IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Обяснението колега, е вероятно в доклада. Ама докладът е СКРИТ! Хайде ТИ дай обяснение ЗАЩО е скрит, ако АЕЦът е неизгоден, както твърдят герберите?
    Би ли ми обяснил ЗАЩО е скрит?

А иначе числови обосновки съм давал няколкократно в темата "Изгодни ли са проектите Белене и Бургас-Александропулис". Ама там съм го казал поне ПЕТ пъти за два-три месеца. Отвори ми мненията. Аз не желая, щото ще се повторя многократно. Досадно ми е. Пък и за публиката също.
    Добре за доклада както казах, наистина си беше издънка и вероятно проекта е изгоден.
    Само, че не е нужен. Има разлика. Изгоден е проекта, но не е нужен в момента на България , а и за в бъдеще. Би ни носил допълнителни приходи в хазната, но без него си можем и нищо няма да ни липсва. Ето това е истината според мен колега.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Гигов, хайде дай едно смислено обяснение за какво ни е АЕЦ Белене? Иначе за доклада си прав, че си беше издънка. Аз ако бях на негово височество Бойко още през юли 2009-та щях да кажа на русите, че единствения инфраструктурен проект който има значение за нас е "южен поток".

Обяснението колега, е вероятно в доклада. Ама докладът е СКРИТ! Хайде ТИ дай обяснение ЗАЩО е скрит, ако АЕЦът е неизгоден, както твърдят герберите?
      Би ли ми обяснил ЗАЩО е скрит?

А иначе числови обосновки съм давал няколкократно в темата "Изгодни ли са проектите Белене и Бургас-Александропулис". Ама там съм го казал поне ПЕТ пъти за два-три месеца. Отвори ми мненията. Аз не желая, щото ще се повторя многократно. Досадно ми е. Пък и за публиката също.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ще пренебрегна факта, че ти герберче не коментираш видеото с пловдивския управител Иван Тотев, който хвали герберски активист, че е фалшифицирал бюлетини. Което си е престъпление... Държавното лице подкрепя и дава за пример престъпник???

Това е дребна работа. Несъизмеримо е с престъплението, което извърши Бойко Борисов с унищожаване на АЕЦ "Белене". Това е престъпление, което ще тежи на поколения българи! И беше направено ВЪПРЕКИ доклада на консултанта HSBC. Бойко както винаги еднолично наложи решението си в МС, след което 117 послушни герберчета го прокараха в НС. Заедно с Костов естествено.
        Та се случи ТОЧНО това, което предупреждаваше БСП с клипа! Бойко и Иван Костов унищожиха единствения високотехнологичен сектор, най-печелившият сектор-атомната енергетика. Това е престъпление срещу Родината. Само за това пожарникарят заслужава да бъде обесен!

Къде е доклада? Защо не беше публикуван? Защо поне народните представители не бяха запознати? Зачеркваш инвестиция от милиард и нещо БЕЗ никакви експертизи, без никакви дебати поне в комисията по енергетика! Как така? Защо?

И знаеш ли? Изобщо не ми е интересно, какво ще коментираш. Ти нямаш елементарни познания в политиката, камо ли в инженерни неща. Що се пънеш изобщо? До сега не си формулирала НИТО ЕДНА политическа теза.
        Ето и сега. Поместваш линк, без да обозначиш своята теза...
        Гигов, хайде дай едно смислено обяснение за какво ни е АЕЦ Белене? Иначе за доклада си прав, че си беше издънка. Аз ако бях на негово височество Бойко още през юли 2009-та щях да кажа на русите, че единствения инфраструктурен проект който има значение за нас е "южен поток".

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
          и още красиви клипове ...
          http://www.vbox7.com/play:20149981&a...383#commentTop

ще е интересен твоя коментар.
          Ще пренебрегна факта, че ти герберче не коментираш видеото с пловдивския управител Иван Тотев, който хвали герберски активист, че е фалшифицирал бюлетини. Което си е престъпление... Държавното лице подкрепя и дава за пример престъпник???

Това е дребна работа. Несъизмеримо е с престъплението, което извърши Бойко Борисов с унищожаване на АЕЦ "Белене". Това е престъпление, което ще тежи на поколения българи! И беше направено ВЪПРЕКИ доклада на консултанта HSBC. Бойко както винаги еднолично наложи решението си в МС, след което 117 послушни герберчета го прокараха в НС. Заедно с Костов естествено.
          Та се случи ТОЧНО това, което предупреждаваше БСП с клипа! Бойко и Иван Костов унищожиха единствения високотехнологичен сектор, най-печелившият сектор-атомната енергетика. Това е престъпление срещу Родината. Само за това пожарникарят заслужава да бъде обесен!

Къде е доклада? Защо не беше публикуван? Защо поне народните представители не бяха запознати? Зачеркваш инвестиция от милиард и нещо БЕЗ никакви експертизи, без никакви дебати поне в комисията по енергетика! Как така? Защо?

И знаеш ли? Изобщо не ми е интересно, какво ще коментираш. Ти нямаш елементарни познания в политиката, камо ли в инженерни неща. Що се пънеш изобщо? До сега не си формулирала НИТО ЕДНА политическа теза.
          Ето и сега. Поместваш линк, без да обозначиш своята теза...

Коментар

• и още красиви клипове ...
            http://www.vbox7.com/play:20149981&a...383#commentTop

ще е интересен твоя коментар.

Коментар

А бе герберастите! Тази тема е ПОЛИТИКА. Коментирайте
              ти като папагал си повтаряш едно и също ... Боли го някой за персоната ГигоВ. Темата е ПОЛИТИКА и се коментира точно това, само че ти под коментар разбираш да натресеш нечия статия която "громи" твоите неприятели и отдолу с твои цветущи думи ( мафиоти, крадци , мутри и т.н. ) да я дообясниш..е колко пъти да ти казвам ,че бих коментирала когато си поуспокоиш малко тестотерона ,малко по възпитан тон и помолиш вярното си псе монти да не те дублира. Един грубиян е напълно достатъчен...
              а ето още едно четиво което също се нуждае от ПОЛИТИЧЕСКИЯ ти коментар....

Първоначално изпратено от в-к сега
              Петьо Цеков
              Четири месеца той мъти водата в БСП. Накрая неуместно измърмори притча и се изсули. Ето това свърши Георги Първанов на червената нива. Преди десетина години за подобни изпълнения в тази партия лепваха етикета "ренегат" и гонеха на улицата. А преди 60 години за подобни изпълнения...

Във времена, в които Европа говори с половин уста за бъдеща лява вълна, а родните социалисти с умиление славят добрите си резултати в Съединение и Кюстендил, Първанов нанесе тежък удар върху социалистическата партия. Той раздели организацията. За първи път от времето на Лилов и Луканов чисто партийният дебат преля в личностен и

превърна партията в обикновено позорище

Не ми казвайте, че в абортиралото желание на Първанов да измести Станишев е имало нещо друго освен личностен конфликт. Сблъсък на политики със сигурност няма. Пък и каква промяна, моля ви, е да смениш Станишев с Първанов?

Дълго кованият образ на БСП като прогнозируема, стабилна, затворена, почти конспиративна организация, в която дори и глупавите ходове може би имат дълбоко режисирана цел, бе разбит за отрицателно време от Първанов. Той се постара през тези четири месеца да обрисува партията в нова светлина - малка, свита организация, безидейна, със слаб лидер, който води червените към нови загуби. Поставяйки въпроса: "Имаме ли лидери с чисти ръце и лице?", Първанов върна партията в 3 "Б" клас - да се разправя отново за червени бабички и червени мобифони. Нищо градивно за БСП нямаше в този дебат - просто нивото слезе до ясния, разбираем и хъшлашки език на Борисов. Победата на Станишев на партийния конгрес няма как да отмие този дебат, в който БСП бе натикана от Първанов.

Това е партийният грях на Първанов

- изпокара соцактива и вкара тези конфликти в телевизията.

След дейно, решително участие в българската политика и след два дълги президентски мандата, точно преди да влезе в залата на славата, Първанов допусна и общополитически грях. Този грях е много по-съществен и точно заради него политическото бъдеще на Първанов вече не се вижда никакво. В хода на кампанията си срещу Станишев, Първанов заяви на 11 април пред пловдивския актив, че партията му е пред тежък избор - "Утвърждаване на европейската сцена и запазване на председателство на

ПЕС или спечелване на изборите"

За пръв път от влизането на България в ЕС сериозен лидер постави под съмнение европейския път на страната. В логиката на бившия член на ОКЗНИ и бивш противник на НАТО (Първанов впоследствие предаде и ОКЗНИ, и НАТО) победата на БСП на изборите е ценност, която стои по-високо от утвърждаването на страната ни на европейската сцена! Първанов принуди знакови фигури на БСП да се изправят до стената и да декларират - едните казваха: "Аз избирам европейския път", а другите: "Трябва да победим на всяка цена". Жалка история.

Защо Първанов сготви цялата тази каша - това е въпрос, който няма лесен отговор. Защо този човек реши, че единственият начин да се реализира е чрез лидерски пост!? Да, възможно е да си е повярвал - преди конгреса той ясно се обрисува като биткаджия, като машина за изборни победи. Бил мачкал противниците си със 75%... Даже попита Станишев каква добавена стойност е донесъл на партията. Подобни изцепки няма как да не навяват тъжни мисли.

Забравихме ли, че Първанов спечели първия си мандат, след като основните му съперници ритуално се самоубиха, а вторият мандат бе доставен, след като Бойко се отказа, десните издигнаха неизбираем кандидат, а накрая всички вкупом трябваше да спират Волен Сидеров. Щото пред Сидеров Първанов е майско цвете, окъпано в роса.

Какъв биткаджия е? Първанов е сметкаджия

Кога пък Първанов е носил прибавена стойност? Той ще остане в историята не с мандатите си, а с бащинството си на тройната коалиция.

Ударът на Първанов бе по-скоро злонамерен, отколкото от глупост. Не, не забравяйте - оказа се, че Първанов не мъти водата в БСП, за да вземе поста на Станишев - накрая не се стигна до битка. Първанов мътеше водата заради самото мътене. Той методично съсипваше старата фирма. Обрече я на седесарщина.

Балканджийската му логика - Станишев не е добър за БСП, макар да е о'кей за ПЕС, - освен че е вредна и комплексарска, като че ли бе и преднамерена. Спомняте ли си как Борисов рисуваше по bTV карта с червени общини с думите: "Първанов направи така, че БСП да не спечели президентските избори. Той не искаше БСП да спечели повече, за да не се укрепи Станишев на върха в партията". (1.11.2011, "Тази сутрин")? А спомняте ли си кой кандидат бе подкрепен от Първанов на последните президентски избори? Никой!

Така си беше - към края на мандата Първанов реши, че без него партията ще се капичне, и започна да работи здраво за... себе си. Излъга, когато каза: "Нямам намерение да се домогвам до каквито и да било постове. Заемал съм достатъчно отговорни места и сега не съм си поставил такава цел". Излъга и когато каза: "На следващия конгрес вероятно ще стоя на последния ред, за да усетя атмосферата, да наблюдавам". Вероятно излъга и когато обеща, че след като загуби, ще се грижи само за младежката организация. Почти сигурно е, че ще направи ново АБВ или ще тръгне да предизвика нов конгрес в края на септември, когато Станишев ще си намери постоянна месторабота в Брюксел. Той направи така, че сега БСП не я чака нищо добро, ако не изживее окончателно политическия край на Първанов. А те го избраха с високо доверие в Националния партиен съвет...

О, да - Станишев... Като лидер на БСП е изтъкан от грешки. Трябваше да поеме своята отговорност през 2009 г., когато загуби изборите (но тогава лицемерите в БСП смятаха, че Станишев е прекрасен лидер). Но най-голямата грешка на Сергей Станишев е, че допусна всичко това да се случи в партията му. Допусна беловласите пенсионери да гледат втрещени как другарите се карат. И ако иска да се докаже като лидер, Станишев трябва не да спечели още един среднощен конгрес, а да направи от старата фирма единен организъм.

Коментар

Кво да я коментираме тая Люба Русева и тоя сайт Редута.бг, като аз живея в Редута и не го знам. Откъде ги ровиш тези кьорфишеци? Ти нямаш ли по-надеждни източници на информация , ами прибягваш само до жълти издания или разни блогчета?
                Виж президента какво казва примерно:

http://dnes.dir.bg/news/intervu-cnn-...-11229470?nt=4
                Ти филмчето изгледа ли? Него коментирай.

А пък "Редута" изобщо не е "жълт" сайт. Там публикуват само сериозни политически анализатори. Само Тони Филипов жълтее, ама аз до сега не съм се позовал на него нито веднъж. И за "блогчетата" лъжеш. Не публикувам такива работи. Наричам те "лъжец", щото лъжеш. От над 4000 поста няма да намериш и четири да се позовавам на "блогче".

И президента го видях какво казва. Чисто герберско САМОХВАЛСТВО!

До сега не съм видял гъркиня да дойде да слугува в България, но познавам доста българки, дето ходят да слугуват в Гърция. Комшийката под нас, например. На 65 години,ама ходи да слугува в Гърция. За да не умре от глад в родината си с учителската пенсия.

Ние имаме най-ниски заплати в ЕС, най-ниски пенсии в ЕС, най-лошото здравеопазване в ЕС, дори Албания е преди нас, а "мистър Бийн" разправя лакърдии. Така е като се изкачиш най-горе в "Приказка за стълбата" по Смирненски. Тогава: "Боговете са ми братя!"

Коментар

А бе герберастите! Що не отворите една тема "gigow" и да плюете колкото си искате?

Тази тема е ПОЛИТИКА. Коментирайте тогава статията на Люба Русева.
                  Кво да я коментираме тая Люба Русева и тоя сайт Редута.бг, като аз живея в Редута и не го знам. Откъде ги ровиш тези кьорфишеци? Ти нямаш ли по-надеждни източници на информация , ами прибягваш само до жълти издания или разни блогчета?
                  Виж президента какво казва примерно:

http://dnes.dir.bg/news/intervu-cnn-...-11229470?nt=4

Коментар

• А бе герберастите! Що не отворите една тема "gigow" и да плюете колкото си искате?

Тази тема е ПОЛИТИКА. Коментирайте тогава статията на Люба Русева. Коментирайте как ОБЛАСТНИЯ управител от ГЕРБ хвали член на избирателна комисия, че фалшифицирал бюлетини.
                    Коментирайте как герберасткия кандидат за кмет иска от областния "органите да запрат активисти на ДПС".

И герберастчета, нали знаете колко са се опитвали до сега да ме махнат? Ама НИЦ. А какво ще приказвате за мен ми е през хурката!

Ето ви филма, който беше достатъчен прокуратурата да заведе дело срещу Иван Тотев. Вместо това, тя се занимава с паяшки работи, а ГЕРБ направи Тотев кмет на Пловдив.

http://www.vbox7.com/play:9e920188

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Когато "учиш" хората да гинат, те по-малко гинат ........
                      + 1024

Точно така е.

ПП
                      Остави я тази тема и отиди да видиш как те накълцах ОТТАТЪК
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

имах един колега, бивш военен като Гигов, който като удари едно-две, почваше да се хвали, че бил учил хората да гинат!?
                        Когато "учиш" хората да гинат, те по-малко гинат ........

Коментар

• имах един колега, бивш военен като Гигов, който като удари едно-две, почваше да се хвали, че бил учил хората да гинат!?

Коментар

• за разчупване на неделната скука

Коментар

• Ама не ртазбрахте ли че такива типове и типажи като този долу Гигов, са си резултата от всички политики до сега в България, по голямата част от хората са до толкова деградирали и изостанали от реалността,че тази истина ги съсипва още повече.

Срам за България и всички нас е да търпим такива типажи, деградирали.
                              Това ли е да си бил военен.Комплкси за всичко и всеки.ахха

Коментар

Аз съм те обидил????

Сега вече можеш да кажеш, че те обиждам. До сега НЕ.
                                те фактите сами говорят :
                                Първоначално изпратено от dimka_1981 25.05 13:43
                                това като обида към мен ли да го разбирам
                                Първоначално изпратено от gigow 25.05 14:10
                                Правилно го разбираш. С тези, ................... така се държа. Докарват на власт престъпник като Бойко, отявлен крадец като Цецо и искат да ги уважаваш на това отгоре!

Коментар

Working...
                                X