IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Те са платени всичките. Колко мислиш от тези дето пишат за ГЕРБ са всъщност симпатизанти на ГЕРБ. Соки, дето не може да различи анимационен филм от нещо по дискавъри. Димка дето намира смисъл в живота в следването на лидера. Лорда повече ирония вкарва отколкото безкористна вяра. Всичкото друго просот си правят нормата. та нещо чудно да работят бюро до бюро с агитатора за БСП. Или направо да е някой дето работи на две работи едновременно.
    Да, вярно, че един и същи човек чисто хипотетично разбира се, би могъл да го работи едновременно и ГЕРБер и БСПар и сам да се напада и да се псува. Както царя назначи Бойко на времето, сам да се гони и да не може да се хване.

И все пак никой нито веднъж не нападна Бибитко. А нас вчера ни псуваха като ...(не мога да я кажа тази дума защото бих ги обидил, а не съм като тях)
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

Румен Петков е за затвора. Защо ГЕРБ не са го вкарали там - още една тяхна лъжа.
      Че той да не е министър на ГЕРБ? СерГея защо не го изпрати там? Най малкото да го беше сменил. Защо не го смени?
      Ще ти кажа : защото е Путенка! Лае като пале и бяга като заек от проблемите.
      Ако беше бат Каубойко, И делата в Плевен нямаше да бъдат потулени.
      Last edited by 4un4o; 04.09.2012, 23:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Специално подбрано за червените бабички Съни и сие, Равновесие , Мечо буболечо, Павлик Морозов! и всички останали слагачи.
        Румен Петков е за затвора. Защо ГЕРБ не са го вкарали там - още една тяхна лъжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Ха, че те откраднаха милиарди, за какво им е да се смразяват с хората за някакви си принципи?!?
          Интересно, че докато крадяха в огромни и безпрецедентни за нашия бюджет мащаби, Вие не крякахте така гърлено!
          Не виждах особена причина, просот севдигнах на предходните избори и за първи път от много години гласувах. Но сега ГЕРБ изместват реалната реалност с пропаганда. Промиват мозъци, създават конфликтни нагласи. Неща които не са се случвали в България в такъв мащаб от 20 години. ГЕРБ може да са напълно некадърни в икономика и право, но са брутално ефективни в промиването на мозъци.

И го приех като гражданска позиция да направя каквото мога това тяхно занимание да не бъде успешно. За това и всъщност не агитирам за никоя партия. Вярвам че всеки сам може да си избира начина на живот. Стига някой да не му бърника в съзнанието и подсъзнанието. Нещо което ГЕРБ правят от години.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Много точно попадение. Който не вярва, може да попрочете снощните постове на защитниците на ГЕРБ. Пример за изящна словесност. Всъщност май е по добре да не ги трият, защото така по се излагат. Не знам дали забеляза, но днес в темата се появи агитатор на БСП. Но него никой от ГЕРБерските юнаци не го напада. А нападат свободно мислещите. Следователно ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки.
            Аз вчера бях пиян, а днес само кротко си пийвам
            Нормално е сред толкова плюваци на ГЕРБ да се появи и явен комунист, не само скрити Аз бих задал един по-интересен въпрос. Кое е по-лесно в момента, да критикуваш властта или да защищаваш нейните правилни ходове?
            Мога да уточня, че въобще не съм заинтересован от това да стои властта или да си ходи. Аз съм на държавна хранилка и по време на ГЕРБ и през тъмните години на комунистите, а и на царистите също. Даже имам интерес да ги плюя, щото три години не са ми вдигали заплатата. Не че разчитам на нея де.......

Коментар

Къде е тази графика? Аз да не съм ви бавачка? Което дете писнало и да търча да му сменям памперса? Първо се научи да се изказваш смислено защото това което си написала няма смисъл.
              преди малко ме прати на полето, сега на училище - в герб не залагахте ли на овчарите

Кое не схващаш?
              това ли:
              Ти така ли я разбираш демокрацията?!
              Мнозинството гласувало за управляващите да моли опозицията да изрази мнението му/недоволството/
              което е въпрос на твъдението ти, че демокрацията изисквала да се избира правителство Категорично за 4 години и ако има недоволство, затова имало си имало и опозиция, която да внася вотове на недоверие
              Та, да ти обясня като бавачка - ами какво прави мнозинството хора, избрали това управление, но недоволни от водената политика?Те не са избирали опозицията, че да разчитат на нея

или
              ....за твоята графика....за яйцата и като пример за какво я даваш?

п.п...И още нещо, Чунчо....написа толкова глупости за икономически зависимости, но не си позволих нито веднъж да те обиждам или нагрубявам, дори и да имало лека ирония, се дължи само на това, че ти парадираш и си войнствено агресивен, ако решиш, че си прав - какъвто беше случаят с Каролев...до момента в който ти изясних заблудата...да не използвам друго, или пък % ти от вчера - с колко се било качило личното ти благосъстояние с ниската герберска инфлация, сравнена с високата станишева
              Last edited by съни(тя); 04.09.2012, 23:50.

Коментар

http://www.razkritia.com/67577/%D1%8...E%D0%B2%D0%B0/ Комунягите от този не се ли страхувате. Искате демокрация и да свалята директно от власт. защо не го свалихте този? Не ще да ви се отчита защо са му взели Хамерикенската виза!
                Специално подбрано за червените бабички Съни и сие, Равновесие , Мечо буболечо, Павлик Морозов! и всички останали слагачи.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Много точно попадение. Който не вярва, може да попрочете снощните постове на защитниците на ГЕРБ. Пример за изящна словесност. Всъщност май е по добре да не ги трият, защото така по се излагат. Не знам дали забеляза, но днес в темата се появи агитатор на БСП. Но него никой от ГЕРБерските юнаци не го напада. А нападат свободно мислещите. Следователно ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки.
                  Те са платени всичките. Колко мислиш от тези дето пишат за ГЕРБ са всъщност симпатизанти на ГЕРБ. Соки, дето не може да различи анимационен филм от нещо по дискавъри. Димка дето намира смисъл в живота в следването на лидера. Лорда повече ирония вкарва отколкото безкористна вяра. Всичкото друго просот си правят нормата. та нещо чудно да работят бюро до бюро с агитатора за БСП. Или направо да е някой дето работи на две работи едновременно.

Коментар

то пък оставаше и ГЕРБ да вземе да преследва за изказване и на мнение. Тогава нямаше да заобикалят принципите на демокрацията, щяха да ги потъпкват. точно за да не се стигне до този момент по-добре да си ходят от властта.

защото ето и ти, както и от много други симпатизанти на ГЕРБ прилагате напълно тоталитарна гледна точка за действията на управляващите.
                    А, той Лорда написа ода за Асфалт Паша, също като Радка Куршума
                    tnm

Коментар

Лагерите и диктатурата са едно - Той и Бойко Борисов тогава е кандидатсвал в ДС.

След фразата за танковете на първия ни президент БСП не е нарушавала тези ценности, като и той си подаде оставката за това.

Корупция и престъпност са престъпление според Наказателния кодекс, не са заобикаляне на конституцията от управляваща партия. Навсякъде казвам че БСП и ДПС са корумпирани и престъпни. Същото каквото може да се каже и за ГЕРБ.

Естетиката е плод на възпитание - което очевидно не е на почит в герберската селско-мутренска - милиционерска "интелигенция".
                      tnm

Коментар

Няколко пъти! И не виждам, някой да ви пречи в свободата на изразяване.
                        то пък оставаше и ГЕРБ да вземе да преследва за изказване и на мнение. Тогава нямаше да заобикалят принципите на демокрацията, щяха да ги потъпкват. точно за да не се стигне до този момент по-добре да си ходят от властта.

защото ето и ти, както и от много други симпатизанти на ГЕРБ прилагате напълно тоталитарна гледна точка за действията на управляващите.

Коментар

• http://www.razkritia.com/67577/%D1%8...E%D0%B2%D0%B0/ Комунягите от този не се ли страхувате. Искате демокрация и да свалята директно от власт. защо не го свалихте този? Не ще да ви се отчита защо са му взели Хамерикенската виза!
                          Last edited by 4un4o; 04.09.2012, 23:36.

Коментар

А ти чел ли си конституцията, наясно ли си какви точно са демократичните принципи.
                            Няколко пъти! И не виждам, някой да ви пречи в свободата на изразяване.

Коментар

Ха, че те откраднаха милиарди, за какво им е да се смразяват с хората за някакви си принципи?!?
                              Интересно, че докато крадяха в огромни и безпрецедентни за нашия бюджет мащаби, Вие не крякахте така гърлено!
                              А ти чел ли си конституцията, наясно ли си какви точно са демократичните принципи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                Разбира се. БСП никога не е нарушавала демократичните принципи. 45 тоталитарен режим са подробност. Концлагерите са подробност. Създаване на силови групировки и олигарси са подробност. Ограбване на България чрез мафията е подробност. Трактора в ДАНС е подробност. Мачкането на опозицията по време на Тройната коалиция, поръчковите убийства и отвличанията са подробност. И т.н.

Доган никога не е нарушавал демократичните принципи. Обръчите от фирми са подробност. Изявлението "Не парламента, а аз имам властта" е подробност. И т.н.

Кражбите и корупцията следва да се защитават, защото преследването им е нарушение на демократичните принципи. Поне такова е мнението на червения обслужващ персонал ravnovesie. Който не е съгласен, следва да бъде обвинен в липса на естетически вкус и деликатност, достъпна само на приближените на СерГей Дмитриевич Станишеф, потомствен аристократ от Политбюро....
                                Лагерите и диктатурата са едно - Той и Бойко Борисов тогава е кандидатсвал в ДС.

След фразата за танковете на първия ни президент БСП не е нарушавала тези ценности, като и той си подаде оставката за това.

Корупция и престъпност са престъпление според Наказателния кодекс, не са заобикаляне на конституцията от управляваща партия. Навсякъде казвам че БСП и ДПС са корумпирани и престъпни. Същото каквото може да се каже и за ГЕРБ.

Естетиката е плод на възпитание - което очевидно не е на почит в герберската селско-мутренска - милиционерска "интелигенция".

Коментар

Working...
                                X