IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Всеки има право на своя политическа позиция и своя оценка. Аз съм твърдо убеден, че управлението на ГЕРБ е добро за България. И дори позицията ми да е непопулярна ще я защитавам.

А ти имаш право на единна позиция да речем с Форекс Мастера, който вече под път и над път плюе правителството.

И само да припомня какво се случва в страни, в които другарите на Форекс Мастъра управляват - а доскоро и у нас:

В Украйна обвиниха Путин в простащина и лоши маниери, заради закъснение
    http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/07/...htina_i_loshi/

Руския президент Владимир Путин пристигна днес на официално посещение в Украйна, на закъснението му от над четири часа предизвикаха остра критики, предаде "Франс прес". Въпреки, че изоставаше сериозно от предварителната си програма Путин реши първо да посети лагер на руски рокерски клуб близо до летището и едва след това отиде на срещата си със своя домакин Виктор Янукович.

Постъпката му подразни украинския министър на извънредните ситуации Виктор Балога, който присъстваше на преговорите между двамата лидери. "Президентът Путин превиши границите на допустимото по отношение на закъсненията. Той отиде да се види с рокери и приятелките им и с това показа какви са му приоритетите" в Украйна, писа днес Балога във "Фейсбук".

Според журналиста Виталий Портников целта на "демонстративната среща" на Путин с рокерите е била открито да унизи Виктор Янукович. "Това, което Путин си позволи, целеше да покаже, че Янукович не е президент, а просто губернатор, който ще чака колкото му се каже", смята журналистът и отбелязва "атмосферата на презрение" по време на визитата на Путин.

И коментари под статията:
    Нищо не разбра пак. Добре ще опитам с пример:

Росен Плевнелиев на 3 март се прояви като първия независим от Русия български президент. За което му свалям шапка !!!

Ето, не ми изсъхнаха ръцете.

А сега ти оплюй ГЕРБ, ако си мъж, за нещо лошо, което са направили !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Партийният другар Стамболов който е на хранилка в партията на бащицата рече.
      Аз съм твърдо убеден, че управлението на ГЕРБ е добро за България. И дори позицията ми да е непопулярна ще я защитавам.
      Сори ама ние които не сме с промити мозъци сме си отворете очите и ушите и гледаме как ни коментират външните.Превърнали сме се в най-красивото гето на ЕС !. Друго днес в една статия в АФП Корина Стратулат-анализатор в Европейския политически център е отбелязала нещо което си го знам : Общата констатация в Брюксел, е че присъединяването на бившите комунистически страни от Източна Европа е станало "прекалено бързо"
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• ,А манията на ГЕРБ да отнема и ограничава по всякакъв начин свободния избор става вече опасна.'>http://www.webcafe.bg/id_1170702413_...smeshki_s_GERB

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Нищо не си разбрал. Темата е за да се казва истината, а аз не съм те чул една плювня да кажеш срещу бащицата. Искаш да кажеш, че той е супер герой и нищо лошо не е направил ли ???
          Всеки има право на своя политическа позиция и своя оценка. Аз съм твърдо убеден, че управлението на ГЕРБ е добро за България. И дори позицията ми да е непопулярна ще я защитавам.

А ти имаш право на единна позиция да речем с Форекс Мастера, който вече под път и над път плюе правителството.

И само да припомня какво се случва в страни, в които другарите на Форекс Мастъра управляват - а доскоро и у нас:

В Украйна обвиниха Путин в простащина и лоши маниери, заради закъснение
          http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/07/...htina_i_loshi/

Руския президент Владимир Путин пристигна днес на официално посещение в Украйна, на закъснението му от над четири часа предизвикаха остра критики, предаде "Франс прес". Въпреки, че изоставаше сериозно от предварителната си програма Путин реши първо да посети лагер на руски рокерски клуб близо до летището и едва след това отиде на срещата си със своя домакин Виктор Янукович.

Постъпката му подразни украинския министър на извънредните ситуации Виктор Балога, който присъстваше на преговорите между двамата лидери. "Президентът Путин превиши границите на допустимото по отношение на закъсненията. Той отиде да се види с рокери и приятелките им и с това показа какви са му приоритетите" в Украйна, писа днес Балога във "Фейсбук".

Според журналиста Виталий Портников целта на "демонстративната среща" на Путин с рокерите е била открито да унизи Виктор Янукович. "Това, което Путин си позволи, целеше да покаже, че Янукович не е президент, а просто губернатор, който ще чака колкото му се каже", смята журналистът и отбелязва "атмосферата на презрение" по време на визитата на Путин.

И коментари под статията:

ние пък имаме един дето му вися пред кабинета 10-12 часа, че да влезе
          А един наш бивш премиер го обяви за велик и стоя чинно да го чака пред кабинета му
          А Станишев дали е разбрал за реакцията? Щото той се държа като настъпено коте, когато се подиграха с него в Москва.

Коментар

Нищо не си разбрал. Темата е за да се казва истината, а аз не съм те чул една плювня да кажеш срещу бащицата. Искаш да кажеш, че той е супер герой и нищо лошо не е направил ли ???
            mechobikov естествено ,че за Стамболов бащицата е супер герой.Нима не ти стана ясно ,че он няма как да каже нещо срещу него ,защото веднага ще му бъдат спрени парите които получава от партията.
            Last edited by коки; 14.07.2012, 16:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
              Темата е за политически дебати много преди ти да дойдеш в нея. Така че не си ти който ще определя нейното съдържание - още повече че да казваш кой какво да пише не е демократично.

Аз нямам никакво желание да съдействам с мълчание за идването на власт на нова Тройна Коалиция. Който иска да плюе управляващите, поема отговорността за съдействие на плановете на червените.
              tnm

Коментар

• 4i40
                Давай стамбуле, громи инакомислещите.....Ближи и се облизвай, че пицата намалява и няма да има за всички плужеци.........
                Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                Обида, обида...

Когато липсват аргументи, започват лични обиди. Модераторе, ти триеш постове за обида често. Не пропускай този!
                Хо хо и кой го казва това?Стамболов който най- много напада на лична основа

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Давай стамбуле, громи инакомислещите.....Ближи и се облизвай, че пицата намалява и няма да има за всички плужеци.........
                  Обида, обида...

Когато липсват аргументи, започват лични обиди. Модераторе, ти триеш постове за обида често. Не пропускай този!

Коментар

Не го окуражавай. Тази тема е за да плюем управляващите. Те си имат достатъчно платени медии, които да ги фалят. Стамболов не може да го разбере това и пуска едно след друго похвални слова за бащицата и ортаците му.
                    Темата е за политически дебати много преди ти да дойдеш в нея. Така че не си ти който ще определя нейното съдържание - още повече че да казваш кой какво да пише не е демократично.

Аз нямам никакво желание да съдействам с мълчание за идването на власт на нова Тройна Коалиция. Който иска да плюе управляващите, поема отговорността за съдействие на плановете на червените.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Една от публикациите на Лъчо мозъка , кандидат за доцент, е за консултациите на болни в интернет.....
                      Стамбулето е наред.....
                      Не го окуражавай. Тази тема е за да плюем управляващите. Те си имат достатъчно платени медии, които да ги фалят. Стамболов не може да го разбере това и пуска едно след друго похвални слова за бащицата и ортаците му.
                      tnm

Коментар

• Една от публикациите на Лъчо мозъка , кандидат за доцент, е за консултациите на болни в интернет.....
                        Стамбулето е наред.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          за пропорционалния вот Аз за герб вече казах -12% БСП според мен ще е първа сила но някъде с 23-24% кунева ще е втора с около 18-19%, ДПС ще хване 10 или 12% - очаквам ниска избирателна активност сините и двете партии няма да успеят да влезат Костов ще е на ръба сигурно около 3,3 СДС с 1,5 максимум, другото ще се разпръсне.

И както се вижда има четири възможности за коалиция
                          ГЕРБ+БСП
                          БСП+ДПС
                          ГЕРБ+Кунева
                          Кунева +БСП

толкова шарени възможности за следващо правителство отдавна не е имало
                          Ето това са взаимно изключващи се възможности - ако БСП е първа, а Кунева втора, за каква коалиция с ГЕРБ говорим. Тогава ГЕРБ автоматично минава в опозиция.

Според мен всякакви коалиции на ГЕРБ с БСП и/или ДПС са изключени. И ясно си личи, че планът на комунистите за връщане във властта е нова Тройна коалиция. Личи си дори и от постовете на старшинката тук.

План лишен от интелигентност и въображение, направен на принципа "където е текло, пак ще тече". Но какво да очакваш от комунистите....

Коментар

• ...и в СИК и като премиер - рекетьорът си е рекетьор...

Конституция? - зАбрави !!!

http://www.dnes.bg/politika/2012/07/...e-boiko.163732

Неприкосновена частна собственост ли? - зАбрави !!!

http://www.dnes.bg/business/2012/07/...ndatori.163805
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ми това е - браво на Антонесков !!! Такива държавници ни трябват на нас - които се водят само от дългът си към Отечеството, народът и бъдещето на България, а не от заповедите на Брюксел.

А тая журналистка как реши веднага, че борисов не е педофилин? Надявам се да доживея денят, когато СИК-аджията ще даде отчет за безобразията си.... на дръвникът пред Парламентът.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Илиана Беновска: Г-н Борисов, педофил не сте, дайте отчет за управлението си

Отворено писмо до министър-председателя Бойко Борисов

От Илиана Беновска, журналист, „Радио К2”

Бойко Борисов каза: „Решението на ВСС /съдията от СГС Мирослава Тодорова да бъде уволнена/ е провокация, насочена срещу правителството”.

НЦИОМ каза: „Рейтингът на Борисов пада с 6%”.

Тенисистката Сесил Каратанчева каза : „Бях на 14, когато Борисов ме поиска в хотелската си стая!”

Ще започна отзад –напред, господин министър-председател.

Първо: Вие, Бойко Борисов, очевидно не сте педофил. Нека не сваляме нивото на разговора.

Господин министър-председател, може да ви е страх да си признаете за миналото. Може ЦРУ да ви държи на къса верижка. Може да сте зависим и от настоящето си обкръжение . Може да сте понаругал президента Първанов ,когато сте ходатайствал - в нарушение на закона- за Мишо Бирата. Може да наливате непрозрачно пари в Корпоративна търговска банка. Може да се радвате като годежарче , като ви хвалят жълтите медии . Може да не сте подготвен да управлявате. Може да не ставате за водач. То, кой ли става? Може да сте всякакъв...Но – очевидно не сте педофил! Това вече е прекалено.

Второ: Правителствените социолози дръзнаха да ви кажат, че доверието във вас, премиера Борисов, пада с 6%. Щом придворните социолози ви признават, че сте на пързалката надолу с 6%, колко ли крият, няма начин да не сте си задал този въпрос?

Трето: ВСС се разпаса съвсем и показа без срам, че силно рипа по физкултурната свирка на вицето ви, вътрешен министър и истинския властелин на ГЕРБ Цветан Цветанов. Отсъствието на законност у нас вече е страшно. Какво правите за законността, вие, човекът- оркестър?

Господин министър-председател,

Длъжен сте час по- скоро да дадете отчет пред всички българи какъв е резултатът от 3-годишното управление на ГЕРБ.

Нека в този отчет мерната единица да не е в километри магистрали ,а в цифри и факти –социални, икономически и морални устои за живот, брутен вътрешен продукт, чуждестранни инвестиции, усвоени еврофондове, безработица, цени, стандарти , задължения към бизнеса, раждаемост. Запознайте избирателите с визията си за последната година на ГЕРБ. Запознайте ни и с плановете ви за управление, при евентуален втори мандат.

Обяснете как точно се борите с престъпността ? Като хвърляте в затвора и в ръчичките на МВР министъра всички, с които имате сметки за разчистване или за които си мислите, че могат да ви изместят от властта? Или се опитвате да изкорените престъпността и корупцията със закон в ръка?

Създайте ясни правила за пазарна конкуренция в бизнеса. Спрете да раздавате нашите пари на свои хора.

Спрете да приемате в НС лобистки закони и закони, които ще препънат всички партии, освен ГЕРБ да участват в състезанието за гласа на народа при следващите избори.

Докажете, че вие и кабинетът ви управлявате демократично, а не милиционерски.

Престанете да се оглеждате самовлюбено в кривото огледало на жълтите медии, които непочтено финансирате с парите на данъкоплатеца. Не делете медиите на „свои” и „чужди”. На „своите” плащате щедро, нали? Като не искате да има правила, не се гневете ,че на „чуждите” медии друг, може би, плаща.

Не тичайте панически до Европа Не звънете , като ученичка преди класно, на канцлера Меркел по телефона. Кажете , каквото имате да казвате тук, у дома, на нас. Ако то е стойностно, хората ще ви подкрепят. Подкрепят ли ви в родината и Европа ще ви уважава. Не ви ли ценят в България и Европа ще ви обърне гръб.

Господин Борисов, крайно време е да козирувате пред народа и да доложите как сте се справил с управлението на България през 3-те години на вашето управление. Хората чакат. Демократичните правила го изискват. Може и да докажете огромни успехи. Кой знае? Рискувайте. Нали не ви е страх?

Както се пее в новия химн на ГЕРБ, одата за вас, Бойко Борисов: „Да бъдеш гербер не е лесно, трябва да се бориш честно със зноя, със студа, да не избягаш, по пътя не са страшни ветровете, но затова животът продължава”.

Обратното броене започна. Следващите избори за парламент идват.

С очакване за публичен отчет, г-н Борисов, и с уважение:

Беновска, Илиана

http://www.cross.bg/1315004

Коментар

Working...
                                X