се започне от съдебната система и се стигне до данъчната администрация.
                              И аз гласувах за Бойко Борисов=Държавник и ГЕРБ!
                              Като се замисля дали на предсрочни избори или редовни, пак не виждам за кого да гласувам освен за него. Та любимия Ръководител нищо не открадна 3 годиин, уволни сума ти здравни министри, които не се справяха с работата и сега назначи решителна дама на поста, която вече намали цените на почти всички лекарства. Там монопола определено е разбит. При лекарствата определено има дефлация. Защо не говорите за тези стоки от първа необходимост? Явно не е удобно!
                              И Цецо е прав, че ако ГЕРБ участва във втори мандат в коалиция с Куневица примерно, ще станат чудеса в България. Нямаше късмет ЛЮБИМИЯ РЪКОВОДИТЕЛ , че управлението му съвпадна с най-голямата световна криза след голямата депресия, но благодарение на честността му и дисциплината, България ще изплува. Само дано българина този път бъде достатъчно прозорлив да подкрепи отново националноотговорното правителство на ГЕРБ.!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                ГРОБ показва директно правата на личността !!!

Във Всеобщата декларация за правата на човекът и в Конституцията е написано - Равенство пред законите, Неприкосновена частна собственост, Право на живот - гарантирано... но така ли е на практика? Нима Боковият електорат не убива хора посред бял ден, докато цецовите свине гледат отстрани? Нима същият тоя електорат не разграбва частната (неприкосновена) собственост, докато същите тия прасета си барат мъдурите? Нима същия тоя електорат не ползва всевъзможни привилегии - от безплатен училищен транспорт (само за техните малки - на етнически принцип), до пълната безнаказаност за техните бандитски деяния?
                                Нима ГРОБ не нарушава основните човешки права, при положение, че владеейки изцяло държавната машина, отказва да ги защити ???

Чунчов също е прав тоя път - казвайки, че сами сме си виновни - 3 000 000 000 туфлека се струпаха като овче пред урните, за да турят на власт доказан криминален престъпник !!!

Но така е - ум царува, ум робува, Ум - Белият делфин.
                                Аз съм гласувал също за ББ, Има неща с които не съм съгласен, но повечето неща вървят във вярната посока. Трудно е да се пребориш с тези които са "на всеки километър" Съботират действията на правителството. Като се започне от съдебната система и се стигне до данъчната администрация и полиция, включително и ДАНС.
                                Last edited by 4un4o; 04.09.2012, 22:52.

Коментар

Working...
                                X