IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Темата осиротява между 5 и 6 часа вечерта.

Бат Бойко ви направи метро, за да може по-бързо да се прибирате от държавните компютри на личните.

Поне за това трябва да му благодарите!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Имат експериментални програми свързани с онко заболявания включително и за чужденци.
      Зарежи тая работа с рака. Всичко е комерсиална политика.

Гепи ли те, явно не си за тоя свят, а и Стив Джобс да си - гушваш букета.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Аз нещо прекалих с постовете днес.

Последен, мисля

Ами може да е поради манипулиране на данните и също поради причините, които бяха в България преди 89-та - затворен пазар на труда. Кадрите се образоват и остават в Куба.

Също немаловажно - все още запазени от химикали храни - земеделие и животновъдство.
        Имат експериментални програми свързани с онко заболявания включително и за чужденци.

Коментар

Миа и Анон, това е така докато твоя микросвят не се сблъска с този на другите.
          Хайде да не говорим за брака в тази тема.
          За този "сблъсък" и еволюцията от 4 милиарда години не ни е подготвила.

Коментар

• Миа и Анон, това е така докато твоя микросвят не се сблъска с този на другите.

Коментар

Kuба. Как си обяснявате доброто здравеопазване там или по-скоро ниското ниво на заболявания? Далеч съм от мисълта, че се дължи на социализма. По-скоро дефицитите съчетани с това, че лекарската професия е от малкото (там) даващи поприще на по-будната част от населението.
              Аз нещо прекалих с постовете днес.

Последен, мисля

Ами може да е поради манипулиране на данните и също поради причините, които бяха в България преди 89-та - затворен пазар на труда. Кадрите се образоват и остават в Куба.

Също немаловажно - все още запазени от химикали храни - земеделие и животновъдство.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                Само за тези, които искат да живеят в по- добър свят:

"Искате да поправите света,
                първо поправете държавата си,
                за да я поправиш,
                поправи пътищата си,
                за да ги поправиш, поправи къщата си,
                за да я поправиш, първо поправи себе си!"

По памет от Конфуций
                А моята добавка е:
                За да поправиш себе си, трябва да изкорениш паническия страх от себе си!
                Само лека корекция: Само за тези, които искат да живеят по-добре

Ако аз живея добре - поне петима около мен ще живеят също по-добре.
                Мен не ме интересува светът, защото е над моите възможности.

Коментар

• Kuба. Как си обяснявате доброто здравеопазване там или по-скоро ниското ниво на заболявания? Далеч съм от мисълта, че се дължи на социализма. По-скоро дефицитите съчетани с това, че лекарската професия е от малкото (там) даващи поприще на по-будната част от населението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                    Не съм изненадан, че от 2 предположения имаш 2 грешни. Т'ва не е като да ти падне келепир от небето в скута, и после да папагалстваш чужди теории - иска си можене и знаене да различиш какъв човек стои срещу теб.

Аз виждам, че ти си човека, който се опитва да скрие ограничените си възможности и липсата на постижения чрез перченето с някакъв (непроверен) Imbecility Quotient.

Също така искаш да скриеш чувството си за незначителност и несигурност като се отъждествиш с поредния режим, дошъл на власт. Понеже не си силен и уверен клакьорстваш на тия дето изглеждат силни и уверени. Само че и те са точно като теб, просто са докопали власт и са си повярвали. Но ще се върнат при теб. И заедно ще трябва да си търсите нови идоли, и нов отдушник за маниите и комплексите си.
                    По спокойно! Не се взимай толкова на сериозно! Откъде ги изрови тез купешки думи? Ами те не ти подхождат, на ограниченият мироглед. И недей плака на чужд гроб. Аз съм силен защото съм достатъчно богат. А силата на парите е голяма и отваря много врати..
                    Съжалявам ,че ми завиждаш, но то акъла не е хой да ти го вкарам, а трябва учение и гънки. А плоската ти тимбирица не може да различи доброто от калпавото. Затова си верен слуга на Партията нанесла най много щети на народа си!

Коментар

Не трябва да има хора, които умират от липса на съпричастност, но и това, което е в момента- не без участието на самите лекари, също не е решение.

Чудя се, дали сме хипохондрици или наистина сме (като нация) много болни!?!
                      Проблемът е, че всяка "съпричастност" - толериране на едно общество към болните, слабите или малцинствените, започва да бъде използвана от паразитите в него и те започват да се размножават в неимоверни количества.

Това е все едно да кажеш на имунната си система да бъде "съпричастна" към стафилококите.

Ние сме плод на 4 милиарда години еволюция и сме резултат на "див капитализъм" през тези години. И изведнъж, за има няма 50 години - решихме да ставаме солидарни и съпричастни. Това е СМЪРТ за еволюционното ни развитие като вид.
                      Last edited by anon6706; 05.09.2012, 17:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        "Sicko" се казва.
                        Не трябва да има хора, които умират от липса на съпричастност, но и това, което е в момента- не без участието на самите лекари, също не е решение.

Чудя се, дали сме хипохондрици или наистина сме (като нация) много болни!?!

Коментар

Имаше един филм на Майкъл Мур за здравеопазването в САЩ, но не мога да се сетя за името му. Та в него много добре се виждат слабостите и на солидарната система- Канада, и на тази- в САЩ- доминирана от фармацефтичната индустрия и болници- търговски дружества.
                          "Sicko" се казва.

П.П. Но да не забравяме, че Канада е една от най-големите страни - износителки на петрол.
                          Там може да има "солидарност".
                          Last edited by anon6706; 05.09.2012, 17:15.

Коментар

• Имаше един филм на Майкъл Мур за здравеопазването в САЩ, но не мога да се сетя за името му. Та в него много добре се виждат слабостите и на солидарната система- Канада, и на тази- в САЩ- доминирана от фармацефтичната индустрия и болници- търговски дружества.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ugun4o Разгледай мнение
                              Дами и господа това са долни инсинуации, сътворени от болният мозък на един фалирал форекс трол, издънка на най гнусната крадлива и лъжлива Българска Серопозитивна Партия..
                              Когато нямат аргументи а те винаги нямат започват с мятането на помия за да отклонят вниманието от ограничените си възможности.
                              Не съм изненадан, че от 2 предположения имаш 2 грешни. Т'ва не е като да ти падне келепир от небето в скута, и после да папагалстваш чужди теории - иска си можене и знаене да различиш какъв човек стои срещу теб.

Аз виждам, че ти си човека, който се опитва да скрие ограничените си възможности и липсата на постижения чрез перченето с някакъв (непроверен) Imbecility Quotient.

Също така искаш да скриеш чувството си за незначителност и несигурност като се отъждествиш с поредния режим, дошъл на власт. Понеже не си силен и уверен клакьорстваш на тия дето изглеждат силни и уверени. Само че и те са точно като теб, просто са докопали власт и са си повярвали. Но ще се върнат при теб. И заедно ще трябва да си търсите нови идоли, и нов отдушник за маниите и комплексите си.
                              "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Държавните поръчки по по-скъпите специалности- каквато е медицината, трябва да бъдат обвързани с някакъв последващ ангажимент към обществото.
                                В скандинавските страни лекарите почти до пенсия изплащат образованието си.
                                Май преди няколко месеца в друга тема го говорехме това.
                                Да - приемат те да учиш и подписваш декларация - завършваш лекар държавна поръчка и си длъжен 5 години да работиш в България. Ако искаш да емигрираш преди този срок - плащаш образованието си, плюс наказателна сума.

Коментар

Working...
                                X