IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво на Любослава Русева!

Първоначално изпратено от reduta.bg
    Клипове за европейско развитие
    Любослава Русева

Точно година и половина в интернет циркулира клип с участието на бившия областен управител на Пловдив, понастоящем кмет на града, Иван Тотев. Все още можете да го гледате във VBOX7, където е качен на 26 ноември 2010 г. (http://www.vbox7.com/play:9e920188) под надслов „Фалшифициране на избори от ГЕРБ (Иван Тотев и Петър Петров) в Пловдив”.

Записът е от октомври 2009 г., когато в града се провеждат частични избори за кмет на район „Източен”. На среща с местни активисти от ГЕРБ областният управител дава указания на членовете на секционни комисии как да фалшифицират бюлетините, подадени за техните противници, като ги правят невалидни. „Захов мога да го похваля – направи няколко невалидни в неговата секция (става дума за първия тур на изборите в района – б.а.), казва Тотев, но веднага след това критикува, че „като цяло броят на невалидните бюлетини не е най-добрият”. След лека пауза той прошепва и нещо като аксиома: „Всички знаем, че това е един от начините, с които можем да имаме предимство.”

В същия клип кандидатът за районен кмет Петър Петров, който предстои да се яви на балотаж с човека на Движението за права и свободи Ясар Ашан, се оплаква на Тотев, че „пет-шест емисари на ДПС много пречат” и моли „в деня на изборите, ако може да ги приберат органите на реда”. За да е сигурна победата му, рамо удря и депутатът от ГЕРБ Антоний Йорданов, който се среща с избирателите и ги предупреждава: „Ако Петьо не спечели на изборите, а спечели Яшар, пари няма да има, ще си продължава по старому. Ако Петьо е кмет, ще има пари, ще ви се помага.”
    .........................
    Ден преди втория тур активисти на ГЕРБ бяха изловени да пазаруват трескаво гласове в ромския квартал Столипиново,
    ...............................
    Връщам ви към тази история, защото миналата седмица ключови фактори от управляващата партия побързаха да демонстрират тежка погнуса от случката в Сливен (виж „Протокол от аутопсията на БСП” от Веселина Седларска в миналия брой), само че когато им беше припомнено какви указания даваше Тотев през 2009 г., мнозина от тях дадоха вид, че въобще не си спомнят или помнят смътно някакви измислици на опозицията. Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Искра Фидосова стигна дотам, че декларира: “Нашата парламентарна група не си е позволила такава наглост, никъде нашата партия не купува гласове, няма да организира подобно нещо, не ни е хрумнало дори”.
    ..................................
    Това е чудовищно!”, коментира премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов сливенския скандал.
    Няма смисъл да коментирам тежкият клиничен цинизъм на управляващата пар... грешка, на герберските мръсници. Техни хора фалшифицираха изборите и бяха хванати в Елинпелинско село (симпатичното мастило), в Плевенско (камерите и записи на подмяна на бюлетини).
    Ето още един откъс че не ми се пише:
    Като ще се играе на принципа „Око за око, зъб за зъб” обаче, редно е ЕС да бъде сезиран и за филмчето с Иван Тотев. А също за разследванията на две от най-гледаните телевизии, за които уместно припомни колегата Тома Биков – „Гласове от Пирин” на бТВ, и „Глас под наем” на БНТ.

В първия, посветен на изборите в Разлог, се разказва за уволнени работници, които не искали да гласуват за ГЕРБ; а във втория – за вота в Несебър и кандидат за общински съветник от управляващата партия, реализирал схема за купуване на гласове. Изпращането им в Брюксел би би било добро потвърждение на думите на Искра Фидосова от деня, когато депутатите от ГЕРБ изпълниха заръката на вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов за създаването на временна парламентарна комисия по сливенския случай: „Тези, които са правили манипулации и са фалшифицирали изборите, трябва да носят отговорност!”
    Никога до сега България не е била управлявана от такива наглеци! НИКОГА!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
      за тебе всеки ,който не споделя твоите въжделение автоматически във враг ли се превръща и почваш да обиждаш , да говориш врели некипели.Посочи ми къде прочете ,че "обожавам" някого .
      аз съм казала само кого НЕ харесвам и това определено е мигленчето. А тя работи до последно за ндсв да да , кандидатирайки се като независим кандидат за президент , отричайки партиите като вредни паразити , ползвайки обаче ресурса на ндсв и после след изборите "разбра" че тази партия се е изчерпила . На всичкото отгоре тази изпечена демагожка няколко месеца по късно тръгна да прави партия.

очевидно и ти признаваш могъществото му .Щом сам може цяла партия да унищожи - така излиза.
      Аз съм те обидил???? Коя обидна дума съм написал? И кое точно е врели-некипели? Това, че Лилито Павлова явно ЛЪЖЕ за някакви дървета, дето уж блъснали моста? Та нивото на водата е три метра под моста! Да не би секвои да е влачила реката?
      Виж кво. Няма да се занимавам повече с теб. Аз обсъждам ПОЛИТИКА! Не ме интересува някаква герберска комплексарка!
      Сега вече можеш да кажеш, че те обиждам. До сега НЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Да не съм те наранил душевно, като ти казвам, че обожавания от теб вожд е РЕНЕГАТ. Който унищожи партията, издигнала го на власт, а Меглена работеше до последно за нея?
        за тебе всеки ,който не споделя твоите въжделение автоматически във враг ли се превръща и почваш да обиждаш , да говориш врели некипели.Посочи ми къде прочете ,че "обожавам" някого .
        аз съм казала само кого НЕ харесвам и това определено е мигленчето. А тя работи до последно за ндсв да да , кандидатирайки се като независим кандидат за президент , отричайки партиите като вредни паразити , ползвайки обаче ресурса на ндсв и после след изборите "разбра" че тази партия се е изчерпила . На всичкото отгоре тази изпечена демагожка няколко месеца по късно тръгна да прави партия.

Който унищожи партията, издигнала го на власт
        очевидно и ти признаваш могъществото му .Щом сам може цяла партия да унищожи - така излиза.

Коментар

Гигов аз не поставям под съмнения нещата за които пишеш , не се ли малко излагаш като го правиш .Ако нещо не съм сигурна , убедена че е така или се съмнявам просто търся и намирам...Казано е - който търси , намира
          Ти какво искаш да ти го смеля , сдъвча и положа в скута ли..Мислех ,че си голямо момче ,а ти се показваш като хлапак...
          ето ти линка за да се успокоиш: http://parvanova.eu/media.php?media_id=230
          Това какво подлагаш на съмнение много малко ме интересува. Когато твърдя нещо винаги давам линка. Или изписвам от къде е цитата, ама пак давам линк.
          И пак се занимаваш с моята личност, та и ми правиш квалификации.
          Да не съм те наранил душевно, като ти казвам, че обожавания от теб вожд е РЕНЕГАТ. Който унищожи партията, издигнала го на власт, а Меглена работеше до последно за нея?

Коментар

Впрочем, защо няма линк към това дето си го постнала? От къде да знам, че не си измисляш?
            Първоначално изпратено от gigow
            А аргументите би трябвало да ги споделиш и като подкрепа да дадеш линка.
            а това не вярно защото няма линк
            а това без линк не мога да му имам доверие
            не , не това е лъжа защото не си дала линк
            Гигов аз не поставям под съмнения нещата за които пишеш , не се ли малко излагаш като го правиш .Ако нещо не съм сигурна , убедена че е така или се съмнявам просто търся и намирам...Казано е - който търси , намира
            Ти какво искаш да ти го смеля , сдъвча и положа в скута ли..Мислех ,че си голямо момче ,а ти се показваш като хлапак...
            ето ти линка за да се успокоиш: http://parvanova.eu/media.php?media_id=230
            Last edited by dimka_1981; 26.05.2012, 21:34.

Коментар

има много хора които излъгаха българите ,но на първо място поставям един човек през погледа на съпартиец

Г-жо Първанова, Меглена Кунева заяви, че напуска НДСВ, защото много от симпатизантите й били извън тази партия. Може ли да бъде това сериозен мотив?
              - В НДСВ има много хора, чийто личен рейтинг е много по-висок от този на партията. Но това за тях не е повод да напуснат, тъй като осъзнават нещо много важно: те са това, което са, благодарение на партията. Изградили са се като имена и авторитети именно като представители на НДСВ. Същото нещо би трябвало да важи и за Метена Кунева. Това, което тя е дала на партията, и това, което партията е получила от нея, са един и същ процес.
              - Как се коментира "разводът" с Меглена Кунева, която бе и еврокомисар, в европейските структури?
              - Това е абсолютен прецедент. Кунева е единственият еврокомисар, който напуска партията, която го е издигнала. Това определено не се приема положително в европейските партийни централи и в политическите групи. В европейските страни с по-утвърдена демокрация на подобно поведение не се гледа с добро око и без каквито и да е съмнения се квалифицира Щ като "ренегатство"
              беше ми симпатична и на изборите за Евродепутат гласувах за нея , но това което направи ме възмути жестоко.И сега и се чудя на наглоста отново да провокира хората . За мене пак ще ги излъжи.
              За ренегатите ли искаш да си поговорим? Дадено.
              Сещаш ли се на парламентарните избори през 2005та година кой беше водач на листата на НДСВ в Благоевград и Пловдив-окръг?
              Бойко Методиев Борисов.
              Беше избран и от двете листи, обаче нещо се беше вкиснал на партията и поиска да остане главсек на МВР (ама е искал при съставяне на правителство, той да стане министър). Та същият дори не поиска да стъпи в парламента. С което предизвика прецедент, защото ЦИК не можеше сама да реши от кой район влиза Бойко. Понеже когато един избран депутат напусне парламента, влиза друг от същия избирателен район. Бойко трябваше да избере да влезе от единия район, да се закълне, а след това да депозира оставката си. Ама така няколко дни беше във всички медии.
              След което ренегатът Борисов игра за кмет на София. После създаде партия, която навря НДСВ в миша дупка и я изтласка от политиката. Точно благодарение на ренегата Борисов НДСВ не е в българския парламент сега.
              Докато Меглена Кунева дърпаше като локомотив НДСВ в изборите за европейски парламент, Ако не беше тя, сега Антония Първанова нямаше да се фръцка в европарламента, ами щеше да си е обикновен доктор. Та Меглена Кунева напуска НДСВ, когато вижда, че този политически проект се е изчерпал, ама до последно работи за НДСВ.
              А Бойко Борисов закопа партията която го издигна от прост охранител до голямата политика.
              Та кой е ренегатът?

Впрочем, защо няма линк към това дето си го постнала? От къде да знам, че не си измисляш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Тука в тази тема пак луднахте или ни пробутаха пак някой ненормален гербаджия издънил се в друг форум....
                този форум на кого е , че така пък вие изпаднахте в просташко говорене. На бсп ли е или на мегленчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Ти пък си земи валутен калкулатор
                  Аааа, ама то милиардите били ЕВРО? Аз пък не погледнах.
                  Амчи тогаз процентите на възвръщаемост падат на 1,2%, а годините стават80.
                  Ама великолепна инвестиция.....

Коментар

Момче, калкулатор имаш ли? Сметни че доходност 36 милиона при инвестиция от 1.5 милиарда е точно 2.4%.
                    Ти пък си земи валутен калкулатор

Коментар

ПРОЧЕТЕТЕ ПЕРНИЧАНИ

След това се случи най-тежкото земетресение в България за столетие, може и повече - земетресението според чужди източници е над шеста степен по скалата на Рихтер,

Чудя се къде се е запилял Първанов, този пернишки социален президент и още много хора, но както и да е. Господ да ни пази, защото освен себе си, близките, съседите, приятелите и град Перник, наистина нямаме никого. А това е по-силен aftershock от всичко друго...
                      Тука в тази тема пак луднахте или ни пробутаха пак някой ненормален гербаджия издънил се в друг форум....
                      За протокола ...
                      Президент е Плевналиев и найстина от десет дни скитори по света а страната се разкъсва от бедствия и трагедии...

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                        Пътят Русе – Истанбул ще носи 36 млн. лв. годишно
                        http://www.monitor.bg/article?id=339476
                        .... Пътят е дълъг 300 км, а за изграждането му ще са необходими около 1-1,5 млрд. евро ...

Ей това се казва инвестиция.

Гледам са се навъдили някакви щатни плювачи тук. Няма ли кой да ги банне. Явно е, че единственото им щастие в живота е да пускат фитили и да бълбочат свободни съчинения.
                        ,
                        Ама разбира се, превъзходна инвестиция! Страшна работа! Ще си счупят краката да бързат за насам инвеститорите.

Момче, калкулатор имаш ли? Сметни че доходност 36 милиона при инвестиция от 1.5 милиарда е точно 2.4%. Здравата ще се нагушат бизнесмените катарски. Ще си върнат парите след някакви си 41-42 години. При положение че държавата поеме ремонтите на частния път, естествено. В цял свят не можеш намери подобен малоумен инвеститор. Не само в Катар, където искат 14-15% доходност от инвестициите.

Първоначално изпратено от 24 часа
                        Катар поиска 14% доходност за строежа на “Черно море”

Минимална възвръщаемост от 14% - това е условието за инвестиции от Катар в изграждането на магистрала "Черно море". Това каза вчера министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова.
                        http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1283434
                        Повтаряш измишльотините герберски и бълбочиш свободни съчинения.

Коментар

.... Пътят е дълъг 300 км, а за изграждането му ще са необходими около 1-1,5 млрд. евро ...

Бах мааа му и път Дай първо да го изградят, а после да мислим добра инвестиция ли са 36 мио на 1,5 млрд нахакани вътре))

Хихих и Русе-Истанбул бил пътя И от Русе до Истанбул билЕ 300 км

Коментар

Гледам са се навъдили някакви щатни плювачи тук. Няма ли кой да ги банне. Явно е, че единственото им щастие в живота е да пускат фитили и да бълбочат свободни съчинения.
                            Не само им се привижда Т.Ж., но и някакви апокалиптични земетресения. Перничани и без 300те лева можеха да минат. Всеки сам да си носи риска. Не може цяла държава да е длъжна на някакви тюфлеци да им ремонтира неподдържаните сгради.
                            И какво чак толкова е станало и с какво е длъжен Първанов та да е в Перник. Ти да не си го следил/ам, че да знаеш къде е бил. Може и да е отишъл в Перник, но то остава ли от Б.Б. да се вредиш по телевизията.
                            що се караш . Това не са мои думи първо и второ Кат123 пуснал част от хленча на перничанина, а той е плакал за всичко . Аз също споделям твоето мнение и също смятам ,че много са се разглезили тези перничани.

Коментар

• Пътят Русе – Истанбул ще носи 36 млн. лв. годишно

Не само им се привижда Т.Ж., но и някакви апокалиптични земетресения. Перничани и без 300те лева можеха да минат. Всеки сам да си носи риска. Не може цяла държава да е длъжна на някакви тюфлеци да им ремонтира неподдържаните сгради.
                              И какво чак толкова е станало и с какво е длъжен Първанов та да е в Перник. Ти да не си го следил/ам, че да знаеш къде е бил. Може и да е отишъл в Перник, но то остава ли от Б.Б. да се вредиш по телевизията.
                              Last edited by Moesia; 26.05.2012, 17:58.

Коментар

• ПРОЧЕТЕТЕ ПЕРНИЧАНИ

След това се случи най-тежкото земетресение в България за столетие, може и повече - земетресението според чужди източници е над шеста степен по скалата на Рихтер,

Тодор Живков мразеше Перник по няколко причини. Никаква подкрепа няма нито от Светия синод, нито от Червения Кръст, нито от никъде. Перничани днес са принудени да се редят като овце с надеждата да получат триста лева колкото за няколко керемиди.

Чудя се къде се е запилял Първанов, този пернишки социален президент и още много хора, но както и да е. Господ да ни пази, защото освен себе си, близките, съседите, приятелите и град Перник, наистина нямаме никого. А това е по-силен aftershock от всичко друго...

Коментар

Working...
                                X